Filippiinit kaukomatka

Filippiinit kaukomatka tarjoaa valkoisia hiekkarantoja, hämmästyttävän luonnon, upeat näköalat, vesiputouksia ja luolia, tulivuoria ja meriseikkailuja. Filippiinien matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Filippiinit kaukomatka

Manilan miljoonakaupungista pikkusaarille

Filippiinit on yli 7600 saaren muodostama trooppinen saarivaltio Kaakkois-Aasiassa, läntisellä Tyynellä valtamerellä. Saaret on jaoteltu alueellisesti pohjoisesta etelään: Luzonin, Visayasin  ja Mindanaon alueisiin. Vaikka saaria on tuhansia, suurin osa on pieniä ja asumattomia.  Filippiineillä vähemmistökulttuurit erottuvat valtakulttuurista silminnähtävästi siirryttäessä Manilan miljoonakaupungista pikkusaarille.

Filippiinit kaukomatka

Filippiineillä kuulet kymmeniä erilaisten kulttuurien puhumia kieliä, tosin englannin kielellä pärjää täällä myös mukavasti.  Säitä ajatellen paras aika matkustaa Filippiineille on marraskuusta kesäkuuhun ja tämän aikaikkunan sisällä marraskuusta helmikuun loppuun on kuivin ja leudoin aika. Maaliskuusta kesäkuuhun lämpötilat voivat nousta ajoittain kuumaksi.

Ystävälliset ja valkeat hiekkarannat

Filippiineiltä löydät valkoisia hiekkarantoja, hämmästyttävän luonnon ja upeat näköalat, vesiputouksia ja luolia, tulivuoria ja meriseikkailuja biologisesti monimuotoisessa ympäristössä. Etsitpä lomaltasi kulttuurielämyksiä, vesiurheilumahdollisuuksia tai vain loikoilua koskemattomilla hiekkarannoilla, ystävälliset filippiiniläiset tarjoavat niin kulttuurillisia kuin kulinaristisia yllätyksiä matkasi varrelle!

 filippiinit kaukomatka Kymenmatkat

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 9 pv: 3290 € per henkilö

Filippiinit Manila – Bohol – Cebu  9 pv / 8 yötä

Päivä 1. Saapuminen Manilaan

Yksityinen kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Yöpyminen hotellissa.

Päivä 2. Vanhan Manilan kierros

Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Filippiinien pääkaupunkiin, Manilaan.  Aloitamme retken kävelemällä viihtyisässä Rizalin puistossa. Jatkamme retkeä Intramurosin muurien ympäröimään kaupunkiin, jossa sijaitsee Filippiinien vanhin ja edelleen käytössä oleva kivikirkko, San Agustinin kirkko. Tämän jälkeen vierailemme Santiagon linnakkeella, joka on toiminut niin espanjalaisten sotilasjoukkojen päätukikohtana kuin amerikkalaisten ja japanilaistenkin käytössä toisen maailmansodan aikana. Nautimme lounaan viihtyisässä ravintolassa.  Lounaan jälkeen vieraillaan 1900-luvun alussa restauroidussa kartanossa, Casa Manilassa. Jatkamme käynnillä BahayTsinoyssa, joka tuo esille kiinalaisfilippiiniläistä historiaa. Paluu hotellille. Yöpyminen.

Päivä 3. Pagsanjan putoukset

Varhaisen aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Pagsanjan putouksia ja elämyksellistä venematkaa läpi kuuluisien koskien.  Taitavien venekuljettajien ohjaama reitti kiemurtelee jyrkkien kanjonien ja trooppisten kasvien päällystämien rotkojen läpi. Lounas paikallisessa ravintolassa. Paluu Manilaan. Yöpyminen.

Päivä 4. Manila – Bohol

Aamiainen hotellilla. Yksityinen kuljetus lentokentälle ja lento Boholiin. Perillä yksityinen kuljetus hotellille. Loppupäivä vapaata ja yöpyminen.

