Filippiinit kaukomatka

Filippiinit kaukomatka tarjoaa valkoisia hiekkarantoja, hämmästyttävän luonnon, upeat näköalat, vesiputouksia ja luolia, tulivuoria ja meriseikkailuja. Filippiinien matka >

Filippiinit kaukomatka

Manilan miljoonakaupungista pikkusaarille

Filippiinit on yli 7600 saaren muodostama trooppinen saarivaltio Kaakkois-Aasiassa, läntisellä Tyynellä valtamerellä. Saaret on jaoteltu alueellisesti pohjoisesta etelään: Luzonin, Visayasin  ja Mindanaon alueisiin. Vaikka saaria on tuhansia, suurin osa on pieniä ja asumattomia.  Filippiineillä vähemmistökulttuurit erottuvat valtakulttuurista silminnähtävästi siirryttäessä Manilan miljoonakaupungista pikkusaarille.

Filippiinit kaukomatka

Filippiineillä kuulet kymmeniä erilaisten kulttuurien puhumia kieliä, tosin englannin kielellä pärjää täällä myös mukavasti.  Säitä ajatellen paras aika matkustaa Filippiineille on marraskuusta kesäkuuhun ja tämän aikaikkunan sisällä marraskuusta helmikuun loppuun on kuivin ja leudoin aika. Maaliskuusta kesäkuuhun lämpötilat voivat nousta ajoittain kuumaksi.

Ystävälliset ja valkeat hiekkarannat

Filippiineiltä löydät valkoisia hiekkarantoja, hämmästyttävän luonnon ja upeat näköalat, vesiputouksia ja luolia, tulivuoria ja meriseikkailuja biologisesti monimuotoisessa ympäristössä. Etsitpä lomaltasi kulttuurielämyksiä, vesiurheilumahdollisuuksia tai vain loikoilua koskemattomilla hiekkarannoilla, ystävälliset filippiiniläiset tarjoavat niin kulttuurillisia kuin kulinaristisia yllätyksiä matkasi varrelle!

 filippiinit kaukomatka Kymenmatkat

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 9 pv: 2890 € per henkilö

Filippiinit Manila – Bohol – Cebu  9 pv / 8 yötä

Päivä 1. Saapuminen Manilaan

Yksityinen kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Yöpyminen hotellissa.

Päivä 2. Vanhan Manilan kierros

Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Filippiinien pääkaupunkiin, Manilaan.  Aloitamme retken kävelemällä viihtyisässä Rizalin puistossa. Jatkamme retkeä Intramurosin muurien ympäröimään kaupunkiin, jossa sijaitsee Filippiinien vanhin ja edelleen käytössä oleva kivikirkko, San Agustinin kirkko. Tämän jälkeen vierailemme Santiagon linnakkeella, joka on toiminut niin espanjalaisten sotilasjoukkojen päätukikohtana kuin amerikkalaisten ja japanilaistenkin käytössä toisen maailmansodan aikana. Nautimme lounaan viihtyisässä ravintolassa.  Lounaan jälkeen vieraillaan 1900-luvun alussa restauroidussa kartanossa, Casa Manilassa. Jatkamme käynnillä BahayTsinoyssa, joka tuo esille kiinalaisfilippiiniläistä historiaa. Paluu hotellille. Yöpyminen.

Päivä 3. Pagsanjan putoukset

Varhaisen aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Pagsanjan putouksia ja elämyksellistä venematkaa läpi kuuluisien koskien.  Taitavien venekuljettajien ohjaama reitti kiemurtelee jyrkkien kanjonien ja trooppisten kasvien päällystämien rotkojen läpi. Lounas paikallisessa ravintolassa. Paluu Manilaan. Yöpyminen.

Päivä 4. Manila – Bohol

Aamiainen hotellilla. Yksityinen kuljetus lentokentälle ja lento Boholiin. Perillä yksityinen kuljetus hotellille. Loppupäivä vapaata ja yöpyminen.

