Unkari Budapest Uusivuosi

Budapest uusivuosi yllättää matkailijan monipuolisuudellaan, Tonavan varrella voit ihailla ilotulitusta keskiyöllä ja nauttia ulkoilmakonserteista. Matkat Budapestiin >

Unkari Budapest Uusivuosi

Tonava juhlavalaistuksessaan

Budapest uusivuosi yllättää kokeneenkin matkailijan yhä uudelleen monipuolisuudellaan sekä uutuuksillaan. Tuliset paprikaherkut, Kuningasten viini – Tokaji, unkarilaiset sävelet ja upeat nähtävyydet tulevat tutuiksi Budapestin matkalla. Matkat Budapestiin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Uuden vuoden matka Budapestiin

Voit valita, katsotko ilotulitusta Budan vai Pestin rannalla. Budan puolella sijaitsee jyhkeä linnakukkula, Pestissä ovat ostoskeskukset, vanha, perinteinen kauppahalli ja kaupungin pääkävelykatu. Tonavan varrella voit ihailla ilotulituksia keskiyöllä sekä nauttia ulkoilmakonserteista.

Unkari Budapest Uusivuosi

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 879 € / hlö

Budapestin Uudenvuoden Seikkailu

Päivä 1: Helsinki – Budapest

Saavumme Budapestiin ja siirrymme suoraan kaupungin keskustaan. Käynnistämme matkamme kaupunkikiertoajelulla, jossa tutustumme Budapestin ikonisiin nähtävyyksiin, kuten Kaupunginpuistoon, Sankarten aukioon, Andrássy-bulevardiin ja juutalaiskortteliin. Illalla voimme nauttia rentoutumisesta ja valmistautua seuraavan päivän seikkailuihin.

Päivä 2: Joulun Tunnelmaa ja Kauppahallin Herkkuja

Aloitamme päivän kävelyretkellä Euroopan vanhimpaan kauppahalliin, joka on yksi kaupungin  suosituimmista käyntikohteista ja suorastaan pursuaa ihmeteltävää, herkkuja ja ostettavaa. Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat todella runsaat ja Vaci utca kävelykadulta löytyvät tunnetuimmat muotiliikkeet. Hyviä ostoskatuja ovat myös Pieni ja Suuri Kaarikatu sekä niiden väliset pikkukadut. Pientä Kaarikatua pitkin pääset katsomaan maailman kolmanneksi suurinta synagogaa, juutalaiskortteleita ja Pyhän Tapanin Basilikaa.

Budapest By Night -retkellä näet Tonavaa hieman erilaisesta näkökulmasta Legend-laivalla, joka vie noin tunnin pituiselle iltaristeilylle. Laivalta katselet molempien rantojen kauniisti valaistuja rakennuksia ja upeita siltoja, samalla kun nautit kuohuviinilasillista.

Päivä 3: Uudenvuoden Valmistelut ja Rentoutumista Kylpylöissä

Tänään päivä on omatoimiselle ohjelmalle. Voimme viettää päivän rentoutuen Budapestin kuuluisissa kylpylöissä tai tutustuen kaupunkiin omatoimisesti. Illalla voimme valmistautua uudenvuoden juhlintaan ja nauttia herkullisesta illallisesta kaupungilla.

Päivä 4: Uudenvuoden Juhla ja Paluu Helsinkiin

Uudenvuoden aattona voimme viettää päivän omien mieltymystemme mukaan. Illalla osallistumme uudenvuoden juhlaan, jossa voimme ihailla Budapestin kaupunkia kimaltelevana uudenvuoden aaton tunnelmassa. Viimeisenä päivänä voimme vielä tutustua Budapestin nähtävyyksiin omatoimisesti ennen paluuta Helsinkiin.

Unkari Budapest Carlton Hotel

Carlton on moderni keskitason hotelli Budapestin romanttisen Linnavuoren kaupunginosan mukulakivikatujen juurella.

Lue lisää
Unkari Budapest Hotel Erzsébet City Centre

Sijaitsee keskeisellä paikalla Budapestissa lyhyen kävelymatkan päässä monista nähtävyyksistä kuten kansallismuseosta ja suostusta Vaci Útcan ostoskadusta.

Lue lisää
Unkari Budapest Hotel Mercure Budapest City Center

Mercure Budapest City Center sijaitsee kuuluisalla Vaci utca -kadulla Budapestin keskustassa, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Tonavan joelta. Paikan päällä on rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja. Hotellin kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi, ja baarissa on tietokonenurkkaus.

Lue lisää
Unkari Budapest Impulso Hotel ****

Impulso Hotelli sijaitsee 2 km Budapestin keskustasta, 3 km Sankariaukiolta, 4 km Unkarin parlamenttirakennuksesta ja 20 km Budapestin Ferenc Liszt kansainväliseltä lentokentältä.

Lue lisää
Unkari Budapest Intercity Hotel Budapest

IntercityHotel Budapest sijaitsee Budapestin keskustassa ja  toivottaa vieraat tervetulleiksi tyylikkäässä Matteo Thunissa kaupungin keskustassa, aivan Keletin rautatieaseman vieressä.

Lue lisää
Unkari Budapest Mercure Budapest Castle Hill hotelli ****

Hotel Mercure Budapest Castle Hill sijaitsee historiallisen linna-alueen läheisyydessä, Budapest-Délin aseman eli eteläisen rautatie- ja metroaseman vieressä vain 4 metroaseman päässä kaupungin keskustasta.

