Espanja Aurinkorannikko Fly&Drive

Koe Espanjan Aurinkorannikko ja sen kauneimmat rannat ja upeimmat nähtävyydet unohtumattomalla rantalomalla!. Varaa matka >

Espanja Aurinkorannikko Fly&Drive

Ihana Rantaloma Aurinkorannikolla

Kuvittele itsesi heräämässä aamuisin meren kohinaan, nauttimassa lämpimästä auringonpaisteesta ja tutustumassa Espanjan kiehtoviin kulttuurikohteisiin. Tämä upea kahdeksan päivän matka vie sinut läpi Almerian, Cartagenan, Almuneckarin ja Malagan kauniiden kaupunkien. Jokainen päivä tarjoaa uusia elämyksiä ja mahdollisuuden rentoutua paratiisirannoilla. Tämä loma on täydellinen yhdistelmä seikkailua, kulttuuria ja rentoutumista. Aurinkorannikko tarjoaa täydellisen loman Espanjan parhailla rannoilla.

Alicante – Portti Aurinkorannikolle

Aurinkorannikko – lomasi alkaa viehättävästä Alicantesta, joka tunnetaan upeista rannoistaan ja historiallisista nähtävyyksistään. Saapuessasi Alicanteen voit heti aistia Välimeren ilmapiirin. Majoitut Eurostars Mediterranea Plaza -hotelliin, joka sijaitsee keskellä kaupunkia ja tarjoaa upeat näkymät merelle. Tutustu Postiguet Beachiin, jossa voit nauttia kristallinkirkkaasta vedestä ja lämpimästä hiekkarannasta. Illalla suuntaa El Portal Taberna & Wines -ravintolaan, jossa pääset maistelemaan paikallisia herkkuja romanttisessa ympäristössä. Aurinkorannikko

Historiaa ja kulttuuria Cartagenassa

Seuraava Aurinkorannikko -kohteesi on historiallinen Cartagena. Tämä kaupunki on täynnä kiehtovia nähtävyyksiä ja kulttuuria. Majoitut NH Cartagena -hotellissa, joka tarjoaa täydellisen sijainnin kaupungin sydämessä. Tutustu roomalaisiin raunioihin ja Teatro Romano -teatteriin, ja kävele pitkin kauniita katuja. Päivän päätteeksi rentoudu Cala Cortina -rannalla, joka on täydellinen paikka uimiseen ja auringonottoon. La Catedral -ravintola tarjoaa herkullisen illallisen upeassa miljöössä.

Almeria – Luonnon kauneutta ja rentoutumista

Matkasi jatkuu kohti Almeriaa, jossa vietät kaksi yötä Barceló Cabo de Gata -hotellissa. Tämä kaunis rantahotelli tarjoaa upeat puitteet lomallesi. Almeriassa voit tutustua kaupungin historiallisiin kohteisiin, kuten Alcazaba de Almeriaan, ja ihailla upeita linnoituksia. Päivän päätteeksi suuntaa Playa de los Genoveses -rannalle, jossa voit nauttia upeista maisemista ja kristallinkirkkaasta vedestä. Illallispaikaksi suosittelemme Casa Puga -ravintolaa, joka on tunnettu perinteisestä andalusialaisesta ruoasta.

Rantalomaa Almeriassa Aurinkorannikko

Nauti täysin siemauksin Almerian rannoista ja auringosta. Suuntaa Playa de Mónsul -rannalle, joka on kuuluisa kauniista maisemistaan ja kirkkaasta vedestään. Tämä ranta on täydellinen paikka snorklaukseen ja rentoutumiseen. Iltapäivällä voit rentoutua hotellin uima-altaalla ennen illallista La Mala -ravintolassa, jossa pääset maistelemaan paikallisia erikoisuuksia upeassa merimaisemassa. Aurinkorannikko

Almuneckar – Historiaa ja rentoutumista

Matkasi jatkuu kohti Almuneckaria, jossa majoitut ylellisessä Granada Almunecar Hotel Suite Albayzin del Mar -hotellissa. Almuneckar tarjoaa monia historiallisia kohteita, kuten Castillo de San Miguel -linnan, ja upeita rantoja, kuten Playa de Velillan. Rentoudu rannalla ja nauti auringosta ja merivedestä. Illallispaikaksi suosittelemme El Chaleco -ravintolaa, joka tarjoaa herkullisia paikallisia ruokia ja tunnelmallisen ilmapiirin.

Rantaelämää Almuneckarissa

Vietä täydellinen päivä Almuneckarin rannoilla. Suuntaa aamulla Playa de Cabria -rannalle, joka on yksi alueen kauneimmista ja rauhallisimmista rannoista. Tämä ranta on täydellinen paikka rentoutumiseen ja uimiseen. Iltapäivällä voit nauttia hotellin uima-altaasta ja palveluista ennen illallista Los Geraneos -ravintolassa, joka tarjoaa paikallisia herkkuja ja viihtyisän tunnelman.

Malaga – Kaupunkielämää ja kulttuuria

Viimeinen kohteesi on aurinkoinen Malaga, jossa majoitut Vincci Selección Posada del Patio -hotellissa. Malaga tarjoaa monia kulttuurinähtävyyksiä, kuten Alcazaba-linnan ja Picasso-museon. Iltapäivällä voit rentoutua Playa de la Malaguetan rannalla ja nauttia viimeisistä lomapäivistäsi meren äärellä. Illallispaikaksi suosittelemme El Pimpi -ravintolaa, joka tarjoaa herkullisia tapaksia ja upean sijainnin.

Paluumatka kotiin

Viimeisenä aamuna voit nauttia rauhallisesta aamiaista ennen kuin suuntaat takaisin lentokentälle. Palautat vuokra-auton ja valmistaudut paluulennolle Helsinkiin. Vaikka loma päättyy, mukanasi on kasa unohtumattomia muistoja ja lämpimiä hetkiä Espanjan auringon alla.

Tämä matka tarjoaa täydellisen yhdistelmän rentoutumista, seikkailua ja kulttuuria. Lähde mukaan ja koe Espanjan kauneimmat rannat ja upeimmat nähtävyydet unohtumattomalla rantalomalla!

Espanja Aurinkorannikko Fly&Drive

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 625 €/ hlö

 

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Saapuminen Alicanteen Matkanne alkaa Helsingistä, josta lähdette suoralla lennolla kohti aurinkoista Alicantea. Lentoasemalla odottaa vuokra-auto, joka tuo vapauden tutkia Espanjan rannikkoa omassa tahdissa. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Eurostars Mediterranea Plaza -hotelli, joka sijaitsee keskellä Alicantea ja tarjoaa upeat näkymät merelle. Lyhyen lepäilyn jälkeen suuntaatte Postiguet Beachille, joka on täydellinen paikka aloittaa lomanne rentoutumalla ja nauttimalla Välimeren aalloista. Illalla suosittelemme illallista El Portal Taberna & Wines -ravintolassa, jossa pääsette nauttimaan paikallisista herkuista ja tunnelmallisesta ilmapiiristä.

Päivä 2: Tutustuminen Cartagenaan Aamiaisen jälkeen suuntaatte kohti Cartagenaa, historiallista kaupunkia, joka on täynnä kulttuuria ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Majoitutte NH Cartagena -hotelliin, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Päivän aikana voitte tutustua roomalaisiin raunioihin ja Teatro Romano -teatteriin, sekä kävellä pitkin kauniita katuja ja nauttia kaupungin ilmapiiristä. Iltapäivällä suuntaatte Cala Cortina -rannalle, jossa voitte rentoutua ja uida kristallinkirkkaassa vedessä. Illallispaikaksi suosittelemme La Catedral -ravintolaa, jossa saatte nauttia herkullisesta ruoasta upeassa miljöössä.

Päivä 3: Almeriaan Aamun valjetessa lähdette ajamaan kohti Almeriaa, jossa vietätte seuraavat kaksi yötä. Majoitutte Barceló Cabo de Gata -hotelliin, joka sijaitsee kauniilla ranta-alueella ja tarjoaa upeat näkymät merelle. Ensimmäinen päivä Almeriassa kuluu tutustuen kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Alcazaba de Almeriaan ja sen upeisiin linnoituksiin. Iltapäivällä suunnatkaa Playa de los Genoveses -rannalle, joka on yksi alueen kauneimmista rannoista ja täydellinen paikka uimiseen. Illalla suosittelemme illallista Casa Puga -ravintolassa, joka on tunnettu perinteisestä andalusialaisesta ruoasta ja viihtyisästä tunnelmastaan.

