Formulamatka Australia Melbourne F1

Formulamatka Australia Ole valmiina kohtaamaan sähköinen tunnelma kuumassa Melbournessa ja kauniin Albert Parkin katuradalla. Melbournen matkat >

Formulamatka Australia Melbourne F1

Sähköistä formulatunnelmaa Australiassa

FORMULA 1 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX 2024 Kisat ajetaan 24.03.2024.
Formula 1 -kauden kilpailut Australian Melbournessa! Tule mukaan Formulahuumaan, varaa kauttamme formulamatka Australiaan ja tule kannustamaan suomalaisia ajajiamme voittoon.

Formulamatka Australia Melbourne F1

Australiassa järjestettiin mantereen ensimmäinen F1 osakilpailu 1985 Adelaidessa ja vuonna 1996 kilpailu vaihtui Melbourneen. Ole valmiina kohtaamaan sähköinen formulatunnelma kuumassa Melbournessa, jonka kauniissa Albert Parkissa sijaitsee Melbourne Grand Prix Circuit katurata. Moottorirata sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Melbournen keskustasta. Se tunnetaan erityisesti Formula 1 -kauden avauskilpailun Australian GP:n pitopaikkana. Kilpailusta ja sen biletunnelmasta on tullutkin suosikki sekä kuljettajien että fanien keskuudessa.

Melbourne Grand Prix Circuit

Melbournen rata on yksi Formula 1 -kalenterin jännittävimmistä ja ikonimmista radoista. Tämä kaupunkirata sijaitsee upeassa Albert Parkissa, aivan Melbournen sydämessä, ja se tarjoaa niin kuljettajille kuin katsojillekin unohtumattomia elämyksiä. Rata on isännöinyt Australian Grand Prix’ta vuodesta 1996 lähtien ja se tunnetaan nopeatempoisesta ja teknisestä layoutistaan.

Melbournen rata on 5.303 kilometriä pitkä ja sisältää 16 mutkaa, jotka asettavat kuljettajien taidot todelliseen testiin. Rata on ainutlaatuinen sekoitus väliaikaisia kaupunkiradan piirteitä ja pysyviä kilparataelementtejä, mikä tekee siitä erityisen haastavan. Rata kulkee Albert Parkin järven ympäri, ja sen varrelta avautuu upeat näkymät sekä vehreään puistoon että Melbournen pilvenpiirtäjille. Tämä yhdistelmä tekee radasta visuaalisesti houkuttelevan ja tarjoaa katsojille mahdollisuuden nauttia sekä moottoriurheilusta että luonnonkauniista maisemista.

Yksi Melbournen radan kohokohdista on sen ainutlaatuinen ilmapiiri. Australian Grand Prix on kauden avauskilpailu, mikä tarkoittaa, että se herättää aina erityistä innostusta ja odotusta. Fanit ympäri maailmaa matkustavat Melbourneen kokemaan tämän ainutlaatuisen tapahtuman, ja tunnelma on sähköinen. Kilpailun aikana järjestetään lukuisia oheistapahtumia ja aktiviteetteja, kuten konsertteja, autonäyttelyitä ja kulissien takaisia kierroksia, jotka tekevät vierailusta entistäkin ikimuistoisemman.

Radan suunnittelu tarjoaa monia jännittäviä ohituspaikkoja, erityisesti pitkillä suorilla ja tiukoissa mutkissa, kuten ensimmäisellä ja kolmannella mutkalla. Tämä tekee kilpailuista erittäin dynaamisia ja yllätyksellisiä, ja katsojat saavat nauttia intensiivisistä taisteluista kärkipaikoista. Lisäksi Melbournen vaihteleva sää voi tuoda kilpailuun oman lisäjännityksensä, sillä nopeasti muuttuvat olosuhteet voivat yllättää sekä kuljettajat että tiimit.

Melbournen rata tarjoaa myös huippuluokan tilat ja palvelut. Albert Parkissa on runsaasti katsomoita, jotka tarjoavat erinomaiset näkymät radalle, ja VIP-tiloja niille, jotka haluavat nauttia kilpailusta ylellisemmissä puitteissa. Alueella on myös laaja valikoima ruokailu- ja juomavaihtoehtoja, joten katsojat voivat nauttia herkullisista paikallisista ja kansainvälisistä ruoista kilpailun lomassa.

Radan sijainti Melbournen keskustan lähellä tekee siitä helposti saavutettavan. Kaupungin monipuolinen tarjonta hotellien, ravintoloiden ja viihteen osalta varmistaa, että vierailijat voivat nauttia täydestä australialaisesta elämyksestä sekä radalla että sen ulkopuolella. Melbournen Grand Prix Circuit on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde kaikille moottoriurheilun ystäville, ja se tarjoaa unohtumattoman kokemuksen, joka yhdistää huippuluokan kilvanajon, upeat maisemat ja eläväisen kaupunkikulttuurin.

