Formulamatka Italia Monza F1

Formulamatka Italia Monzan rata ei ole pelkästään hieno esimerkki radasta, joka yhdistää nopeuden, ajotaidon, sydämen ja sielun. Italian formulamatkat >

Formulamatka Italia Monza F1

Ikoninen Monza!

FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2024 kisa ajetaan 01.09.2024
Tule nyt mukaan formulahuumaan ja kannustamaan suomalaisia voittoon! Italian osakilpailu ajetaan Monzan radalla. Rata sijaitsee noin 15 km Milanosta pohjoiseen, Monzan kaupungin puistossa. Formulamatka Italia Monza ei ole pelkästään hieno esimerkki radasta, joka yhdistää nopeuden ja ajotaidon, sillä on myös oma sydämensä ja sielunsa. Se on nähnyt kaikkien formula-aikojen hienoimpia kilpailuja.

Formulamatka Italia Monza F1

Monille F1 kisojen ystäville ei ole mitään, joka tiivistää Formulakisajännityksen paremmin kuin tämä rata, joka yhdistää nopeuden ja ajotaidon, sillä on myös oma sydämensä ja sielunsa. Se on nähnyt kaikkien aikojen hienoimpia kilpailuja, mutta valitettavasti myös joitain urheilun pahimpia onnettomuuksia. Täällä voit edelleen aistia suurten kuljettajien ajotaidonnäytteet ja moottoreiden jylinän menneiltä vuosikymmeniltä.

Monza on Formula-kilpailujen suoranainen ilmentymä

Monien mielestä Monzan F1 Grand Prix on Formula 1 ruumiillistuma. Kilpailu ei vain yhdistä nopeutta ja taitoa, vaan sillä on aivan oma sielunsa – entisten kuskien nimet ja saavutukset leijuvat radan ja sitä ympäröivien majesteettisten vanhojen puiden yllä. Rata rakennettiin jo 1922, se oli maailman kolmas kilparata ja italialaiset kutsuvatkin sitä nimellä ’La Pista Magica’ – taianomainen rata.

Formula 1 kisaliput voit tilata varauksesi yhteydessä.

Kaikki Formulamatkat>

Räätälöimme Formulamatkat Italiaan toiveidenne mukaan!

 

Formulamatka Italia

Hintaesimerkkimme 5 pv:  1099 €

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Milano-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Monzan radalle pääsee kätevästi central stationilta Milanossa. Monzan rata on juna-aseman lähellä.

Lisämaksusta:

* Formulaliput voi tilata toimistoltamme
* Lippujen toimitus 35 € / lippu
* Lentokenttäkuljetukset
* Kisakuljetukset
* Autonvuokraus
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme
* Kysy mahdollisia retkiä toimistoltamme
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Varauksen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu.
Muutokset tai peruutukset kuluitta eivät ole mahdollisia varauksen/lippujen lunastuksen jälkeen.

 

Formula 1 kisaliput voit varata myös tästä>

 

HOTELLI: Ibis Milano Ca Granda ***
Viale Suzzani 13-15 20162 Milan Italy

Ibis Milano Ca Granda -hotelli sijaitsee vain 150 m Ca Grandan metroasemalta Milanossa, lähellä Milano-Bicoccan yliopistoa ja Niguarda-sairaalaa. Se sijaitsee myös helppojen kulkuyhteyksien päässä Milanon keskustasta, 1 km Niguarda sairaalasta, 3 km Bosco Verticalesta ja 45 km Malpensan lentokentältä.

Hotellin mukavuuksiin ja palveluihin kuuluu pysäköintimahdollisuus, aamiainen, baari, kokoustila, WIFI/Internetyhteys, ilmastointi, 24 tunnin vastaanotto, pesula ja ravintola. Lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin.

Huoneissa on kylpyhuone amme/suihkuyhdistelmällä, hiustenkuivaaja, televisio, langaton internetyhteys ja puhelin.

HOTELLI: Palazzo Delle Stelline
sijaitsee entisessä luostarissa Milanon historiallisessa keskustassa. Santa Maria delle Grazien kirkko ja sen kuuluisa Leonardon maalaama fresko ovat hotellin vieressä. Huoneista on näkymä rauhalliselle sisäpihalle.

Hotel Palazzo Delle Stellinessä on 1400-luvun luostari ja suuri puutarha. Baari on avoinna klo 19.00:ään saakka. WiFi on käytettävissä ilmaiseksi kaikissa tiloissa. Huoneissa on televisio ja Mediaset Premium -kanavat.

Aamiaiseen sisältyy tuoreita hedelmiä.

Palazzo Delle Stelline -hotellilta on 500 metriä Cadornan rautatieasemalle, jolta on suora yhteys Rho Fiera Milanon ja Expo 2015:n messukeskuksille. Milanon tuomiokirkolle on 15 minuutin kävely- tai lyhyt raitiovaunumatka.

Varauksen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu.
Muutokset tai peruutukset kuluitta ei ole mahdollisia varauksen/lippujen lunastuksen jälkeen.

 

Italia Milano Ibis Centro

Ibis Milan Centro sijaitsee 350 metrin päässä Repubblican juna- ja metroasemalta. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi, ja sen huoneissa on ilmastointi ja äänieristys. Milanon päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää
Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Italia Milano tekemistä ja käyntikohteita

* Galleria Vittorio Emanuele II on arkadi-rakenteinen ostoskeskus Milanon ydinkeskustassa, Italiassa. Rakennelma koostuu kahdesta lasikatosta, jotka yhdistyvät oktakonin muotoisen lasikupolin kohdalla

* Il Teatro alla Scala on kuuluisa oopperatalo Milanossa, Italiassa. Nykyisellä paikallaan La Scala on järjestyksessä toinen teatteri. Ensimmäinen muinainen Teatteri Ducale tuhoutui tulipalossa karnevaaligaalan jälkeen 1776.

* Museo Poldi Pezzoli sijaitsee Milanossa Italiassa. Se on perustettu vuonna 1881, ja on yksi Euroopan merkittävimpiä talomuseoita.

* Bosco Verticale on Italiassa Milanon kaupungissa olevat kaksi tornitaloa. Vuonna 2014 valmistuneet talot ovat 18- ja 24-kerroksiset. Jokaisessa asunnossa on vähintään yksi parveke, ja talojen seinille on istutettu 900 puuta.

* Parco Sempione on suuri kaupunkipuisto Milanossa, Italiassa. Se on perustettu vuonna 1888, ja sen kokonaisala on 386 000 m². Puisto sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa.

* Duomo di Milano on tunnettu Milanossa Italiassa sijaitseva goottilaistyylinen katedraali. Duomo di Milano on Euroopan toiseksi suurin katedraali Sevillan katedraalin jälkeen.

* Santa Maria presso San Satiro on kirkko Milanon keskustassa Italiassa. Kirkon kuori jouduttiin katkaisemaan rakennusvaiheessa. Tämän jälkeen Bramante maalasi alttarin taakse Trompe l’œil’n, joka on yksi lajinsa vanhimmista.

* Santa Maria delle Grazie on Guiniforte Solarin ja Donato Bramanten suunnittelema myöhäisgoottilainen renessanssikirkko Milanossa.

* Castello Sforzesco on Milanossa sijaitseva, nykyään museona toimiva linna. Linnan rakentaminen alkoi 1300-luvulla, jonka jälkeen sitä paranneltiin useasti.

* Milanon triennaali on merkittävä ja kansainvälinen taideteollisuusnäyttely ja tapahtuma. Tapahtuma järjestetään nykyään joka kolmas vuosi Milanossa Italiassa.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.