Päivä 4: Rantalomaa Almeriassa Tänään voitte nauttia täysin rinnoin Almerian rannoista ja auringosta. Suuntaatte aamulla Playa de Mónsul -rannalle, joka on kuuluisa kauniista maisemistaan ja kirkkaasta vedestään. Päivän aikana voitte vuokrata snorklausvälineitä ja tutkia vedenalaista maailmaa tai vain rentoutua ja nauttia auringosta. Iltapäivällä palatessanne hotellille voitte vielä hetken nauttia hotellin palveluista ja uima-altaasta ennen illallista. Illallinen nautitaan tänään La Mala -ravintolassa, jossa pääsette maistelemaan paikallisia erikoisuuksia ja nauttimaan upeasta merinäköalasta.

Päivä 5: Matka Almuneckariin Aamiaisen jälkeen ajatte kauniin rannikkotien kautta Almuneckariin, jossa majoitutte Granada Almunecar Hotel Suite Albayzin del Mar -hotelliin. Tämä hotelli tarjoaa ylelliset puitteet ja upean uima-allasalueen. Ensimmäinen päivä Almuneckarissa kuluu tutustuen kaupungin historiallisiin kohteisiin, kuten Castillo de San Miguel -linnaan ja sen kauniisiin maisemiin. Iltapäivällä suuntaatte Playa de Velillaan, joka on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia merivedestä. Illallinen nautitaan tänään El Chaleco -ravintolassa, joka on tunnettu herkullisista paikallisista ruokalajeistaan ja tunnelmallisesta ilmapiiristään.

Päivä 6: Päivä rannalla Almuneckarissa Tänään on täydellinen päivä viettää aikaa rannalla ja nauttia lomasta. Suuntaatte aamulla Playa de Cabria -rannalle, joka on yksi alueen kauneimmista ja rauhallisimmista rannoista. Päivän aikana voitte nauttia auringosta, uida kirkkaassa vedessä ja tutkia rannan läheisiä kivimuodostelmia. Iltapäivällä palatessanne hotellille voitte rentoutua uima-altaalla ja nauttia hotellin palveluista. Illallinen nautitaan tänään Los Geraneos -ravintolassa, joka tarjoaa upeita paikallisia herkkuja ja viihtyisän tunnelman.

Päivä 7: Matka Malagaan Aamiaisen jälkeen lähdette ajamaan kohti Malagaa, jossa vietätte viimeisen yönne. Majoitutte Vincci Selección Posada del Patio -hotelliin, joka sijaitsee kaupungin sydämessä ja tarjoaa ylelliset puitteet. Päivän aikana voitte tutustua Malagan nähtävyyksiin, kuten Alcazaba-linnaan ja Picasso-museoon. Iltapäivällä suuntaatte Playa de la Malaguetan rannalle, jossa voitte vielä kerran nauttia merestä ja auringosta. Illallinen nautitaan tänään El Pimpi -ravintolassa, joka on tunnettu upeasta sijainnistaan ja herkullisista tapaksistaan.

Päivä 8: Paluu kotiin Viimeisenä aamuna nautitte vielä rauhallisen aamiaisen hotellilla ennen kuin suuntaatte takaisin kohti lentokenttää. Palautatte vuokra-auton ja valmistaudutte paluulennolle Helsinkiin. Vaikka loma päättyy, mukaan tarttuu kasa unohtumattomia muistoja ja lämpimiä hetkiä Espanjan auringon alla.

Espanja Granada Almunecar Hotel Suite Albayzin del Mar

Hotelli kuin tuhannen ja yhden yön sadusta!

Heti aulaan saavuttaessa hotellista huokuu tyylikäs ja hienostunut ilmapiiri. Huoneet ovat sviittejä, joissa olohuone, makuuhuone ja keittiö, sekä aurinkoinen terassi. Sviiteissä on valittavana joko yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta. Valkoinen sisustus ja laadukkaat sisustusmateriaalit tekevät huoneista ylelliset.