Päivä 5. Bohol

Aamiainen hotellilla. Päivä alkaa retkellä Boholin maaseudulle.  Vierailemme historiallisella maamerkillä; Blood Compact pyhäköllä. Seuraava pysähdys on vuosisatoja vanhalla Baclayon kirkolla ja museossa, joka vaurioitui osittain v. 2013 maanjäristyksessä. Tämän jälkeen vierailemme Tarsier apinoiden suojelukeskuksessa. Tarsier apinat ovat yksi maailman pienimmistä nisäkkäistä. Jatkamme matkaa suklaakukkuloille ajaen läpi rehevän Mahogany metsän, sekä Bilarin ja Batuanin viljelysmaiden. Näe yli tuhat mahtavaa kartionmallista kukkulaa yhdelle kukkulalle rakennetulta näköalapaikalta.  Paluumatkalle lähdetään risteilemällä jokea pitkin Lobociin katamaraanilla. Matkalla tarjoillaan ylellinen grillattu lounas.  Jokiristeily tarjoaa rentouttava hetken aluksen lipuessa ohi sirojen kookospuiden ja palmujen. Palaamme Tagbilaraniin, jossa lyhyt vierailu paikallisella veitsiä valmistavalla tehtaalla. Hotellille suunnataan myöhään iltapäivällä. Omakustanteinen illallinen. Yöpyminen.

Päivä 6. Bohol

Aamiainen hotellilla. Päivä vapaata aikaa. Yöpyminen.

Päivä 7.  Tagbilaran – Cebu

Aamiainen hotellilla. Siirtyminen Tagbilaranin satamaan, josta suunnataan Cebulle lautalla.

Cebulla paikallisen agentin tapaaminen ja siirtyminen hotellille. Omakustanteiset ateriat. Yöpyminen.

Päivä 8. Cebu Sardiiniparvien jahtausta ja putousten kuohuntaa

Aikainen aamiaisen jälkeen lähdetään Kawasanin putouksille ja Moalboaliin.

Retki alkaa vaelluksella upeille Kawasanin putouksille.  Sukella raikkaaseen veteen tai uskallaudu bambulautan keinuntaaan pärskähtelevissä kuohuissa! Syömme picnic lounaan puiden alla nauttien luonnon kauneudesta. Moalboal on tunnettu hämmästyttävästä merenalaisesta elämästään, sekä koskemattomista valkoisista hiekkarannoistaan. Yksi kaupungin tunnetuimmista paikoista on Pescador saari, jota pidetään maailmanluokan sukelluskohteena johtuen suojelluista koralleista ja merellisistä lajeistaan. Pescador saarella voit snorklata näyttävillä koralliriutoilla, ihmetellä sardiiniparvien muodostelmia ja tarttua tilaisuuteen merikilpikonnien näkemiseen! Paluu hotellille. Yöpyminen.

Päivä 9. Cebu

Aamiainen hotelilla. Ohjelmassa on vapaata aikaa, kunnes kuljetus lentokentälle ja lähtö paluulennolle.

 filippiinit


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Filippiinit  tunnetaan erityisesti rantalomakohteena, sillä saaristosta löytyy lukuisia paratiisisaaria. Filippiinien pitkät valkohiekkaiset rannat on kuin luotu auringonpalvontaan ja vesiurheiluun. Saariston rannoilla voi harrastaa esimerkiksi purjehdusta, surffausta, purjelautailua ja vesihiihtoa.
Pääkaupunki: Manila
Virallinen kieli: Filipino, Englanti
Valuutta: Filippiinien peso
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen. Passissa tulee olla kaksi tyhjää sivua viisumia varten. Viisumivapaus 30 päivän matkoille.  Yli 30 päivän matkoille voit hankkia viisumin etukäteen Suomessa konsulaatista.
Aikaero: UTC+8
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: Ilmasto on trooppinen, kostea ja lämmin ja huomattavaa, että  yleensä lämpötila on aina yli +25 astetta. Ainoastaan korkealla vuorilla on viileämpää. Kuiva ja viileä kausi kestää joulukuusta helmikuuhun, kuuma ja kuiva maaliskuusta toukokuuhun ja sade- ja  taifuunikausi toukokuusta marraskuuhun.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Manila / Cebu – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* yksityiset kuljetukset lentokentältä/ laiturilta hotellille
* Majoitukset laadukkaissa 4* hotelleissa, jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotelleissa
3 yötä Seda Hotel Bonifacio Global City, Manila  ****
3 yötä Amorita Resort Bohol  ****
2 yötä The Reef Island Resort Cebu ****

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
* Retket yksityiskuljetuksin
* Vanhan Manilan charmia sis. lounaan
* Pagsanjan putoukset sis. lounaan
* Boholin maaseutukierros jatkuen katamaraani jokiristeilylle sis. lounaan
* Kawasanin putoukset ja Pescadorin saaren snorkaus sisältäen picnic lounaan
* Englanninkielisen oppaan palvelut
* Ohjelman mukaiset ateriat
* Lauttaliput välille Cebu – Bohol
* Paikalliset verot ja palvelumaksut

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >