Espanja Fuengirola hyvinvointimatka ryhmille

Tule kokemaan ikimuistoinen viikko Espanjan Aurinkorannikolla, huikea matka on  lomamatkan ja henkisen kasvun yhdistelmä! Hyvinvointimatka ryhmille >

Espanja Fuengirola hyvinvointimatka ryhmille

Suomalaisten suosima aurinkorannikko

Fuengirola on suomalaisten suosima rantalomakohde Costa del Solilla Etelä-Espanjassa. Hyvinvointimatka on ihanteellista viettää aurinkoisella ja upealla hiekkarannalla, samalla nauttien Välimeren auringonpaisteesta, sekä uimisesta leudossa meressä. Tule Fuengirolan aurinkorannoille hyvinvointimatkalle!

Costa del Sol Fuengirola

Hyvinvointimatka suuntautuu Fuengirolan pitkälle, hienohiekkaiselle ja hyvin hoidetulle rannalle. Rantapromenadi lukuisine palveluineen ja upeine merimaisemineen on lomalaisen unelma. Los Bolichesin rannan viereiset lähikorttelit kapeine katuineen ja paikallisine kauppoineen ovat myös tunnelmallisia tutustumiskohteita, jos kaipaat hyviä ostosmahdollisuuksia, niin olet oikeassa paikassa, alueella järjestetään markkinoita, kirpputoreja ja Miramaren ostoskeskuskuksessa pääset kansainväliseen tunnelmaan. Kiinnostavia tutustumiskohteita ovat myös Mijas -vesipuisto ja Fuengirolan eläintarha. Fuengirolassa on lukemattomia ravintoloita ja kahviloita, tapas-paikoista gourmet ravintoloihin.

Fuengirola hyvinvointimatka

Tule mukaan kokemaan ikimuistoinen viikko Costa del Solilla, Espanjan Aurinkorannikolla, tämä energiatasoiltaan huikea matka on  lomamatkan ja henkisen kasvun yhdistelmä! Viikko voi sisältää mukavaa, rentoa yhteistä ohjelmaa sekä kursseja joiden aiheet voit suunnitella itse.

Hotellin edessä aukeaa meri ja hiekkaranta, hotellin katolla on myös uima-allas  aurinkotuoleineen ja jos haluat viettää vapaat ajat kaupunkia katsellen, sekin onnistuu.

Espanja Fuengirola hyvinvointimatka Aurinkorannikolle

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv:  890 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Norwegianin reittilennot veroineen Helsinki-Malaga-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset perillä kohteessa

Lisämaksusta:
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

El Puerto Hotel 3***

El Puerto Hotel Fuengirola sijaitsee Fuengirolan rantakadun keskivaiheilla ja 30 metriä rannasta, lähellä monia ravintoloita ja  baareja. Malagan lentokentältä 20 min ajomatka ja 5 min kävely juna- ja bussipysäkiltä.

300 huonetta, joissa parveke, näköala merelle tai kaupunkiin. Huoneet täysin uusittu vuonna 2017.

Hotellissa ravintola sekä aula- ja uima-allas baarit, uima-allas sijaitsee katolla.

 

Espanja Fuengirola El Puerto Hotel

El Puerto Hotel Fuengirola sijaitsee Fuengirolan rantakadun keskivaiheilla ja 30 metriä rannasta, lähellä monia ravintoloita ja  baareja.

Lue lisää
Espanja

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: Espanjan ilmasto on Välimerellinen, jossa kesät ovat kuumat ja kuivat ja talvet ovat leudot. Espanjan keskialueilla ilmasto on enemmän mannermainen, jossa kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet kylmiä. Pohjoisessa on vallitsevan Atlantin valtameren ilmaston vuoksi kosteampaa ja kylmempää ympäri vuoden.

Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä. Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>