Lue lisää
Espanja Granada Almuneckar tekemistä ja käyntikohteita

Nähtävyys/retkeilykohteita Almunecarissa

1) San Miguelin linna

Tälle ikivanhalle, n. 100 v. ennen kristusta perustetulle linnoitukselle kannattaa kiivetä. Aikoinaan täällä sijaitsi 40-torninen linna kylpylöineen ja moskeijoineen, mutta se tuhoutui sodan jaloissa. Väliaikaisesti tällä paikalla oli kaupungin hautausmaa, mutta vuonna 1986 paikkaa alettiin uudelleen restauroida. Paikan päällä pystyy helposti erottamaan ikivanhat ja uudelleen rakennetut linnan osat toisistaan.

2) Cueva de Siete Palacios, holvikaarialue, joka sijaitsee San Miguelin linnan juurella ja on avattu museoksi. Nimestään huolimatta holvikaaristo ei sijaitse luolissa.

3) Arkkitehtuurinen kohde, Iglesia de la Encarnacion, Almunecarin vanhassa kaupungissa. Kirkkoa alettiin rakentaa v.1557 ja se valmistui 1600-luvulla. Kirkko remontoitiin 2000-luvulla, mutta jäljelle jätettiin kauniit ikivanhat frescot.

4) Roomalainen kylpylä ajalta, jolloin Almunecar oli tärkeä roomalaisten kaupankäyntipaikka. Kylpylässä vietettiin aikaa, neuvoteltiin liikeasioista ja ”verkostoiduttiin” sen ajan kulttuurin mukaisesti

5) Perjantai- ja sunnuntaipäivän markkinat Paseo Blas Infantella, joka sijaitsee Almunecarin linja-autoaseman ja rantatien välissä. Perjantaisin markkinat ovat erittäin edulliset ja vilkkaat.

6) Vanhan kaupungin lukuisat pienet kujat ovat käymisen arvoiset. Vanha kaupunki on asutettu, joten täällä ei joka puolella ole pieniä ravintoloita, vaan hyvinkin espanjalainen elämänmeno ja tunnelma.

7) Almunecarin rantaviivaa riittää 19 km ja alueelta löytyy 26 erilaista rantaa. Snorklaus on yleistä rannoilla ja sukelluskoulukin löytyy Marina del Este’n rannalta.

Venevuokrausta, sekä surffausta voi harjoittaa esim. La Herraduran rannalla. Cotobro ranta on tunnettu ravintoloistaan ja yöelämästään.

Varoitusliput varoittavat, jos rannalle on uinut meduusoja.

8) Bonsai puiden täyttämä museo, viileä levähdyspaikka Enyan musiikin soidessa taustalla

9) Mahuelon kasvitieteellinen puutarha, josta löytyy monia subtrooppisia kasveja mm. Kuubasta ja Brasiliasta

10) Mahuelon vieressä sijaitseva Loro Sexi lintutarha, josta löytyy jopa 180 erilaista lintulajia ja kaktuspuutarha

11) Vesipuisto ” Playa de Velilla” , kaikenikäisten matkaajien suosikki vesiliukumäkineen

Espanja Torrevieja tekemistä ja käyntikohteita

Retkimahdollisuuksia Torreviejassa:

Torrevieja on ennen kaikkea rantalomakohde, sateet ovat harvinaisia. Rantoja on sekä hiljaisempia poukamia että lomailijoiden suosimia pitkiä aurinkorantoja.

Costa Blancan alue on suosittu paikka hankkia loma-asunto. Torreviejassa asuu paljon suomalaisia talvikuukausien aikana.

Torreviejassa toimii  Suomi-Seura, joka järjestää erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia. Alueella ilmestyy myös suomenkielisiä julkaisuja ja kaupoissa on myynnissä suomalaisia tuotteita.

Torrevieja ei ole pelkkä rantalomakohde, sillä kaupungissa voi kokea myös kulttuurielämyksiä. Loman aikana kannattaa tarkistaa ainakin mitä pyörii Torreviejan auditoriossa, jossa voi poiketa katsomaan konsertteja ja teatteriesityksiä.  Helmi-maaliskuussa Torreviejassa vietetään monien muiden espanjalaiskaupunkien tapaan karnevaaleja, jotka täyttävät kaupungin musiikilla, tanssilla ja värikkäillä asuilla.