Kokonaisuudessaan Melbournen Grand Prix Circuit on ikimuistoinen paikka, joka yhdistää moottoriurheilun jännityksen ja urbaanin elämän sykkeen. Tämä rata ei pelkästään testaa kuljettajien taitoja, vaan myös tarjoaa katsojille ikimuistoisia hetkiä ja elämyksiä. Albert Parkin kauniissa ympäristössä sijaitseva rata on täydellinen paikka kokea Formula 1 -kilpailujen huuma, ja se tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen vauhtia, adrenaliinia ja australialaista vieraanvaraisuutta.

Formula 1 kisaliput voit tilata varauksesi yhteydessä.

Kaikki Formulamatkat>

Räätälöimme Formulamatkat Melbourneen toiveidenne mukaan, kauttamme voit varata myös Melbournen Formula 1 kisaliput!

Formulamatka Australia Melbourne F1

Hintaesimerkkimme 8 pv:  3199 € / hlö

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsinki-Melbourne-Helsinki
* Majoitus 3 tähden hotellissa ***
* Aamiaiset hotellissa
* Australian elektroninen viisumi

Lisämaksusta:

* Formulaliput voi tilata toimistoltamme
* Lippujen toimitus 35 € / lippu
* Lentokenttäkuljetukset
* Kuljetukset
* Autonvuokraus
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme
* Kysy mahdollisia retkiä toimistoltamme

Formula 1 kisaliput voit varata myös tästä>

Suunnittelemme matkanne toiveidenne mukaan, joten matkaan voi liittää lisävuorokausia ja muita palveluita toiveidenne mukaan. Suunnittelemme myös kiertomatkat puolestanne.

Huomaathan, että hintamme on esimerkkihinta, johon vaikuttaa * miten ajoissa matka varataan * lentohinta * matkustusluokka sekä * paikkatilanteet.
Pääsääntöisesti matka muodostuu sitä halvemmaksi, mitä aikaisemmin matka varataan.

Varauksen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu.
Muutokset tai peruutukset kuluitta eivät ole mahdollisia varauksen/lippujen lunastuksen jälkeen.

Australia Melbourne retkimahdollisuuksia

Yarra Valleyn gourmetkierros lounaalla

Vietä päivä Yarran laaksossa vierailemalla sen maailmankuuluissa viinitiloissa ja gourmet-ruoan tuottajissa. Sinulla on mahdollisuus maistaa hienoimpia viinejä sekä laakson parhaita gourmettuotteita koko päivän kiertueella Melbournessa.

Bilffin ja Healesvillen pyhäkön luonnonkaunis kiertue

Nouda Melbournen keskustasta ja aja Puffing Billy -höyryjunalla, nauti aamuteetä Emerald Lakella ja kävele rauhassa puistossa. Vieraile Healesville Sanctuaryssa ja maistele suklaata Yarra Valley Chocolateriessa.

Yarra Valleyn kuumailmapallolento ja samppanjaaamiainen

Löydä yksi Viktorian upeimmista viinialueista. Aja vain yksi tunti Melbournesta tähän luonnolliseen amfiteatteriin: täydellinen paikka kuumailmapallokierrokseen. Anna tuulen tuoda sinut yli Yarra-joen ja upeiden maaseutujen. Löydä yksi Viktorian upeimmista viinialueista.

Peninsula Hot Springs & Bathing Boxes -kierros

Rentoudu päivällä Morningtonin niemimaan omissa kuumissa lähteissä. Ihaile panoraamanäkymiä kallion laella Arthurs Seat Lookoutista ennen kuin pysähdyt värikkäisiin Peninsula Bathing Boxes -kylpylöihin.

Great Ocean Road ja Wildlife Tour

Koe Great Ocean Road ja sen uskomattomat maisemat. Katso koaloja ja lintuja, kävele sademetsässä, tutustu 12 apostoliin ja Loch Ardin rotkoon ja nauti aamuteetä Torquayn surffausrannalla.

Phillip Island Penguin Parade Eco Tour

Koe Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Parkin taika bussimatkalla Melbournessa. Nauti näkymistä Cape Woolamaissa ennen kuin vierailet Phillip Islandin maailmankuulussa Penguin Paradessa.

Australia

Sydney on Australian suurin kaupunki. Se on myös yksi maailman kauneimmista kaupungeista.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Australian Dollari
Passi ja viisumi: Australiaan matkustavien täytyy hankkia etukäteen viisumi.
Viisumin voi hankkia kätevästi netistä osoitteesta http://www.immi.gov.au/e_visa/evisitor.htm
Aikaero Suomeen: +6-8 Kesäaika ei ole käytössä
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: Australiassa on subtrooppinen aavikko- ja aroilmasto, lauhkea vyöhyke etelä- ja itärannikolla ja pohjoisessa trooppinen savanni. Pyörremyrskyt pohjoisosissa ja metsäpalot etelä- ja keskiosissa ovat yleisiä kesäkuukausina.

Tiedot sitoumuksetta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.