Etelä-Korea Soul – Busan yhdistelmämatka

Tule matkalle näkemään Etelä-Korea Soul ja Busan sekä kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, joita et kohtaa muualla maailmassa. Varaa Soulin matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Etelä-Korea Soul – Busan yhdistelmämatka

Ainutlaatuinen Etelä-Korea

Itä-Aasian yksi voimakkaimmin kehittyvistä kohteista on monivivahteinen Etelä-Korea, joka korkean teknologiansa ja 5000 vuotta vanhan historiansa siivittämänä pystyy tarjoamaan vierailijoilleen elämyksiä ja ikivanhoja traditioita. Tule matkalle Etelä-Korean Souliin ja Busaniin kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, joita et kohtaa muualla maailmassa.

Etelä-Korea Soul – Busan yhdistelmämatka

Soul on Etelä-Korean monien kontrastien pääkaupunki, joka ei tunnu koskaan nukkuvan.  Monet liikkeet, kahvilat, baarit ja ravintolat ovat avoinna vuorokauden ympäri. Pilvenpiirtäjät, moderni arkkitehtuuri, muinaiset temppelit ja kiehtovat puukaupunginosat perinteisine taloineen luovat vaikutelman alati sykkivästä  miljoonakaupungista. Suurkaupungin puistot ja temppelit luovat hiljaisuudessaan värikkään vastakohdan tälle 6 miljoonan asukkaan kaupungille. Soul on vuorten ympäröimä, turvallinen kaupunki, jossa on kattava metroverkosto, viimeisintä teknologiaa, sekä luonto ja historia traditioineen nähtävänä ja koettavana vuoden jokaisena päivänä.

Busanin metropoli

Busan  sijaitsee Koreansalmen rannalla, meren äärellä ja on Etelä-Korean toiseksi suurin kaupunki.  Nauti kävelystä  hiekkarannalla, käy maan tunnetuimmalla kalatorilla, ruokaile eksoottisissa kalaravintoloissa, vaikutu ikivanhojen temppeleiden tunnelmista ja  upeiden näkymien ihailemisesta  yli 400 metrin korkeudesta näköalatornista.

Gyeongju – kultainen kaupunki

 Gyeongju n sanotaan tarjoavan maan parhaimman ja autenttisimman kulttuurillisen elämyksen. Täällä pääset näkemään läpileikkauksen Etelä-Korean historiallisimmista nähtävyyksistä ja maisemista. Gyeongju sijaitsee puolentoista tunnin ajomatkan päässä Busanista. Kutsumanimi ” Gyeongju – Museo ilman seiniä ” kuvastaa hyvin tätä Unescon maailmanperintökohteeksi nimettyä kaupunkia.

Etelä-Korea Soul - Busan yhdistelmämatka

 

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Etelä – Korean ihastuttavat kohteet SEOUL – GYEONGJU – BUSAN

Hintaesimerkkimme 9 päivää: 5480 € /hlö
(4580 € / hlö jaetussa kolmen tai neljän hengen huoneessa)

  1. päivä – Tulopäivä

Saapuminen Etelä-Korean pääkaupunkiin, Seouliin.  Tässä valtavassa metropolissa sulautuu historia moderniin nykypäivään sulavasti. Siirtyminen yksityisellä kuljetuksella Seoulin keskustaan.  Majoittuminen hotellille. Loppupäivä vapaata.

Yöpyminen.

  1. päivä – SEOUL

Aamiaisen jälkeen tavataan paikallinen opas hotellin aulassa.  Päivä on omistettu Seouliin tutustumiseen Jihachul metrolla. Vierailu Gyeongbokgung palatsissa, joka on rakennettu 1400- ja 1900-luvuilla. Tämä erittäin arvostettu, yksi Joseon Dynastian palatseista kätkee sisäänsä erityisen museon, joka tarjoaa läpikatselmuksen korealaisesta elämäntyylistä. Retki jatkuu yhteen Seoulin tärkeimmistä temppeleistä, buddhalaiseen Jogyesa temppeliin, jossa edelleen harjoitellaan Zen meditaatiota.

