Englanti klassinen kierto ryhmämatka

Englanti klassinen kierto ryhmämatka tustumme mm Lacockin pikkukylään ja Bathin ainutlaatuiseen roomalaisajan kylpylään. Tutustu matkaamme>

Englanti klassinen kierto ryhmämatka

Downtown Abbeyltä roomalaisaikaan

Matkan aloitamme tutustumalla Lacockin pikkukylään, joka saattaa olla tuttu esim. Harry Potter – filmeistä tai useista eri BBC:n tuottamista periodidraamasarjoista, kuten esim. Ylpeys ja Ennakkoluulo, Cranford ja Downtown Abbey. Tutustumme Bathin ainutlaatuiseen roomalaisajan kylpylään. Englanti klassinen kierto ryhmämatka vie teidät tuttujen TV sarjojen kautta Chawtonin pikkukylään asti.

Englanti klassinen kierto ryhmämatka

Pysähdymme mm. Tauntonin kaupungissa ja vierailemme Sheppy:n siiderifarmilla. Näemme kuinka täytä ‘Somersetin nektaria’ valmistetaan ja saamme maistaa tietenkin tilan tuotteita. Tutustumme mm kauniiseen Dartmouthin kaupunkiin, joka saattaa olla tuttu vaikkapa eri TV-sarjoista vuosien varrelta. Nousemme laivaan joka vie meidät Dart-jokea pitkin Agatha Christine kesäsunnolle, Greenway Mansion kartanoon. Paluumatkalla vierailemme vielä kirjailija Jane Austenin museossa Chawtonin pikkukylässä.

Tutustu upeaan matkaohjelmaamme.

Englanti klassinen kierto ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme ryhmille, minimi 20 henkeä 7 pv:  1945 €

1 pv

Suomalainen paikallisopas on ryhmää vastassa Lontoon Heathrown lentokentällä. Suuntaamme länteen ja aloitamme tutustumalla Lacockin pikkukylään, joka saattaa olla tuttu esim. Harry Potter – filmeistä tai useista eri BBC:n tuottamista periodidramasarjoista, kuten esim. Ylpeys ja Ennakkoluulo, Cranford ja Downton Abbey.

Täällä lähes kokonaan museolaitoksen omistuksessa olevassa kylässä on noin 190 asukasta, kaksi myllyä, kaksi pubia, vanha luostarikirkko sekä viinitila(!). Kylän rakennukset ovat suurelta osin 1700-luvulta vaikka St Cyriacs kirkko on jo 1300-luvulta. Nautimme yhteisen lounaan yhdessä kylän pubeista ennenkuin matkamme jatkuu läheiseen Bathin kaupunkiin jonne majoitumme ihanaan The Francis-hotelliin ja jossa syömme yhteisen illallisen hotellissamme.

2.pv

Tänään pidämme tauon bussissa istumisesta ja tutustumme Bathin kaupunkiin kävellen. Tutustumme kaupungin roomalaisajan kylpylään joka on ainutlaatuinen saarivaltakunnassa. Tämä upeasti entisöity museo kertoo roomalaisten ajasta ja tavoista Englannissa ja tietenkin esittelee itse roomalaisetn kylpylän!

Käymme viereisessä Abbey-kirkossa sekä näemme kauniin No 1 Royal Crescent – osoitteen, joka on upea esimerkki kaupungin 1700-luvun talosta ja sen eri huoneiden huonekalut ja taide-esineet ovat sille aikakaudelle uskollisia.Älä unohda käydä keittiössä sekä taloudenhoitajan toimistossa! The Assembly Rooms oli 1700-luvun tanssiaisten ja tärkeiden kokousten pitopaikka. Lontoon aristokraatit tulivat Bathiin nautimaan maaseudun levosta ja juuri näissä huoneissa tapahtui kaikkein tärkein sosiaalinen kanssakäyminen.

Vierailla on mahdollisuus syödä päivän aikana omatoiminen lounas.

Yhteinen illallinen nautitaan taas hotellissa.

3. pv

Jätämme Bathin jälkeemme ja jatkamme matkaa etelään. Vierailemme Wellsin katedraalikaupungissa, jossa käymme kuuluisassa katedraalissa joka edustaa ns. Englannin goottilaista arkkitehtuuria. Katedraali tunnetaan myös hyvästä kirkkokuorostaan. Seuraavaksi pysähdymme Tauntonin kaupungissa jossa pieni tauko jotta vieraat voivat syödä omakustanteisen lounaan ennekuin vierailemme Sheppy:n siiderifarmilla. Näemme kuinka täytä ‘Somersetin nektaria’ valmistetaan ja saamme maistaa tietenkin tilan tuotteita.

