Unkari Budapest kaupunkiloma

Budapest kaupunkiloma on yhdistelmä upeita nähtävyyksiä, hyviä ostoksia ja rentoa oleilua vaikka kylpylässä. Budapestin matkat >

Unkari Budapest kaupunkiloma

Ostoksia ja rentoutumista Tonavan rannalla

 Budapest on Unkarin pääkaupunki, joka muodostuu kahdesta Tonavan erottamasta kaupunginosasta: toinen on läntinen, kukkulalla kohoava Buda ja toinen itäinen, alava Pest. Voitte kulkea pitkin niitä yhdistävän Széchenyin ketjusillan yli ja nousta Linnavuorelle, jossa näette hienon Matiaksenkirkon ja Kalastajanlinnakkeen. Linnavuoren kärjessä on myös Unkarin kuninkaiden entinen linna, Budan linna. Matkat Budapestiin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Unkari Budapestin matka

Kunnon kaupunkilomalla pitää piipahtaa kauppahalliin, joka on paras paikka ostoksia varten. Kaksikerroksisesta hallista löydätte pitsiä, käsitöitä, vaatteita, elintarvikkeita ja paljon muuta itselle tai tuliaisiksi. Budapestin kauppahallilta pujahdatte helposti Budapestin pääostoskaduille, joista löydätte niin paikallisia tuotteita kuin trendikkäimpiä merkkiliikkeitä.

Budapest kylpylät

Sitten kun jalkoja alkaa väsyttää, voitte rentoutua vaikka Széchenyin uusbarokkisessa kylpylässä, joka on suurin Unkarin ja Budapestin kuuluisista terveys- ja lämminvesikylpylöistä. Kylpylässä on sekä sisä- että ulkoaltaita. Kylpemisen jälkeen on ihanaa maistella paikallisia herkkuja hyvässä ravintolassa. Sen jälkeen onkin mukava nukahtaa ja nousta taas uuteen päivään!

Varaa nyt ihana hemmottelutauko itselle ja rakkaalle ystävälle!

Unkari Budapest kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 699 € / hlö

 

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Saapuminen ja Tutustuminen Pestin Alueeseen

Aamulento Helsingistä Budapestiin. Saavuttuanne lentoasemalle tapaatte oppaan, joka opastaa teidät kuljetuksella keskustan hotellille. Suositeltavin tapa matkustaa lentokentältä keskustaan on ottaa lentokenttäbussi, joka vie teidät suoraan keskustaan. Majoittuminen hotelliin, joka sijaitsee Pestin alueella lähellä Tonavan rantaa ja Unkarin parlamenttitaloa. Iltapäivällä voitte lähteä tutustumaan Pestin alueeseen kävellen ja ihastella sen historiallisia rakennuksia ja vilkasta tunnelmaa.

Ravintola Mazel Tov tarjoaa modernia juutalaista keittiötä viihtyisässä ympäristössä. Voit nauttia herkullisista mezeistä ja muista itämaisista makuelämyksistä.

Päivä 2: Linna ja Tonavan Risteily

Aamiainen hotellissa. Tänään suosittelemme vierailua Budan linnan alueella, joka tarjoaa upeat näkymät Tonavan yli kaupunkiin. Oppaan johdolla saatte kattavan kierroksen linnan alueella ja voitte tutustua sen historiallisiin nähtävyyksiin. Iltapäivällä voitte rentoutua Tonavan risteilyllä, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman Budapestin nähtävyyksiin ja siltoihin.

Ravintola Menza tarjoaa perinteisiä unkarilaisia ruokia modernissa ympäristössä. Voit maistella paikallisia herkkuja, kuten gulyásia ja täytettyjä paprikoita.

Päivä 3: Kylpyläelämää ja Ostoksia

Aamiainen hotellissa. Tänään voitte rentoutua yhdessä Budapestin kuuluisista kylpylöistä, kuten Gellért-kylpylässä tai Széchenyi-kylpylässä. Kylpylöiden lämpimät lähteet tarjoavat rentouttavan kokemuksen kaikenikäisille. Iltapäivällä voitte viettää aikaa shoppaillen Budapestin keskustan putiikeissa ja kauppahalleissa.

