Chilen kiertomatka + Valparaiso

Chilen kiertomatka yhdistää upeaa luontoa ja kaupunkikulttuuria. Jäänsiniset vedet, lumihuippuiset tulivuoret ja smaragdimetsät odottavat! Matkat Chileen >

Chilen kiertomatka + Valparaiso

Jäänsinestä smaragdimetsiin

Chilen kiertomatka suuntautuu tämän chilin muodosta nimensä saaneen maan pippurisimpaan keskiosaan. Matkalla tutustut chileläiseen elämänmenoon niin pääkaupunki Santiago de Chilessä kuin pienemmissä Puerto Monttin, Valdivian ja Temucon kaupungeissa. Persoonallisuutta löytyy esimerkiksi Puerto Varasissa, joka yllättää siirtomaa-ajalta peräisin olevine saksalaisine perinteineen!

Jäänsinisiä järviä, lumihuippuisia tulivuoria, smaragdimetsiä

Parasta Chilessä on sen jalokivien väreissä hohtava luonto. Matkan varrelle osuu mm. safiirinsininen llanquihue-järvi ja sen takana majesteettisena kohoava Osorno-tulivuori. Tutustut Vicente Perez Rosales -kansallispuistoon sekä uskomattoman kauniisiin Puconin ja Villarrican alueisiin tulivuorineen ja järvineen. Mielesi rentoutuu viimeistään Petrohuen ja Salto del Lajan topaasinsinisten vesiputousten kohinassa.

Unelmien Matka Chileen

Lähde unohtumattomalle matkalle, joka vie sinut Chilen kiehtovimmille seuduille. Tämä 11 päivän kiertomatka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Chilen monimuotoisuuteen ja luonnonihmeisiin, alkaen pääkaupungin Santiago de Chilen vilkkaasta sykkeestä aina Torres del Painen kansallispuiston upeisiin maisemiin.

Santiago de Chile – Kaupungin Syke ja Panoraamanäkymät

Matkasi alkaa Chilen pääkaupungista, Santiago de Chilestä, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi tutustumaan kaupungin kuuluisimpiin nähtävyyksiin. Matkan kohokohtiin kuuluu vierailu Cerro San Cristobal -kukkulalle, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin yli. Voit myös viettää päivän omatoimisesti ja tutustua kaupungin moniin museoihin, puistoihin ja kahviloihin.

Atacaman Aavikko – Bizarre Maisemat ja Arkeologiset Aarteet

Seuraavaksi suuntaat San Pedro de Atacamaan, Chilen tärkeimpään arkeologiseen keskukseen, joka sijaitsee 2438 metrin korkeudessa. Tämä vehreä keidas tarjoaa upeat puitteet kaupunkikierrokselle, johon sisältyy vierailu kaupungin kauniissa valkoisessa kirkossa. Älä missaa iltaretkeä Kuulaaksoon, jossa voit ihailla unohtumatonta auringonlaskua.

Atacaman Aavikon Ihmeet

Päivän mittainen retki vie sinut Atacaman aavikon vaikuttavimpiin kohteisiin, kuten miljoonia vuosia vanhaan Salar de Atacamaan ja kahden valtavan tulivuoren juurella sijaitseville Miscanti- ja Meñiques-laguuneille. Voit myös vierailla Toconaon pienessä intiaanikylässä ja tutustua sen ainutlaatuiseen kulttuuriin.

Maipon Viinilaakso – Viinitilojen Aarteet

Lennon jälkeen takaisin Santiago de Chileen, pääset nauttimaan vierailusta tyypilliselle viinitilalle Maipon laaksossa. Viininmaistelu kuuluu luonnollisesti ohjelmaan, ja saat tilaisuuden maistaa Chilen parhaita viinejä idyllisissä puitteissa.

Patagonian Villieläimet ja Maisemat

Seikkailusi jatkuu eteläiseen Patagoniaan, jossa tutustut Punta Arenasin kaupunkiin ja matkustat julkisella bussilla Puerto Natalesiin. Täällä sinua odottaa unohtumaton retki Torres del Painen kansallispuistoon, joka on kuuluisa upeista laguunistaan, järvistään ja eristyneistä huipuistaan. Puistossa voit nähdä kondorien, pumien, guanakojen ja Patagonian peurojen elämää niiden luonnollisessa ympäristössä.

