USA Florida Georgia Road Trip moottoripyörä Fly&Drive

Road Trip moottoripyörämatka mantereelle täynnä elämyksiä Hyppää moottoripyörän selkään ja tutustu tämän upean maan nähtävyyksiin. Moottoripyörämatka >

USA Florida Georgia Road Trip moottoripyörä Fly&Drive

Unelmiesi motomatka

USA, mantere täynnä elämyksiä ja kuin tehty Road Trip -reissuja varten. Hyppää moottoripyörän selkään ja lähde tutustumaan tämän upean maan nähtävyyksiin. Road Trip moottoripyörämatka -reittimme kuljettaa sinut halki vehreän Floridan syvään etelään, Georgian osavaltioon. Voit pysähdellä matkalla omaan tahtiisi ja vierailla juuri niissä kohteissa joissa haluat. Voit tallustella hiekkarannoilla, vierailla historiallisissa kaupungeissa, tutustua Yhdysvaltain Sisällissodan tapahtumapaikkoihin tai vaikkapa huvitella Disney Worldissä.

Florida Georgia Road Trip moottoripyörämatka

Pyydä tarjous toimistoltamme haluamillesi päiville! Moottoripyörämatkat Amerikkaan ja Kanadaan räätälöimme toiveidesi mukaan.

Road Trip moottoripyörämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 3049€/hlö

Matkavinkki:
Pacific Coast Motorcycle Tour – 10 Day 4.940 € / hlö
kun kaksi matkustajaa ja kummallekin oma vuokrapyörä
Harley-Davidson Road Glide Touring Edition

Matkaohjelma 8 päivää

Päivä 1:
Saapuminen Orlandoon ja majoittuminen.

Päivä 2: Orlando-St.Augustine (232km)
Nouda moottoripyörä ja hyppää kyytiin, seikkailu voi alkaa! Reittisi kulkee Orlandoista Daytona Bechille, joka on tunnettu Bike Week -moottoripyörätapahtumasta ja NASCAR kilpailusta. Jatka rannikkoa ylös kohti St. Augustinea, matkan varrella kannattaa pysähtyä Fort Matanzasin linnoituksella.

Päivä 3: St.Augustine-Savannah (320km)
Vuonna 1586 perustettu St.Augustine on USA:n vanhin jatkuvasti asutettu eurooppalaisten perustama kaupunki. Viehättävässä kaupungista löytyykin monenmoista nähtävää. Päivän ajoreitti vie sinut Ponte verdan, Neptune Beachin ja Jacksonvillen ohi Georgian osavaltioon ja historialliseen Savannahin kaupunkiin, jossa majoitut tänä iltana.

Päivä 4: Savannah-Charleston (176km)
Aamulla ehdit vielä tutustua Savannahiin ennen kuin matkasi jatkuu kohti South Carolinan osavaltiota ja Charlestonia. Matkalla kannattaa pysähtyä Beaufortissa, jossa on vanhoja Yhdysvaltain sisällissotaa edeltäviä kartanoita ja kaunis ranta-alue. Illaksi saavut Charlestonin kaupunkiin, jossa on paljon suojeltuja historiallisia rakennuksia.

Päivä 5: Charleston-Macon (424km)
Tänään suuntaat kohti länttä ja palaat Georgian puolelle, ylittäen Savannah-joen ja ajaen halki Milledgevillen. Majoittuminen on lähellä Georgian maantieteellistä keskipistettä sijaitsevassa Maconissa, joka oli muun muassa Little Richardin ja Otis Reddingin kotikaupunki.

Päivä 6: Macon-Tallahassee (360km)
Tänään käännyt kohti etelää ja palaat Floridan puolelle. Kohteesi on Floridan osavaltion pääkaupunki tallahassee, joka on rakennettu esihistorialliselle paikalle ja sen nimi tulee Apalachee intiaanien kielestä, tarkoittaen vanhaa kaupunkia.

Päivä 7: Tallahassee-Orlando (424km)
Viimeinen ajopäivä vie sinut Tallahasseesta takaisin Orlandoon. Voit vaikka kiertää Tampan kautta, ennen kuin palautat moottoripyörän ja majoittaudut viimeiseksi yöksi.

Päivä 8:
Paluulento Suomeen.

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Orlando-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Moottoripyörän vuokraus

Lisämaksusta:

* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.