Formulamatka Italia Monza F1

Formulamatka Italia rata ei ole pelkästään hieno esimerkki radasta, joka yhdistää nopeuden ja ajotaidon, sillä on myös oma sydämensä ja sielunsa. Italian matkat

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Formulamatka Italia Monza F1

Formula 1 Grand Prix Heineken Italia

Kisa ajetaan 12/09/21. Tule nyt mukaan formulahuumaan ja kannustamaan suomalaisia voittoon! Italian osakilpailu ajetaan Monzan radalla. Rata sijaitsee noin 15 km Milanosta pohjoiseen, Monzan kaupungin puistossa. Formulamatka Italia Monza ei ole pelkästään hieno esimerkki radasta, joka yhdistää nopeuden ja ajotaidon, sillä on myös oma sydämensä ja sielunsa. Se on nähnyt kaikkien aikojen hienoimpia kilpailuja.

Formulamatka Italia Monza F1

Monille F1 kisojen ystäville ei ole mitään, joka tiivistää Formulakisajännityksen paremmin kuin tämä rata, joka yhdistää nopeuden ja ajotaidon, sillä on myös oma sydämensä ja sielunsa. Se on nähnyt kaikkien aikojen hienoimpia kilpailuja, mutta valitettavasti myös joitain urheilun pahimpia onnettomuuksia. Täällä voit edelleen aistia suurten kuljettajien ajotaidonnäytteet ja moottoreiden jylinän menneiltä vuosikymmeniltä.

Monza on Formula-kilpailujen suoranainen ilmentymä

Monien mielestä Monzan F1 Grand Prix on Formula 1 ruumiillistuma. Kilpailu ei vain yhdistä nopeutta ja taitoa, vaan sillä on aivan oma sielunsa – entisten kuskien nimet ja saavutukset leijuvat radan ja sitä ympäröivien majesteettisten vanhojen puiden yllä. Rata rakennettiin jo 1922, se oli maailman kolmas kilparata ja italialaiset kutsuvatkin sitä nimellä ’La Pista Magica’ – taianomainen rata.

Formula 1 kisaliput voit tilata varauksesi yhteydessä.

Kaikki Formulamatkat>

Räätälöimme Formulamatkat Italiaan toiveidenne mukaan, kauttamme voit varata myös Italian Formula 1 kisaliput!

 

Formulamatka Italia

Hintaesimerkkimme 5 pv: 09-13.09.2021
Matkan hinta: 1199 €

Lennot Finnairilla:

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Majoitus Palazzo Delle Stelline
* aamiaiset hotellissa
* Kuljetus lentoasema-hotelli
* Paluukuljetus hotelli-lentoasema

Lisämaksusta:
* Formulaliput
* Lippujen toimitus 35 € / lippu
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme

Monzan radalle pääsee kätevästi central stationilta Milanossa. Monzan rata on juna-aseman lähellä.

Palazzo Delle Stelline sijaitsee entisessä luostarissa Milanon historiallisessa keskustassa. Santa Maria delle Grazien kirkko ja sen kuuluisa Leonardon maalaama fresko ovat hotellin vieressä. Huoneista on näkymä rauhalliselle sisäpihalle.

Hotel Palazzo Delle Stellinessä on 1400-luvun luostari ja suuri puutarha. Baari on avoinna klo 19.00:ään saakka. WiFi on käytettävissä ilmaiseksi kaikissa tiloissa. Huoneissa on televisio ja Mediaset Premium -kanavat.

Aamiaiseen sisältyy tuoreita hedelmiä.

Palazzo Delle Stelline -hotellilta on 500 metriä Cadornan rautatieasemalle, jolta on suora yhteys Rho Fiera Milanon ja Expo 2015:n messukeskuksille. Milanon tuomiokirkolle on 15 minuutin kävely- tai lyhyt raitiovaunumatka.

Varauksen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu.
Muutokset tai peruutukset kuluitta ei ole mahdollisia varauksen/lippujen lunastuksen jälkeen.

 

Italia Milano Ibis Centro

Ibis Milan Centro sijaitsee 350 metrin päässä Repubblican juna- ja metroasemalta. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi, ja sen huoneissa on ilmastointi ja äänieristys. Milanon päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555