Sukellusveneet

Torreviejan ehdottomasti mielenkiintoisimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvat satamaan parkkeeratut laivat, jotka toimivat nykyään kelluvina museoina. Poikkea katsomaan, miltä tuntuisi asua ahtaassa laivassa.

Torre del Moron näköalapaikka

Torreviejan ehkä paras näköalapaikka sijaitsee Cabo Cerverassa, jossa sijaitsee myös kaupungin 1300-luvulla rakennettu maamerkki ”Torre del Moro”. Tämä lyhyt ja tasapaksu torni toimi aikoinaan vartiotornina, josta tähystettiin mahdollisia merirosvohyökkäyksiä.

Kirkkaalla säällä tornilta aukeaa loputtoman tuntuinen panoraamamaisema aina Tabarcan saarelle ja Murciaan saakka. Historiallinen maamerkki antaa myös vihiä siitä, mistä kaupungin nimi on syntynyt, sillä Torrevieja tarkoittaa espanjaksi vanhaa tornia. Juuri tältä alueelta alkoi aikoinaan Torreviejan kaupungin rakentaminen.

Suolavuoret kuin lumihuiput

Torreviejan suolavuoret häämöttävät kaupungin laitamilla.  Turismin ohella suolatuotanto on yksi kaupungin merkittävimmistä työllistäjistä.

Tapakset tavaksi

Torreviejassa järjestetään ruoka-kulttuuri tapahtumia, jotka vaihtelevat tyyliltään korkealuokkaisesta gastronomiasta rentoihin kansanjuhliin.

Yksi suosituimmista kulinaaritapahtumista on Ruta de la Tapa eli tapaskierros, jossa ravintolat laittavat parhaat tapaksensa pöytään ja kaupunkilaiset kiertävät niin monta paikkaa kuin vain suinkin jaksavat. Kierros ei tule kalliiksi, sillä juoman ja tapaksen saa parilla eurolla.

Torreviejassa herkuttelijan kannattaa suunnata syömään esimerkiksi Tasca Nueva Bahiaan tai Calle de San Gabriel -kadun varrella sijaitsevaan Rincon de Capiin.

Suolajärvien syleilyssä

Torreviejasta löytyy kaksi suolajärveä, Torrevieja-laguuni on väriltään vaaleanpunainen, kun taas La Mata -laguuni näyttää vihertävänsiniseltä. Vaaleanpunaisen veden syynä on suolapitoisuuden ja harvinaisen bakteerikannan aiheuttama pigmentti.

Luonnonpuistoon patikoimaan

Suolalaguunien lisäksi Torreviejasta löytyy hiekkadyynejä ja luonnonpuistoja, joissa voi tehdä kävelyretkiä. Polkupyörällä voi taittaa vaikkapa seitsenkilometrisen Via Verden reitin. 52 prosenttia Torreviejan maaperästä on luonnonsuojelualuetta.

Suosittuja ulkoilualueita ovat esimerkiksi Parque del Molino del Agua sekä alueella kasvavien mausteiden kuten basilikan, timjamin ja rosmariinin mukaan nimetty Parque Aromático del Barranco de Torreblanca.

Torrevieja on myös erinomainen paikka bongata lintuja. Suolalaguunin rannalta saattaa löytyä esimerkiksi flamingoyhdyskunta.

Laivaravintola kuivalla maalla

Torreviejassa toimiva ravintola Queen Mississippi on hauska näky, kuin kuivalle maalle vahingossa rantautunut laiva. Ravintolassa voi ruokailla joko viehättävän kitsch-henkisessä salissa tai kannella, josta aukeaa kaunis merimaisema. Lapsetkin viihtyvät jännittävässä laivaravintolassa.

Espanja

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: Espanjan ilmasto on Välimerellinen, jossa kesät ovat kuumat ja kuivat ja talvet ovat leudot. Espanjan keskialueilla ilmasto on enemmän mannermainen, jossa kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet kylmiä. Pohjoisessa on vallitsevan Atlantin valtameren ilmaston vuoksi kosteampaa ja kylmempää ympäri vuoden.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Alicante/ Malaga – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Auton vuokra
* Retket sekä opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.