Unohtumattomat Nähtävyydet ja Rentoutumista

Paluumatkalla takaisin Punta Arenasiin sinulla on mahdollisuus nauttia Chilen kauniista maisemista ja vierailla vielä kerran Santiagossa ennen kotiin paluuta. Tämä kiertomatka tarjoaa täydellisen yhdistelmän seikkailua, kulttuuria ja rentoutumista, tehden siitä ihanteellisen matkan kaikille, jotka haluavat kokea Chilen parhaat puolet.

Lisävuorokausia Valparaísossa

Valparaíso sijaitsee Chilen keskiosassa Tyynenmeren rannalla, on kaupunkikohde täynnä viehättävää historiaa ja kulttuuria. Tämä Unescon maailmanperintökohteeksi nimetty alue houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa sen värikkäiden talojen, kukkuloiden ja taiteellisen ilmapiirin vuoksi.

Rannan viehättävät kujat ja vanhat funikulaari-hissit tarjoavat upeita näköaloja merelle ja kaupunkiin. Valparaíso tunnetaan myös vilkkaasta satamastaan, joka on ollut tärkeä kaupankäynnin keskus jo vuosisatojen ajan. Historiallinen Mercado Puerto, merenelävätuotteineen ja perinteisine ravintoloineen, on vierailun arvoinen.

Uimarannoista ja rantaelämästä kiinnostuneiden kannattaa suunnata läheiseen Viña del Mariin, joka sijaitsee vain noin 8 kilometrin päässä Valparaísosta. Viña del Marissa on useita kauniita rantoja, kuten Playa Reñaca ja Playa Acapulco, jotka ovat suosittuja sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Näillä rannoilla voi nauttia auringosta, uida ja harrastaa vesiurheilua.

Chilen kiertomatka + Valparaiso

Kymenmatkat FB>

 

Australia kiertomatka>

Hintaesimerkkimme 11 pv: 2559 € / hlö

Kohteet: Santiago de Chile | San Pedro de Atacama | Puerto Natales | Torres del Paine | Punta Arenas

Minimi 2 henkilöä.
Haluatko lisäviikon rantalomaa tai lisävuorokausia matkaasi?
Luodaksemme yksilöllisen räätälöidyn tarjouksen, odotamme innolla pyyntöäsi.

Päivä 1: Santiago de Chile
Saapuminen Santiago de Chileen. Nauti kaupunkikierroksesta, johon sisältyy retki Cerro San Cristobalille, josta avautuvat panoraamanäkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön.

Päivä 2: Santiago de Chile
Päivä on varattu omille aktiviteeteille. Voit halutessasi vierailla kauniissa Valparaisossa, joka on Unescon maailmanperintökohde, sekä Viña del Marin valkoisilla rannoilla ja viehättävissä puutarhoissa.

Päivä 3: Santiago de Chile – Calama – San Pedro de Atacama
Lento Calamaan. Kuljetus San Pedro de Atacamaan, joka on Chilen tärkein arkeologinen keskus ja sijaitsee 2438 metrin korkeudessa vihreän hedelmällisen keitaan ympäröimänä. Kaupunkikävely pittoreskissa kylässä ja vierailu kauniissa valkoisessa kirkossa, jonka sisäosa on rakennettu kaktuksista. Juuri sopivasti kaunista auringonlaskua varten, ajelette Kuulaaksoon ihailemaan tätä outoa maisemaa.

Päivä 4: San Pedro de Atacama
Koko päivän retki Atacaman aavikon vaikuttaviin kohteisiin, kuten miljoonia vuosia vanhaan sisämaahan Salar de Atacamaan, tai Miscanti- ja Meñiques-laguuneille, jotka sijaitsevat kahden valtavan tulivuoren juurella, sekä pieneen intiaanikylään Toconaoon (seat-in).

Päivä 5: San Pedro de Atacama
Päivä on varattu omille aktiviteeteille. Voit halutessasi tehdä retken El Tation geysirien luo, jotka sijaitsevat 4500 metrin korkeudessa Altiplanolla.

Päivä 6: San Pedro de Atacama – Santiago
Kuljetus Calaman lentokentälle ja lento Santiagoon. Iltapäivällä vierailu tyypillisellä viinitilalla Maipon laaksossa. Viininmaistelu sisältyy hintaan.

