Espanja Torrevieja Minne kynä vie

Tule Torreviejan Välimerellisiin maisemiin matkalle Espanjaan, Costa Blancalle, Torreviejan suloisten suolajärvien syleilyyn. Varaa Espanja Torrevieja >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Torrevieja Minne kynä vie

Minne kynä vie?

Lähde mukaan vaikuttavalle terapeuttisen kirjoittamisen matkalle Espanjan aurinkoon. Terapeuttinen kirjoittaminen sopii kaikille, jotka pitävät pienistä kirjoitustehtävistä ja hyvistä keskusteluista. Se on lempeä, luova ja helposti lähestyttävä tapa keventää mieltä ja vahvistaa sitä, mitä kohti haluat mennä. Kun kirjoitat, tiedät itsestäsi enemmän. Huolet kutistuvat, unelmista tulee konkreettisempia ja näkökulmat muuttuvat. Päivien aikana kirjoitetaan tajunnanvirtaa, tiivistetään syntyneistä teksteistä mietelauseita ja runoja, jalkaudutaan luontoon ja annetaan kynän viedä. Tehtävät ovat luovia ja joustavia. Tällä matkalla jaat tekstistäsi ja ajatuksistasi vain sen, minkä itse haluat. Aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta ei tarvita.

Etsi ja löydä

Tule siis Torreviejan Välimerellisiin maisemiin kirjoittamaan, tutustumaan uusiin ihmisiin ja itseesi. Pysähdy pohtimaan elämääsi ja unelmiasi upeissa puitteissa ja hyvässä seurassa.

Espanja Torrevieja

Torrevieja sijaitsee meren ja kahden suuren suolajärven, sinivihreän Laguna de La Matan ja vaaleanpunaisen Laguna de Torreviejan syleilyssä Alicanten maakunnassa, jonka suolajärvet tekevät Torreviejan ilmaston ainutlaatuiseksi maailmassa. Torreviejan kaupunki on kuuluisa näistä kahdesta suolajärvestään, joiden ansiosta alueella vallitsee ainutlaatuinen mikroilmasto. WHO:n tutkimusten mukaan alue on yksi maailman terveellisimmistä paikoista elää ja hengittää.

Espanja Torrevieja Minne kynä vie

 

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Matkan hinta: 1.290 € /henkilö
1-hengen huoneessa 1.435 € /henkilö,

Päivien teemoja:

* Kuka olen ja millaista tarinaa kerron itsestäni.
* Ihmissuhteet ja suvun salat.
* Työ, elämä ja työelämä.
* Elämänkaari ja elämänmuutokset.
* Suhde luontoon ja omaan sisimpään.

Kenelle?

Kirjallisuusterapeuttiset harjoitukset sopivat kaikille, jotka haluavat tutustua itseensä kirjoittamalla ja keskustelemalla. Kun kirjoitat, tiedät itsestäsi enemmän. Huolet kutistuvat, unelmista tulee konkreettisempia
ja näkökulmat muuttuvat. Matkalla jaat tekstistäsi ja ajatuksistasi vain sen, minkä itse haluat. Aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta ei tarvita.
Päivien aikana kirjoitetaan tajunnanvirtaa, tiivistetään syntyneistä teksteistä mietelauseita ja runoja, jalkaudutaan luontoon ja annetaan kynän viedä. Tehtävät ovat luovia ja joustavia. Tekijänoikeudellisista syistä ohjelmasisältö toimitetaan vain matkan tilaajille.

Kynämatkan ohjaavat:

Hakaniemi Katariina, FM, kirjallisuusterapiaohjaaja, ratkaisukeskeinen terapeutti, toimittaja, kirjailija
Punkanen Tiina, KM, tietokirjailija, työnohjaaja, psykiatrinen erikoissairaanhoitaja

Espanja Torrevieja Hotel Playas de Torrevieja ***

Hotel Playas de Torrevieja sijaitsee Torreviejassa vain 5 minuutin kävelymatkan päässä La Matan rannalta.

Lue lisää
Espanja

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: Espanjan ilmasto on Välimerellinen, jossa kesät ovat kuumat ja kuivat ja talvet ovat leudot. Espanjan keskialueilla ilmasto on enemmän mannermainen, jossa kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet kylmiä. Pohjoisessa on vallitsevan Atlantin valtameren ilmaston vuoksi kosteampaa ja kylmempää ympäri vuoden.

Tiedot sitoumuksetta.

Espanja Torrevieja tekemistä ja käyntikohteita

Retkimahdollisuuksia Torreviejassa:

Torrevieja on ennen kaikkea rantalomakohde, sateet ovat harvinaisia. Rantoja on sekä hiljaisempia poukamia että lomailijoiden suosimia pitkiä aurinkorantoja.

Costa Blancan alue on suosittu paikka hankkia loma-asunto. Torreviejassa asuu paljon suomalaisia talvikuukausien aikana.

