Etelä-Korea Soul – Busan yhdistelmämatka

Tule matkalle Etelä-Korean Souliin ja Busaniin kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, joita et kohtaa muualla maailmassa. Varaa Soulin matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Etelä-Korea Soul – Busan yhdistelmämatka

Ainutlaatuinen Etelä-Korea

Itä-Aasian yksi voimakkaimmin kehittyvistä kohteista on monivivahteinen Etelä-Korea, joka korkean teknologiansa ja 5000 vuotta vanhan historiansa siivittämänä pystyy tarjoamaan vierailijoilleen elämyksiä ja ikivanhoja traditioita. Tule matkalle Etelä-Korean Souliin ja Busaniin kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, joita et kohtaa muualla maailmassa.

 

Etelä-Korea Soul – Busan yhdistelmämatka

Soul on Etelä-Korean monien kontrastien pääkaupunki, joka ei tunnu koskaan nukkuvan.  Monet liikkeet, kahvilat, baarit ja ravintolat ovat avoinna vuorokauden ympäri. Pilvenpiirtäjät, moderni arkkitehtuuri, muinaiset temppelit ja kiehtovat puukaupunginosat perinteisine taloineen luovat vaikutelman alati sykkivästä  miljoonakaupungista. Suurkaupungin puistot ja temppelit luovat hiljaisuudessaan värikkään vastakohdan tälle 6 miljoonan asukkaan kaupungille. Soul on vuorten ympäröimä, turvallinen kaupunki, jossa on kattava metroverkosto, viimeisintä teknologiaa, sekä luonto ja historia traditioineen nähtävänä ja koettavana vuoden jokaisena päivänä.

 

Busanin metropoli

Busan  sijaitsee Koreansalmen rannalla, meren äärellä ja on Etelä-Korean toiseksi suurin kaupunki.  Nauti kävelystä  hiekkarannalla, käy maan tunnetuimmalla kalatorilla, ruokaile eksoottisissa kalaravintoloissa, vaikutu ikivanhojen temppeleiden tunnelmista ja  upeiden näkymien ihailemisesta  yli 400 metrin korkeudesta näköalatornista.

 

Gyeongju – kultainen kaupunki

 Gyeongju n sanotaan tarjoavan maan parhaimman ja autenttisimman kulttuurillisen elämyksen. Täällä pääset näkemään läpileikkauksen Etelä-Korean historiallisimmista nähtävyyksistä ja maisemista. Gyeongju sijaitsee puolentoista tunnin ajomatkan päässä Busanista. Kutsumanimi ” Gyeongju – Museo ilman seiniä ” kuvastaa hyvin tätä Unescon maailmanperintökohteeksi nimettyä kaupunkia.

Etelä-Korea Soul - Busan yhdistelmämatka

 

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Matkaohjelma tulossa

Päivä 1.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Soulia.
Saapuminen Soulin lentoasemalle, jossa kuljettaja odottaa kyltin kanssa. Siirtyminen hotellille, jossa on vapaata aikaa.

Päivä 2.

Aamiaisen jälkeen kuljettaja noutaa teidät päiväretkelle.

 

Päivä 3.


Korea Soul tekemistä ja käyntikohteita

Bukhansan-kansallispuisto

Bukhansanin kansallispuisto Soulissa ja Gyeonggissa on kooltaan 79,92 km², ja se perustettiin 2. huhtikuuta 1983. Bukhansan tarkoittaa ”Han-joen pohjoispuolella olevia vuoria”. Puistossa on metsäalueita, temppeleitä ja graniittihuippuja. Vain 45 minuutin metromatkan päässä Soulista sijaitsee Bukhansanin kansallispuisto, jossa maisema muuttuu täysin. Kansallispuistossa on korkeita huippuja ja maastoa sekä vaeltajille että kalliokiipeilijöille. Myös Etelä-Korean korkein huippu, 836-metrinen Baegundae, sijaitsee aivan Soulin läheisyydessä.

Changdeokgung

Changdeokgung on laajan puiston ympäröimä palatsi Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa. Se on yksi viidestä suuresta palatsista, jotka Joseon-dynastian kuninkaat rakennuttivat, ja koska se on palatseista itäisin, sitä sanotaan myös Itäpalatsiksi. Palatsin rakennustyöt aloitettiin vuonna 1405. Se on Unescon maailmanperintökohde vuodesta 1997. Palatsi oli Joseon-dynastian hallitsijoiden asuntona pitempään kuin mikään muu.

