Dubai Yhdistyneet arabiemiirikunnat opastettuna

Dubain matkaan mahtuu myös rentoutumista ja viihdettä. Lähde iltaristeilylle ihastelemaan maamerkkejä tai aavikkosafarille seikkailemaan. Varaa Dubai >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Dubai Yhdistyneet arabiemiirikunnat opastettuna

Dubain opastettu matka retkineen

Lähde Dubaihin tutustumaan tähän Arabiemiirikuntien toiseksi suurimpaan kaupunkiin, täynnä nähtävää ja koettavaa aina historiallisesta Bastakiyan perintöalueesta moderniin ja kauniiseen Tulevaisuuden museoon. Käymme lisäksi toki pyörähtämässä pääkaupunki Abu Dhabin pyörteissä sekä seikkailemassa Dubain autiomaassa. Lähde seikkailulle, joka on täynnä hiekkarantoja, erämaata, kaupungin vilskettä, kulttuuria ja viihdettä tällä Dubain kiertomatkalla.

Viihdyttävä Dubai

Dubain matkaan mahtuu myös rentoutumista ja viihdettä. Lähde iltaristeilylle ihastelemaan maamerkkejä, kuten Dubai Marina Yacht Clubi Marina Tower ja Dubai Marina -kauppakeskus. Elä unohtumattomia hetkiä kyydissä ollessasi ja nauti elävästä viihteestä, kuten vaikka Tanura-tanssiesityksestä samalla kun nautit illallisesta.

Tällä matkalla koet ja näet Yhdistyneiden arabiemiirikuntien tärkeimmät nähtävyydet. Matkan aikana vierailemme kokopäivän kiertueella Dubaissa, kokopäivän kiertueella Abu Dhabissa, matkalla seikkailemme autiomaassa ja Dubain kultaisilla hiekoilla ja purjehdimme perinteisellä veneellä (dhow) Dubain sataman pilvenpiirtäjien lomitse.

Dubai Yhdistyneet arabiemiirikunnat kiertomatka

Kymenmatkat Instagram>

 

Teemamatkat>

Matkapäivät: voitte valita oman makunne mukaan

Hintaesimerkkimme 6 pv:
3-tähden hotellissa 1.550 €/hlö
4-tähden hotellissa 1.655 €/hlö
5-tähden hotellissa 1.830 €/hlö

Hinta edellyttää kahta matkustajaa. Opastukset englannin kielellä.

Päivä 1. Saapuminen Dubaihin

Ei sisällä ruokailuja.

Lentokenttäedustajamme odottaa Dubain DXB-lentokentällä tavatakseen, tervehtiäkseen ja saattaakseen vieraita autoon/bussiin. Matkaamme lentokentältä hotellille ja majoitumme yöksi.

 

Päivä 2. Dubain kaupunkikierros

Sisältää aamiaisen.

Nautimme aamiaisen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme Dubain päiväkierrokselle (09:00 – 18:00) vierailemaan seuraaviin kohteisiin:

Palm Jumeirah on maailman suurin ihmisen rakentama, palmun muotoinen saari, joka tunnetaan loistavista hotelleistaan, kerrostalotorneistaan sekä tasokkaista kansainvälisistä ravintoloista ja rantaklubeistaan, pysähdymme The Pointessa, joka tarjoaa täydellisen näkymä upealle Atlantis the Palm -hotellille.

Souk Madinat Jumeirah on autenttinen entisöinti vanhasta torista, jossa on perinteistä itämaista tyyliä ja tunnelmallisia kauppoja ja ravintoloita, sekä upeat on näkymät kimaltelevalle kanavalle. Souqin sijainti ylevän Burj Al Arabin vieressä tarjoaa mitä kauneimmat maisemat.

Bastakiya on perintöalue, jolla on kiehtovia varakkaiden kauppiaiden rakentamia tuulitorneilla varustettuja taloja. Tie Bastakiyaan vie meidät upealle näköalalle Dubai Creekille. Tämän jälkeen siirrymme 225-vuotiaalle Al Fahidin linnoitukselle, jossa Dubain museo säilyttää arvokkaita arkistoja kaupungin menneisyydestä sekä kronikat sen kehitysvaiheista.

(Museo on toistaiseksi suljettu remontin vuoksi. Sisäänpääsy sisältyy hintaan, kun museo avaa ovensa)

Seuraavaksi nousemme Abraan, perinteiseen veneeseen, jolla ylittämme joen ja vierailemme Spice Soukissa ja Gold Soukissa. Vierailun jälkeen palaamme hotellille viettämään vapaan iltapäivän ja valmistautumaan iltaohjelmaan.