Päivä 5. Bohol

Aamiainen hotellilla. Päivä alkaa retkellä Boholin maaseudulle.  Vierailemme historiallisella maamerkillä; Blood Compact pyhäköllä. Seuraava pysähdys on vuosisatoja vanhalla Baclayon kirkolla ja museossa, joka vaurioitui osittain v. 2013 maanjäristyksessä. Tämän jälkeen vierailemme Tarsier apinoiden suojelukeskuksessa. Tarsier apinat ovat yksi maailman pienimmistä nisäkkäistä. Jatkamme matkaa suklaakukkuloille ajaen läpi rehevän Mahogany metsän, sekä Bilarin ja Batuanin viljelysmaiden. Näe yli tuhat mahtavaa kartionmallista kukkulaa yhdelle kukkulalle rakennetulta näköalapaikalta.  Paluumatkalle lähdetään risteilemällä jokea pitkin Lobociin katamaraanilla. Matkalla tarjoillaan ylellinen grillattu lounas.  Jokiristeily tarjoaa rentouttava hetken aluksen lipuessa ohi sirojen kookospuiden ja palmujen. Palaamme Tagbilaraniin, jossa lyhyt vierailu paikallisella veitsiä valmistavalla tehtaalla. Hotellille suunnataan myöhään iltapäivällä. Omakustanteinen illallinen. Yöpyminen.

Päivä 6. Bohol

Aamiainen hotellilla. Päivä vapaata aikaa. Yöpyminen.

Päivä 7.  Tagbilaran – Cebu

Aamiainen hotellilla. Siirtyminen Tagbilaranin satamaan, josta suunnataan Cebulle lautalla.

Cebulla paikallisen agentin tapaaminen ja siirtyminen hotellille. Omakustanteiset ateriat. Yöpyminen.

Päivä 8. Cebu Sardiiniparvien jahtausta ja putousten kuohuntaa

Aikainen aamiaisen jälkeen lähdetään Kawasanin putouksille ja Moalboaliin.

Retki alkaa vaelluksella upeille Kawasanin putouksille.  Sukella raikkaaseen veteen tai uskallaudu bambulautan keinuntaaan pärskähtelevissä kuohuissa! Syömme picnic lounaan puiden alla nauttien luonnon kauneudesta. Moalboal on tunnettu hämmästyttävästä merenalaisesta elämästään, sekä koskemattomista valkoisista hiekkarannoistaan. Yksi kaupungin tunnetuimmista paikoista on Pescador saari, jota pidetään maailmanluokan sukelluskohteena johtuen suojelluista koralleista ja merellisistä lajeistaan. Pescador saarella voit snorklata näyttävillä koralliriutoilla, ihmetellä sardiiniparvien muodostelmia ja tarttua tilaisuuteen merikilpikonnien näkemiseen! Paluu hotellille. Yöpyminen.

Päivä 9. Cebu

Aamiainen hotelilla. Ohjelmassa on vapaata aikaa, kunnes kuljetus lentokentälle ja lähtö paluulennolle.

 filippiinit

Filippiinit

Filippiinit  tunnetaan erityisesti rantalomakohteena, sillä saaristosta löytyy lukuisia paratiisisaaria. Filippiinien pitkät valkohiekkaiset rannat on kuin luotu auringonpalvontaan ja vesiurheiluun. Saariston rannoilla voi harrastaa esimerkiksi purjehdusta, surffausta, purjelautailua ja vesihiihtoa.
Pääkaupunki: Manila
Virallinen kieli: Filipino, Englanti
Valuutta: Filippiinien peso
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen. Passissa tulee olla kaksi tyhjää sivua viisumia varten. Viisumivapaus 30 päivän matkoille.  Yli 30 päivän matkoille voit hankkia viisumin etukäteen Suomessa konsulaatista.
Aikaero: UTC+8
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: Ilmasto on trooppinen, kostea ja lämmin ja huomattavaa, että  yleensä lämpötila on aina yli +25 astetta. Ainoastaan korkealla vuorilla on viileämpää. Kuiva ja viileä kausi kestää joulukuusta helmikuuhun, kuuma ja kuiva maaliskuusta toukokuuhun ja sade- ja  taifuunikausi toukokuusta marraskuuhun.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Manila / Cebu – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Yksityiset kuljetukset lentokentältä/ laiturilta hotellille
* Majoitukset laadukkaissa 4* hotelleissa, jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotelleissa
3 yötä Seda Hotel Bonifacio Global City, Manila  ****
3 yötä Amorita Resort Bohol  ****
2 yötä The Reef Island Resort Cebu ****

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
* Retket yksityiskuljetuksin
* Vanhan Manilan charmia sis. lounaan
* Pagsanjan putoukset sis. lounaan
* Boholin maaseutukierros jatkuen katamaraani jokiristeilylle sis. lounaan
* Kawasanin putoukset ja Pescadorin saaren snorkaus sisältäen picnic lounaan
* Englanninkielisen oppaan palvelut
* Ohjelman mukaiset ateriat
* Lauttaliput välille Cebu – Bohol
* Paikalliset verot ja palvelumaksut

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>