Ravintola Vörös Postakocsi tarjoaa perinteisiä unkarilaisia ruokia nostalgisessa ympäristössä. Voit nauttia autenttisesta unkarilaisesta tunnelmasta ja maistella herkullisia paikallisia ruokia.

Päivä 4: Viimeiset Hetket ja Paluu

Aamiainen hotellissa. Viimeisenä päivänä voitte viettää aikaa nauttien viime hetken nähtävyyksistä tai tehdä viimeiset ostokset Budapestin keskustassa. Sen jälkeen suuntaatte takaisin hotellille ja valmistaudutte paluulennolle. Kuljetus Budapestin lentokentälle ja päivälento Helsinkiin.

Unkari Budapest Carlton Hotel

Carlton on moderni keskitason hotelli Budapestin romanttisen Linnavuoren kaupunginosan mukulakivikatujen juurella.

Lue lisää
Unkari Budapest Hotel Erzsébet City Centre

Sijaitsee keskeisellä paikalla Budapestissa lyhyen kävelymatkan päässä monista nähtävyyksistä kuten kansallismuseosta ja suostusta Vaci Útcan ostoskadusta.

Lue lisää
Unkari Budapest Hotel Mercure Budapest City Center

Mercure Budapest City Center sijaitsee kuuluisalla Vaci utca -kadulla Budapestin keskustassa, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Tonavan joelta. Paikan päällä on rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja. Hotellin kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi, ja baarissa on tietokonenurkkaus.

Lue lisää
Unkari Budapest Impulso Hotel ****

Impulso Hotelli sijaitsee 2 km Budapestin keskustasta, 3 km Sankariaukiolta, 4 km Unkarin parlamenttirakennuksesta ja 20 km Budapestin Ferenc Liszt kansainväliseltä lentokentältä.

Lue lisää
Unkari Budapest Intercity Hotel Budapest

IntercityHotel Budapest sijaitsee Budapestin keskustassa ja  toivottaa vieraat tervetulleiksi tyylikkäässä Matteo Thunissa kaupungin keskustassa, aivan Keletin rautatieaseman vieressä.

Lue lisää
Unkari Budapest Mercure Budapest Castle Hill hotelli ****

Hotel Mercure Budapest Castle Hill sijaitsee historiallisen linna-alueen läheisyydessä, Budapest-Délin aseman eli eteläisen rautatie- ja metroaseman vieressä vain 4 metroaseman päässä kaupungin keskustasta.

Lue lisää
Unkari Budapest Mercure Budapest Korona Hotel ****

Mercure Budapest Korona sijaitsee Budapestin keskustassa lähellä paikallisia arkkitehtonisia aarteita, kuten Pyhän Tapanin kirkkoa, parlamenttia tai Unkarin valtionoopperaa.

Lue lisää
Unkari Budapest tekemistä ja käyntikohteita

* House of Houdini sijaitsee salaperäisellä linna-alueella Budan puolella, vain sadan metrin päässä kuninkaanlinnasta. Talo on omistettu suurelle taikurille ja kahlekuninkaalle Harry Houdinille (1874 Budapest, HU – 1962 Detroit, USA). The House of Houdinissa on Euroopan suurin pysyvä näyttely Harry Houdinista. Ohjelma: taikuri Show (25 min.) ja opastettu kierros museossa (15 min.)Ihanteellinen ryhmäkoko on 10 henkilöä, suurin ryhmäkoko on 20 henkilöä. (Suuremmat ryhmät voidaan jakaa).

* Andrássy út on vanha bulevardi Budapestin keskustassa. Bulevardi tarjoaa eräitä kaupungin hienoimpia putiikkeja ja lähinnä korkeatasoisia liikkeitä. Se kulkee Pestin halki Erzsébet térin aukiolta Kaupunginpuistoon, noin 2,5 kilometriä pitkän matkan.