Torreviejassa toimii  Suomi-Seura, joka järjestää erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia. Alueella ilmestyy myös suomenkielisiä julkaisuja ja kaupoissa on myynnissä suomalaisia tuotteita.

Torrevieja ei ole pelkkä rantalomakohde, sillä kaupungissa voi kokea myös kulttuurielämyksiä. Loman aikana kannattaa tarkistaa ainakin mitä pyörii Torreviejan auditoriossa, jossa voi poiketa katsomaan konsertteja ja teatteriesityksiä.  Helmi-maaliskuussa Torreviejassa vietetään monien muiden espanjalaiskaupunkien tapaan karnevaaleja, jotka täyttävät kaupungin musiikilla, tanssilla ja värikkäillä asuilla.

Sukellusveneet

Torreviejan ehdottomasti mielenkiintoisimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvat satamaan parkkeeratut laivat, jotka toimivat nykyään kelluvina museoina. Poikkea katsomaan, miltä tuntuisi asua ahtaassa laivassa.

Torre del Moron näköalapaikka

Torreviejan ehkä paras näköalapaikka sijaitsee Cabo Cerverassa, jossa sijaitsee myös kaupungin 1300-luvulla rakennettu maamerkki ”Torre del Moro”. Tämä lyhyt ja tasapaksu torni toimi aikoinaan vartiotornina, josta tähystettiin mahdollisia merirosvohyökkäyksiä.

Kirkkaalla säällä tornilta aukeaa loputtoman tuntuinen panoraamamaisema aina Tabarcan saarelle ja Murciaan saakka. Historiallinen maamerkki antaa myös vihiä siitä, mistä kaupungin nimi on syntynyt, sillä Torrevieja tarkoittaa espanjaksi vanhaa tornia. Juuri tältä alueelta alkoi aikoinaan Torreviejan kaupungin rakentaminen.

Suolavuoret kuin lumihuiput

Torreviejan suolavuoret häämöttävät kaupungin laitamilla.  Turismin ohella suolatuotanto on yksi kaupungin merkittävimmistä työllistäjistä.

Tapakset tavaksi

Torreviejassa järjestetään ruoka-kulttuuri tapahtumia, jotka vaihtelevat tyyliltään korkealuokkaisesta gastronomiasta rentoihin kansanjuhliin.

Yksi suosituimmista kulinaaritapahtumista on Ruta de la Tapa eli tapaskierros, jossa ravintolat laittavat parhaat tapaksensa pöytään ja kaupunkilaiset kiertävät niin monta paikkaa kuin vain suinkin jaksavat. Kierros ei tule kalliiksi, sillä juoman ja tapaksen saa parilla eurolla.

Torreviejassa herkuttelijan kannattaa suunnata syömään esimerkiksi Tasca Nueva Bahiaan tai Calle de San Gabriel -kadun varrella sijaitsevaan Rincon de Capiin.

Suolajärvien syleilyssä

Torreviejasta löytyy kaksi suolajärveä, Torrevieja-laguuni on väriltään vaaleanpunainen, kun taas La Mata -laguuni näyttää vihertävänsiniseltä. Vaaleanpunaisen veden syynä on suolapitoisuuden ja harvinaisen bakteerikannan aiheuttama pigmentti.

Luonnonpuistoon patikoimaan

Suolalaguunien lisäksi Torreviejasta löytyy hiekkadyynejä ja luonnonpuistoja, joissa voi tehdä kävelyretkiä. Polkupyörällä voi taittaa vaikkapa seitsenkilometrisen Via Verden reitin. 52 prosenttia Torreviejan maaperästä on luonnonsuojelualuetta.

Suosittuja ulkoilualueita ovat esimerkiksi Parque del Molino del Agua sekä alueella kasvavien mausteiden kuten basilikan, timjamin ja rosmariinin mukaan nimetty Parque Aromático del Barranco de Torreblanca.

Torrevieja on myös erinomainen paikka bongata lintuja. Suolalaguunin rannalta saattaa löytyä esimerkiksi flamingoyhdyskunta.

Laivaravintola kuivalla maalla

Torreviejassa toimiva ravintola Queen Mississippi on hauska näky, kuin kuivalle maalle vahingossa rantautunut laiva. Ravintolassa voi ruokailla joko viehättävän kitsch-henkisessä salissa tai kannella, josta aukeaa kaunis merimaisema. Lapsetkin viihtyvät jännittävässä laivaravintolassa.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä. Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Alicante-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Lentokenttäkuljetukset meno-paluu Alicante-Torrevieja
* Majoitus hotelli Playas de Torrevieja Välimeren rannalla
* Aamiaiset hotellissa
* Joka päivä yhteistä kirjoittamiseen liittyvää ohjelmaa, mutta myös omaa aikaa.

Minimi ryhmäkoko 10 henkilöä

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>