Keskipäivällä maistellaan lounaaksi herkullista kansallisruokaa.

Lounaan jälkeen kävellään Bukchonin “Hanok” kylässä. Kuuluisa alue sisältää 900 perinteisesti rakennettua korealaista taloa, sekä tarjoaa harvinaisen syväluotsauksen Korean muinaiseen historiaan.

Iltapäivällä kuljetaan Insadongin eläväistä katua pitkin, jossa on esillä kallisarvoisia, vanhoja korealaisia tavaroita niin kadun varsilla kuin erikoisissa antiikki – ja taideliikkeissäkin.

Yöpyminen.

  1. päivä – Demilitarisoitu vyöhyke; puolen päivän retki

Varhaisen aamiaisen jälkeen suunnataan etelä- ja pohjois-Korean väliselle demilitarisoidulle vyöhykkeelle; DMZ – vyöhykkeelle.  Tämä raja on perustettu sodan lopulla v.1953 Panmunjom’in aselevon aikana erottamaan eteläinen ja pohjoinen Korea toisistaan.

Saavuttaessa vieraillaan Doran observatoriossa, jossa vieraat voivat nähdä kiikareilla pohjois- Korean puolelle. Retki jatkuu Dorasanin rautatieasemalle, josta lähtevä rautatie rakennettiin aikoinaan etelä- ja pohjois- Korean liikennettä varten. Rautatie on sittemmin suljettu käytöltä. Jatkamme Imjingakin puistoon, jossa on esillä laajalti Korean sotaan liittyviä patsaita ja monumentteja. Myöhemmin on mahdollisuus käydä 73 metriä syvälle louhitussa tunnelissa. Myöhäisenä aamupäivänä paluu takaisin Seouliin. Loppupäivä on vapaata ohjelmaa.

Yöpyminen.

  1. päivä SEOUL Vapaapäivä

Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa tutustua itsenäisesti Seouliin.

Yöpyminen.

  1. päivä SEOUL – GYEONGJU

Aamiaisen jälkeen yksityinen kuljetus Seoulin rautatieasemalle. Maisemallinen matka Seoulista Gyengjuun taittuu KTX luotijunalla kahdessa tunnissa. Perillä paikallinen opas vie teidät Gyengjun kiertoajelulle, joka alkaa tutustumisella Gyengjun kansallismuseoon. Museossa on nähtävillä laajalti Silla kuningaskunnalle omistettujen aarteiden jäännöksiä.   Jatkamme kävelyllä Tumuli puiston läpi, johon on haudattu useita Shilla kuningaskunnan jäseniä.

Jatkamme vierailulla Kaukoidän vanhimpaan observatorioon Cheomseongdae Tower’iin, joka on rakennettu vuonna 634. Täällä kuninkaalliset astronomit opiskelivat tähtien liikkeitä ja ennustivat auringon ja kuun pimennyksiä. Täältä palaamme takaisin hotellille, loppupäivä on vapaata. Yöpyminen Gyeongju’ssa.

  1. päivä GYEONGJU

Aamiaisen jälkeen alkaa toinen tutustumispäivä historialliseen Gyeongjun kaupunkiin.  Retki aloitetaan vierailemalla upeassa Bulkugsan temppelissä, joka on merkitty Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Se on edustava jäänne Shilla kuningaskunnan buddhalaisesta kulttuurista.  Temppelin puutyömaalaukset ja arkkitehtuuri tekevät siitä yhden Shilla kuningaskunnan aarteista. Retki jatkuu ihastuttavaan Seokguramin luolaan, joka on nimetty Unescon maailman kulttuuriperintökohteeksi. Tämä luola on tehty 800-luvulla Toham vuoren rinteille, josta monumentaalinen Buddhan patsas katsoo meren yli. Pyhäkköä pidetään yhtenä Kaukoidän buddhalaisen taiteen korkealuokkaisimmista kohteista.

