Englantilaiset puutarhat ryhmämatka

Tulkaa kokemaan ja näkemään upeat, värikylläiset Englantilaiset puutarhat. Vierailemme useammassa puutarhassa, nautimme taiteesta ja katsomme ehkäpä vielä muotishowta.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englantilaiset puutarhat ryhmämatka

Taidetta ja puutarhoja Somerset ja Cornwall

”Kukat tekevät meistä parempia, onnellisimpia ja auttavaisempia,
Ne ovat sielumme auringonpaiste, ruoka ja lääke.”
Tule mukaan hakemaan ideoita omaan puutarhaasi, Englantilaiset puutarhat innostavat ja antavat ideoita, kauniista puutarhoista ja värikylläisyydestä nautit koko matkan ajan!

Englantilaiset puutarhat ryhmämatka

Rakastatko puutarhan hoitoa? Tulkaa mukaan kokemaan ja näkemään upeat, värikylläiset Englantilaiset puutarhat. Vierailemme useammassa puutarhassa, nautimme taiteesta ja katsomme ehkäpä vielä muotishowta. Loistavia puutarhanäkymiä tarjoaa mm. Killerton Gardens, jossa loisteliaassa maisemapuistossa puistoalueen ympäröimänä, sijaitsee hieno 1800-luvun talo. Tutustumme myös tähän Devonin maaseudun upeaan puistoon, jossa  alppiruusut, magnoliat ja harvinaiset puut hehkuvat värikylläisinä.

Englantilaiset puutarhat ryhmämatka

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1940 €
Yhden hengen huoneessa 2370 euroa per henkilö

Alustava matkaohjelma:

Lentoaikataulu: 
HEL 08.00 – LHR 09.10 ( London Heathrow kenttä paikallista aikaa)
LHR 16.10 – HEL 21.00

1.päivä:
Lento Helsingistä Lontooseen ja yöpyminen Bathin kylpyläkaupungissa
Saavumme aamulennolla Lontoon Heathrow’n lentokentälle, jossa meitä odottaa tilausbussi.
Matkan ensimmäinen pysähdyspaikka ja yöpymiskohde on viehättävä roomalaisaikainen kylpyläkaupunki Bath, joka sijaitsee n. 115 kilometrin päässä Heathrow’n lentokentältä.
UNESCOn maailmanperintökohteenakin ansioitunut Bath on yksi Iso-Britannian suosituimpia vierailukohteita ja on kiinnostanut matkailijoita jo vuosisatojen ajan.
Kaupungin sisällä sijaitsee kolme kuumaa lähdettä, jotka on alun perin pyhitetty kelttiläiselle jumalattarelle Sulikselle, jonka muinaiset roomalaiset sittemmin nimesivät jumalatar Minervaksi.

Keskiajalla Bath oli menestyvä ja varakas kaupunki, mutta kuningas Henrik Kahdeksannen uskonpuhdistus toi mukanaan epävarmuutta kaupungin tulevaisuuden suhteen. Elizabeth Ensimmäisen astuttua valtaan kaupunki alkoi kuitenkin näyttää jälleen merkkejä kukoistuksesta kylpylälomakohteena.

Yöpyminen Bathissa (Abbey Hotel Bath). Illallinen lisämaksusta.

2. päivä:

Ensimmäinen puutarha ja suunta kohti St Austellia.
Bathista jatkamme aamulla matkaa kohti Hestercombea, joka sijaitsee n. 109 km päässä Bathista.

Hestercombe, Somerset Puutarhassa on mm. pyöreä puutarha, jossa allasta reunustavat talventuoksupensaat (Chimonanthus) ja ruusut, hollantilainen puutarha ja yksi 1900-luvun kauneimpia kasvihuoneita. Puutarhat on suunniteltu ja toteutettu huolellisesti yksityiskohtia myöten ja jokainen kasvien ystävä löytää itselleen ammennettavaa.
Illaksi hotelliin (Premier Inn St Austell) ja illallinen saavuttaessa.

3. päivä:
Taidetta ja viktoriaanista puutarha- ja muuta arkkitehtuuria
Falmouth Art Gallery Cornwallin tärkeimpiä taidekokoelmia, johon kuuluu mm. merkittäviä britti-impressionistien töitä, meriaiheita ja akvarelleja. Museokaupassa mm keramiikkaa, koruja, maalauksia ja käsitöitä.
Penlee House Gallery on rakennettu 1865 alun perin varakkaan paikallisen kauppiaan taloksi. Penlee House on moderni galleria ja museo ylväässä viktoriaanisessa talossa samantyylisen hienon puiston keskellä. Kohde on palkittu monena vuonna Cornwallin mielenkiintoisimpana matkakohteena.
Paluu hotellille ja illallinen hotellissa.

