Formulamatka Azerbaidzan Baku F1

Formulamatka Azerbaidzan Baku -Baku Street Circuit on Kaspianmeren rannalla sijaitseva kuusikilometrinen moottorirata. Bakun formulamatkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Formulamatka Azerbaidzan Baku F1

Formula 1 Azerbaijan Grand Prix Baku

FORMULA 1 AZERBAIJAN GRAND PRIX 2022 Kisat ajetaan 12.6.2022
Bakun katuradalla (virallisesti Baku Street Circuit), joka on Azerbaidžanin pääkaupungissa, Bakussa, Kaspianmeren rannalla sijaitseva kuusikilometrinen moottorirata. Radalla järjestään Formula 1 -sarjan Euroopan Grand Prix. Baku Street Circuite on  vastapäivään kulkeva rata, joka kulkee pitkin Bakun katuja. Radalla on 20 mutkaa. Sen on suunnitellut saksalainen arkkitehti Hermann Tilke. Varaa kauttamme Formulamatka Azerbaidzan Baku!

Formulamatka Azerbaidzan Baku F1

Suosittelemme matkaajia tutustumaan vanhan kaupungin (Icheri Sheher) historiallisiin rakennuksiin kuten  Maiden-torniin ja Shirvanshahin palatsiin. Ostoksilla kannattaa käydä Nizamikadun huippuliikkeissä ja samalla voi ihastella  Upland Parkista avautuvaa upeaa näkymää kaupungille. Lisämaksusta jäjestämme retken palavalle vuorelle, Yanar Dağille, jonka tuli ei ole sammunut ikinä. Liekit ovat peräisin hiekkakivimuodostelmissa olevista aukoista ja voivat nousta jopa 10 metrin korkeuteen.

Formula 1 kisaliput voit tilata varauksesi yhteydessä.

Kaikki Formulamatkat>

Räätälöimme Formulamatkat Bakuun toiveidenne mukaan, kauttamme voit varata myös Bakun Formula 1 kisaliput!

Formulamatka Azerbaidzan Baku F1

Hintaesimerkkimme 5 pv: 1145 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1235 €

1 pv
Reittiento Helsingistä Kiovan kautta Bakuun, jonne saavutaan yöllä.

2 pv
Bakuun saavutaan yöllä, lentoasemalla on vastassa bussi, joka kujettaa hotelliin. Majoittuminen Sky Hotelliin. Aamiainen nautitaan hotellissa.

Lisämaksusta:
Lähdemme luontoretkelle Absheronin niemimaalle.  Tällä kiehtovalla retkellä tutustutaan palavaan vuoreen eli Yanar Dagiin, jonka tuli ei ole sammunut ikinä. Liekit ovat peräisin hiekkakivimuodostelmissa olevista aukoista ja voivat nousta jopa 10 metrin korkeuteen. Vapaa-aikaa iltapäivällä.

3 pv
Aamiainen hotellissa. Vapaapäivä omia löytöretkiä varten.

4 pv
Aamiainen hotellissa.  Aamiainen hotellissa. Azerbaidzanin F1 kisat Bakun katuradalla.

5 pv
Yöllä bussikuljetus lentoasemalle, reittilento Helsinkiin Kiovan kautta.

Azerbajdan-baku-marine-2825731_1280

Azerbaijan Baku Sky hotel

SKY-hotelli sijaitsee Bakussa 2,5 km: n päässä Heydar Aliyevin kulttuurikeskuksesta ja 6 km Azerbaidžanin oopperatalosta ja balettiteatterista.
Kaikissa huoneissa on taulutelevisio ja oma kylpyhuone. Mannermainen aamiainen tarjoillaan joka aamu hotellissa. Asiakkaat voivat nauttia aterian hotellin ravintolassa, joka on erikoistunut turkkilaiseen ja paikalliseen ruokaan. Hotellissa on spa- ja wellness-keskus sekä sauna.

Lue lisää

Azerbaidžanin tasavalta eli Azerbaidžan on sisämaavaltio Kaukasiassa Kaspianmeren rannalla. Naapurimaita ovat Georgia luoteessa, Armenia lännessä, Venäjä pohjoisessa ja Iran etelässä.
Virallinen kieli: Azeri
Valuutta: Azerbaidžanin manat
Passi ja viisumi: Azerbaidzaniin matkustavien täytyy hankkia etukäteen viisumi. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maasta lähdön jälkeen.  http://evisa.mfa.gov.az
Aikaero Suomeen: +2

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot Helsingistä
* Majoitus Sky hotel, Baku****
* Aamiaiset hotellissa
* Kuljetus lentoasema-hotelli-lentoasema
* Azerbaidzanin viisumi

Lisämaksusta:
* Formulaliput
* Lippujen toimitus 35 € / lippu
* Retki palavalle vuorelle, Yanar Dağille, 25 eur/hlö
* Kysy lisävuorokausien hinta toimistoltamme

Varauksen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu.
Muutokset tai peruutukset kuluitta ei ole mahdollisia varauksen/lippujen lunastuksen jälkeen.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555