Saksa Hampuri kaupunkiloma

Hampuri tarjoaa kaikille kaikkea! On tarjontaa urheilufaneille, teatterin ystäville, musiikin harrastajille, historiasta ja kulttuurista tykkääville. Hampurin matkat >

Saksa Hampuri kaupunkiloma

Hansakaupungin vilkkautta

Hampuri on hansakaupunki, jonka juuret ovat hansakaupan ajoilta, jolloin se oli yksi Itämeren suurista kauppakeskittymistä. Tämä näkyy kaupunkikuvassa nykyäänkin, sillä ostettavaa kaupungissa on joka lähtöön. Elben alajuoksulla sijaitseva kaupungin satama on Saksan suurin ja kiireisin. Kaupan lisäksi liike-elämä ja erityisesti eri medioiden pääkonttorit ovat tyypillisiä Hampurille. Hampurin matkat voi tehdä laivalla tai lentäen, pyydä tarjous toimistoltamme.

Saksa Hampuri kaupunkiloma

Suurkaupunkina Hampuri tarjoaa joka lähtöön jotain. On tarjontaa urheilufaneille, urheilijoille, teatterin ystäville, musiikin harrastajille, historiasta tykkääville, kulttuuria etsiville tai vain niille, jotka vain haluavat olla rauhassa ja katsella ja kuunnella elämän menoa.

Hampurilaisia tarjolla

Sama pätee ruokaan – joka makuun löytyy jotain. Myös hampurilaisia on tarjolla, joskin paikalliset saattavat loukkaantua, mikäli kuvittelet niitä Hampurin perinneruuaksi – kokeile mieluummin vaikkapa jotakin näistä: Birnen, Bohnen und Speck (vihreitä keitettyjä papuja päärynän ja pekonin kera),  Bratkartoffeln (pannulla paistettuja perunaviipaleita) tai  Pannfisch (pannulla paistettu kala).

Saksa Hampuri kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 3 pv: 320 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen


Saksa Hampuri tekemistä ja käyntikohteita

* Hampuri on Saksan toiseksi suuri kaupunki ja maan tärkein satamakaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Saksassa Elben alajuoksun varrella. Hampuri on merellisen olemuksensa takia erilainen kuin muut Saksan suuret metropolit. Hampurissa riittää nähtävää etenkin HafenCityssä ja satama-alueilla, jotka on otettu uuteen käyttöön ja joihin koko ajan kohoaa merkittävää arkkitehtuuria.

* Hampurin taidehalli

* Alsterin vesialue: Alsterin vesialue on Hampurin keskellä sijaitseva vesialue joka on oikeastaan Elbe-joen sivujoki, johon kuuluu kaksi tekojärveä. Alster on kaunis vesialue ja sen ranta on myös suosittu lenkkeily ja rentoutumisalue. Hampuriin voi tutustua vesiltä käsin esimerkiksi hyppäämällä Alster-höyrylaivaan, joka lähtee useita kertoja päivässä Jungfernstiegista.

* Hampurin Satama: Hampurin Satama-alue toimi aikoinaan porttina jonka kautta tavarat ja myös ihmiset pääsivät tai joutuivat pois Saksasta. Hampurin historialliseen satama alueeseen voi myös tutustua museolaivan kyydissä, jossa samalla voi tutustua paremmin sataman historiaan.

* Miniatur Wunderland –pienoismaailma: Hampurin vanhassa kaupungissa sijaitseva pienoisrautatie ja –maailma perustuu liikkuvista autoista, vedessä kulkevista laivoista, junista ja rakennuksista. Kulkuvälineiden liikkuminen toimii pitkälti automatisoidusti, ainoastaan laivaliikennettä ohjaa henkilökunta.

* Hagenbeckin eläintarha: Eläintarha sijaitsee Hampurin pohjoisosassa ja pitää sisällään valtavan määrän eläimiä. Eläintarhassa voi esimerkiksi katsella elefantteja, kirahveja, apinoita ja tiikereitä. Monia eläimiä voi myös syöttää hedelmillä ja vihanneksilla. Eläintarhaan kuuluu myös trooppinen akvaario jossa voi tutustua tuhansiin vedeneläviin.

* Planten un Blomen ja Japanilainen puutarha: Puistoalue sijaitsee Hampurin keskustassa. Planten un Blomenissa kasvaa lukuisia kasvi- ja kukkalajeja. Puistoon kuuluu myös kasvihuone ja suuri Japanilainen puutarha, patsaita ja vesialueita. Puistossa järjestetään paljon ulkoilmatapahtumia kuten musiikkikonsertteja ja teatteriesityksiä.

* Kaupungin puisto ja planetaario: Kaupungin puisto on täydellinen paikka rauhalliselle piknikille tai polkuveneilylle. Puiston vetonaula on sen planetaario, jonka yötaivasta ja tähtiä varten rakennettu kattokupoli on Euroopan suurin. Planetaariossa järjestetään muun muassa tähtitaivaaseen ja avaruuteen liittyviä esityksiä, ja myös musiikki- ja teatteriesityksiä.

Hotelli AO Hamburg Hauptbahnhof **

Hotelli sijaitsee lähellä keskusjuna-asemaa kuten myös kävelymatkan päässä ostosmahdollisuuksista ja ajanvietteistä.
Hotellissa on vastaanotto, baari, tallelokerot, langaton nettiyhteys (lisämaksusta).
Huoneissa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV.
Hotellin osoite:
Amsinckstrasse 6-10, D 20097 Hampuri.

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>