Hamburg, Germany. Famous place in the town, the Landungsb400x300
Saksa Hampuri

Hampurin juuret ovat hansakaupassa jolloin se oli yksi Itämeren kauppakeskittymiä. Tämä näkyy kaupunkikuvassa nykyäänkin ja ostettavaa on joka lähtöön ja satama onkin Saksan suurin ja kiireisin. Kaupan lisäksi liike-elämä ja erityisesti eri medioiden pääkonttorit ovat tyypillisiä Hampurille.
Suurkaupunkina Hampuri tarjoaa joka lähtöön jotain. On tarjontaa urheilufaneille, itse urheileville, teatterin ystäville, musiikin harrastajille, historiasta tykkääville, kulttuuria etsiville tai vain niille, jotka vain haluavat olla rauhassa ja katsella ja kuunnella.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa Hampuri

Hampurin juuret ovat hansakaupassa, jolloin se oli yksi Itämeren kauppakeskittymiä. Tämä näkyy kaupunkikuvassa nykyäänkin ja ostettavaa on joka lähtöön ja satama onkin Saksan suurin ja kiireisin. Kaupan lisäksi liike-elämä ja erityisesti eri medioiden pääkonttorit ovat tyypillisiä Hampurille.

Suurkaupunkina Hampuri tarjoaa joka lähtöön jotain. On tarjontaa urheilufaneille, itse urheileville, teatterin ystäville, musiikin harrastajille, historiasta tykkääville, kulttuuria etsiville tai vain niille, jotka vain haluavat olla rauhassa ja katsella ja kuunnella.

Sama pätee ruokaan – joka makuun löytyy jotain. Myös hampurilaisia on tarjolla, joskin paikalliset saattavat loukkaantua, mikäli kuvittelet niitä Hampurin perinneruuaksi – kokeile mieluummin vaikkapa jotakin näistä: Birnen, Bohnen und Speck (vihreitä keitettyjä papuja päärynän ja pekonin kera),  Bratkartoffeln (pannulla paistettuja perunaviipaleita) tai  Pannfisch (pannulla paistettu kala).

Hintaesimerkkimme 3 pv: 320 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen


Saksa Hampuri

* Hampuri on Saksan toiseksi suuri kaupunki ja maan tärkein satamakaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Saksassa Elben alajuoksun varrella. Hampuri on merellisen olemuksensa takia erilainen kuin muut Saksan suuret metropolit. Hampurissa riittää nähtävää etenkin HafenCityssä ja satama-alueilla, jotka on otettu uuteen käyttöön ja joihin koko ajan kohoaa merkittävää arkkitehtuuria.

* Hampurin taidehalli

* Alsterin vesialue: Alsterin vesialue on Hampurin keskellä sijaitseva vesialue joka on oikeastaan Elbe-joen sivujoki, johon kuuluu kaksi tekojärveä. Alster on kaunis vesialue ja sen ranta on myös suosittu lenkkeily ja rentoutumisalue. Hampuriin voi tutustua vesiltä käsin esimerkiksi hyppäämällä Alster-höyrylaivaan, joka lähtee useita kertoja päivässä Jungfernstiegista.

* Hampurin Satama: Hampurin Satama-alue toimi aikoinaan porttina jonka kautta tavarat ja myös ihmiset pääsivät tai joutuivat pois Saksasta. Hampurin historialliseen satama alueeseen voi myös tutustua museolaivan kyydissä, jossa samalla voi tutustua paremmin sataman historiaan.

* Miniatur Wunderland –pienoismaailma: Hampurin vanhassa kaupungissa sijaitseva pienoisrautatie ja –maailma perustuu liikkuvista autoista, vedessä kulkevista laivoista, junista ja rakennuksista. Kulkuvälineiden liikkuminen toimii pitkälti automatisoidusti, ainoastaan laivaliikennettä ohjaa henkilökunta.

* Hagenbeckin eläintarha: Eläintarha sijaitsee Hampurin pohjoisosassa ja pitää sisällään valtavan määrän eläimiä. Eläintarhassa voi esimerkiksi katsella elefantteja, kirahveja, apinoita ja tiikereitä. Monia eläimiä voi myös syöttää hedelmillä ja vihanneksilla. Eläintarhaan kuuluu myös trooppinen akvaario jossa voi tutustua tuhansiin vedeneläviin.

* Planten un Blomen ja Japanilainen puutarha: Puistoalue sijaitsee Hampurin keskustassa. Planten un Blomenissa kasvaa lukuisia kasvi- ja kukkalajeja. Puistoon kuuluu myös kasvihuone ja suuri Japanilainen puutarha, patsaita ja vesialueita. Puistossa järjestetään paljon ulkoilmatapahtumia kuten musiikkikonsertteja ja teatteriesityksiä.

* Kaupungin puisto ja planetaario: Kaupungin puisto on täydellinen paikka rauhalliselle piknikille tai polkuveneilylle. Puiston vetonaula on sen planetaario, jonka yötaivasta ja tähtiä varten rakennettu kattokupoli on Euroopan suurin. Planetaariossa järjestetään muun muassa tähtitaivaaseen ja avaruuteen liittyviä esityksiä, ja myös musiikki- ja teatteriesityksiä.

Hotelli AO Hamburg Hauptbahnhof **

Hotelli sijaitsee lähellä keskusjuna-asemaa kuten myös kävelymatkan päässä ostosmahdollisuuksista ja ajanvietteistä.
Hotellissa on vastaanotto, baari, tallelokerot, langaton nettiyhteys (lisämaksusta).
Huoneissa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV.
Hotellin osoite:
Amsinckstrasse 6-10, D 20097 Hampuri.

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.