Euroopan lomahuoneistot – lomaile omaan tahtiisi

Vuokraa lomahuoneistot Euroopassa ja lomaile omaan tahtiisi. Herää toukokuisessa Provençessa lintujen lauluun tai Itävallan vuoristokylän raikkaudessa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Euroopan lomahuoneistot – lomaile omaan tahtiisi

Vuokraa lomahuoneisto

Kauttamme voit vuokrata lomahuoneistoja ympäri Eurooppaa ja elää kuin paikallinen. Miltä kuulostaisi herätä toukokuisessa Provençessa lintujen lauluun, kävellä ihastuttavaan pikkukylään, ostaa paikalliselta leipurilta uunituoreita croissantteja ja patonki ja nauttia ne lomahuoneiston patiolla auringossa? Tai asustaa kaveriporukalla vuoristokylässä Itävallassa ja tehdä sieltä käsin retkiä Tirolin parhaimpiin hiihtokeskuksiin? Vuokraa lomahuoneisto sivuiltamme.

Euroopan lomahuoneistot – lomaile omaan tahtiisi

Herätä merinäkymään Sisiliassa, kipaista 100 metrin matka rannalle aamu-uinnille ja sen jälkeen lähteä tutkimaan Sisilian nähtävyyksiä, kuten Etnan tulivuorta ja eläväistä Palermon kaupunkia? Tai mitä jos pakenisit helmikuun pakkasia Espanjan Costa Bravalle nauttimaan maukkaasta ruoasta ja mielenkiintoisista nähtävyyksistä?

Varaa lomahuoneistosi klikkaamalla >>>

Euroopan lomahuoneistot - lomaile omaan tahtiisi

 

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Esimerkkihintojamme 1 viikko

Lomahuoneisto Pueblo del Cid, Dénia, Espanja
3 huonetta, 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone
TV, WiFi, uima-allas, pesukone, pysäköinti, 600m rannalle
Hinta alkaen: 395€/hlö

Lomahuoneisto Oberhofen, Telfs, Itävalta
Vuoristonäkymä, 4 huonetta, 3 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone
TV, pesukone, grilli, pysäköinti, laskettelukeskuksiin noin 16km
Hinta alkaen: 465€/hlö

Lomahuoneisto Héraclès, Nizza, Ranska
3 huonetta, 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone
WiFi, TV, pesukone, astianpesukone, maksullinen pysäköinti, 850m rannasta ja Promenade des Anglaisista
Hinta alkaen: 578€/hlö

Lomatalo Velusienne, Saint Saturnin d’Apt, Ranska
5 huonetta, 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta
Uima-allas, TV, pesukone, astianpesukone, WiFi, grilli, takka, pysäköinti, lemmikit sallittu
Hinta alkaen: 559€/hlö

Lomahuoneisto Residence Cicladi, Santa Flavia, Sisilia
Merinäkymä, 3 huonetta, 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone
TV, grilli, pesukone, WiFi, pysäköinti, 100m rannalle
Hinta alkaen: 849€/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* 7 yön majoitus loma-asunnossa
* Autonvuokraus kohteessa

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >