Finnlines risteilyt Saksa – Ruotsi – Ahvenanmaa

Finnlinesin laivoilla nautit elämästä uudella tavalla. Naantalista Långnäsin kautta Kapellskäriin tai Helsingistä Tramemündeen. Varaa Finnlines risteilyt >

Finnlines risteilyt Saksa – Ruotsi – Ahvenanmaa

Aistit avoinna ja syyslomalle Keski-Eurooppaan

Kesän kääntyessä syksyyn mieli halajaa jo uusiin maisemiin ja kokemuksiin. Suuntaa autosi Vuosaaren satamaan ja sieltä Finnlinesin kyydissä Keski-Euroopan mahtaviin maisemiin. Piipahda kylä- ja sadonkorjuujuhlilla, kiertele pikkuteitä ja nauti alkusyksyn leppoisasta tunnelmasta kaikilla aisteilla. Varmista laivapaikkasi ja varaa Finnlines risteilyt kauttamme omille retkillesi ja ryhmällesi.

Naantali – Långnäs –  Kapellskär

Finnlinesin laivat vievät Naantalista Kapellskäriin tai toiseen suuntaan kaksi kertaa päivässä. Matka-aika 8–9 tuntia. Matka-aika Naantalista Långnäsiin on viisi tuntia ja Långnäsin kautta Kapellskäriin yhdeksän tuntia.

Naantali–Kapellskär-reitillä kaksi ateriaa per henkilö sisältyy aina matkalipun hintaan. Naantali–Långnäs ja Kapellskär–Långnäs-reiteillä yksi ateria per henkilö sisältyy matkalipun hintaan.

Finnlines risteilyt Saksa – Ruotsi – Ahvenanmaa

Edullisten reittimatkojen lisäksi Finnlinesilla on kausittain vaihtuvia alennuksia erityyppisillä ajoneuvoilla liikkuville seurueille. Ruotsin ja Ahvenanmaan risteilyt Finnlines laivoilla reittimatkoina.

Vietä lähiloma Ahvenanmaalla

Ahvenanmaa on entistäkin suositumpi saaristoparatiisi. Finnlinesin laivoilla ei aamulähdöille tarvitse herätä kukonlaulun aikaan!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Finnlines risteilyt Saksa - Ruotsi - Ahvenanmaa

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Autopaketti Saksaan alk. 398€

2-4 hlöä, auto* ja hytti

Rajoitettu saatavuus *enintään 6 m pitkä ja 2,1 m korkea

Helsinki–Travemünde

Hellitä hetkeksi – viihdy ja rentoudu ja nauti leppoisasta merimatkasta Saksaan saunoen, kuntoillen ja herkutellen.

 

Ajat ovat paikallista aikaa.

Helsinki – Travemünde aikataulut
LÄHTÖ
Helsinki
KLO SAAPUMINEN
Travemünde
KLO
Ma 16:15 Ti 21:45
Ti 16:15 Ke 21:45
Ke 16:15 To 21:45
To 16:15 Pe 21:45
Pe 16:15 La 21:45
La 16:15 Su 21:45
Su 15:00 Ma 21:45

Naantali–Långnäs–Kapellskär-aikataulut

Finnlinesin laivat Naantalista Ahvenanmaalle ja Ruotsiin. Tällä reitillä tarvitset mukaan kulkuneuvon joko auton, moottori- tai polkupyörän. Huomaathan, että matkalipun hintaan sisältyvät aina ateriat. Mukavaa matkaa!

Ajat ovat paikallista aikaa.

Naantali – Långnäs – Kapellskär-aikataulut
LÄHTÖ
NAANTALI
KLO PYSÄHDYS
LÅNGNÄS
TULO
KAPELLSKÄR
KLO
Ma 11:45
22:45
16:35/16:45
03:45/03:55
Ma
Ti
18:45
06:15
Ti 11:45
22:45
16:35/16:45
03:45/03:55
Ti
Ke
18:45
06:15
Ke 11:45
22:45
16:35/16:45
03:45/03:55
Ke
To
18:45
06:15
To 11:45
22:45
16:35/16:45
03:45/03:55
To
Pe
18:45
06:15
Pe 11:45
22:45
16:35/16:45
03:45/03:55
Pe
La
18:45
06:15
La 10:45
22:30
15:40/15:45
03:45/03:55
La
Su
18:15
06:15
Su 10:45
22:30
15:40/15:45
03:45/03:55
Su
Ma
18:15
06:15

Buffee pöytä on katettu

Ota lautasellesi maistuvaa kotiruokaa runsaasta buffetpöydästämme. Ja mikä parasta, ateriat sisältyvät aina lipun hintaan. Pikkunälän ja janon sammutat nopeasti Bar & Bistro Navigaressa.

Sailor’s Shop

Laivalla shoppailee edullisin tax-free-hinnoin. Sailor’s Shopista saat kotiinviemisiksi kosmetiikkaa, karkkeja, matkamuistoja, vaatteita, sekä alkoholia.

Rentoudu saunassa

Voit rentouttaa reissusta väsyneitä lihaksia laivan saunassa ja vaihtaa reissukokemuksia löylyjen lomassa. Saunomisen jälkeen on virkistävää vilvoitella laivan kannella ja ihailla ohi lipuvia saaristomaisemia. Sauna on maksuton kaikille matkustajille.

Muksut mukana

Päästä lapset polskimaan pallomereen ja löytämään uusia kavereita muista pikku piraateista. Laivan pelihuoneessa lapset ja aikuiset voivat ottaa mittaa toisistaan ja testata kuka on perheen hurjin kuski.


Ruotsi Tukholma tekemistä ja käyntikohteita

ABBA The Museum

Interaktiivinen museo, jossa voit virtuaalisesti kokeilla ABBA:n pukuja, laulaa, soittaa, miksata alkuperäistä musiikkia. Voit nousta esiintymislavalle yhdessä Abban avatarien kanssa laulamaan karaokea.
Voit kuunnella Abban 
Agnethan, Anni-Fridin, Björnin ja Bennyn omia tarinoita ja muistoja heidän upealta uraltaan museon audioguide – äänioppaalta. Kävellen sisään ja tanssien ulos.

Drottningholmin linna

Drottningholmin linna on Ruotsin kuningasperheen yksityisasunto vuodesta 1981 alkaen. Linna sijaitsee Ekerön kunnan Drottningholmissa, Lovönin saarella, josta on matkaa 15 kilometriä Tukholman keskustaan. Drottningholmin linna kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden luetteloon. Eksoottinen Kiinalainen linna -huvimaja, linnan teatteri ja upea linnan puisto muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Linnan eteläosan huoneet on varattu kuningasparille, mutta suurin osa linnasta ja puistosta ovat avoimia vierailijoille vuoden ympäri.

Gröna Lund – Djurgården

Gröna Lund on huvipuisto Tukholmassa, Ruotsissa. Se sijaitsee Djurgårdenin saaren länsirannalla, Kuninkaallisessa kansallis-kaupunkipuistossa. Jacob Schultheis perusti sen vuonna 1883, joten kyseessä on Ruotsin vanhin huvipuisto.

Hop on hop off

Nopea tapa tutustua Tukholman keskustaan on Hop on Hop off bussit, joilla voit  tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi. Reitti kulkee Tukholman tärkeimpien nähtävyyksien kautta, kuten kuninkaanlinna,vanhakaupunki, Junibacken, Gröna Lund, Skansen, Vasa-museo, ABBA museo ja kaupungintalo. Voit nousta kyytiin ja ja jäädä pois haluamallasi pysäkeillä. Lippu on voimassa 24 h ajan. Kiertoajelulla on audio-opastus mm. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hinta alk 280 SEK

 

Junibacken

Junibackenissa lapset ja aikuiset saavat kokea yhdessä maagisia hetkiä, joita on vaikea pukea sanoiksi mutta joilla on kokijoille suuri merkitys. Pääosissa ovat teatteri, laulu, musiikki ja aimo annos mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä. Junibacken on lastenkulttuuritalo, jonka keskipisteessä ovat kirjat.

Junibacken 2022
Arvaa mitä! Nyt vihdoinkin Junibackenissa on Muumilaakso. Meri pauhaa, myrsky on nurkan takana ja Hemuli tarkkailee menoa kulmiensa alta. Täällä voit purjehtia merellä, hassutella teatterin lavalla ja yllättyä kaikesta Muumilaaksossa kokemastasi. Ole tarkkana, näkyykö jossain Hemulin pölynimurin suutinta…Täällä voit vapaasti juoksennella tai käyskennellä ympäriinsä ja tutustua kaikkiin Junibackenin ihanuuksiin!

Kuninkaallinen Linna

Linna on Ruotsin kuninkaan residenssi, jossa suuri osa monarkian edustustilaisuuksista järjestetään. Suuri osa linnasta on avoinna yleisölle vuoden ympäri. Täällä on useita nähtävyyksiä: aarrekammio, jossa säilytetään valtakunnan regaaleita, kolmen kruunun museo, jossa kerrotaan linnan keskiajalle ulottuvasta historiasta ja mahtavat paraatihuoneet. Kustaa III:n antiikkimuseo ja linnan kirkko ovat avoinna kesäkuukausina. Vahdinvaihto ja linnan myymälä ovat suosittuja vierailijoiden keskuudessa.

Kuninkaallisen linnan Livrustkammaren

Kuninkaallinen varusvarastossa pääsee ihastelemaan kuninkaallisten käyttämiä asuja, kuten kuninkaallisissa häissä sekä hautajaisissa käytettyjä pukuja ja vaunuja. Leikkinurkkauksessa lapset voivat pukeutua prinsessoiksi tai ritareiksi, ja museossa myös järjestetään omia opastettuja kierroksia lapsille.

 

Merihistoriallinen museo

Merihistoriallinen museo on museo Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa. Se sijaitsee Ladugårdsgärdetin kaupunginosan alueella. Museo esittelee Ruotsin kauppamerenkulun, laivanrakennuksen ja meripuolustuksen historiaa, ja se on yksi Ruotsin valtion kolmesta merihistoriallisesta museosta. Museoon on ilmainen sisäänpääsy.

Nobel Prize museo

Nobel Prize Museum on kaiken Nobel-palkintoon liittyvän yleisötoiminnan keskus Tukholmassa. Museolla on tapahtumia, pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä, ohjelmaa lapsille ja kouluille, Bistro Nobel -ravintola, monipuolinen kauppa sekä tieteellinen kirjasto.

Riddarholmen

Riddarholmen on Mälarenin saari ja kaupunginosa Tukholman kaupunkitaajamassa.

Riddarholmskyrkan

Riddarholmskyrkan, Riddarholmenin kirkko eli Ritariholman kirkko on Tukholman keskustassa Riddarholmenin saarella ja kaupunginosassa, lähellä kuninkaallista linnaa sijaitseva kirkko. Se oli vuosisatojen ajan Ruotsin kuninkaallisten hautauskirkko. Kirkossa ei ole vuoden 1809 jälkeen pidetty jumalanpalveluksia, vaan sitä käytetään ainoastaan hautajais- ja muistotapahtumiin. Kirkon seinillä ovat edesmenneiden Serafiimiritarikunnan jäsenten, muun muassa monien Suomen tasavallan presidenttien, vaakunat. Kirkko on Tukholman vanhin rakennus.

Ritarihuone

Ruotsin ritarihuone on Tukholman keskustassa sijaitseva rakennus, joka on alun perin rakennettu Ruotsin säätyvaltiopäivien aatelisia edustajia varten. Nimellä viitataan myös Ruotsin aatelin Svenska ridderskap och adel -nimiseen organisaatioon, joka käyttää edelleen rakennusta. Sen toimintaa säätelee vuodelta 1866 peräisin oleva ritarihuonejärjestys. Ritarihuonerakennus sijaitsee Stadsholmenin saaren luoteiskolkassa Bonden palatsin vieressä, vastapäätä Riddarholmenia.

Skansen

Skansen on maailman vanhin ulkoilmamuseo, joka esittelee koko Ruotsia taloineen ja maatiloineen eri puolilta maata. Vuonna 1891 perustettulla Skansenilla matkaaja voi tarkastella Ruotsia viiden vuosisadan ajalta ja tuntea historian havinaa kulttuurihistoriallisissa taloissa ja maatiloilla, joiden askareisiin kullekin aikakaudelle tyypillisiin asuihin pukeutuneet oppaat osallistuvat. Skansenissa vietetään vuoden tärkeimpiä juhlia, kuten pääsiäistä, vappua, joulua ja juhannusta perinteiseen ruotsalaiseen tapaan. Kesäpäivänseisausta, joka on Ruotsin kesän kohokohta, juhlitaan laulaen, tanssien ja iloiten ja joulua vietetään viikonloppuisin joulumarkkinoilla ja konserteilla koko joulukuun ajan.

 

Sky View

Gondolihissi Globenin päälle.

Strandvägen

Strandvägen on rantakatu Tukholman Östermalmin kaupunginosassa. Se reunustaa Östermalmin merenrantaa. Puistokatu rakennettiin alun perin Tukholman vuoden 1897 näyttelyä varten Djurgårdenin sillalle johtavaksi edustavaksi kulkuväyläksi. Strandvägen on nykyisin yksi kaupungin tunnetuimpia sekä ylellisimpiä katuja. Sen toista reunaa reunustavat näyttävät, historialliset kivitalot, kun taas toista reunustaa hallitsee venelaituri sekä lahdelmat Nybroviken ja Ladugårdsviken.

Stortorget

Stortorget on yksi Ruotsin pääkaupungin Tukholman aukioista. Se sijaitsee Tukholman vanhassakaupungissa, ja kuuluu Södermalmin kaupunginosa-alueeseen. Aukiota reunustavat muun muassa Tukholman pörssitalo Börshuset, Ruotsin akatemian talo sekä Nobel-museo.

Suurkirkko

Suurkirkko, toiselta nimeltään Pyhän Nikolain kirkko, on Ruotsin pääkaupungin Tukholman vanhin seurakuntakirkko. Se sijaitsee vanhassakaupungissa, lähellä kuninkaallista linnaa sekä Börshusetia.

Tukholman kaupungintalo

Tukholman kaupungintalo on yksi Tukholman tunnetuimmista rakennuksista. Se sijaitsee Kungsholmenin saaren itäisessä kärjessä, Mälarenin rannalla. Arkkitehti Ragnar Östbergin suunnittelema kansallisromanttista tyyliä edustava kaupungintalo on valmistunut 1923.

Tukholman keskiaikamuseo

Näyttelyjä elämästä keskiajalla

Vanhakaupunki

Gamla Stan eli Tukholman vilkas ja kompakti vanhakaupunki tunnetaan mukulakivikaduistaan sekä värikkäistä 1600- ja 1700-luvun rakennuksistaan. Siellä sijaitsevat myös keskiaikainen Suurkirkko ja kuninkaanlinna, joka on kuninkaan virka-asunto. Tyylikkäistä bistroista saa modernia pohjoismaista ruokaa, ja iltaa voi istua vanhan koulukunnan pubeissa ja trendikkäissä cocktailbaareissa. Vanhankaupungin kupeessa olevan Riddarholmenin saaren kirkossa järjestetään kesäisin konsertteja.

Viikinkimuseo

Museo, jossa on esillä 800-luvulla rakennettuja puisia viikinkilaivoja sekä haudoista löytyneitä esineitä

Retket Tukholmasta

Astrid Lindgrenin maailma, Vimmerby

Ruotsi Vimmerby Astrid Lindgrenin maailma

Visby

Ruotsi Visby kaupunkiloma / perheloma

Kolmården

Ruotsi Kolmården matka

 

 

 

 

Finnclipper, Finneagle ja Finnfellow

Finnclipper, Finneagle sekä Finnfellow liikennöivät reitillä Naantali–Långnäs–Kapellskär. Laivoilla on buffet-ravintola, baari, myymälä ja lasten leikkinurkkaus. Autokannelta löytyy tilaa ajoneuvollesi, matkustitpa moottoripyörällä, henkilöautolla tai asuntoautolla.

