Chile-Argentiina-Uruguay kiertomatka

Chile-Argentiina-Uruguay kiertomatka on tulisia rytmejä, tangon taikaa, inkojen aarteita ja postikorttimaisemia. Opastukset englannin kielellä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Chile-Argentiina-Uruguay kiertomatka

Kolme Etelä-Amerikan pääkaupunkia

Tulisia rytmejä, tangon taikaa, inkojen aarteita ja postikorttimaisemia, niitä tarjotaan tällä Chile-Argentiina-Uruguay kiertomatkalla! Näe samalla matkalla kolme pääkaupunkia, Santiago Chile, Buenos Aires, Montevideo. Tutustu vilkkaisiin, värikkäisiin kaupunkeihin, historiallisiin kohteisiin, Etelä-Amerikan tuoksuihin ja makuihin sekä tangon rytmeihin ainutlaatuisella kiertomatkalla Latinalaisen-Amerikan sydämeen.

Chile-Argentiina-Uruguay kiertomatka

Matkalla tutustut chileläiseen elämänmenoon pääkaupunki Santiago de Chilessä, jossa kohtaat vanhan kaupungin merkittävimmät nähtävyydet, joita on muun muassa keskusaukio Plaza de Armas ja katedraali ja kaupungin kukkulat, josta on upea panoramanäkymä yli kaupungin.

Buenos Aires on yksi Etelä-Amerikan mielenkiintoisimpia kaupunkeja, täynnä mielenkiintoista arkkitehtuuria, museoita ja historiallisia nähtävyyksiä.

Montevideo esittelee sinulle muun muassa vanhan kaupungin, katedraalin, vanhan kaupungintalon, Solis Teatterin, Parlamenttitalon, Itsenäisyydenaukion, jonka keskellä on maan kansallissankarin José Gervasio Artigasin mausoleumi ja Estadion Centenario -jalkapallostadionin, jossa pelattiin vuonna 1930 maailman ensimmäiset jalkapallon MM-kisat.

Opastukset englannin kielellä perillä kohteissa. Etelä-Amerikan matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Chile-Argentiina-Uruguay kiertomatka

Kymenmatkat FB>

 

Australia kiertomatka>

Hintaesimerkkimme 11 pv: 2899 € / hlö

 

Päivä 1:
Saapuminen, kuljetus lentokentälle ja majoittuminen

Päivä 2: Santiago de Chile
Santiagon kaupunkikierros. Kierros alkaa vanhasta kaupungista ja sen merkittävimmistä nähtävyyksistä, joita on muun muassa keskusaukio Plaza de Armas ja katedraali. Kierros jatkuu hallintokortteleiden kautta vanhoille, kauniille asuinalueille ja ylös kukkuloille, josta on upea panoramanäkymä kaupunkiin.

Päivä 3: Santiago de Chile
Vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja sen museoihin ja nähtävyyksiin itsenäisesti.

Päivä 4: Santiago de Chile – Buenos Aires
Kuljetus lentokentälle, lento Buenos Airesiin, kuljetus hotellille ja majoittuminen

Päivä 5: Buenos Aires
Kaupunkikierros, jonka aikana tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Buenos Aires on yksi Etelä-Amerikan mielenkiintoisimpia kaupunkeja, täynnä mielenkiintoista arkkitehtuuria, museoita ja historiallisia nähtävyyksiä. Kierroksen aikana tutuksi tulee muun muassa Plaza de Mayo, hallintorakennukset ja kaupungin upeat puistot. Buenos Aires koostuu useista erilaisista ja omintakeisista kaupunginosista ja kaupunkikierroksen aikana tutustutaan esimerkiksi Retiroon ja Recoletaan, joista aristokraatit 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa halusivat rakentaa oman Pariisinsa keskelle Etelä-Amerikkaa. Näet Plaza San Martínin, upeita vanhoja palatseja ja yhden kaupungin vanhimmista kirkoista, basílica de Nuestra Señora del Piolarin, sekä vierailet Recoletan hautausmaalla ihailemassa upeita, koristeellisia mausoleumeja ja näet myös Eva Peronin haudan. Kierroksen aikana pääset tutustumaan myös yhteen kaupungin vanhimmista barrioista, eli kaupunginosista, San Telmon, jonka mukulakivikadut ovat täynnä pikkukojuja ja taiteilijoita. Kierroksella tutustutaan vielä La Bocaan, joka on yksi kaupungin idyllisimmistä ja autenttisimmista barrioista. Työläiskaupunginosa La Boca on kuin Argentiina pähkinänkuoressa: täynnä värejä, elämäniloa ja intohimoa jalkapalloa ja tangoa kohtaan. Tangoon pääset tutustumaan myös illallisella Cafe de los Angelitosissa, jossa pääset nauttimaan kolmen ruokalajin illallisesta ja tangoesityksestä.