Iltapäivällä ajamme Englannin Rivieralle, Torquayn kaupunkiin jossa majoitumme ja syömme yhteisen illallisen hotellissa.

4. pv

Aamiaisen jälkeen ajamme kauniiseen Dartmouthin kaupunkiin, joka saattaa olla tuttu vaikkapa eri TV-sarjoista vuosien varrelta. Siellä  nousemme laivaan joka vie meidät Dart-jokea pitkin Agatha Christine kesäsunnolle, Greenway Mansion kartanoon. Tämä upealla paikalla , joen mutkassa sijaitseva tontti ja sen keskellä seisova kartano on täynnä perheen esineitä ja huonekaluja joiden tarinan voi halutessaan kuulla vaikkapa kartanon loistavilta oppailta. Saavuttuamme takaisin Dartmouthiin, vierailla on hieman aikaa tutustua tämä ihanan pikkukaupungin butiikkeihin ja pubeihin. Saavumme takaisin Torquayyn illansuussa ja nautimme yhteisen illallisen. Lounas tänään omatoimisesti.

Sunnuntai 28. elokuuta 2016

Jätämme Torbay-lahden jälkeemme ja ajamme pohjoiseen jossa aloitamme tustumalla A la Rondeen, varsin eriskummalliseen taloon 1700-luvulta, jossa mm. 25 000 simpukankuoresta tehty huone. Talo on täynnä Parminster sisarusten useilta ulkomaanmatkoiltaan tuomia esineitä. Lounastauon pidämme ihanassa Lyme Regisin rantakaupungissa jonka kupeessa on Unescon sujelukohde – Jurassic Coast. Syömme yhteisen lounaan ennen kuin matkamme jatkuu Winchesterin kaupunkiin jossa majoitumme.

Illallinen omatoimisesti

5. pv

Tänään vietämme aamupäivän tutustumalla Winchesterin kaupunkiin.  Tämä alunperin roomalaisten rakentama kaupunki on yhden Euroopan suurimman goottilaisen katedraalin koti , jossa tietenkin käymme oppaamme kanssa. Katedraaliin on haudattu mm. kirjailija Jane Austen ja kuulemme oppaltamme kirjailijan elämästä kaupungissa.

Käymme Winchester College poikakoulussa joka väittää olevansa maan kauimmin yhtäjaksoiseti toiminut koulu. Vierailla on myös mahdollisuss nähdä The Great Hall – pyöreän pöydän ritareiden kokoontumispaikka.

Syömme yhteisen lounaan ja iltapäivällä vierailla on aikaa tehdä ostoksia ja tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Omatoiminen illallinen.

6. pv

Paluumatkalla lentokentälle käymme vielä kirjailija Jane Austenin museossa Chawtonin pikkukylässä. Jane Austen museo on ainoa talo jossa kirjailija asui ja myös teki työtä, joka on auki yleisölle. Täällä kirjailija oli myös kaikkein tuottoisin : hän laittoi loppusilauksen kolmeen jo kirjoittamaansa romaaniin ja kirjoitti lisäksi kolme aivan uutta teosta täällä asuessaan. Hänen menhdyttyään, kirjalijan sisar ja äiti asuivat talossa kuolemaansa asti.

Viimeinen pysähdyspaikkamme on West Green Garden –puutarha, jossa nautimme perinteisen englantilaisen iltapäiväteen ennen kuin bussi jättää vieraat Lontoon Heathrown lentokentälle.

Hotellit varauksen yhteydessä.

Iso Britannia

Iso Britannia

Iso-Britannia / Englanti / Yhdistyneet Kuningaskunnat
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin.
Lasten kanssa matkustus: Yksin tai muun henkilön kuin huoltajan kanssa matkustavalla alaikäisellä on oltava mukana huoltajan allekirjoittama lupa matkustamiseen. Lisätietoa >>>
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki
* Majoitus kahden hengen huoneessa englantilaisella aamiaisella
* Suomalaisen oppaan palvelut koko matkan ajan
* Kaikki ohjelman mukaiset bussikuljetukset sekä sisäänpääsymaksut
* Puolihoito
* Yksi ylimääräinen ateria (tulopäivän lounas)
* Kaikki paikalliset verot ja palvelumaksut

Lisämaksusta:
* Ruokajuomat (muuta kuin pöytävesi)

Hinta edellyttää minimi 30 hengen ryhmää.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>