Kierros päätetään luonnonkauniissa Anapji Pond puistossa, 7.vuosisadalla kuninkaallisille rakennetussa puiston sydämessä. Palataan hotellille ja vietetään loppupäivä vapaata.

Yöpyminen.

  1. päivä GYEONGJU – BUSAN

Aamiaisen jälkeen on vapaata aikaa.

Oppaan tapaaminen aulassa ja yksityinen kuljetus Busaniin (kesto 1 h.) Busan on Etelä-Korean toiseksi suurin, eläväinen rantakaupunki, josta avautuu huikeat maisemat merelle ja kukkuloille.

Kirjautuminen hotelliin ja vapaata aikaa.

Yöpyminen.

  1. päivä BUSAN

Aamiainen ja koko päivä vapaata aikaa tutustua Busanin merenrantakaupunkiin.

Yöpyminen.

  1. päivä BUSAN lähtöpäivä

Aamiainen.  Paluukuljetuksen aikataulu määrittelee vapaa-ajan keston. Kuljetus lentokentälle/juna-asemalle.

Paluulento Suomeen.


Korea Soul tekemistä ja käyntikohteita

Bukhansan-kansallispuisto

Bukhansanin kansallispuisto Soulissa ja Gyeonggissa on kooltaan 79,92 km², ja se perustettiin 2. huhtikuuta 1983. Bukhansan tarkoittaa ”Han-joen pohjoispuolella olevia vuoria”. Puistossa on metsäalueita, temppeleitä ja graniittihuippuja. Vain 45 minuutin metromatkan päässä Soulista sijaitsee Bukhansanin kansallispuisto, jossa maisema muuttuu täysin. Kansallispuistossa on korkeita huippuja ja maastoa sekä vaeltajille että kalliokiipeilijöille. Myös Etelä-Korean korkein huippu, 836-metrinen Baegundae, sijaitsee aivan Soulin läheisyydessä.

Changdeokgung

Changdeokgung on laajan puiston ympäröimä palatsi Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa. Se on yksi viidestä suuresta palatsista, jotka Joseon-dynastian kuninkaat rakennuttivat, ja koska se on palatseista itäisin, sitä sanotaan myös Itäpalatsiksi. Palatsin rakennustyöt aloitettiin vuonna 1405. Se on Unescon maailmanperintökohde vuodesta 1997. Palatsi oli Joseon-dynastian hallitsijoiden asuntona pitempään kuin mikään muu.

Dongdaemun Desing Plaza

Dongdaemun on avaruusajan tapahtuma- ja designkeskus, laaja alue, jossa voi tutustua muun muassa korealaiseen designiin ja moderniin arkkitehtuuriin. Aikaa voi viettää yöllisellä torilla tai muotiliikkeissä, tai vaihtoehtoisesti kävellä alueen halki virtaavan Cheonggyecheon-puron vartta pitkin.

Gangnam-gu

Gangnam-gu tunetaan PSY:n suuresta hitistä Gangnam Style.  Gangnam-gu on Soulin tasokas ja moderni keskus, jossa on kiiltäviä pilvenpiirtäjiä ja designkauppoja. Yökerhoissa nimekkäät DJ-tähdet soittavat teknoa ja housea. Ruokailijoille on laaja valikoima vaihtoehtoja laaturavintoloista baareihin.

Gyeongbok palatsi

Gyeongbok eli Gyeongbokgung palatsi on yksi dynastian ”viidestä suuresta palatsista”. Se on merkittävin Joseon-dynastian rakennuttama palatsi, joka rakennettiin vuonna 1395. Kauniin palatsin lähellä sijaitsee myös Korean palatsimuseo ja Kansanperinteen museo.

Hanok-kylä

Bukchon Hanok Village on perinteinen korealainen kylä Soulissa, jolla on pitkä historia ja joka sijaitsee kukkulan huipulla Gyeongbokin palatsin, Changdeokin palatsin ja Jongmyon kuninkaallisen pyhäkön välissä.

