Englanti Manchester Joulutorit

Manchester Joulutorit ovat yhdet Britannian suurimmista joulumarkkinoista, tule tutustumaan tuikkivaan kaupunkiin jouluvalojen loisteessa. Manchesterin matkat >

Englanti Manchester Joulutorit

Jouluinen Manchester

Manchesterin joulumarkkinat ovat vuosittain yhdet Britannian suurimmista joulumarkkinoista ja ne aukeavat jo marraskuun alussa. Manchester Joulutorit matka vie sinut katsomaan, miten koko kaupunki tuikkii lukuisten jouluvalojen loisteessa ja yli 300 puista joulumarkkinakojua levittäytyvät ympäri keskustaa yhdeksälle eri alueelle. Tarjolla on herkkuja, lahjaideoita ja joulukoristeita ympäri Eurooppaa. Räätälöimme matkat joulutoreille toiveidenne mukaan!

Manchester Joulutorit

Kauniista kojuista löytyy niin hollantilaisia juustoja, saksalaisia makkaroita kuin ranskalaisia pikkuleipiä ja ihania käsintehtyjä konvehteja. Monissa kojuissa on tuotteita myös maisteltavana! Joulumarkkinoilta voi ostaa niin suloisia puisia leluja kuin uniikkeja joulukoristeita ja koruja.

Luistelua ja kaakaota

Manchester Joulutorit matkallasi muista suojautua Manchesterin vilakalta tuulelta nauttimalla joulumarkkinoilla kuumaa kaakaota tai hehkuviiniä – mukin saat halutessasi mukaasi matkamuistoksi! Älä unohda käydä testaamassa Deansgate Locksin lähellä olevaa luistinrataa!

 

Englanti Manchester Joulutorit

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 680 € / hlö

Joulumarkkinat

08.11. – 22.12.

Manchester Christmas Market
Albert Square
Avoinna 9.11-22.12. kl.10-21

German Market
St. Ann’s Square

Arts and Crafts Market
Exchange Street

French Christmas Market
King Street

World Christmas Market
Brazennose Street

Christmas Market
Cathedral Gardens/Market Street

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

 

Matkaohjelmaesimerkki

Päivä 1: Saapuminen Manchesteriin ja Tutustumista Kaupunkiin

Saavu Manchesterin kaupunkiin ja majoitu hotelliin, joka tarjoaa mukavat puitteet lomanviettoon. Kun olet asettunut mukavasti paikoillesi, aloita tutustuminen kaupunkiin. Kävele kauniilla kävelykaduilla ja nauti Manchesterin kaupunkimaisemasta. Vieraile jouluisesti koristelluissa kaduissa ja kahviloissa, jotka tarjoavat lämmintä glögiä ja herkullisia leivonnaisia.

Päivä 2: Manchesterin Joulumarkkinat ja Shoppailua

Aloita päiväsi Manchesterin joulumarkkinoilla, jotka ovat yksi Britannian suurimmista ja upeimmista. Kävele kojujen välissä ja tutustu laajaan valikoimaan käsityötuotteita, joulukoristeita ja herkkuja. Maistele paikallisia herkkuja ja nauti jouluisesta tunnelmasta. Iltapäivällä suuntaa Manchesterin keskustan ostosalueille, kuten Arndale Centre ja Manchester Arndale, joista löydät laajan valikoiman kauppoja ja putiikkeja.

Päivä 3: Tutustuminen Kulttuuriin ja Historiaan

Kolmantena päivänä tutustu Manchesterin kulttuuriin ja historiaan. Vieraile Manchester Art Galleryssa, jossa voit ihailla laajaa kokoelmaa taiteen eri tyylisuunnista. Käy myös John Rylands Libraryssä, joka on upea goottilainen kirjasto, ja tutustu sen historiallisiin kokoelmiin. Iltapäivällä voit vierailla Manchesterin museoissa, kuten Science and Industry Museumissa tai People’s History Museumissa, ja oppia lisää kaupungin teollisuushistoriasta ja sosiaalisista liikkeistä.

Päivä 4: Viimeinen päivä Manchesterissa ja Kotiinlähtö

Viimeisenä päivänä voit viettää aikaa rentoutuen ja nauttien Manchesterin tunnelmasta. Kävele vielä kerran joulumarkkinoiden läpi ja hanki viimeiset lahjat ja herkut matkalaukkuun. Jos aikaa jää, voit vierailla jossakin kaupungin puistoista ja nauttia raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista. Illansuussa suuntaat matkalaukkuinesi kohti lentokenttää, josta lennät kotiin ja muistat ikuisesti Manchesterin jouluisen tunnelman.

Manchester Gardens Hotel

Gardens Hotel sijaitsee aivan keskustassa, Piccadilly Gardensin laidalla, 10 minuutin kävelymatkan päässä Piccadillyn rautatieasemalta.

Lue lisää
Englanti Manchester tekemistä ja käyntikohteita

Manchester tunnetaan historiallisesti maailman ensimmäisenä teollistuneena kaupunkina ja nykyisin se on taiteiden, median, korkeakoulutuksen ja talouden keskus.

Nämä näet Manchesterissä:
The John Rylands Library, Museum of Science and Industry, Etihad Stadium, Manchester Art Gallery, Manchesterin kaupungintalo, Manchesterin Katedraali, Old Trafford Stadium, Imperial War Museum North ja National Football Museum.

John Rylands Library:
Kirjasto perustettiin alunperin John Rylandsin muistolle ja siellä oli aluksi 40000 kirjaa. Kirjasto avattiin kaikkien käyttöön vuonna 1900. Merkittävimpiin painoksiin kuuluu Rylands Library Papyrus, niin sanottu St John Fragment.

Manchesterin Kaupungintalo:
Kaupungintalo on Manchesterin hallinnon keskus. Sen rakentaminen aloitettiin 1868 ja se valmistui vuonna 1877. Kaupungintalo edustaa viktoriaanista uusgotiikkaa. Kaupungintalon valmistaminen maksoi aikanaan miljoona puntaa ja siihen käytettiin neljätoista miljoonaa tiiltä. Sen tunnusomaisin koriste on Manchesterin tunnuseläin, mehiläinen, joka symboloi kaupungin ahkeria työläisiä teollisen vallankumouksen aikoina.

Manchesterin Katedraali:
Ensimmäinen tieto kirkosta on 600-luvulta. Viikingit hävittivät kirkon ja Edward Vanhempi määräsi vuonna 923 uuden kirkon rakennettavaksi lähelle entisen kirkon paikkaa. Katedraalissa oli aikoinaan koulu- ja sairaalatoimintaa ja se vaurioitui saksalaisten pommituksissa toisessa maailmansodassa.

Etihad Stadium:
Etihad Stadium suunniteltiin alun perin vuoden 2000 kesäolympialaisten pitopaikaksi. Kun kisoja ei saatu Manchesteriin, niin stadion tehtiin vuoden 2002 Kansainyhteisön kisoja varten. Kisojen jälkeen stadionista tuli jalkapalloseura Manchester Cityn kotistadion. Jalkapallokauden ollessa tauolla stadionilla järjestetään usein musiikkikonsertteja. Stadionille mahtuu parhaimmillaan jopa 60 000 henkilöä.

National Football Museum:
Englannin jalkapallomuseo siirtyi Prestonista Manchesteriin 2012 ja sijaitsee kaupungin keskustassa näyttävässä Urbis -rakennuksessa. Useaan eri kerrokseen sijoitetussa museossa löytyy kaikkea mielenkiintoista katseltavaa jalkapallofaneille, muun muassa Diego Maradonan ’Hand of God’ -pelipaita, maailman ensimmäisen MM-finaalin pelipallo ja lukuisia pokaaleja. Museoon on ilmainen sisäänpääsy.

Imperial War Museum North
Arkitehtoorisesti vaikuttava Imperial War Museum North on Manchesterin vanhalla telakka-alueella, jota pommitettiin kovasti toisen maailmansodan aikana. Museossa on sodasta ja sen vaikutuksesta ihmisiin kertovia näyttelyitä ja esineitä. Museoon on ilmainen sisäänpääsy.

Trafford Centre
Ostoshullujen paratiisi Trafford Centre sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella ja se on Britannian kolmanneksi suurin ostoskeskus. Trafford Centrestä löydät 200 kauppaa ja ravintolaa sekä muun muassa elokuvateatterin, keilahallin ja Sea Life Centre -akvaarion.

Museum of Science and Industry
Museum of Science and Industry kertoo teollistumisesta, tekniikasta ja erityisesti Manchesterin asemasta teollisen vallankumouksen sydämessä. Pääset vierailemaan maailman ensimmäisellä matkustajaliikenteen rautatieasemalla, maailman ensimmäisessä rautatieliikenteen varastossa (rakennettu 1830) ja tutustu moniin erilaisiin koneisiin aina höyrykoneista lentokoneisiin ja vanhoista junista maailman ensimmäiseen tietokoneeseen.

Iso Britannia

Iso Britannia

Iso-Britannia / Englanti / Yhdistyneet Kuningaskunnat
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin.
Lasten kanssa matkustus: Yksin tai muun henkilön kuin huoltajan kanssa matkustavalla alaikäisellä on oltava mukana huoltajan allekirjoittama lupa matkustamiseen. Lisätietoa >>>
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Manchester-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Retket suomen/englannin kielellä opastettuna
* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta (juna/lento/bussi)

Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.