Päivä 7: Santiago – Punta Arenas – Puerto Natales
Lento Punta Arenasiin Etelä-Patagoniaan. Saapuessasi puolipäiväkierros, joka päättyy bussiterminaaliin. Matka jatkuu julkisella bussilla Puerto Natalesiin.

Päivä 8: Puerto Natales
Koko päivän vierailu Torres del Painen kansallispuistossa (seat-in). Puiston laguunat, järvet ja eristäytyneet huiput tekevät siitä unohtumattoman nähtävyyden. Puistossa asuu kondoreita, puumia, guanakoita ja Patagonian peuroja.

Päivä 9: Puerto Natales – Punta Arenas
Matka julkisella bussilla Punta Arenasiin (ilman opasta).

Päivä 10: Punta Arenas – Santiago
Lento Santiagoon. Jäljellä oleva päivä vapaata aikaa.

Päivä 11: Santiago de Chile
Kuljetus lentokentälle ja paluulento tai lisäpäiviä matkaasi Valparaisossa.

Valparaíso – Chilen Helmikohde

Valparaíson ranta, Chilen Tyynenmeren rannikolla sijaitseva helmi, on täydellinen sekoitus luonnonkauneutta ja kulttuurista rikkautta. Tämä historiallinen satamakaupunki on tunnettu värikkäistä taloistaan, jyrkistä rinteistään ja ainutlaatuisesta boheemista tunnelmastaan.

Rannan läheisyydessä voi nauttia pitkästä rantaviivasta, joka tarjoaa upeita auringonlaskuja ja tilaa rentoutua raikkaassa merituulessa. Viehättävät rantakadut ovat täynnä elämää, paikallisia taiteilijoita ja käsityöläisiä, jotka esittelevät teoksiaan ja tuotteitaan.

Valparaíson ranta-alue on myös kulttuurin keskus, jossa voi tutustua Unescon maailmanperintökohteisiin. Kaupungin sydämessä sijaitseva Mercado Puerto tarjoaa tuoreita meren antimia ja paikallisia herkkuja, jotka tyydyttävät vaativimmankin matkailijan makuhermot.

Uimarannoista ja rantaelämästä kiinnostuneiden kannattaa suunnata läheiseen Viña del Mariin, joka sijaitsee vain noin 8 kilometrin päässä Valparaísosta. Viña del Marissa on useita kauniita rantoja, kuten Playa Reñaca ja Playa Acapulco, jotka ovat suosittuja sekä paikallisten että turistien keskuudessa.

Chile Puerto Montt Hotel Manquehue

Hotel Manquehue on miellyttävä ja hyvätasoinen hotelli, jonka lähellä sijaitsee Puerto Montt Cathedral, Casa del Arte Diego Rivera ja Colonizacion Alemanan muistomerkki.

Lue lisää
Chile Santiago Hotel Providencia

Hotel Providencia sijaitsee aivan kaupungin sydämessä ja sen läheltä löytyy muun muassa Parque de las Esculturas Exhibition Hall ja Veistospuisto.

Lue lisää
Chile Temuco Hotel Frontera Plaza

Hotelli sijaitsee keskustassa, lähellä Aníbal Pinto Plazaa. Hotellissa on 24-h vastaanotto, pesulapalvelu ja huonepalvelu.

Lue lisää
Chile Valdivia Hotel Melillanca

Hyvätasoinen hotelli Valdivian keskustassa. Hotellissa on ravintola, baari ja sauna.

Lue lisää
Chile

Chile tunnetaan runsasaromisista viineistään, henkeäsalpaavista maisemista, Pääsiäissaarista ja Andien vuoristosta.
Pääkaupunki: Santiago de Chile
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Chilen peso
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Chilessä turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 7 tuntia Talvisin: – 5 tuntia
Ilmasto: Chilen ilmasto Etelä- Amerikassa vaihtelee alueittain. Pohjoisessa alue on kuivaa ja maan keskiosassa on enimmäkseen Välimeren ilmasto, kylmin alue on etelässä, jossa on lähinnä Etelä-mannerta ja Pääsiäissaarella on trooppinen ilmasto.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Tiedot sitomuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Chile-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Vastaanotto ja avustus perillä lentoasemilla
* Lentokenttäkuljetukset perillä
* Kuljetukset matkaohjelman mukaan
* Majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Matkaohjelman mukaiset retket ja sisäänpääsymaksut
* Opastukset englannin kielellä

Lisämaksusta:

* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntälennot muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.