Saksa Hampuri kaupunkiloma

Hampuri tarjoaa kaikille kaikkea! On tarjontaa urheilufaneille, teatterin ystäville, musiikin harrastajille, historiasta ja kulttuurista tykkääville. Hampurin matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa Hampuri kaupunkiloma

Hansakaupungin vilkkautta

Hampuri on hansakaupunki, jonka juuret ovat hansakaupan ajoilta, jolloin se oli yksi Itämeren suurista kauppakeskittymistä. Tämä näkyy kaupunkikuvassa nykyäänkin, sillä ostettavaa kaupungissa on joka lähtöön. Elben alajuoksulla sijaitseva kaupungin satama on Saksan suurin ja kiireisin. Kaupan lisäksi liike-elämä ja erityisesti eri medioiden pääkonttorit ovat tyypillisiä Hampurille. Hampurin matkat voi tehdä laivalla tai lentäen, pyydä tarjous toimistoltamme.

Saksa Hampuri kaupunkiloma

Suurkaupunkina Hampuri tarjoaa joka lähtöön jotain. On tarjontaa urheilufaneille, urheilijoille, teatterin ystäville, musiikin harrastajille, historiasta tykkääville, kulttuuria etsiville tai vain niille, jotka vain haluavat olla rauhassa ja katsella ja kuunnella elämän menoa.

Hampurilaisia tarjolla

Sama pätee ruokaan – joka makuun löytyy jotain. Myös hampurilaisia on tarjolla, joskin paikalliset saattavat loukkaantua, mikäli kuvittelet niitä Hampurin perinneruuaksi – kokeile mieluummin vaikkapa jotakin näistä: Birnen, Bohnen und Speck (vihreitä keitettyjä papuja päärynän ja pekonin kera),  Bratkartoffeln (pannulla paistettuja perunaviipaleita) tai  Pannfisch (pannulla paistettu kala).

Saksa Hampuri kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 3 pv: 320 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen


Saksa Hampuri tekemistä ja käyntikohteita

* Hampuri on Saksan toiseksi suuri kaupunki ja maan tärkein satamakaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Saksassa Elben alajuoksun varrella. Hampuri on merellisen olemuksensa takia erilainen kuin muut Saksan suuret metropolit. Hampurissa riittää nähtävää etenkin HafenCityssä ja satama-alueilla, jotka on otettu uuteen käyttöön ja joihin koko ajan kohoaa merkittävää arkkitehtuuria.

* Hampurin taidehalli

* Alsterin vesialue: Alsterin vesialue on Hampurin keskellä sijaitseva vesialue joka on oikeastaan Elbe-joen sivujoki, johon kuuluu kaksi tekojärveä. Alster on kaunis vesialue ja sen ranta on myös suosittu lenkkeily ja rentoutumisalue. Hampuriin voi tutustua vesiltä käsin esimerkiksi hyppäämällä Alster-höyrylaivaan, joka lähtee useita kertoja päivässä Jungfernstiegista.

* Hampurin Satama: Hampurin Satama-alue toimi aikoinaan porttina jonka kautta tavarat ja myös ihmiset pääsivät tai joutuivat pois Saksasta. Hampurin historialliseen satama alueeseen voi myös tutustua museolaivan kyydissä, jossa samalla voi tutustua paremmin sataman historiaan.

* Miniatur Wunderland –pienoismaailma: Hampurin vanhassa kaupungissa sijaitseva pienoisrautatie ja –maailma perustuu liikkuvista autoista, vedessä kulkevista laivoista, junista ja rakennuksista. Kulkuvälineiden liikkuminen toimii pitkälti automatisoidusti, ainoastaan laivaliikennettä ohjaa henkilökunta.

* Hagenbeckin eläintarha: Eläintarha sijaitsee Hampurin pohjoisosassa ja pitää sisällään valtavan määrän eläimiä. Eläintarhassa voi esimerkiksi katsella elefantteja, kirahveja, apinoita ja tiikereitä. Monia eläimiä voi myös syöttää hedelmillä ja vihanneksilla. Eläintarhaan kuuluu myös trooppinen akvaario jossa voi tutustua tuhansiin vedeneläviin.

* Planten un Blomen ja Japanilainen puutarha: Puistoalue sijaitsee Hampurin keskustassa. Planten un Blomenissa kasvaa lukuisia kasvi- ja kukkalajeja. Puistoon kuuluu myös kasvihuone ja suuri Japanilainen puutarha, patsaita ja vesialueita. Puistossa järjestetään paljon ulkoilmatapahtumia kuten musiikkikonsertteja ja teatteriesityksiä.

* Kaupungin puisto ja planetaario: Kaupungin puisto on täydellinen paikka rauhalliselle piknikille tai polkuveneilylle. Puiston vetonaula on sen planetaario, jonka yötaivasta ja tähtiä varten rakennettu kattokupoli on Euroopan suurin. Planetaariossa järjestetään muun muassa tähtitaivaaseen ja avaruuteen liittyviä esityksiä, ja myös musiikki- ja teatteriesityksiä.

Hotelli AO Hamburg Hauptbahnhof **

Hotelli sijaitsee lähellä keskusjuna-asemaa kuten myös kävelymatkan päässä ostosmahdollisuuksista ja ajanvietteistä.
Hotellissa on vastaanotto, baari, tallelokerot, langaton nettiyhteys (lisämaksusta).
Huoneissa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV.
Hotellin osoite:
Amsinckstrasse 6-10, D 20097 Hampuri.

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555