Espanja_PortAventura_PAP_show_FarWest_x_600
Espanja Barcelona Port Aventuran teemapuisto

Port Aventuran teemapuisto Espanjassa, Kutsumme Sinut matkaamaan läpi uskomattoman jännittävien ja mielikuvituksellisten maailmoiden. Löydä mukanamme kuusi erilaista teemallista maailmaa. Tapaa kiehtovia hahmoja, tutki mysteerisiä raunioita kaukaisissa paikoissa, tunne eläväsi Villissä Lännessä, sukella uskomattomiin seikkailuihin ja muuta unelmasi todeksi.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Barcelona Port Aventuran teemapuisto

Port Aventuran teemapuisto sjaitsee Espanjassa, tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta Costa Doradan alueella. Teemapuisto on ideaalinen kohde koko perheelle vuoden ympäri. Nauti teemapuistosta, espanjalaisesta kulttuurista, maukkaasta ja edullisesta ruasta, väreistä ja tuoksuista.

” Kutsumme Sinut matkaamaan läpi uskomattoman jännittävien ja mielikuvituksellisten maailmoiden. Löydä mukanamme kuusi erilaista teemallista maailmaa..

Tapaa kiehtovia hahmoja, tutki mysteerisiä raunioita kaukaisissa paikoissa, tunne eläväsi Villissä Lännessä, sukella uskomattomiin seikkailuihin ja muuta unelmasi todeksi!”

Tämä kaikki on vielä mielikuvituksesi varassa; mutta täysin saavutettavissasi!

Hintaesimerkkimme 5 pv: 640 €
Lapsi alle 12 v. 608 €
Hinta edellyttää: 2 aikuista ja 1 lapsi alle 12-v.

Lisämaksusta:
* Puolihoito Caribe hotellissa 62 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Barcelona-Helsinki
* Autonvuokraus: nouto ja palautus Barcelonan kenttä
* Majoitus PortAventura teemapuiston hotelli Carbibe**** 3 yötä
* Buffet aamiaiset hotellissa
* Rannekeliput 3:lle päivälle teemapuistoon
* 1 yön majoitus Barcelonassa hotelli Auto Hogar***
* Aamiaiset hotellissa (H2 + lisävuode )

Auto Hogar hotelli***
Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Barcelonan keskustassa vain 500 m La Ramblalta ja 1 km Olympiasatamasta. Huoneissa on kylpyhuone, puhelin, tv ja ilmastointi.  Hotellissa on baari ja ravintola

Kysy myös muita Port Aventuran ja Barcelonan majoitusvaihtoehtoja toimistoltamme! Räätälöimme Sinulle juuri teidän toiveidenne mukaisen loman!


Espanja Port Aventuran teemapuisto

PortAventuran teemapuistoissa löytyy 40 erikokoista ja korkuista rataa, syöksyjä ja käänteitä jokaisen adrenaliinin nostamiseen niin maalla, kuin vedessäkin. Showtarjontaa löytyy myös 40 erilaisen showryhmän esitysten tiimoilta eri puolilta teemapuistoa.

Nauti alkukantaisen rytmien ja tanssin huumasta, sekä musiikista maailman eksoottisimmista kolkista. Illan hämärtyessä kannattaa vielä jäädä katsomaan lasten suurta suosikkia; taianomaista ja värikästä Paraatia, joka sulkee puiston yön hiljaisuuteen.

Lähde kokemaan Ferrari maailma, joka on rakennettu näin isossa mittakaavassa ensimmäistä kertaa Euroopassa. 60 000 m2 puhdasta Ferrari nautintoa, joka hämmästyttää suuruudellaan.

Euroopan korkein ja nopein pystytorni singauttaa matkaajat nollasta 180 km:iin viidessä sekunnissa! 570 m pitkä F1-rata odottaa kävijöitä polttamaan renkaita vauhdin hurmassa. Ferrari puistosta löytyy myös pikku-Italia kunnianosoituksena Ferrarin kotimaalle. Täällä voi nähdä mm.Colosseumin, La Scalan ja San Marcon kellotornin julkisivut. Nauti italialaisista ostoksista ja maukkaasta ruasta italialaisessa trattoriassa.

Port Aventuran karibialainen vesipuisto – eksoottinen ja unohtumaton elämys!

Tämä yli 50 000 m2 käsittävä saarialue on omistettu täysin trooppiselle seikkailulle.

Alueella on yli 4300 trooppista kasvia tässä taidokkaasti tehdyssä vesipuistossa, jossa regee musiikki soi ja vesiputoukset pauhaavat. Isoja altaita, reheviä vihreitä alueita täynnä värikkäitä kasveja ja palmupuita, sekä huikea, miehitetty merirosvolaiva.

Täältä löytyy euroopan korkein, 31-metrinen vesiputousrata, King Khajuna, sekä 6-ratainen, pitkä vesiliukumäki, jossa vaikka koko perhe voi laskea yhdessä vierekkäin veden viemänä!

Espanja_PortAventura_PAP_SésamoAventura_personajes_x_600Espanja_PortAventura_PAP_Show_China1_x_600Espanja_PortAventura_CCAP-ZU_ATR_INF_GEN_0915_012_x_600

Espanja Port Aventure Hotel Caribe
Espanja_PortAventura_htl_Caribe_HC-EXT_PANO_NONE_NOC_0915_012_1043x600

Rentoudu ja lataa akkuja karibialaisissa tunnelmissa hotelliresortissa, jonka uima-altaita reunustavat palmupuut ja valkoisella hiekkarannalla voi eläytyä täysin karibialaiseen tunnelmaan Costa Doradalla.

Lue lisää
Espanja Port Aventure Hotel Gold River
Espanja_htl_Gold_River_HGR-EXT_PANO_NONE_NOC_0915_010_1099x600

Asu tunnelmallisessa kartanomaisessa hotellissa keskellä Sullivan kaupunkia. Valoisasti sisustetut huoneet tarjoavat viihtyvyyttä ja yksityisyyttä.
Toisenlaisen elämyksen tarjoavat metsän keskelle rakennetut 24 bungalowia. Puulattiat ja puiset paneelit, sekä täysi keittiövarustus keittonurkkauksessa tuovat kotoisan tunnelman, aitoon Villin Lännen tyyliin.

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.