Espanja Sevilla pääsiäismatka

Sevilla pääsiäismatka huhtikuussa sopii ajankohdaltaan hyvin keväiselle matkalle Andaluciaan, jossa alkaa tuolloin olla jo keväinen sää. Varaa Sevillan matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Sevilla pääsiäismatka

Andalucian pääsiäinen

Andalusiassa Guadalquivirjoen rannalla sijaitseva Sevilla on eteläisen Espanjan kulttuurin, taiteen ja liike-elämän keskus, joka on myös Andalusian itsehallintoalueen ja Sevillan maakunnan pääkaupunki. Pääsiäisviikko on Sevillan tärkein juhla. Se on juhla, joka saavuttaa esteettisen ja henkisen intensiteetin, joka tekee siitä ainutlaatuisen kaikkien pääsiäisviikon juhlien joukossa. Palmusunnuntaista pääsiäissunnuntaihin lähes kuusikymmentä seurakuntaa tulee kaduille esittämään Kristuksen kärsimystä ja Via Dolorosaa. Andalucian Sevilla pääsiäismatka on ainutlaatuinen kohteesi, kun haluat viettää perinteisen pääsiäisen. Sevillan matka räätälöidään toiveidenne mukaan.

Sevilla pääsiäismatka

Tutustu Andalusian Sevillaan parhaimmillaan juhlahumun aikana, eli pääsiäisenä! Sevillan kevääseen kuuluu upeita juhlia. Kevään ensimmäisen juhla on pääsiäinen eli koko viikon kestävä Semana Santa, jota juhlitaan erilaisin kulkuein. Muutama viikko pääsiäisen jälkeen vietetään Feria de Abrilia, jolloin kaupunki täyttyy perinteisiin asuihin pukeutuneista paikallisista asukkaista. Andaluciassa on jo huhti-toukokuussa lämmintä, joten pääsiäisen ajankohta sopii hyvin keväiselle Sevillan matkalle. Matkat Sevillaan kannattaa varata hyvissä ajoin!

Espanja Sevilla pääsiäismatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 1.730 €/hlö

Matkaohjelmaesimerkkimme:

1 pv

Lähdemme Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Sevillaa. Saavuttuamme lentoasemalle, opas ja kuljettaja ovat odottamassa ja jatkammekin ohjelmaa suoraan Sevillan kiertoajelulla.

Tutustumme Sevillan taiteeseen yhdistetyllä 3 tunnin kiertoajelulla ja risteilyllä. Retkellä voit ihailla Guadalquivir-joen rannoilla olevia siltoja ja monumentteja. Cartujan luostarissa näet, missä Kristoffer Kolumbus suunnitteli matkojaan uuteen maailmaan ja näet myös Real Maestranzan historiallisen härkätaisteluareenan. Risteilyllä ylitämme Isabel II -sillan, jonka jonka jälkeen tutustumme Trianan entiseen merimiesten ja savenvalajien naapurustoon. Matkalla näemme 1000-luvun San Jorgen linnan ja ihailemme Macarenan basilikan julkisivua.

2 pv

Aamiainen

Pääsiäispyhät ovat Sevillalle ylivoimaisesti vuoden tärkein ja suurin tapahtuma. Palmusunnuntain ja pääsiäissunnuntain välisenä aikana lähes kuusikymmentä veljeskuntaa jalkautuu kaduille ja ilmaisee passion ja Kristuksen kuoleman väkevästi. Sevillalle ominaisimpia pääsiäiskulkueita ovat Virgen Macarena- ja Jesús del Gran Poder -kulkueet. Ne järjestetään pitkänäperjantaina aikaisina aamun tunteina, joka antaa tapahtumalle erityisen ilmapiirin.

3 pv

Aamiainen hotellissa

Omatoiminen päiväohjelma.

Iltaristeily ja perinteinen andalusialanen flamencoesitys laivalla, joka purjehtii Guadalquivir-jokea pitkin. Laivalla voit nauttia välipaloja ja juomia samalla kun ihailet joen rantanäkymiä musiikillisessa ilmapiirissä.

4 pv

Aamiainen hotellissa

Omatoiminen päivä.

5 pv

Aamiainen hotellissa
Luovutamme huoneet ja lähdemme lentoasemalle, josta lennämme Helsinkiin.


Espanja Sevilla tekemistä ja käyntikohteita

Andalusian pääkaupungilla Sevillalla on takanaan monituhatvuotinen historia. Nykyisin Sevilla tunnetaan flamencon ja tapasten syntypaikkana.

Sevillassa riittää paljon nähtävää kulttuurin nälkäisille, sillä siellä on monia katedraaleja ja palatseja. Yksi upeimmista on Alcázarin palatsi, joka perustettiin roomalaisen linnoituksen tilalle, maurilaisen Almohadan palatsin yhteyteen 1100-luvulla. Palatsia ympäröi upea puutarha. Nykyään palatsi toimii museona. Alcázar on tuttu myös Star Wars elokuvasta. Sevillaa halkoo leveä Guadalquivirjoki.

Sevillan katedraalin La Giraldan tornissa kannattaa vierailla, koska sieltä avautuvat upeat näkymät yli koko Sevillan kaupungin. Katedraali on maailman kolmanneksi suurin kullattuine alttaritauluineen. Sisällä katedraalissa on Kristoffer Kolumbuksen hautakammio.

Barrio Santa Cruz, oli ennen juutalaiskortteli, mutta nykyisin siellä on paljon pieniä, tunnelmallisia liikkeitä, kahviloita sekä ravintoloita, joissa voi viettää aikaa katsellen ja nauttia vaikkapa kupillisen kahvia.

Plaza de Toros de la Maestranza on yksi maailman vanhimmista härkätaisteluareenoista, ja siellä pääsee tutustumaan härkätaistelun historiaan.

Omatoimisesti kaupunkiin kannattaa tutustua myös kävelyretkellä kaupungin viheralueilla Maria Luisa Parkissa, joka tunnetaan yhtenä Euroopan kauneimpana puistona. Puiston reunalla sijaitsee vaikuttava Plaza de España joka rakennettiin vuoden 1929 kansainvälistä näyttelyä varten.

Parhaimmillaan Sevillan todellisen juhlahumun pääsee kokemaan pääsiäisenä, kun kaupungissa alkaa Semana Santa (pyhä viikko) tai hieman sen jälkeen Feria de Abrilin aikaan.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Espanja Sevilla Hotel Pasarela

Sijaitsee kuuluisan Plaza de Españan edessä ja Maria Luisan puiston, 15 minuutin kävelymatkan päässä Sevillan keskustasta

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Costa del Solin ilmasto

Kaupungissa vallitsee välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa, että kesät ovat pitkiä, kuumia ja kuivia ja talvet ovat hieman viileämpiä ja suurempaa mahdollisuutta sateeseen. Paras aika matkustaa Fuengirolaan on keväällä tai syksyllä mukavan lämpötilan ja runsaan auringonpaisteen vuoksi. Varhaisen kevään keskilämpötila on 14 °C ja ylin lämpötila 18 °C vuorokauden huippuaikoina.  Säätila syys- lokakuussa keskimäärin päivällä 19-24°C, yöllä 15-19°C ja vesi 20-22°C. Talvi on vuoden kostein aika, mutta sade ei estä lomaasi, koska sateet ovat yleensä lyhyitä ja kevyempiä.

 

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsingistä
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa

Lisämaksusta:
* Kaupunkikiertoajelu tulokuljetuksen yhteydessä opastettuna
* Retkiohjelmat opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme
* Kysy mahdollisia muita retkiä toimistoltamme

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >