Bulgaria kiertomatka opastettuna

Bulgaria kiertomatka on englanniksi opastettu matka maistelemaan paikallisia viinejä ja tutustumaan viehättäviin pikkukyliin. Varaa Bulgarian matka >

Bulgaria kiertomatka opastettuna

Ruusufestivaalit ja ruokakulttuuria

Tule mukaan Bulgarian kiertomatkalle maistelemaan paikallisia viinejä ja tutustumaan myös linnoituksiin ja museokyliin. Bulgaria kiertomatka on opastettu englannin kielellä. Bulgarian matka sopii myös ryhmille.

Bulgaria kiertomatka

Matkalla vieraillaan englanninkielisen oppaan johdolla niin Bulgarian vilkkaassa ja modernissa pääkaupungissa Sofiassa kuin viinitiloilla, historiallisissa kaupungeissa ja Bulgarian toiseksi suurimmassa kaupungissa Plovdivissa, joka oli Euroopan Kulttuuripääkaupunki vuonna 2019.

Bulgaria kiertomatka

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 2145 €/hlö

1 pv Sofia
Lento Helsingistä Sofiaan. Saapuminen Sofiaan kuljetus hotellille ja majoittuminen. Panoramakierros kuljetuksen yhteydessä.

2 pv Sofia-Veliko Turnovo
Aamulla kaupunkikierros Sofiassa, jossa vieraillaan muun muassa Alexander Nevskin katedraalilla, St.Georges rotundalla, St.Sofian basilikalla, kansallisteatterilla ja parlamenttiaukiolla. Perinteinen bulgarialainen lounas Matka jatkuu Veliko Turnovoon, Bulgarian keskiaikaiseen pääkaupunkiin, joka sijaitsee neljällä kukkulalla Yantajoen yläpuolella. Matkalla pysähdytään Liaskovetsin viinitilalla ja maistellaan paikallisia viinejä. Majoittuminen ja kävelykierros käsityöläisten alueella Samovodska Charsialla.

*Halutessanne teillä on mahdollisuus pysähtyä matkalla Gorni Dubnikin kylän lähistöllä, jossa on monumentti Turkin Sotaan (1877-1878) osallistuneiden Suomen Kaartin sotilaiden kunniaksi. Suomalaiset joukot auttoivat bulgarialaiset voittoon Plevenin taistelussa. Jos haluatte kiertää muistomerkin kautta, ilmoitattehan siitä tilausvaiheessa.

3 pv Veliko Turnovo-Arbanassi-Liaskovets-Shipka-Kazanluk
Aamulla vierailu Tsarevetsin linnoituksella ja matka jatkuu Arbanessin museokylään, joka mainitaan kirjallisissa lähteissä jo vuonna 1538. Oppitunti perinteisen bulgarianjugurtin valmistamisessa. Lounaan jälkeen matkustetaan Shipkan solan kautta Kazanlukiin ruusujen laaksoon. Vierailu ruusumuseossa ja majoittuminen hotelliin.

4 pv Kazanluk-Karlovo-Plovdiv
Aikaisen aamiaisen jälkeen suunnataan kohti Karlovoa, jossa voi nähdä toukokuussa folklore-esityksiä, perinteistä musiikkia ja tansseja. Ruusuveden tislaamisnäytös, ruusutuotteiden maistelua ja vanhan Karlovon historiallinen museo. Lounas, jonka jälkeen vapata aikaa. Iltapäivällä kuljetus Plovdiviin, majoittuminen ja vapaa-aikaa.

5 pv Plovdiv-Brestovitsa-Plovdiv
Aamiaisen jälkeen kaupunkikierros Bulgarian toiseksi suurimmassa kaupungissa Plovdivissa, joka on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2019. Kuljeskele maailman pisimmällä kävelykadulla, tutustu roomalaisen foorumin jäännöksiin, Djumaya moskeijan aukioon, kirkkoihin ja etnograafiseen museoon. Plovdivia pidetään Euroopan pisimpään (ja maailman kuudenneksi pisimpään) yhtenäisesti asutettuna alueena ja esimerkiksi Rooma, Ateena ja Istanbul ovat Plovdivia nuorempia. Brestovitsassa pysähdys pienessä viinikellarissa maistelemassa paikallisia viinejä.

6 pv Plovdiv-Bansko
Matkataan vuoristoteitä pitkin Banskon museokaupunkiin. Matkalla pysähdytään Villa Ustinan viinitilalla maistelemassa paikallisia tuotteita lounaan kera. Bansko sijaitsee Pirin kansallispuiston juurella ja käymme kierroksella vanhassa kaupungissa. Illallinen perinteisessä ravintolassa.

7 pv Bansko-Rilan luostari-Sofia
Banskosta lähdettyä vieraillaan UNESCO:n maailmanperintölistalla olevassa Rilan luostarissa, joka on Bulgarian suurin luostari ja nautitaan lounas paikallisessa ravintolassa. Iltapäivällä vapaa-aikaa ennen jäähyväisillallista ja folkloreshow:ta, joka sisältää perinteistä Nestinari tanssia, jossa tanssitan paljain jaloin hehkuvien hiilien päällä.

8 pv Sofia
Vapaata aikaa ja kuljetus Sofian lentokentälle ja lento Sofiasta Helsinkiin.

Bulgaria

Bulgaria tunnetaan erityisesti upeista rantalomakohteistaan, kuten esimerkiksi Varnan kultahietikosta. Bulgaria on ollut osana niin muinaista Traakiaa kuin Rooman ja Bysantin valtakuntaakin. Nykyään maa on edullinen matkakohde, joka tarjoaa leppoisaa lomailua kaikenikäisille.
Pääkaupunki: Sofia
Virallinen kieli: Bulgaria
Valuutta: Leva
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Bulgariaan matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin tai sirullisen henkilökortin.
Aikaero Suomeen: +0
Kesäaika: +0

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsinki-Sofia-Helsinki ja lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* 7 yön majoitus****
* Täysihoito
* Englanninkielinen opastus
* Kuljetukset
* Viininmaistajaiset (Liaskovets ja Brestovitsa)
* Bulgarianjugurtin valmistamisen oppitunti
* Sisäänpääsy ohjelmassa mainittuihin vierailukohteisiin

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>