HytitValittavanasi ikkunallisia ja ikkunattomia kahden ja neljän vuoteen hyttejä. Kahden vuoteen hytit ovat 9 neliötä ja neljän vuoteen 11 neliötä suuria. Kaikissa hyteissä on suihku, wc, ilmastointi ja tv sekä osassa hyteistä myös puhelin.Hyttivaraus on pakollinen ilta- ja yölähdöillä ja matkustettaessa lemmikkieläimen kanssa.
Ravintola ja baariMalmö–TravemündeNaantali–Långnäs–Kapellskär Ateriat sisältyvät lipun hintaan.Buffet-pöydän herkullinen kotiruokatarjoilu maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Aterioilla on veloituksetta tarjolla maitoa ja vettä sekä aamiaisella ja brunssilla hedelmämehuja. Olutta, viiniä ja muita alkoholijuomia voi ostaa ravintolan yhteydessä sijaitsevasta baarista.
MyymäläMatkasi aikana voit myös tehdä ostoksia. Myymälän valikoimaan kuuluu mm. kosmetiikkaa, koruja, makeisia, matkamuistoja, tekstiilejä, virvoitus- ja alkoholijuomia. Tuotevalikoima vaihtelee laivoittain. Suomi–Ruotsi-liikenteessä voit tehdä taxfree-ostoksia niillä lähdöillä, joilla ne kulkevat Ahvenanmaan kautta.
LeikkinurkkausLaivoilla on ravintolan ja baarin läheisyydessä lapsille leikkinurkkaus, josta löytyy pelejä, piirustusvälineitä, pallomeri ja leluja.
LemmikkieläimetLaivoillamme on hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Lemmikkieläinten ulkoilutusalue sijaitsee Finnclipperillä kannella 7 ja Finneaglella ja Finnfellow'lla kannella 8. Ennen kuin otat lemmikkisi mukaan ulkomaanmatkalle, ota selvää paikallisista säädöksistä ja rajoituksista.Otathan huomioon, että kaikki lemmikit on ilmoitettava matkavarauksen yhteydessä ja että lemmikin kanssa matkustettaessa on aina varattava hytti. Lemmikkien kanssa liikkuminen baareissa, buffet-ravintolassa ja muissa yleisissä tiloissa ei ole sallittua.
SaunaFinnclipperillä on erilliset saunat sekä naisille että miehille. Saunan käyttö sisältyy matkan hintaan.Finneaglella ja Finnfellow'lla ei ole saunaa matkustajien käytössä.
KokoustilaFinneaglella on kokoustila 10 hengelle.Pyydä meiltä ryhmätarjous, olipa kyseessä keskittymistä vaativa kokous, aivoriihi, koulutustilaisuus tai vaikka vuositapaaminen. Kokoustila on veloituksetta ryhmän käytössä.
FinnclipperTyyppi ro-ro / matkustaja
Rakennusvuosi 1999 / 2007
Rakennuspaikka Puerto Real
Pituus 188,3 m
Leveys 28,7 m
Nopeus 22,1 solmua
Kaistametrit 2200
Matkustajia 440
Hyttejä 191
Jääluokka 1A
FinneagleTyyppi ro-ro / matkustaja
Rakennusvuosi 1999
Rakennuspaikka Puerto Real
Pituus 188,30 m
Leveys 28,7 m
Nopeus 22,1 solmua
Kaistametrit 2200
Matkustajia 440
Hyttejä 191
Jääluokka 1A
FinnfellowTyyppi ro-ro / matkustaja
Rakennusvuosi 2000
Rakennuspaikka Puerto Real
Pituus 188,3 m
Leveys 29,5 m
Nopeus 22 solmua
Kaistametrit 2200
Matkustajia 395
Hyttejä 186
Jääluokka 1A
Ruotsi

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä – valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.
Pääkaupunki: Tukholma
Virallinen kieli: Ruotsi
Valuutta: Kruunu
Passi ja viisumi: Pohjoismaiden kansalaiselta ei vaadita Ruotsiin matkustettaessa passia. Henkilön on kuitenkin voitava todistaa henkilöllisyytensä viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilötodistuksella (passi, henkilökortti tai ajokortti). Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>