Espanja Sevilla pääsiäismatka

Sevilla pääsiäismatka huhtikuussa sopii ajankohdaltaan hyvin keväiselle matkalle Andaluciaan, jossa alkaa tuolloin olla jo keväinen sää.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Sevilla pääsiäismatka

Andalucian pääsiäinen

Pääsiäisviikko on Sevillan tärkein juhla. Se on juhla, joka saavuttaa esteettisen ja henkisen intensiteetin, joka tekee siitä ainutlaatuisen kaikkien pääsiäisviikon juhlien joukossa. Palmusunnuntaista pääsiäissunnuntaihin lähes kuusikymmentä seurakuntaa tulee kaduille esittämään Kristuksen kärsimystä ja Via Dolorosaa. Andalucian Sevilla pääsiäismatka räätälöidään toiveidenne mukaan.

Sevilla pääsiäismatka

Tutustu Andalusian Sevillaan parhaimmillaan juhlahumun aikana, eli pääsiäisenä! Sevillan kevääseen kuuluu upeita juhlia. Kevään ensimmäisen juhla on pääsiäinen eli koko viikon kestävä Semana Santa, jota juhlitaan erilaisin kulkuein. Muutama viikko pääsiäisen jälkeen vietetään Feria de Abrilia, jolloin kaupunki täyttyy perinteisiin asuihin pukeutuneista paikallisista asukkaista. Sevillassa on jo huhti-toukokuussa lämmintä, joten pääsiäisen ajankohta sopii hyvin keväiselle matkalle Sevillaan.

Espanja Sevilla pääsiäismatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 939 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* 4 yön majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Lentokenttäkuljetukset

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.


Espanja Sevilla tekemistä ja käyntikohteita

Andalusian pääkaupungilla Sevillalla on takanaan monituhatvuotinen historia. Nykyisin Sevilla tunnetaan flamencon ja tapasten syntypaikkana.

Sevillassa riittää paljon nähtävää kulttuurin nälkäisille, sillä siellä on monia katedraaleja ja palatseja. Yksi upeimmista on Alcázarin palatsi, joka perustettiin roomalaisen linnoituksen tilalle, maurilaisen Almohadan palatsin yhteyteen 1100-luvulla. Palatsia ympäröi upea puutarha. Nykyään palatsi toimii museona. Alcázar on tuttu myös Star Wars elokuvasta. Sevillaa halkoo leveä Guadalquivirjoki.

Sevillan katedraalin La Giraldan tornissa kannattaa vierailla, koska sieltä avautuvat upeat näkymät yli koko Sevillan kaupungin. Katedraali on maailman kolmanneksi suurin kullattuine alttaritauluineen. Sisällä katedraalissa on Kristoffer Kolumbuksen hautakammio.

Barrio Santa Cruz, oli ennen juutalaiskortteli, mutta nykyisin siellä on paljon pieniä, tunnelmallisia liikkeitä, kahviloita sekä ravintoloita, joissa voi viettää aikaa katsellen ja nauttia vaikkapa kupillisen kahvia.

Plaza de Toros de la Maestranza on yksi maailman vanhimmista härkätaisteluareenoista, ja siellä pääsee tutustumaan härkätaistelun historiaan.

Omatoimisesti kaupunkiin kannattaa tutustua myös kävelyretkellä kaupungin viheralueilla Maria Luisa Parkissa, joka tunnetaan yhtenä Euroopan kauneimpana puistona. Puiston reunalla sijaitsee vaikuttava Plaza de España joka rakennettiin vuoden 1929 kansainvälistä näyttelyä varten.

Parhaimmillaan Sevillan todellisen juhlahumun pääsee kokemaan pääsiäisenä, kun kaupungissa alkaa Semana Santa (pyhä viikko) tai hieman sen jälkeen Feria de Abrilin aikaan.

Espanja Sevilla Hotel Pasarela

Sijaitsee kuuluisan Plaza de Españan edessä ja Maria Luisan puiston, 15 minuutin kävelymatkan päässä Sevillan keskustasta

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Vuokraa Hertz Auto lomallesi tästä

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

TAKAISINMAKSUT Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta
matkavakuutukset>>>

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Sevilla-Helsinki
* Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* 4 yön majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Lentokenttäkuljetukset

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555