Namdaemunin markkinat

Namdaemunin markkinat ovat Etelä-Korean suurimmat perinteiset markkinat, ja alue on auki myös öisin. Tori on auki aamuneljään saakka, joten vaatteiden, keittiötavaroiden, pientavaroiden, mattojen, kukkien ja muiden tavaroiden ostaminen onnistuu myös keskellä yötä.

N Seoul Tower

Kaupunkimaisemia ja pyörivän ravintolan tarjoavan Soulin tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuu N Seoul Tower, jonka huipulta avautuva näkymä yli kaupungin on huikea ja iltaisin tämä n 230-metrinen torni valaistaan.

Lotte World

Huvi- ja vesipuisto sekä akvaario Lotte Worldin näkyvin maamerkki on 555-kerroksinen Seoul Sky -torni, joka on Etelä-Korean korkein rakennus. Lotte Worldin suuri virkistyskeskus Soulissa koostuu maailman suurimmasta sisähuvipuistosta, ulkohuvipuistosta nimeltä ”Magic Island”, keinotekoisesta saaresta järven sisällä, jota yhdistää monorail, ostoskeskuksia, luksushotelli, korealainen kansanmuseo, urheilutilat ja elokuvateatterit.

 

 

 

 

Etelä-Koreatunnetaan nykyään lähinnä viihdeteollisuudestaan, joka onkin kasvanut räjähdysmäisesti 1990-luvulta lähtien. Koreassa on viime vuosina saavutettu suuria menestyksiä popmusiikissa, televisio-ohjelmissa ja elokuvissa. Ilmiö tunnetaan nimellä Hallyu eli ”Korean aalto”. Maa tunnetaan myös historiastaan, upeista luonnonnähtävyyksistään, moderneista miljoonakaupungeistaan sekä hiekkarannoistaan. Kahtiajakautuneen Korean eteläinen osa tarjoaa matkailijalle itämaista eksotiikkaa.  Etelä-Korea on noussut viimeisten vuosikymmenien aikana talousmahdiksi. Vähitellen se on alkanut nostaa profiiliaan myös matkailukohteena.
Pääkaupunki: Soul
Soul on noin kymmenen miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Korea
Valuutta:  Etelä-Korean won
Passi ja viisumi: Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vähintään 3 kuukautta matkan jälkeen. Suomalaismatkailija ei tarvitse viisumia, jos oleskelu Etelä-Koreassa kestää alla 90 päivää.
Aikaero Suomeen: +7 talviaikaan ja +6 kesäaikaan. UTC+9, kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Etelä-Korean ilmasto on subtrooppinen ja mannermainen ilmasto. Talvet ovat sateisia ja kylmiä ja kesät ovat lämpimät ja kosteat. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimpia kuukausia, kun taas syksy on lämmin ja kaunis.

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Finnairin suorat lennot Helsinki – Seoul – Helsinki veroineen
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus neljän tähden hotellissajaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Ohjelman mukaiset yksityiset kuljetukset ilmastoidussa autossa
* Ohjelman mukaiset ruokailut (ruokajuomat eivät sisälly hintaan)
* 2 pulloa juomavettä /hlö/päivä
* KTX pikajunamatkat 2. luokassa välillä Seoul-Gyeongju, Busan-Seoul
* Sisäänpääsyt nähtävyyksiin, aktiviteetit ja vierailut
* Englanninkielinen opastus retkillä
* Valtiolliset verot

Lisämaksusta:
* Viisumikulut
* Henkilökohtaiset kulut, juomat, tipit
* Matkavakuutus
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Vastaava matkapaketti lyhyempänä:

HELSINKI – SEOUL – BUSAN – SEOUL – HELSINKI 7 yötä

Hintaesimerkkimme 8 pv: 5060 € /hlö
(4260 € /hlö jaetussa kolmen tai neljän hengen huoneessa)

Matkan hinta on laskettu korkeasesongin mukaan.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555