Lue lisää
Unkari Budapest Mercure Budapest Korona Hotel ****

Mercure Budapest Korona sijaitsee Budapestin keskustassa lähellä paikallisia arkkitehtonisia aarteita, kuten Pyhän Tapanin kirkkoa, parlamenttia tai Unkarin valtionoopperaa.

Lue lisää
Unkari Budapest tekemistä ja käyntikohteita

* House of Houdini sijaitsee salaperäisellä linna-alueella Budan puolella, vain sadan metrin päässä kuninkaanlinnasta. Talo on omistettu suurelle taikurille ja kahlekuninkaalle Harry Houdinille (1874 Budapest, HU – 1962 Detroit, USA). The House of Houdinissa on Euroopan suurin pysyvä näyttely Harry Houdinista. Ohjelma: taikuri Show (25 min.) ja opastettu kierros museossa (15 min.)Ihanteellinen ryhmäkoko on 10 henkilöä, suurin ryhmäkoko on 20 henkilöä. (Suuremmat ryhmät voidaan jakaa).

* Andrássy út on vanha bulevardi Budapestin keskustassa. Bulevardi tarjoaa eräitä kaupungin hienoimpia putiikkeja ja lähinnä korkeatasoisia liikkeitä. Se kulkee Pestin halki Erzsébet térin aukiolta Kaupunginpuistoon, noin 2,5 kilometriä pitkän matkan.

* Váci utca on Budapestin historiallisen keskustan kuuluisin katu, kadun varrella on lukuisia matkamuistomyymälöitä, kahviloita ja ravintoloita.

* Budan linna on Unkarin kuninkaiden entinen linna Budapestin I osa-alueella, Linnavuoren eteläkärjessä.

* Pestissä Andrássy út -kadun päässä, sijaitseva Sankarien aukio on tunnettu nähtävyys ja Unkarin kansallisten juhlien järjestämispaikka.

* Pestin Kaupunginpuistossa sijaitseva Széchenyin uusbarokkinen kylpylä on Budapestin suurin terveys- ja lämminvesikylpylä. Kylpylässä on sekä sisä- että ulkoaltaita.

* Pyhän Tapanin kirkko on Budapestin suurin kirkko. Se sijaitsee Lipótvárosin kaupunginosassa.

* Budan Linnavuorella sijaitseva Kalastajanlinnake on Budapestin vanhan kaupunginmuurin päälle tehty rakennelma ja tunnettu näköalapaikka. Kalastajanlinnake ja sen vieressä oleva Matiaksenkirkko ovat Linnavuoren suosituimmat nähtävyydet.

* Matiaksenkirkko on Budapestin tunnetuimpia maamerkkejä Linnavuorella. Tämä katolinen, keskiajalta peräisin olevan kirkon päätorni näkyy kaupungin kattojen yllä.

* Széchenyin ketjusilta oli ensimmäinen pysyvä siltä Tonavan yli, ja se avattiin käyttöön 1849. Silta on riippusilta, joka ylittää Tonavan Budasta Pestiin.

* Margitinsaaressa Tonavalla  on paljon puistoja, ja se onkin suosittu virkistäytymisalue.

* Unkarin parlamenttitalo on Budapestin ja koko Unkarin tunnetuimpia rakennuksia. Siellä kokoontuu Unkarin parlamentti eli kansalliskokous.

* Unkarin valtionooppera sijaitsee Budapestin 6. kaupunginosassa eli Terézvárosissa Andrássy út -kadun varrella.

* Terrorin talo kertoo Unkarin synkästä historiasta fasismin ja kommunismin aikoina 1900-luvulla.

Näe Budapest uudella tavalla

Kokeile jotain aivan erilaista?

* Monsterroller
Monsterroller on sähköskootteri, jonka leveät renkaat ja hydrauliset jarrut tarjoavat mukavan ajonautinnon, riippumatta maaperän pinnanmuodoista ja katujen päällysteestä. Sen lisäksi ne näyttävät todella cooleilta!

* Airwheel tai Segway
Airwheel ja Segway ovat kumpikin motorisoituja kulkuvälineitä, jonka tasapainottavat järjestelmät estävät niitä kaatumasta. Niillä on helppo liikkua ja ne ovat hauskoja.

* TukTuk
TukTukit ovat kolmipyöräisiä motorisoituja riksoja, joita käytetään paljon Thaimaassa ja Intiassa. Nyt voit kokeilla niitä myös Budapestissä ja tutkia kaupungin kaikkia kolkkia.
* Trabant
Hyppää Trabantin nostalgiseen kyytiin. Tämä ikoninen ja ihastuttava itäsaksalainen auto on muisto menneestä ajasta ja joukko värikkäitä Trabanteja kruisailemassa kaupungilla saa hymyn kenen tahansa huulille.

* Turistihölkkä
Oletko urheilullinen ja rakastat juoksemista? Tutustu Budapestiin ja sen kuuluisiin nähtävyyksiin turistihölkän avulla. Tämä on täydellinen valinta niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja samalla nauttia kaupungin tunnelmasta ja kulttuurista.

 

 

Unkari

Unkari: Tunnetaan erinomaisesta ruoasta, vilkkaasta kaupunkielämästä sekä kukoistavasta maaseudustaan.
Pääkaupunki: Budapest
Virallinen kieli:
Unkari
Valuutta: Unkarin forintti (HUF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Budapest – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomen/englanninkieliset opastukset
* Uuden vuoden kierrokset opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.