Bulgaria Sofia kiertomatka – Legendoja ja traditioita

Englanniksi opastettu kierros vie sinut tutustumaan maan pääkaupunkiin Sofiaan, Plovdiviin, Todoroffin viinitilalle ja Rilan luostariin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Bulgaria Sofia kiertomatka – Legendoja ja traditioita

Vietä vaikkapa pitkä viikonloppu Bulgariassa maistellen viinitilan tuotteita ja nauttien kaupunkien vilskeestä, historiallisista nähtävyyksistä ja luostarin rauhasta. Englanniksi opastettu kierros vie sinut tutustumaan maan pääkaupunkiin Sofiaan, Plovdiviin, joka oli Euroopan Kulttuuripääkaupunki vuonna 2019, Todoroffin viinitilalle ja Rilan luostariin. Matkalla voit nauttia bulgarialaiseen keittiöön kuuluvia keitto- ja pataruokia, jogurttia ja viinejä.

Kysy toimistoltamme tarjousta haluamillesi päiville!

Hintaesimerkkimme 4 pv: 889 € / hlö

Päivä 1: Sofia
Lento Helsingistä Sofiaan.
Saapuminen Sofiaan ja majoittuminen

Päivä 2: Sofia-Rilan Luostari-Sofia (aamiainen, lounas)
Aamu aloitetaan tutustumalla Bulgarian pääkaupunkiin Sofiaan. Kierroksella nähdään muun muassa Alexander Nevskin katedraali, parlamenttiaukio, kansallisteatteri ja vanha puutarha, Serdican rauniot ja St.Georgen rotunda. Kierroksen jälkeen matkataan etelään Rila vuoriston kansallispuistoon ja nautitaan lounas perheravintolassa.

Iltapäivällä vieraillaan UNESCO:n maailmanperintölistalle päässeessä Rilan luostarissa, joka on Bulgarian suurin luostari ja sijaitsee 1000 metriä merenpinnan yläpuolella ja vieraillaan luostarin museossa ja kirkossa. Illaksi palataan Sofiaan.

Päivä 3: Sofia-Plovdiv-Brestovitsa-Sofia (aamiainen, lounas)
Kaupunkikierros Bulgarian toiseksi suurimmassa kaupungissa Plovdivissa, joka on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2019. Kuljeskele maailman pisimmällä kävelykadulla, tutustu roomalaisen foorumin jäännöksiin, Djumaya moskeijan aukioon, kirkkoihin ja etnograafiseen museoon.

Lounas ja vierailu Kapanan taiteilijakaupunginosassa. Plovdivia pidetään Euroopan pisimpään (ja maailman kuudenneksi pisimpään) yhtenäisesti asutettuna alueena ja esimerkiksi Rooma, Ateena ja Istanbul ovat Plovdivia nuorempia. Paluumatkalla Sofiaan pysähdytään Todoroffin viinikellareilla maistelemassa paikallisia viinejä, joista erityisesti Mavdur, Merlot ja Cabernet Sauvignon rypäleistä tuotetut punaviinit ovat erittäin laadukkaita.

Päivä 4: Sofia (aamiainen)
Vapaa-aikaa ja kuljetus lentokentälle.
Paluulento Helsinkiin.

Bulgaria tunnetaan erityisesti upeista rantalomakohteistaan, kuten esimerkiksi Varnan kultahietikosta. Bulgaria on ollut osana niin muinaista Traakiaa kuin Rooman ja Bysantin valtakuntaakin. Nykyään maa on edullinen matkakohde, joka tarjoaa leppoisaa lomailua kaikenikäisille.
Pääkaupunki: Sofia
Virallinen kieli: Bulgaria
Valuutta: Leva
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Bulgariaan matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin tai sirullisen henkilökortin.
Aikaero Suomeen: +0
Kesäaika: +0

Tiedot sitoumuksetta

Hintaesimerkkimme 4 pv: 889 € / hlö

Hinta sisältää:
* Lennot Helsinki-Sofia-Helsinki ja lentokenttäverot
* Yhden ruumaan menevän laukun per matkustaja
* 3 yön majoituksen aamiaisella**** Sofiassa
* Englanninkielisen opastuksen (matkapäivät 2 ja 3)
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Ohjelman mukaiset kuljetukset
* Päiväretki Rilan luostariin sis. lounaan
* Päiväretki Plovdiviin sis. lounaan
* Sisäänpääsymaksut: Rilan luostari, St.Constantine and Helena Church, Ethnographic Museum
* Vierailu ja maistijaiset Todoroffin viinitilalla

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555