Englantilaiset puutarhat ryhmämatka

Tulkaa kokemaan ja näkemään upeat, värikylläiset Englantilaiset puutarhat. Vierailemme useammassa puutarhassa, nautimme taiteesta ja katsomme ehkäpä vielä muotishowta.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englantilaiset puutarhat ryhmämatka

Taidetta ja puutarhoja Somerset ja Cornwall

”Kukat tekevät meistä parempia, onnellisimpia ja auttavaisempia,
Ne ovat sielumme auringonpaiste, ruoka ja lääke.”
Tule mukaan hakemaan ideoita omaan puutarhaasi, Englantilaiset puutarhat innostavat ja antavat ideoita, kauniista puutarhoista ja värikylläisyydestä nautit koko matkan ajan!

Englantilaiset puutarhat ryhmämatka

Rakastatko puutarhan hoitoa? Tulkaa mukaan kokemaan ja näkemään upeat, värikylläiset Englantilaiset puutarhat. Vierailemme useammassa puutarhassa, nautimme taiteesta ja katsomme ehkäpä vielä muotishowta. Loistavia puutarhanäkymiä tarjoaa mm. Killerton Gardens, jossa loisteliaassa maisemapuistossa puistoalueen ympäröimänä, sijaitsee hieno 1800-luvun talo. Tutustumme myös tähän Devonin maaseudun upeaan puistoon, jossa  alppiruusut, magnoliat ja harvinaiset puut hehkuvat värikylläisinä.

Englantilaiset puutarhat ryhmämatka

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1940 €
Yhden hengen huoneessa 2370 euroa per henkilö

Alustava matkaohjelma:

Lentoaikataulu: 
HEL 08.00 – LHR 09.10 ( London Heathrow kenttä paikallista aikaa)
LHR 16.10 – HEL 21.00

1.päivä:
Lento Helsingistä Lontooseen ja yöpyminen Bathin kylpyläkaupungissa
Saavumme aamulennolla Lontoon Heathrow’n lentokentälle, jossa meitä odottaa tilausbussi.
Matkan ensimmäinen pysähdyspaikka ja yöpymiskohde on viehättävä roomalaisaikainen kylpyläkaupunki Bath, joka sijaitsee n. 115 kilometrin päässä Heathrow’n lentokentältä.
UNESCOn maailmanperintökohteenakin ansioitunut Bath on yksi Iso-Britannian suosituimpia vierailukohteita ja on kiinnostanut matkailijoita jo vuosisatojen ajan.
Kaupungin sisällä sijaitsee kolme kuumaa lähdettä, jotka on alun perin pyhitetty kelttiläiselle jumalattarelle Sulikselle, jonka muinaiset roomalaiset sittemmin nimesivät jumalatar Minervaksi.

Keskiajalla Bath oli menestyvä ja varakas kaupunki, mutta kuningas Henrik Kahdeksannen uskonpuhdistus toi mukanaan epävarmuutta kaupungin tulevaisuuden suhteen. Elizabeth Ensimmäisen astuttua valtaan kaupunki alkoi kuitenkin näyttää jälleen merkkejä kukoistuksesta kylpylälomakohteena.

Yöpyminen Bathissa (Abbey Hotel Bath). Illallinen lisämaksusta.

2. päivä:

Ensimmäinen puutarha ja suunta kohti St Austellia.
Bathista jatkamme aamulla matkaa kohti Hestercombea, joka sijaitsee n. 109 km päässä Bathista.

Hestercombe, Somerset Puutarhassa on mm. pyöreä puutarha, jossa allasta reunustavat talventuoksupensaat (Chimonanthus) ja ruusut, hollantilainen puutarha ja yksi 1900-luvun kauneimpia kasvihuoneita. Puutarhat on suunniteltu ja toteutettu huolellisesti yksityiskohtia myöten ja jokainen kasvien ystävä löytää itselleen ammennettavaa.
Illaksi hotelliin (Premier Inn St Austell) ja illallinen saavuttaessa.