4. päivä:

Ihania elämyksiä Lost Gardens of Heligan

Lost Gardens of Heligan on palkintoja saanut ainutlaatuinen puutarha, joka oli unohdettuna 80 vuoden ajan, aina vuoteen 1990 asti. Nyt tämä mystinen puutarha on saanut uuden elämän ja kiehtoo vierailijoitaan salaperäisyydellään. Paluu hotellille ja illallinen hotellissa

5. päivä:

Loistavia puutarhanäkymiä: Lanhydrock Gardens

Tämän päivän kohteemme, Lanhydrock Gardens -puutarha on rakennettu 1600-luvulla ja oli Robartes-suvun omistuksessa 1953 saakka. Komeaa, elegantisti sisustettua taloa ympäröi 1800-luvun tyylinen pengerretty puutarha. Pyökkikuja on yksi Cornwallin hienoimpia. Lanhydrockin puutarhassa on muotopuutarhan lisäksi ruusurivistöjä, ruostekukkakokoelma, jättimäisiä rhododendroneita, magnolioita ja muita kukkivia puita ja pensaita.

Puutarhavierailulta suuntaamme seuraavaksi kohti Salisburya, jossa yöpyminen hotellissa Premier Inn Salisbury North Bishopsdown, joka sijaitsee n. vartin ajomatkan päässä Salisburyn keskustasta.
Illallinen hotellissa 

6. päivä:

Loistavia puutarhanäkymiä: Tintinhul Gardens
Tämä National Trustin omistama puutarhureiden suosima kohde sijaitsee viehättävässä Tintinhull’in kylässä, Somersetissa. Täällä elämän hälyt on vaihdettu mehiläisten surinaan…tämä on puutarhureiden puutarha, täynnä kukoistavia kukintoja, altaita ja lammikoita. Tintinhull’in puutarhat koostuvat kuudesta erilaisesta pihapiiristä, sekä 1700-luvulta olevasta päärakennuksesta. Illallinen hotellilla

7. Päivä

Paluumatka alkaa
Bussikuljetus takaisin Lontoon Heathrow’n lentokentälle. Paluulento lähtee kello 16.10.

Abbey Hotel Bath
North Parade
BATH BA1 1LF
www.abbeyhotelbath.com

Hotelli sijaitsee aivan Bathin sydämessä, lähellä The Roman Baths -kylpylää, luostaria, Pulteney Bridgea, ostosmahdollisuuksia sekä useita ravintoloita. Hotelli on rakennettu jo vuonna 1742. Sen kussakin 60 huoneessa on satelliitti-TV, hiustenkuivaaja, housuprässi sekä teen-/kahvinkeittotarvikkeet. Hotellin baari ja lounge tarjoilevat kuumia ja kylmiä juomia koko päivän ja ravintola No. 1 Paradessa voi nauttia perinteisen ruokalistan antimista.

Abbey Hotel_200x150Abbey Hotel_sisä_200x150

Premier Inn St Austin
Treverbyn Rd, Carclaze
ST AUSTELL, CORNWALL PL25 4EL
www.premierinn.com

Premier Inn St Austell sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä (vajaa 4 km) Eden Projectista ja muutaman kilometrin päässä St Austellin satamasta ja keskustasta. Aamiaisbuffet sisältää lämpimiä ruokia, kasvisvaihtoehtoja sekä hyvän valikoiman mannermaisia aamiaistarpeita.
Hotellin vieressä sijaitsee the Carclaze Table –ravintola. Maksuton pysäköinti ja 24h vastaanotto

Premier Inn St Austin_200x150
Premier Inn Salisbury North Bishopsdown
Pearce Way
SALISBURY, WILTSHIRE SP1 3YU
www.premierinn.com

Premier Inn Salisbury North sijaitsee n. 3.2 km päässä Salisburyn keskustasta. Hotellista on hyvät yhteydet alueen päävaltateille. Hotellissa on 24h vastaanotto. Buffet-aamiainen tarjolla joka aamu ja sisältää sekä lämpimiä että mannermaisen aamiaisen ruokalajeja.

Premier Inn Salisbury_400x300

Iso-Britannia eli Englanti, ja erityisesti Lontoo on tunnettu lukuisista nähtävyyksistään, museoistaan ja historiallisista kohteistaan.
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin.
Lasten kanssa matkustus: Yksin tai muun henkilön kuin huoltajan kanssa matkustavalla alaikäisellä on oltava mukana huoltajan allekirjoittama lupa matkustamiseen. Lisätietoa >>>
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

 

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki
* Majoitus kahden tai yhden hengen huoneissa
* Aamiaiset ja illalliset
* Päivälliset (viitenä iltana) ohjelman mukaisesti Austellin ja Salisburyn hotelleissa
* Bussikuljetukset ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisesti
* Pääsymaksut kaikkiin taidenäyttelyihin ja puutarhakohteisiin
* Suomalaisen matkanjohtajan, Puutarhasuunnittelija Eija Klaucken opastuksen matkalla Helsingistä alkaen

Lisämaksusta:
*
Päivällinen kylpyläkaupunki Bath’issa 58 euroa per henkilö
* Lounaat
* Yhden hengen huone

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.