Seuraavaksi lähdemme katsomaan Tulevaisuuden museota (ulkoinen vierailu), jonka sanotaan olevan maailman kaunein rakennus sekä arkkitehtuurin ja tekniikan ihme. Se yhdistää varmoin ottein menneisyyttä ja tulevaisuutta sekä soveltaa edistynyttä teknologiaa perinteisiin taidemuotoihin. Rakennuksen ulkonäkö suorastaan ”puhuu arabiaa”.

Seuraava kohteemme on Burj Khalifa (ulkoinen vierailu) Maailman korkein rakennus, joka sijaitsee aivan Dubai Mallin vieressä, joka taas on yksi maailman suurimmista ostoskeskuksista. Ostoskeskuksessa on yli 1 200 myymälää ja myymälää, sinulla on myös mahdollisuus katsella 50 metriä pitkää akvaariota ja Dubai Fountainia.

Palaamme takaisin hotellille ja yöpyminen.

 

Päivä 3. Dubai – Abu Dhabi – Dubai

Sisältää aamiaisen.

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme koko päivän kierrokselle (09:00 – 17:00) Abu Dhabin kaupunkiin. Abu Dhabi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkaupunki ja sen kulttuurin koti, Abu Dhabi tarkoittaa arabiaksi ”gazellin maata”. Se perustettiin, kun nuori antilooppi johti vaeltavan heimonsa makean veden ääreen saarelle. Retki sisältää seuraavat kohteet:

Abu Dhabi Corniche ajaessamme Emirates Palace -hotelliin ohitamme Corniche-tien, joka kulkee halki vaikuttavat 8 kilometriä hoidettua rantaa, joka sisältää lasten leikkipaikkoja, erilliset pyöräily- ja jalankulkureitit, kahviloita ja ravintoloita sekä upean Corniche Beachin. Jos haluat nauttia Abu Dhabin kuuluisasta ympärivuotisesta auringonpaisteesta, tämä täydellinen ranta on yksi parhaista paikoista siihen.

Emirates Palace Hotel (katsomme ulkoapäin) ikoninen luksushotelli, joka ulottuu yli kilometrin siivestä siipeen. Tiluksilla on myös 1,3 kilometriä yksityistä rantaa ja hotellissa on jopa 114 kupolia.

Qasr Al Watan on presidentin palatsi, joka avaa ovensa yleisölle ja tarjoaa tietoa niin arabialaisesta perimätiedosta kuin kulttuurista, taiteesta ja arkkitehtuuristakin. Kierroksen aikana on myös aikaa omakustanteiselle lounaalle.

Sheikh Zayed Grand Mosque on yksi maailman suurimmista moskeijoista, jossa on maailman suurin kattokruunu ja käsintehty matto. Tämä rakennus ei ole ainoastaan ainutlaatuista designina useista muslimimaista, vaan myös ainoa moskeija, joka vangitsee ainutlaatuisen vuorovaikutuksen islamin ja maailman kulttuurien välillä.

Paluu hotellille Dubaissa ja yöpyminen.

Päivä 4. Dubai

Sisältää aamiaisen ja illallisen.

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen on mahdollisuus viettää aamua vapaasti.

Klo 14.30–15.30 Jeeppi nappaa meidät kyytiin kokemaan unohtumattoman seikkailun Dubain autiomaassa. Aavikkosafarimme vie sinut vuoristorata-ajelulle Arabian kultaisille dyyneille.

Matkan aikana pysähdymme korkeimmalle dyynille katsomaan kaunista auringonlaskua ja virkistäytymään kivennäisvedellä. Matka jatkuu aidolle beduiinileirintäalueelle aivan autiomaan sydämeen, jossa hennadesign, paikalliset mekot, virvoitusjuomat, vettä, teetä tai kahvia on tarjolla matkalaisten iloksi. Illan tunnelmaa lisää lumoava vatsatanssija, joka esittää kiehtovan tanssin arabialaisen musiikin tahdissa samalla kun nautimme herkullisen grillibuffetillallisen tähtien alla.

Klo 21.00 paluu hotellille ja yöpyminen.

Päivä 5. Dubai

Sisältää aamiaisen ja illallisen.

Aamiainen hotellissa ja vapaa päivä, jonka voit viettää mielesi mukaan.

