Formulamatka Qatar Doha Losai F1

Formulamatka Qatar Doha Losai – ensimmäinen Qatar Grand Prix ajetaan Losail International Circuitilla, Arabian niemimaalla. Formulamatkat Qatariin >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Formulamatka Qatar Doha Losai F1

Formula 1 ensimmäistä kertaa Qatarissa vuonna 2021!

Kilpailu ajetaan viikonloppuna 19.-21. marraskuuta, ja se on kolmas tapahtuma kolminkertaisessa ottelussa, joka alkaa Meksikon ja Brasilian GP:llä. Qatarin GP:tä seuraa kaikkien aikojen ensimmäinen Saudi-Arabian Grand Prix ja kauden päätöskilpailu Abu Dhabissa. Varaa matkasi ja lippusi Formulamatkalle Qatariin.

Formulamatka Qatar Doha Losai

Ensimmäinen Qatar Grand Prix ajetaan Losail International Circuitilla, 22 mailia pohjoiseen pääkaupungista Dohasta Arabian niemimaalla. 16-kierroksinen rata rakennettiin vuonna 2004, ja siitä on tullut pysyvä osa kaksipyöräisten MotoGP-kalenterissa. Tänä vuonna radalla isännöidään F1-maailmanmestaruuden 20. kierrosta.

Kilpailu on osa F1:n kanssa tehtyä pitkäaikaista sopimusta, joka kestää 10 vuotta vuodesta 2023 alkaen (ensi vuonna ei kilpailua, koska maa isännöi FIFA:n maailmanmestaruuskilpailuja). Räätälöimme Formulamatkan Qatariin toiveidesi mukaan.

Formula 1 kisaliput voit tilata varauksesi yhteydessä.

Kaikki Formulamatkat>

Formulamatka Qatar Doha Losai F1

 

Hintaesimerkkimme 5 pv kohteessa: 820  € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Doha-Helsinki
* Majoitus 4 tähden hotellissa ****
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta varaamme puolestanne:
* Formulaliput;.viikonloppulippuja, päivälippuja tai VIP-lippuja
* Lippujen varaus ja toimitus 35 € / lippu
* Lentokenttäkuljetukset hotellille
* Kuljetukset kisapaikalle
* Autonvuokraus
* Lisävuorokaudet

Formulaliput maksetaan tilattaessa ja niistä ei saa palautusta peruutustapauksissa.

Pyydä tarjous lisävuorokausista tai yhdistelmämatkasta.


Tapahtumaliput lisäpalvelut

Varaa tapahtumalippusi tästä>

 

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

TAKAISINMAKSUT Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

 


Qatar Losail rata

Tämä yöajoja varten valaistu ajorata sijaitsee Qatarin pääkaupungin Dohan esikaupunkialueella. Rata on suunniteltu ensisijaisesti juuri moottoripyöräkilpailuihin, rata on hyväksytty myös FIA- ja FIM-kilpailuille. Rata on n 5,4 km laajuisella alueella, jota ympäröi keinonurmi, joka on suunniteltu estämään aavikolta tuulen mukana tuiskuavaa hiekkaa. Pääsuora on yli kilometrin pituinen ja radalla on hyvä yhdistelmä pitkiä ja nopeita kaarteita.

Qatar_mgp_losail


Qatar tekemistä ja käyntikohteita

The Pearl-Qatar
Tekosaaren moderni kaupunginosa

Katara – The Cultural Village Foundation
Viihdekeskittymä ja merinäköala, yksi upeimpia Dohan nähtävyyksiä. Paikka on laaja, vanhan kylän tapaisesti rakennettu alue, josta löytyy runsaasti erilaisia paikallisia rakennuksia esittelemässä modernia, että vanhaa kulttuuria. Voit tutustua muun muassa: Moskeijoihin,Roomalaistyyliseen amfiteatteriin, Vanhanaikaisiin käsityöläispajoihin,Erilaisiin ravintoloihin ja toreihin.
Alueelta löytyy lisäksi uimaranta, jonne pitää maksaa pääsymaksu ja jossa huomioon tulee ottaa paikallinen pukukoodi – eli uimaan ei saa mennä kuin olkapäät ja polvet peitettynä!

Doha Corniche
Kävelykatu lahden rannalla

National Museum of Qatar
Arkkitehtuuriltaan merkittävä museo. 2019 avattu museo on todella upea arkkitehtuurillisesti, mutta lisäksi sen kiehtovat näyttelyt kertovat alueen historiasta kattavasti. Maksullinen ja opastettu kiertue kannattaa ehdottomasti, mikäli englanti vain luonnistuu!

Islamilaisen taiteen museo
Islamilaisen taiteen museo on keinotekoisella saarella Dohassa, Qatarissa toimiva taidemuseo. Kalkkikivestä tehdyn rakennuksen suunnitteli arkkitehti I. M. Pei. Museo avattiin vuonna 2008, jolloin siellä oli esillä 800 taiteellista työtä ja historiallista esinettä kolmesta maanosasta. Avajaisiin osallistuneiden joukossa oli Robert de Niro. Islamilaisen taiteen museon kokoelmiin kuuluu islamilaisissa kulttuuripiireissä luotuja töitä, joista monet ovat uskontoon liittymättömiä. Esiteltäviä töitä on 1 100 vuoden ajalta. Islamilaisen taiteen museon yhteydessä toimii Alain Ducassen ensimmäinen Lähi-idässä sijaitseva ravintola, IDAM.

Fanar Islamic Cultural Center
Upea rakennus, joka esittelee kaunista islamilaista kulttuuria ja uskontoa on Fanar Islamic Cultural Center. Rakennus on kaunis varsinkin illan hämärässä. Lisäksi keskus tarjoaa runsaasti mielenkiintoista tekemistä, sillä siellä tapahtuu jatkuvasti erilaisia tapahtumia erilaisten näyttelyiden ja kurssien muodossa. Lisäksi keskuksen yhteydessä olevaan moskeijaan pääsevät tutustumaan myös muut kuin muslimit.

Aspire Park
Puisto

Gondolania
Huvipuisto, vuoristorata, luistelu ja huvipuistolaite
Jungle Zone

Huvipuisto

Hotel Park –puisto
Puistot ovat upeita nähtävyyksiä Dohassa, varsinkin kun kaupunki on keskellä aavikkoa ja korkeiden pilvenpiirtäjien täyttämä, jolloin vehreät puistot luovat erikoista tunnelmaa lomapäiviin maisemiensa ansiosta. Puistoista keskustan Hotel Park, kuuluisan Sheraton hotellin takana, on yksi kauneimmista. Alueelta löytyy laajoja viherkenttiä sekä runsaasti upeita kukkaistutuksia. Lisäksi erilaisia suihkulähteitä on siellä täällä viihdyttämään niin lapsia että aikuisia.

Dhal Al Misfir
Luola ja luonto
EAST-WEST / WEST-EAST by Richard Serra
Kuvanveisto, aavikko, installaatio ja taide

The Torch Doha –pilvenpiirtäjä
Upeannäköinen on myöskin The Torch Doha pilvenpiirtäjä, jossa toimii hotelli. Qatarin korkein pilvenpiirtäjä kohoaa yli 300 metriin. Sen 51. kerroksesta löytyy kaunis näköalaravintola, jossa kannattaa käydä katselemassa maisemia ja nauttia melko edullinen sekä maistuva ateria. Pilvenpiirtäjän läheltä löytyy lisäksi upea Villaggio Mall –kauppakeskus – monet kaupungin ostoskeskukset ovatkin jo itsessään varsinaisia nähtävyyksiä arkkitehtuurinsa ansiosta!

Qatar on tunnettu merkittävistä öljy- ja kaasuvaroistaan. Öljyvaltio Qatar on pienuudestaan huolimatta yksi maailman rikkaimmista valtioista. Pääosin autiomaan peittämä maa sijaitsee Arabian niemimaan kaakkoisosassa. Qataria rajaavat Saudi-Arabia ja Persianlahti.
Pääkaupunki: Doha
Virallinen kieli: Arabia
Valuutta: Qatarin rial
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Qatariin jos matkustusaika maassa on alle 90 päivää. Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen ja maahan saavuttaessa on oltava paluu- tai jatkolippu.
Aikavyöhyke: UTC +3 (Suomen aikavyöhyke on UTC+2 ja kesäaikaan UTC+3)

Qatarin ilmasto on toukokuusta syyskuuhun kuuma ja sateeton, muuna aikana saadaan satunnaisia sadekuuroja. Kuumin aika on heinä- elokuussa, jolloin lämpötila nousee lähelle 40 astetta, talvellakin on yli 20 astetta. Hiekkamyrskyt haittaavat säännöllisesti näkyvyyttä.

Tiedot sitoumuksetta.

Varaa liput

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

TAKAISINMAKSUT Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta
matkavakuutukset>>>

Vaihda valuuttaa

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555