3. päivä:
Taidetta ja viktoriaanista puutarha- ja muuta arkkitehtuuria
Falmouth Art Gallery Cornwallin tärkeimpiä taidekokoelmia, johon kuuluu mm. merkittäviä britti-impressionistien töitä, meriaiheita ja akvarelleja. Museokaupassa mm keramiikkaa, koruja, maalauksia ja käsitöitä.
Penlee House Gallery on rakennettu 1865 alun perin varakkaan paikallisen kauppiaan taloksi. Penlee House on moderni galleria ja museo ylväässä viktoriaanisessa talossa samantyylisen hienon puiston keskellä. Kohde on palkittu monena vuonna Cornwallin mielenkiintoisimpana matkakohteena.
Paluu hotellille ja illallinen hotellissa.

4. päivä:

Ihania elämyksiä Lost Gardens of Heligan

Lost Gardens of Heligan on palkintoja saanut ainutlaatuinen puutarha, joka oli unohdettuna 80 vuoden ajan, aina vuoteen 1990 asti. Nyt tämä mystinen puutarha on saanut uuden elämän ja kiehtoo vierailijoitaan salaperäisyydellään. Paluu hotellille ja illallinen hotellissa

5. päivä:

Loistavia puutarhanäkymiä: Lanhydrock Gardens

Tämän päivän kohteemme, Lanhydrock Gardens -puutarha on rakennettu 1600-luvulla ja oli Robartes-suvun omistuksessa 1953 saakka. Komeaa, elegantisti sisustettua taloa ympäröi 1800-luvun tyylinen pengerretty puutarha. Pyökkikuja on yksi Cornwallin hienoimpia. Lanhydrockin puutarhassa on muotopuutarhan lisäksi ruusurivistöjä, ruostekukkakokoelma, jättimäisiä rhododendroneita, magnolioita ja muita kukkivia puita ja pensaita.

Puutarhavierailulta suuntaamme seuraavaksi kohti Salisburya, jossa yöpyminen hotellissa Premier Inn Salisbury North Bishopsdown, joka sijaitsee n. vartin ajomatkan päässä Salisburyn keskustasta.
Illallinen hotellissa 

6. päivä:

Loistavia puutarhanäkymiä: Tintinhul Gardens
Tämä National Trustin omistama puutarhureiden suosima kohde sijaitsee viehättävässä Tintinhull’in kylässä, Somersetissa. Täällä elämän hälyt on vaihdettu mehiläisten surinaan…tämä on puutarhureiden puutarha, täynnä kukoistavia kukintoja, altaita ja lammikoita. Tintinhull’in puutarhat koostuvat kuudesta erilaisesta pihapiiristä, sekä 1700-luvulta olevasta päärakennuksesta. Illallinen hotellilla

7. Päivä

Paluumatka alkaa
Bussikuljetus takaisin Lontoon Heathrow’n lentokentälle. Paluulento lähtee kello 16.10.

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää
Iso Britannia

Iso Britannia

Iso-Britannia / Englanti / Yhdistyneet Kuningaskunnat
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin.
Lasten kanssa matkustus: Yksin tai muun henkilön kuin huoltajan kanssa matkustavalla alaikäisellä on oltava mukana huoltajan allekirjoittama lupa matkustamiseen. Lisätietoa >>>
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki
* Majoitus kahden tai yhden hengen huoneissa
* Aamiaiset ja illalliset
* Päivälliset (viitenä iltana) ohjelman mukaisesti Austellin ja Salisburyn hotelleissa
* Bussikuljetukset ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisesti
* Pääsymaksut kaikkiin taidenäyttelyihin ja puutarhakohteisiin
* Suomalaisen matkanjohtajan, Puutarhasuunnittelija Eija Klaucken opastuksen matkalla Helsingistä alkaen

Lisämaksusta:

* Päivällinen kylpyläkaupunki Bath’issa
* Lounaat
* Yhden hengen huone

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>