Saksa Hannover kaupunkiloma

Hannover on kaupunki, joka yhdistää menneisyyden ja nykypäivän kiehtovalla tavalla. Tule ja koe Hannoverin ainutlaatuinen tunnelma itse. Hannoverin matkat >

Saksa Hannover kaupunkiloma

Keskiaikainen vanhakaupunki

Hannoverin keskiaikainen vanhakaupunki on sokkeloisten katujen ja idyllisten kahviloiden tyyssija. Hannover pommitettiin lähes maan tasalle toisen maailmansodan aikaan. Tämän takia se ei ulkomuotonsa puolesta ole kaikkein tavallisin keski-eurooppalainen kaupunki, joita yleensä leimaavat keskiaikaiset kirkontornit ja linnat. Arkkitehtuurinsa puolesta Hannover on 1950-luvulta ja sitä nuorempi. Kaupungissa on kuitenkin paljon viheralueita tasapainottamassa

Hannover – Historia kohtaa modernin elämän

Hannover, Pohjois-Saksan sydämessä sijaitseva kaupunki, on kiehtova yhdistelmä historiaa, kulttuuria ja nykyaikaista elämänmenoa. Tämä monipuolinen kaupunki tarjoaa upeita nähtävyyksiä, vilkasta kulttuurielämää ja vehreitä puistoja. Olitpa sitten historian harrastaja, kulttuurinnälkäinen matkailija tai luonnon ystävä, Hannoverissa riittää nähtävää ja koettavaa. Tutustu kanssamme tähän upeaan kaupunkiin ja anna Hannoverin ainutlaatuisen tunnelman viedä mukanaan!

Historiallisia helmiä ja moderneja ihmeitä

Hannoverin vanhakaupunki, Altstadt, on kuin matka menneisyyteen. Kapeat, mukulakiviset kadut ja kauniit, puutaloilla reunustetut torit vievät sinut suoraan keskiajan tunnelmaan. Käy Marktkirchessä, joka on Hannoverin vanhin kirkko ja arkkitehtoninen mestariteos. Vieressä sijaitseva vanha raatihuone (Altes Rathaus) tarjoaa lisää historiaa ja upeita näkymiä.

Kaupungin moderni puoli näkyy erityisesti Maschsee-järven ympäristössä. Tämä keinotekoinen järvi on suosittu paikka ulkoiluun ja virkistykseen. Voit vuokrata polkuveneen tai nauttia rennosta kävelystä järven ympäri. Lähistöllä sijaitseva uudempi raatihuone (Neues Rathaus) on yksi Hannoverin tunnetuimmista maamerkeistä. Sen hissi vie sinut kupoliin, josta avautuvat upeat näkymät koko kaupungin yli.

Kulttuuria ja tapahtumia joka makuun

Hannover on todellinen kulttuurikaupunki, jossa on monipuolinen tarjonta museoita, teattereita ja gallerioita. Hannoverin taidemuseo (Kunstmuseum) esittelee laajan kokoelman modernia ja klassista taidetta. Sprengel-museo puolestaan on omistettu modernille taiteelle ja tarjoaa vaikuttavan kokoelman 1900-luvun taidetta.

Kaupungin kulttuurikalenteri on täynnä tapahtumia ympäri vuoden. Hannoverin messut (Hannover Messe) ovat maailman suurimmat teollisuusmessut, jotka tuovat kaupunkiin vierailijoita ympäri maailmaa. Eläintarha Erlebnis-Zoo Hannover on erinomainen vierailukohde perheille, ja sen teemapohjaiset alueet vievät sinut matkalle ympäri maailman. Kesäisin Herrenhausenin puutarhat (Herrenhäuser Gärten) järjestävät näyttäviä ilotulituksia ja konsertteja.

Vehreitä puistoja ja herkullista ruokaa

Hannover on vehreä kaupunki, jossa on runsaasti puistoja ja ulkoilualueita. Herrenhausenin barokkipuutarhat ovat kaupungin helmi ja tarjoavat kauniita kävelyreittejä, suihkulähteitä ja historiallisia rakennuksia. Eilenriede, yksi Euroopan suurimmista kaupunkimetsistä, on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia luonnosta.

Ruokakulttuuri Hannoverissa on yhtä monipuolinen kuin itse kaupunki. Paikalliset herkut, kuten saksalaiset bratwurstit ja pretzelit, ovat ehdottomasti maistamisen arvoisia. Kaupungin lukuisat ravintolat tarjoavat makuja ympäri maailman, ja erityisesti Lindenin kaupunginosa tunnetaan trendikkäistä ruokapaikoistaan ja viihtyisistä kahviloistaan.

Saksa Hannover kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 3 pv: 310 € / hlö

 

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Saapuminen ja Kaupunkiin Tutustuminen

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Saapuminen Hannoveriin.

Hannoverin lentokentältä keskustaan pääsee helpoiten ja nopeimmin junalla. Lentokentän alla sijaitsee Hannover Flughafen -asema, josta lähtee suoria junayhteyksiä Hannoverin päärautatieasemalle (Hannover Hauptbahnhof). Junat kulkevat säännöllisesti ja matka kestää vain noin 15-20 minuuttia.

Ensimmäinen päivä alkaa rentouttavasti kävellen pitkin Hannoverin viehättävää vanhaakaupunkia, Altstadtia. Tutustu Marktkircheen, Hannoverin vanhimpaan kirkkoon, ja ihastele sen upeaa arkkitehtuuria. Käy vanhassa raatihuoneessa (Altes Rathaus), jossa historia herää eloon.

Iltapäivällä on hyvä hetki suunnata Maschsee-järvelle, joka on suosittu virkistysalue paikallisten keskuudessa. Järven ympäri käveleminen tai polkuveneen vuokraaminen tarjoaa loistavan tavan nauttia kaupungin kauniista maisemista. Lähistöllä sijaitsee Neues Rathaus, uudempi raatihuone, jonka näköalatasanteelta avautuvat upeat näkymät koko kaupunkiin. Illalla nautitaan romanttinen illallinen yhdessä kaupungin monista laadukkaista ravintoloista, esimerkiksi keskustan viihtyisillä kävelykaduilla tai Alster-järven rannalla sijaitsevassa ravintolassa. Näkymät järvelle auringonlaskun aikaan luovat täydellisen tunnelman romanttiselle illalle.


Päivä 2: Kulttuuria ja Historiaa

Aamiaisen jälkeen voitte suunnata Sprengel-museoon, joka on yksi Euroopan merkittävimmistä modernin taiteen museoista. Museo tarjoaa upean kokoelman 1900-luvun taidetta, ja sen näyttelyt kiehtovat sekä taiteen tuntijoita että noviiseja.

Seuraavaksi voitte suunnata Herrenhausenin barokkipuutarhoihin, jotka ovat todellinen vihreä keidas keskellä kaupunkia. Puutarhat tarjoavat kauniita kävelyreittejä, suihkulähteitä ja historiallisia rakennuksia, joissa voi viettää rentouttavan iltapäivän. Erityisesti Georgengartenin rauhallinen ilmapiiri on täydellinen paikka piknikille tai vain rauhalliselle yhdessäololle.

Illalla on paikallaan tutustua Hannoverin teatteritarjontaan ja nauttia kulttuurielämyksistä. Hannoverin oopperatalo ja monet teatterit tarjoavat laajan valikoiman esityksiä, joista voi valita mieleisensä. Illallinen nautitaan taas jossain kaupungin lukuisista ravintoloista, tällä kertaa ehkäpä trendikkäässä Lindenin kaupunginosassa, joka on tunnettu eläväisestä tunnelmastaan ja monipuolisesta ruokatarjonnastaan.


Päivä 3: Luontoa ja Shoppailua

Viimeinen päivä alkaa kävelyllä Eilenriede-kaupunkimetsässä, joka on yksi Euroopan suurimmista kaupunkimetsistä. Metsä tarjoaa loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen ja luonnon keskellä virkistäytymiseen. Eilenriede on täydellinen paikka kävelylle tai vaikka pyöräretkelle.

Iltapäivällä voi suunnata ostoksille. Mönckebergstraßen ostoskatu tarjoaa laajan valikoiman liikkeitä ja tavarataloja, joista löytyy kaikkea muotivaatteista paikallisiin herkkuihin. Alueen putiikit ja markkinat tarjoavat ainutlaatuisia ostoselämyksiä ja mahdollisuuden löytää jotain erityistä kotiin viemisiksi.

Matkan päätteeksi on aika palata hotellille ja valmistautua lähtöön. Hannoverin sujuvat liikennejärjestelyt tekevät lentokentälle siirtymisestä helppoa, ja tämä kaupunki jää varmasti mieleen unohtumattomana matkakohteena.

Kuljetus lentoasemalle ja paluulento Helsinkiin.

 

Intercityhotel Hannover ****

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä Hannoverin keskusrautatieasemaa.
Hotellin osoite:
ROSENSTR. 1
30159 HANNOVER

Saksa Hannover tekemistä ja käyntikohteita

Viihtyisät puistoalueet, lukuisat festivaalit ja vilkas kulttuurielämä houkuttelevat matkailijoita Saksan Hannoveriin. Hannover tunnetaan suurista messuistaan, mutta kaupunki on myös täynnä kiinnostavaa kulttuuria ja arkkitehtuuria.

* Neues Rathaus Neues Rathaus eli uusi kaupungintalo on Hannoverin komein nähtävyys. Rakennus otettiin käyttöön vuonna 1913 ja sen sisältötiloissakin pääsee vierailemaan. Rakennuksessa on esillä pienoismalleja kaupungista ennen sodan pommituksia.

* Hannoverin vanhakaupunki Vanhakaupunki jouduttiin rakentamaan sodan jälkeen lähes kokonaan uudestaan. Alueen suurimpia nähtävyyksiä on Marktkirche –kirkko, Leineschlossin linna-alue ja vanha kaupungintalo.

* Kröpcke Kröpcke eli kelloaukio on Hannoverin suosituin ajanviettoalue ja koko kaupungin sydän. Alueelta löytyy suuri tarjonta ravintoloita, kahviloita ja kauppoja sekä rautatieasema.

* Herrenhäusner garten on vanha kuninkaallinen puutarha, joka muodostuu neljästä eri puistoalueesta. Alueella on myös kauniita vanhoja rakennuksia sekä tunnettu Herrenhausenin panimo.

* Hannover Zoo Eläintarha sijaitsee Hannoverin keskustassa, ja on viidenneksi vanhin eläintarha Saksassa. Tarha avattiin vuonna 1865 ja sisältää noin 3400 eläintä joista löytyy 237 eri lajia.
* Marieburgin linna Linna on mielenkiintoinen päiväretkikohde joka sijaitsee 20 kilometrin päässä Hannoverista. 1800-luvulla rakennettu linna toimii nykyään museona ja on edelleen aluetta hallinneen Hannoverin suvun omistuksessa.

* Gehry Tower Yhdeksän kerroksisesta tornista tekee mielenkiintoiseksi sen omalaatuinen kierteinen muoto.

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Hannover – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.