Illalla sinut noudetaan Dubai Marinaan. Tällä iltaristeilyllä sinulla on mahdollisuus ihailla venesataman kimaltelevia valoja samalla kun ohitamme maamerkkejä, kuten Dubai Marina Yacht Clubin, Marina Towerien ja Dubai Marina -kauppakeskuksen. Elä unohtumattomia hetkiä kyydissä ollessasi ja nauti elävästä viihteestä, mukaan lukien vatsatanssista, live-laulajasta tai vaikka Tanura-tanssiesityksestä samalla kun nautit illallisesta.

Paluu hotellille ja yöpyminen.

Päivä 6. Paluu kotiin

Sisältää aamiaisen.

Nautitaan aamiainen hotellilla, jonka jälkeen chekout hotellista ja kuljetus lentokentälle lähtöä varten.

 

Arabiemiikunnat tunnetaan huippumodernista rakentamisestaan ja arabialaisista perinteistään. Arabiemiirikunnat on pääosin autiomaan peittämä valtio Arabian niemimaan koillisosassa Persianlahden rannikolla.
Arabiemiirikuntiin kuuluu seitsemän emiirikuntaa, Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujaira, Šardža, Umm al-Qaiwain ja Ra’s al-Khaima
Abu Dhabi on ylellinen metropoli, joka on tyylikäs sekoitus kauniita kulttuurimonumentteja ja jyrkkiä 2000-luvun megarakenteita. Se on suurin seitsemästä Emiraatista, ja siellä on kaikkea massiivisista ja kauniista moskeijoista, yhdestä maailman parhaista huvipuistoista ja loputtomista aavikoista.
Dubai
on Arabiemiirikuntien yksi emiraateista ja samalla emiraatin suurin kaupunki. Nykyään Dubai on tärkeä matkailukohde ja satama, mutta myös kasvava palvelualan keskus.
Pääkaupunki: Abu Dhabi
Virallinen kieli: Arabia
Valuutta: Yhdistyneiden arabiemiirikuntien dirhami (AED)
Passi ja viisumi: Arabiemiraateissa kuten Dubaissa passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisestä. Lain mukaan passissa ei saa olla Israelin leimaa. Huomaa, että Arabiemiraatit ei hyväksy väliaikaista passia matkustusasiakirjaksi. Väliaikainen passi kelpaa ainoastaan maasta poislähtöön tai transit/kauttakulkuun vaihdettaessa Arabiemiraateissa lentokonetta matkalla kohti kotimaata. Suomalainen matkailija saa kolmenkymmenen päivän viisumin passiinsa lentokentälle saavuttuaan Arabiemiikuntiin. Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia alle 30 päivän oleskeluun. Maahan saavuttaessa myönnetään maksuton Entry Visit Visa.
Aikaero Suomeen: +2  UTC +4
Ilmasto: Arabiemiraattien ilmasto on kuuma ja kuiva. Kuumin aika on heinä- elokuussa, jolloin lämpötila rannikkotasangolla nousee jopa 48 asteeseen. Vuorilla on selkeästi viileämpää. Loppukesästä rannikkoalueiden sää on kostea kaakkoistuulen ansiosta. Rannikolla sataa vuodessa alle 120 mm, vuorilla paikoin jopa 350 mm. Rankkasateet saavat toisinaan aikaan paikallisia tulvia. Hiekkamyrskyt haittaavat säännöllisesti näkyvyyttä.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-Dubai-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa

* Ateriat matkaohjelman mukaan.
* Kuljetukset ja retket ilmastoidulla kulkuneuvolla/bussilla, aavikkosafari 4-vetoisella safariautolla
* Opastus ja kieli: kaikilla kuljetuksilla englanninkielinen kuljettaja. Retket ja Safarin opastaa englanninkielinen opas.
* Vierailut ja retket matkaohjelman mukaan.
* Sisäänpääsymaksut sisältyy hintaan.
* Palvelumaksu, kaupunkivero

Hintaan ei sisälly:
* Viisumi & matkavakuutus
* Ulkoisten vierailujen sisäänpääsymaksut.
* Valinnaiset retket
* Tippejä ja henkilökohtaisia kuluja
* Juomia aterioiden yhteydessä, ellei toisin mainita
* Kaikki mitä ei ole mainittu ”Hintaan Sisältyy”-osiossa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Hinta edellyttää kahta matkustajaa. Opastukset englannin kielellä.
Ryhmässä saattaa olla myös muita matkustajia.

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555