Espanja viinimatka ryhmämatka

Espanja viinimatka ryhmille – matkalla voit vierailla viinikellareissa, tutustua viininvalmistukseen, viininmaistamiseen ja löytää viini- ja ruokayhdistelmiä. Varaa ryhmämatka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja viinimatka ryhmämatka

Rondan viiniviljelmät

Espanja viinimatka ryhmille – matkalla voit vierailla viinikellareissa, tutustua viininvalmistukseen, opetella viininmaistamista ja löytää gastronomisia viini- ja ruokayhdistelmiä. Rondan viinit kasvavat jylhissä ja historiallisissa maisemissa Rondan vanhassa, valkoisessa kaupungissa.  Rondassa aurinko hellii viiniviljelmiä runsaasti ja tekee rypäleistä makeita, mikä maistuu kaikissa Chinchillan viineissä.

Espanja viinimatka ryhmämatka

Jerez de la Fronteran kaupunki tunnetaan ennen kaikkea alueen kuuluisasta Sherry-viinistään. El Puerto de Santa Maria on toinen Sherryä tuottava viinikohteemme. Tämä ilmastoltaan kostea ja lämmin alue sijaitsee pääkaupunki Cadizista vain reilun kymmenen kilometrin päässä koilliseen,  Atlantin rannalla.

 

Matkareittimme Ronda-Jerez de la Frontera-Puerto de Santa Maria-Mollina-Malaga

Espanja viinimatka ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

 

Hintaesimerkkimme 4pv:  1369 € / hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu 215 €

1. pv

Lento aamulla Malagaan, vastassa suomenkielinen paikallisopas.
Ajelemme jo ennen puoltapäivää Guadalhorcen laakson valkoisten kylien kautta kohti Rondan vuoristoa( 100 km).
Rondan vuoristossa on yli 20 pientä viinitilaa joista moni avattu uudelleen viimeisten 30 vuoden aikana 1800-luvulla olleen  viinirypäleruton jälkeen.
Pysähdymme Joaquin Fernandezin viinitilalle, tutustumiskierron jälkeen syömme lounaan ja maistelemme erilaisia viinejä. Iltapäivällä saavumme Rondaan ja majoitumme  4 tähden hotelliin kaupungin kuuluisan härkätaistelu-areenan kulmille. Kävelykierros kaupungilla oppaan kanssa . Illallinen hotellissa.

2. pv

Noutopöytäaamiaisen jälkeen matkamme jatkuu mahtavien maisemien  ja vuoristokylien kautta Jerez de la Fronteraan( 114 km) , joka on sherryn kehto.
Majoitumme 2 yöksi keskeisesti sijaitsevaan  4 tähden  hotelliin. Iltapäivällä tutustumme yhteen kuuluisimmista kaupungin viinikellareista, Gonzalez Byassiin, jonka tuote sherry – Tio Pepe tunnetaan maailmanlaajuisesti. Tutustumme myös espanjalaisen brandyn valmistusmenetelmään, lopuksi sherrymaistiaiset. Illalla menemme ruokailemaan flamencotavernaan, monet kuuluisimmat flamencotaiteilijat 1900-luvulla ovat olleet lähtöisin Jerezistä.
Illallisen aikana flamencoesitys.

3. pv

Noutopöytäaamiainen. Ennen puoltapäivää käymme tutustumassa toiseen viinikellariin ja siellä maistiaisten ohella nautimme noin puolen tunnin ajan myös kauniiden hevosten tanssiesityksestä. Keskipäivällä vapaata  aikaa kaupungilla.
Illan suussa ajelemme meren rannalle Puerto de Santa Mariaan, jossa nautimme illalliseksi paikalliseen tapaan paistettua kalaa hyvän viinin kera.

4. pv

Noutopöytäaamiaisen jälkeen lähdemme ajelemaan kohti Mollinan kylää (196 km).
Matkalla pysähdymme kuuluisan Malagaviinin valmistuspaikassa ja saamme maistiaiset. Mollinan kylän lähellä olevalla pienellä viinitilalla nautimme lounaan ja maistelemme viinejä. Iltapäivällä ajelemme kohti rannikkoa (65 km) Malagaan, jossa majoitumme aivan kaupungin historiallisen keskustan sydämeen  3 tähden perhehotelliin viimeiseksi yöksi. Teemme illansuussa kävelykierroksen Picasson kotikujilla ja käymme tapasillallisella yhdessä vanhimmista viinikellareista.

5 pv

Noutopöytäaamiaisen jälkeen lähdemme lentokentälle, josta paluulento lähtee aamupäivällä.

Pyydä tarjouksemme, muokkaamme matkaohjelmaa ryhmänne toiveiden mukaan.

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Costa del Solin ilmasto

Kaupungissa vallitsee välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa, että kesät ovat pitkiä, kuumia ja kuivia ja talvet ovat hieman viileämpiä ja suurempaa mahdollisuutta sateeseen. Paras aika matkustaa Fuengirolaan on keväällä tai syksyllä mukavan lämpötilan ja runsaan auringonpaisteen vuoksi. Varhaisen kevään keskilämpötila on 14 °C ja ylin lämpötila 18 °C vuorokauden huippuaikoina.  Säätila syys- lokakuussa keskimäärin päivällä 19-24°C, yöllä 15-19°C ja vesi 20-22°C. Talvi on vuoden kostein aika, mutta sade ei estä lomaasi, koska sateet ovat yleensä lyhyitä ja kevyempiä.

 

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Majoitus aamiaisella, kahden hengen huoneissa
* Ohjelman mukaiset bussikuljetukset ja suomenkielisen oppaan palvelut
* Ohjelman mukaiset ruokailut ja vierailut-> katso matkaohjelmasta

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >