USA Florida Georgia Road Trip moottoripyörämatka

USA mantere täynnä elämyksiä ja kuin tehty Road Trip moottoripyörämatka kohteeksi. Hyppää moottoripyörän selkään ja tutustu tämän upean maan nähtävyyksiin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Florida Georgia Road Trip moottoripyörämatka

Unelmiesi motomatka

USA, mantere täynnä elämyksiä ja kuin tehty Road Trip -reissuja varten. Hyppää moottoripyörän selkään ja lähde tutustumaan tämän upean maan nähtävyyksiin. Road Trip moottoripyörämatka -reittimme kuljettaa sinut halki vehreän Floridan syvään etelään, Georgian osavaltioon. Voit pysähdellä matkalla omaan tahtiisi ja vierailla juuri niissä kohteissa joissa haluat. Voit tallustella hiekkarannoilla, vierailla historiallisissa kaupungeissa, tutustua Yhdysvaltain Sisällissodan tapahtumapaikkoihin tai vaikkapa huvitella Disney Worldissä.

Florida Georgia Road Trip moottoripyörämatka

Pyydä tarjous toimistoltamme haluamillesi päiville!

Road Trip moottoripyörämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2049€/hlö

Päivä 1:
Saapuminen Orlandoon ja majoittuminen.

Päivä 2: Orlando-St.Augustine (232km)
Nouda moottoripyörä ja hyppää kyytiin, seikkailu voi alkaa! Reittisi kulkee Orlandoista Daytona Bechille, joka on tunnettu Bike Week -moottoripyörätapahtumasta ja NASCAR kilpailusta. Jatka rannikkoa ylös kohti St. Augustinea, matkan varrella kannattaa pysähtyä Fort Matanzasin linnoituksella.

Päivä 3: St.Augustine-Savannah (320km)
Vuonna 1586 perustettu St.Augustine on USA:n vanhin jatkuvasti asutettu eurooppalaisten perustama kaupunki. Viehättävässä kaupungista löytyykin monenmoista nähtävää. Päivän ajoreitti vie sinut Ponte verdan, Neptune Beachin ja Jacksonvillen ohi Georgian osavaltioon ja historialliseen Savannahin kaupunkiin, jossa majoitut tänä iltana.

Päivä 4: Savannah-Charleston (176km)
Aamulla ehdit vielä tutustua Savannahiin ennen kuin matkasi jatkuu kohti South Carolinan osavaltiota ja Charlestonia. Matkalla kannattaa pysähtyä Beaufortissa, jossa on vanhoja Yhdysvaltain sisällissotaa edeltäviä kartanoita ja kaunis ranta-alue. Illaksi saavut Charlestonin kaupunkiin, jossa on paljon suojeltuja historiallisia rakennuksia.

Päivä 5: Charleston-Macon (424km)
Tänään suuntaat kohti länttä ja palaat Georgian puolelle, ylittäen Savannah-joen ja ajaen halki Milledgevillen. Majoittuminen on lähellä Georgian maantieteellistä keskipistettä sijaitsevassa Maconissa, joka oli muun muassa Little Richardin ja Otis Reddingin kotikaupunki.

Päivä 6: Macon-Tallahassee (360km)
Tänään käännyt kohti etelää ja palaat Floridan puolelle. Kohteesi on Floridan osavaltion pääkaupunki tallahassee, joka on rakennettu esihistorialliselle paikalle ja sen nimi tulee Apalachee intiaanien kielestä, tarkoittaen vanhaa kaupunkia.

Päivä 7: Tallahassee-Orlando (424km)
Viimeinen ajopäivä vie sinut Tallahasseesta takaisin Orlandoon. Voit vaikka kiertää Tampan kautta, ennen kuin palautat moottoripyörän ja majoittaudut viimeiseksi yöksi.

Päivä 8:
Paluulento Suomeen.

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa
* Moottoripyörän vuokraus

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Lisäyöt Orlandossa

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555