Päivä 6: Buenos Aires
Vapaapäivä tutustua kaupungin nähtävyyksiin, ravintoloihin ja museoihin omatoimisesti.

Päivä 7: Buenos Aires – Montevideo
Kuljetus hotellilta satamaan, lautta Montevideoon, kuljetus hotellille ja majoitus.

Päivä 8: Montevideo
Kaupunkikierros tutustuttaa sinut Uruguayn pääkaupungin Montevideon nähtävyyksiin. Kierroksella näet muun muassa vanhan kaupungin, katedraalin, vanhan kaupungintalon, Solis Teatterin, Parlamenttitalon, Itsenäisyydenaukion, jonka keskellä on maan kansallissankarin José Gervasio Artigasin mausoleumi ja Estadion Centenario -jalkapallostadionin, jossa pelattiin vuonna 1930 maailman ensimmäiset jalkapallon MM-kisat, isäntämaan juhliessa maailmanmestaruutta.

Päivä 9: Montevideo
Vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen.

Päivä 10:
Kuljetus lentokentälle ja paluulento kotimaahan.

Santiago de Chile Hotel Diego de Velazques

Moderni hotelli Santiagon tyylikkäällä Providencian alueella.

Lue lisää
Argentiina Buenos Aires Grand Brizo Hotel

Grand Brizo Buenos Aires sijaitsee keskustassa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Obeliscosta ja kilometrin päässä Plaza de Mayolta. Kaikissa 191 huoneessa on ilmastointi ja niiden varusteluun kuuluu minibaari sekä taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys.

Lue lisää
Uruguay Montevideo My Suites Hotel

Hotellissa on 40 yksilöllisesti kalustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja LCD-televisio. Varusteluun kuuluu pillowtop-patjallinen sänky. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavatkanavat ja maksuton langaton internet-yhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon.

Lue lisää

Argentiina ulottuu trooppisesta pohjoisesta Etelä-Amerikan antarktiseen eteläkärkeen. Argentina on tunnettu lähinnä pampasta, upeista jalkapalloilijoistaan, viinistä ja  tangosta.
Pääkaupunki: Buenos Aires
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Argentiinan peso
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Argentiinassa viisumitta enintään 90 pv. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Paluu- tai jatkolippu,  matka-/lääkärikuluvakuutus vaaditaan. Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 6 tuntia Talvisin: – 5 tuntia
Ilmasto: Ilmasto on lauhkea ja kostea Itä- ja Keski-Argentiinan pampalla, viileä ja kuiva eteläosassa (Patagonia) ja trooppinen maan koillisosassa Gran Chacolla. Buenos Airesissa päivälämpötilat vaihtelevat kesä-heinäkuun aikana 14 asteesta tammikuun 29 asteeseen. Vuoristoalueilla on erittäin kuivaa ja jopa täysin aavikkoa.

Tidot sitoumuksetta.

Chile tunnetaan runsasaromisista viineistään, henkeäsalpaavista maisemista, Pääsiäissaarista ja Andien vuoristosta.
Pääkaupunki: Santiago de Chile
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Chilen peso
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Chilessä turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 7 tuntia Talvisin: – 5 tuntia
Ilmasto: Chilen ilmasto Etelä- Amerikassa vaihtelee alueittain. Pohjoisessa alue on kuivaa ja maan keskiosassa on enimmäkseen Välimeren ilmasto, kylmin alue on etelässä, jossa on lähinnä Etelä-mannerta ja Pääsiäissaarella on trooppinen ilmasto.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Tiedot sitomuksetta.

Urugyay on tunnettu postikorttimaisemistaan ja tietysti jalkapalloilijoistaan.
Pääkaupunki: Montevideo
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Uruguayn peso
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Uruguayssa viisumitta enintään 90 pv. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan, mielellään 6 kk matkan jälkeen.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 6 tuntia Talvisin: – 5 tuntia
Ilmasto: on lauha. Kuumin kuukausi on tammikuu, 17-28°C ja kylmin kuukausi on heinäkuu, 6-14°C. Kuivin kuukausi on helmikuu ja sateisin kuukausi on huhtikuu.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkimme 11 pv: 3465 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset kohteissa
* majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Ohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
* Cafe de los Angelitos illallinen ja tangoshow
* Englanninkielinen opastus retkillä

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555