Dongdaemun Desing Plaza

Dongdaemun on avaruusajan tapahtuma- ja designkeskus, laaja alue, jossa voi tutustua muun muassa korealaiseen designiin ja moderniin arkkitehtuuriin. Aikaa voi viettää yöllisellä torilla tai muotiliikkeissä, tai vaihtoehtoisesti kävellä alueen halki virtaavan Cheonggyecheon-puron vartta pitkin.

Gangnam-gu

Gangnam-gu tunetaan PSY:n suuresta hitistä Gangnam Style.  Gangnam-gu on Soulin tasokas ja moderni keskus, jossa on kiiltäviä pilvenpiirtäjiä ja designkauppoja. Yökerhoissa nimekkäät DJ-tähdet soittavat teknoa ja housea. Ruokailijoille on laaja valikoima vaihtoehtoja laaturavintoloista baareihin.

Gyeongbok palatsi

Gyeongbok eli Gyeongbokgung palatsi on yksi dynastian ”viidestä suuresta palatsista”. Se on merkittävin Joseon-dynastian rakennuttama palatsi, joka rakennettiin vuonna 1395. Kauniin palatsin lähellä sijaitsee myös Korean palatsimuseo ja Kansanperinteen museo.

Hanok-kylä

Bukchon Hanok Village on perinteinen korealainen kylä Soulissa, jolla on pitkä historia ja joka sijaitsee kukkulan huipulla Gyeongbokin palatsin, Changdeokin palatsin ja Jongmyon kuninkaallisen pyhäkön välissä.

Namdaemunin markkinat

Namdaemunin markkinat ovat Etelä-Korean suurimmat perinteiset markkinat, ja alue on auki myös öisin. Tori on auki aamuneljään saakka, joten vaatteiden, keittiötavaroiden, pientavaroiden, mattojen, kukkien ja muiden tavaroiden ostaminen onnistuu myös keskellä yötä.

N Seoul Tower

Kaupunkimaisemia ja pyörivän ravintolan tarjoavan Soulin tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuu N Seoul Tower, jonka huipulta avautuva näkymä yli kaupungin on huikea ja iltaisin tämä n 230-metrinen torni valaistaan.

Lotte World

Huvi- ja vesipuisto sekä akvaario Lotte Worldin näkyvin maamerkki on 555-kerroksinen Seoul Sky -torni, joka on Etelä-Korean korkein rakennus. Lotte Worldin suuri virkistyskeskus Soulissa koostuu maailman suurimmasta sisähuvipuistosta, ulkohuvipuistosta nimeltä ”Magic Island”, keinotekoisesta saaresta järven sisällä, jota yhdistää monorail, ostoskeskuksia, luksushotelli, korealainen kansanmuseo, urheilutilat ja elokuvateatterit.

 

 

 

 

Etelä-Koreatunnetaan nykyään lähinnä viihdeteollisuudestaan, joka onkin kasvanut räjähdysmäisesti 1990-luvulta lähtien. Koreassa on viime vuosina saavutettu suuria menestyksiä popmusiikissa, televisio-ohjelmissa ja elokuvissa. Ilmiö tunnetaan nimellä Hallyu eli ”Korean aalto”. Maa tunnetaan myös historiastaan, upeista luonnonnähtävyyksistään, moderneista miljoonakaupungeistaan sekä hiekkarannoistaan. Kahtiajakautuneen Korean eteläinen osa tarjoaa matkailijalle itämaista eksotiikkaa.  Etelä-Korea on noussut viimeisten vuosikymmenien aikana talousmahdiksi. Vähitellen se on alkanut nostaa profiiliaan myös matkailukohteena.
Pääkaupunki: Soul
Soul on noin kymmenen miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Korea
Valuutta:  Etelä-Korean won
Passi ja viisumi: Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vähintään 3 kuukautta matkan jälkeen. Suomalaismatkailija ei tarvitse viisumia, jos oleskelu Etelä-Koreassa kestää alla 90 päivää.
Aikaero Suomeen: +7 talviaikaan ja +6 kesäaikaan. UTC+9, kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Etelä-Korean ilmasto on subtrooppinen ja mannermainen ilmasto. Talvet ovat sateisia ja kylmiä ja kesät ovat lämpimät ja kosteat. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimpia kuukausia, kun taas syksy on lämmin ja kaunis.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

TAKAISINMAKSUT Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555