Espanja Port Aventura teemapuisto perheloma

Espanja Port Aventura teemapuisto kutsuu koko perheen seikkailuun erilaisiin teemallisiin maisemiin. Sukella seikkailuihin Port Aventuran teemapuistossa. Perheloma >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Port Aventura teemapuisto perheloma

Perheloma seikkailupuistossa

Port Aventuran teemapuisto sjaitsee Espanjassa, tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta Costa Doradan alueella. Teemapuisto on ideaalinen kohde koko perheelle vuoden ympäri. Nauti teemapuistosta, espanjalaisesta kulttuurista, maukkaasta ja edullisesta ruasta, väreistä ja tuoksuista. Espanja Port Aventura teemapuisto matka on upea loma koko perheelle.

Espanja Port Aventura teemapuisto

Kutsumme Sinut matkaamaan läpi uskomattoman jännittävien ja mielikuvituksellisten maailmoiden. Löydä mukanamme kuusi erilaista teemallista maailmaa. Tapaa kiehtovia hahmoja, tutki mysteerisiä raunioita kaukaisissa paikoissa, tunne eläväsi Villissä Lännessä, sukella uskomattomiin seikkailuihin ja muuta unelmasi todeksi.

Tämä kaikki on vielä mielikuvituksesi varassa; mutta täysin saavutettavissasi!

Espanja Port Aventura teemapuisto perheloma

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 640 €
Lapsi alle 12 v. 608 €
Hinta edellyttää: 2 aikuista ja 1 lapsi alle 12-v.

Lisämaksusta:
* Puolihoito Caribe hotellissa 62 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot veroineen Helsinki-Barcelona-Helsinki
* Autonvuokraus: nouto ja palautus Barcelonan kenttä
* Majoitus PortAventura teemapuiston hotelli Carbibe**** 3 yötä
* Buffet aamiaiset hotellissa
* Rannekeliput 3:lle päivälle teemapuistoon
* 1 yön majoitus Barcelonassa hotelli Auto Hogar***
* Aamiaiset hotellissa (H2 + lisävuode )

Räätälöimme Sinulle juuri teidän toiveidenne mukaisen loman!


Espanja Port Aventuran teemapuisto

PortAventuran teemapuistoissa löytyy 40 erikokoista ja korkuista rataa, syöksyjä ja käänteitä jokaisen adrenaliinin nostamiseen niin maalla, kuin vedessäkin. Showtarjontaa löytyy myös 40 erilaisen showryhmän esitysten tiimoilta eri puolilta teemapuistoa.

Nauti alkukantaisen rytmien ja tanssin huumasta, sekä musiikista maailman eksoottisimmista kolkista. Illan hämärtyessä kannattaa vielä jäädä katsomaan lasten suurta suosikkia; taianomaista ja värikästä Paraatia, joka sulkee puiston yön hiljaisuuteen.

Lähde kokemaan Ferrari maailma, joka on rakennettu näin isossa mittakaavassa ensimmäistä kertaa Euroopassa. 60 000 m2 puhdasta Ferrari nautintoa, joka hämmästyttää suuruudellaan.

Euroopan korkein ja nopein pystytorni singauttaa matkaajat nollasta 180 km:iin viidessä sekunnissa! 570 m pitkä F1-rata odottaa kävijöitä polttamaan renkaita vauhdin hurmassa. Ferrari puistosta löytyy myös pikku-Italia kunnianosoituksena Ferrarin kotimaalle. Täällä voi nähdä mm.Colosseumin, La Scalan ja San Marcon kellotornin julkisivut. Nauti italialaisista ostoksista ja maukkaasta ruasta italialaisessa trattoriassa.

Port Aventuran karibialainen vesipuisto – eksoottinen ja unohtumaton elämys!

Tämä yli 50 000 m2 käsittävä saarialue on omistettu täysin trooppiselle seikkailulle.

Alueella on yli 4300 trooppista kasvia tässä taidokkaasti tehdyssä vesipuistossa, jossa regee musiikki soi ja vesiputoukset pauhaavat. Isoja altaita, reheviä vihreitä alueita täynnä värikkäitä kasveja ja palmupuita, sekä huikea, miehitetty merirosvolaiva.

Täältä löytyy euroopan korkein, 31-metrinen vesiputousrata, King Khajuna, sekä 6-ratainen, pitkä vesiliukumäki, jossa vaikka koko perhe voi laskea yhdessä vierekkäin veden viemänä!

Espanja_PortAventura_PAP_SésamoAventura_personajes_x_600Espanja_PortAventura_PAP_Show_China1_x_600Espanja_PortAventura_CCAP-ZU_ATR_INF_GEN_0915_012_x_600


Apua

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Espanja Tarragona Port Aventure Hotel Caribe

Rentoudu ja lataa akkuja karibialaisissa tunnelmissa hotelliresortissa, jonka uima-altaita reunustavat palmupuut ja valkoisella hiekkarannalla voi eläytyä täysin karibialaiseen tunnelmaan Costa Doradalla.

Lue lisää
Espanja Port Aventure Hotel Gold River

Asu tunnelmallisessa kartanomaisessa hotellissa keskellä Sullivan kaupunkia. Valoisasti sisustetut huoneet tarjoavat viihtyvyyttä ja yksityisyyttä.
Toisenlaisen elämyksen tarjoavat metsän keskelle rakennetut 24 bungalowia. Puulattiat ja puiset paneelit, sekä täysi keittiövarustus keittonurkkauksessa tuovat kotoisan tunnelman, aitoon Villin Lännen tyyliin.

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Costa del Solin ilmasto

Kaupungissa vallitsee välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa, että kesät ovat pitkiä, kuumia ja kuivia ja talvet ovat hieman viileämpiä ja suurempaa mahdollisuutta sateeseen. Paras aika matkustaa Fuengirolaan on keväällä tai syksyllä mukavan lämpötilan ja runsaan auringonpaisteen vuoksi. Varhaisen kevään keskilämpötila on 14 °C ja ylin lämpötila 18 °C vuorokauden huippuaikoina.  Säätila syys- lokakuussa keskimäärin päivällä 19-24°C, yöllä 15-19°C ja vesi 20-22°C. Talvi on vuoden kostein aika, mutta sade ei estä lomaasi, koska sateet ovat yleensä lyhyitä ja kevyempiä.

 

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Hei, tarvitsetko apua? Soita 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa tähän kohteeseen?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Tiedäthän, että meiltä voit varata kaikki matkat pienille ja suurille ryhmille, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat@kymenmatkat.fi.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >