Formulamatka Unkari Hungaroring F1 19-23.7.2024

Suomalaisten suosima Formulamatka Unkari F1- kisa ajetaan Budapestissä Hungaroringillä. Varaa Unkarin formulamatka ja formulaliput >

Formulamatka Unkari Hungaroring F1 19-23.7.2024

Unkarin kisa Magyar Nagydíj

FORMULA 1 HUNGARIAN GRAND PRIX 2024 kisa ajetaan 21.07.2024
Hungaroringin rata sijaitsee muutaman kilometrin päässä Unkarin pääkaupunkista Budapestistä. Formula 1-pomo Bernie Ecclestone valitsi maan F1 -kilpailun kisapaikaksi, radan suunnitteli arkkitehti Istvan Papp ja rata valmistui kesäkuussa 1986, pari kuukautta ennen ensimmäistä F1-osakilpailuaan. Ensimmäisen F1-kilpailun voittaja oli brasilialainen Nelson Piquet. Kisaviikonlopun matka Formulamatka Unkari heinäkuun lopussa.

Formulamatka Unkari F1

Unkarin GP:tä Hungaroringilla pidetään usein yhtenä kauden suurimmista haasteista, vaikka rata kuuluu MM-sarjan lyhyimpiin, vajaat 4,4 km:iin, se sisältää peräti 16 mutkaa ja sikaania. Hungaroringin rataennätys on Michael Schumacherin hallussa ja suomalaisille Unkarin GP radalta on voittoja kertynyt peräti neljä kertaa

Unkarin GP on erityisesti suomalaisten formulafanien suosiossa, onhan se tarjonnut upeita kisoja ja jännitystä, joista parhaimmat palat nautittiin, kun Mika Häkkinen ajoi perättäisinä vuosina voittoon, 1999 ja 2000, Kimi Räikkönen ajoi voittoon vuonna 2005 ja Heikki Kovalainen saavutti Hungaroringillä ensimmäisen GP-voittonsa 2008.

Unkarin Grand Prix ajetaan yleensä heinäkuun lopussa on sää toisinaan kilpailun aikana todella kuuma. Budapestin matkaasi voit helposti yhdistää pitkän viikonlopun Unkarin pääkaupungissa. Budapest on todella vierailun arvoinen kaupunki, joka tarjoaa paljon kulttuuria, historiaa ja maailmankuuluja kylpylähoitoja, se on kaupunki, joka täyttää odotukset.

Historiallinen Budapest tarjoaa katsojille paljon nähtävää, mutta älä missaa tätä kisaa! Uppoudu formuloiden maailmaan joko viikonloppu- tai sunnuntailipulla. Harjoitukset ja aika-ajot ovat perjantaina ja lauantaina, kilpailu ajetaan sunnuntaina.

Formula 1 kisaliput voit tilata varauksesi yhteydessä.

Kaikki Formulamatkat>

Räätälöimme Formulamatkat Unkariin toiveidenne mukaan.

Formulamatka Unkari Hungaroring F1

Hintaesimerkkimme 4 pv: 1225 €

1. pv

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Unkaria. Perillä vastassa on bussi, jonka kyydissä menemme hotellille ja saamme huoneet. Kisakuljetukset Hungaroringille.

2. pv

Aamiainen hotellissa
Kisakuljetukset Hungaroringille.
Omatoiminen kisapäivä.

3. pv

Aamiainen hotellissa
Kisakuljetukset Hungaroringille.
Omatoiminen kisapäivä

4. pv

Aamiainen hotellissa
Omatoiminen päivä

5. pv

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen heti paluukuljetus hotellilta lentoasemalle ja paluulento Helsinkiin.

 

 

Formula 1 kisaliput voit varata myös tästä>

 

 

Unkari Budapest Mercure Budapest Castle Hill hotelli ****

Hotel Mercure Budapest Castle Hill sijaitsee historiallisen linna-alueen läheisyydessä, Budapest-Délin aseman eli eteläisen rautatie- ja metroaseman vieressä vain 4 metroaseman päässä kaupungin keskustasta.

Lue lisää
Unkari Budapest tekemistä ja käyntikohteita

* House of Houdini sijaitsee salaperäisellä linna-alueella Budan puolella, vain sadan metrin päässä kuninkaanlinnasta. Talo on omistettu suurelle taikurille ja kahlekuninkaalle Harry Houdinille (1874 Budapest, HU – 1962 Detroit, USA). The House of Houdinissa on Euroopan suurin pysyvä näyttely Harry Houdinista. Ohjelma: taikuri Show (25 min.) ja opastettu kierros museossa (15 min.)Ihanteellinen ryhmäkoko on 10 henkilöä, suurin ryhmäkoko on 20 henkilöä. (Suuremmat ryhmät voidaan jakaa).

* Andrássy út on vanha bulevardi Budapestin keskustassa. Bulevardi tarjoaa eräitä kaupungin hienoimpia putiikkeja ja lähinnä korkeatasoisia liikkeitä. Se kulkee Pestin halki Erzsébet térin aukiolta Kaupunginpuistoon, noin 2,5 kilometriä pitkän matkan.

* Váci utca on Budapestin historiallisen keskustan kuuluisin katu, kadun varrella on lukuisia matkamuistomyymälöitä, kahviloita ja ravintoloita.

* Budan linna on Unkarin kuninkaiden entinen linna Budapestin I osa-alueella, Linnavuoren eteläkärjessä.

* Pestissä Andrássy út -kadun päässä, sijaitseva Sankarien aukio on tunnettu nähtävyys ja Unkarin kansallisten juhlien järjestämispaikka.

* Pestin Kaupunginpuistossa sijaitseva Széchenyin uusbarokkinen kylpylä on Budapestin suurin terveys- ja lämminvesikylpylä. Kylpylässä on sekä sisä- että ulkoaltaita.

* Pyhän Tapanin kirkko on Budapestin suurin kirkko. Se sijaitsee Lipótvárosin kaupunginosassa.

* Budan Linnavuorella sijaitseva Kalastajanlinnake on Budapestin vanhan kaupunginmuurin päälle tehty rakennelma ja tunnettu näköalapaikka. Kalastajanlinnake ja sen vieressä oleva Matiaksenkirkko ovat Linnavuoren suosituimmat nähtävyydet.

* Matiaksenkirkko on Budapestin tunnetuimpia maamerkkejä Linnavuorella. Tämä katolinen, keskiajalta peräisin olevan kirkon päätorni näkyy kaupungin kattojen yllä.

* Széchenyin ketjusilta oli ensimmäinen pysyvä siltä Tonavan yli, ja se avattiin käyttöön 1849. Silta on riippusilta, joka ylittää Tonavan Budasta Pestiin.

* Margitinsaaressa Tonavalla  on paljon puistoja, ja se onkin suosittu virkistäytymisalue.

* Unkarin parlamenttitalo on Budapestin ja koko Unkarin tunnetuimpia rakennuksia. Siellä kokoontuu Unkarin parlamentti eli kansalliskokous.

* Unkarin valtionooppera sijaitsee Budapestin 6. kaupunginosassa eli Terézvárosissa Andrássy út -kadun varrella.

* Terrorin talo kertoo Unkarin synkästä historiasta fasismin ja kommunismin aikoina 1900-luvulla.

Näe Budapest uudella tavalla

Kokeile jotain aivan erilaista?

* Monsterroller
Monsterroller on sähköskootteri, jonka leveät renkaat ja hydrauliset jarrut tarjoavat mukavan ajonautinnon, riippumatta maaperän pinnanmuodoista ja katujen päällysteestä. Sen lisäksi ne näyttävät todella cooleilta!

* Airwheel tai Segway
Airwheel ja Segway ovat kumpikin motorisoituja kulkuvälineitä, jonka tasapainottavat järjestelmät estävät niitä kaatumasta. Niillä on helppo liikkua ja ne ovat hauskoja.

* TukTuk
TukTukit ovat kolmipyöräisiä motorisoituja riksoja, joita käytetään paljon Thaimaassa ja Intiassa. Nyt voit kokeilla niitä myös Budapestissä ja tutkia kaupungin kaikkia kolkkia.
* Trabant
Hyppää Trabantin nostalgiseen kyytiin. Tämä ikoninen ja ihastuttava itäsaksalainen auto on muisto menneestä ajasta ja joukko värikkäitä Trabanteja kruisailemassa kaupungilla saa hymyn kenen tahansa huulille.

* Turistihölkkä
Oletko urheilullinen ja rakastat juoksemista? Tutustu Budapestiin ja sen kuuluisiin nähtävyyksiin turistihölkän avulla. Tämä on täydellinen valinta niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja samalla nauttia kaupungin tunnelmasta ja kulttuurista.

 

 

Unkari

Unkari: Tunnetaan erinomaisesta ruoasta, vilkkaasta kaupunkielämästä sekä kukoistavasta maaseudustaan.
Pääkaupunki: Budapest
Virallinen kieli:
Unkari
Valuutta: Unkarin forintti (HUF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Budapest-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus
Mercure Castle hill Hotellissa, jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset
* Kisakuljetukset

Lisämaksusta:

* Formulaliput voit tilata toimistoltamme
* Lippujen toimitus 35 € / lippu
* Autonvuokraus
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme
* Kysy mahdollisia retkiä toimistoltamme
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Varauksen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu.
Muutokset tai peruutukset kuluitta eivät ole mahdollisia varauksen/lippujen lunastuksen jälkeen.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.