* Váci utca on Budapestin historiallisen keskustan kuuluisin katu, kadun varrella on lukuisia matkamuistomyymälöitä, kahviloita ja ravintoloita.

* Budan linna on Unkarin kuninkaiden entinen linna Budapestin I osa-alueella, Linnavuoren eteläkärjessä.

* Pestissä Andrássy út -kadun päässä, sijaitseva Sankarien aukio on tunnettu nähtävyys ja Unkarin kansallisten juhlien järjestämispaikka.

* Pestin Kaupunginpuistossa sijaitseva Széchenyin uusbarokkinen kylpylä on Budapestin suurin terveys- ja lämminvesikylpylä. Kylpylässä on sekä sisä- että ulkoaltaita.

* Pyhän Tapanin kirkko on Budapestin suurin kirkko. Se sijaitsee Lipótvárosin kaupunginosassa.

* Budan Linnavuorella sijaitseva Kalastajanlinnake on Budapestin vanhan kaupunginmuurin päälle tehty rakennelma ja tunnettu näköalapaikka. Kalastajanlinnake ja sen vieressä oleva Matiaksenkirkko ovat Linnavuoren suosituimmat nähtävyydet.

* Matiaksenkirkko on Budapestin tunnetuimpia maamerkkejä Linnavuorella. Tämä katolinen, keskiajalta peräisin olevan kirkon päätorni näkyy kaupungin kattojen yllä.

* Széchenyin ketjusilta oli ensimmäinen pysyvä siltä Tonavan yli, ja se avattiin käyttöön 1849. Silta on riippusilta, joka ylittää Tonavan Budasta Pestiin.

* Margitinsaaressa Tonavalla  on paljon puistoja, ja se onkin suosittu virkistäytymisalue.

* Unkarin parlamenttitalo on Budapestin ja koko Unkarin tunnetuimpia rakennuksia. Siellä kokoontuu Unkarin parlamentti eli kansalliskokous.

* Unkarin valtionooppera sijaitsee Budapestin 6. kaupunginosassa eli Terézvárosissa Andrássy út -kadun varrella.

* Terrorin talo kertoo Unkarin synkästä historiasta fasismin ja kommunismin aikoina 1900-luvulla.

Näe Budapest uudella tavalla

Kokeile jotain aivan erilaista?

* Monsterroller
Monsterroller on sähköskootteri, jonka leveät renkaat ja hydrauliset jarrut tarjoavat mukavan ajonautinnon, riippumatta maaperän pinnanmuodoista ja katujen päällysteestä. Sen lisäksi ne näyttävät todella cooleilta!

* Airwheel tai Segway
Airwheel ja Segway ovat kumpikin motorisoituja kulkuvälineitä, jonka tasapainottavat järjestelmät estävät niitä kaatumasta. Niillä on helppo liikkua ja ne ovat hauskoja.

* TukTuk
TukTukit ovat kolmipyöräisiä motorisoituja riksoja, joita käytetään paljon Thaimaassa ja Intiassa. Nyt voit kokeilla niitä myös Budapestissä ja tutkia kaupungin kaikkia kolkkia.
* Trabant
Hyppää Trabantin nostalgiseen kyytiin. Tämä ikoninen ja ihastuttava itäsaksalainen auto on muisto menneestä ajasta ja joukko värikkäitä Trabanteja kruisailemassa kaupungilla saa hymyn kenen tahansa huulille.

* Turistihölkkä
Oletko urheilullinen ja rakastat juoksemista? Tutustu Budapestiin ja sen kuuluisiin nähtävyyksiin turistihölkän avulla. Tämä on täydellinen valinta niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja samalla nauttia kaupungin tunnelmasta ja kulttuurista.

 

 

Unkari

Unkari: Tunnetaan erinomaisesta ruoasta, vilkkaasta kaupunkielämästä sekä kukoistavasta maaseudustaan.
Pääkaupunki: Budapest
Virallinen kieli:
Unkari
Valuutta: Unkarin forintti (HUF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Budapest-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.