Hollanti ja Saksa jokiristeily tulppaaneja ja kanavia

Hollanti ja Saksa jokiristeily keväisessä loistossaan. Näe tulppaanipeltoja, Rotterdam ja juustostaan tunnettu Gouda. Varaa Hollanti ja Saksa jokiristeily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Hollanti ja Saksa jokiristeily tulppaaneja ja kanavia

Saksa ja Hollanti yhdistelmämatka

Koe Saksa ja Hollanti uudesta näkökulmasta! Saksan puolelta Mainzista alkava Hollanti ja Saksa jokiristeily vie sinut halki keväisen Hollannin. Matkalla pääset ihailemaan laajoja tulppaanipeltoja, tutustumaan Rotterdamiin, jossa sijaitsee Euroopan suurin satama ja kokemaan juustomarkkinoistaan tunnetun Goudan. Matkalla näet myös monia mielenkiintoisia kohteita Saksassa ja voit ihastella joen varrella näkyviä kauniita keskiaikaisia linnoja ja viinitarhoja.

Hollanti ja Saksa jokiristeily tulppaaneja ja kanavia

Keväinen Hollanti viettelee matkaajan kukkaloistollaan. Mataan kannattaa varata muutama ylimääräinen päivä, jolloin kerkeää kunnolla nauttia Keukenhovin laajoista tulppaaniviljelmistä ja ainutlaatuisesta värien loistosta ja väri-iloittelusta kukkaistutuksilla.

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Hollanti ja Saksa jokiristeily tulppaaneja ja kanavia

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1395 € / hlö

Päivä 1:
Nouse laivaan! MS Johann Strauss lähtee illalla matkaan Mainzista.

Päivä 2:
Aamulla laiva saapuu Kölniin, jossa voit osallistua kaupunkikierrokselle, jonka aikana näet tietysti Kölnin kuuluisan tuomiokirkon. Iltapäivällä laiva jatkaa matkaansa pitkin Saksan ja Hollannin vesistöjä.

Päivä 3:
Laiva saapuu aamulla iloiseen Amsterdamiin. Voit osallistua retkelle Keukenhofin maailmankuuluun, värikkääseen tulppaanipuistoon. Keukenhofin puistossa kasvaa yli 800 lajia tulppaaneja vanhojen puiden, lampien, tuulimyllyjen ja modernien veistosten keskellä. Iltapäivällä Amsterdamin kaupunkikierros ennen kuin laiva jatkaa matkaansa.

Päivä 4:
Laiva saapuu Rotterdamin elämää kuhisevaan satamakaupunkiin. Voit osallistua bussimatkalle Goudan kaupunkiin, joka on tunnettu juustomarkkinoistaan. Itse juustoa ei valmisteta kaupungissa, mutta sitä on kaupattu kaupungissa jo vuosisatojen ajan. Erityisesti kaupungin historiallinen tori, jonka laidalla kohoaa vaikuttava goottilainen kaupungintalo, on näkemisen arvoinen. Bussimatka jatkuu Delftin kaupunkiin, joka on tunnettu käsinmaalatusta keramiikastaan ja 1600-luvulla eläneestä taidemaalarista Johannes Vermeeristä. Kun laiva lähtee Rotterdamista, pystyt kunnolla ihmettelemään Euroopan suurimman sataman kokoa.

Päivä 5:
Viimeinen päivä Hollannin puolella sujuu Nijmegenin kaupungissa. Voit osallistua kävelykierrokselle, joka tutustuttaa sinut tämän Hollannin vanhimman kaupungin historiaan. Iltapäivällä palataan taas Saksan puolelle, lipuen rauhallisesti pitkin Reinin aaltoja.

Päivä 6:
Laiva ankkuroituu Königswinteriin, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua bussimatkalle Drachensfelsin linnanraunioille. Linna rakennettiin 1100-luvulla ja se on ollut näyttämönä monissa paikallisissa legendoissa, joista kuuluisimmassa, Nibelungenliedissä, kerrotaan, kuinka tarinan sankari Siegfried tappoi kukkulan luolassa asuneen lohikäärmeen Fafnirin ja kylpi tämän veressä tullakseen haavoittumattomaksi. Kukkulan laelle kuljetaan vanhan hammasratasjunan kyydissä ja ylhäältä kukkulalta aukeaa hulppeat näkymät Reininlaakson ylle. Matka jatkuu Moselin ja Reinin yhtymäkohdassa sijaitsevaan Koblenziin, jossa noustaan takaisin laivan kyytiin ja matka jatkuu pitkin Reiniä ja sen kaikkein kauneinta ja romanttisinta osuutta, Mittelrheiniä, jossa jokivarsia reunustavat monet keskiaikaiset linnat ja matkan aikana ohitetaan legendaarinen Lorelein kallio, jossa paikallisten legendojen mukaan istuu joko merenneito tai näkki, joka laulullaan hurmaa varomattomat ohikulkijat kuolemaan. Kannattaa siis olla tarkkana! Illalla laiva pysähtyy vielä Rüdensheim am rheinissä, jossa voit itsenäisesti käydä pienellä iltakävelyllä Drosselgassella, jossa on lukemattomia pieniä viinitavernoja.

Päivä 7:
Yön aikana laiva on seilannut takaisin Mainziin, ja aamupalan jälkeen on aika nousta laivalta viimeisen kerran ja aloittaa kotimatka monta muistoa rikkaampana.

MS Johann Strauss

MS Johann Straussilla on 72 hyttiä, joissa kaikissa on ikkuna, osassa myös pieni parveke.

Lue lisää

Alankomaat/Hollanti tunnetaan tuulimyllyjen, tulppaanien, kanavien, puukenkien ja suvaitsevaisuuden maana. Suuri osa maata on valloitettu mereltä. Hollantilaiset ovat taistelleet veden kanssa vuosisatoja rakentaen patoja ja kuivaten järviä.
Pääkaupunki: Amsterdam
Virallinen kieli: Hollanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1395€ / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily MS Johann Straussilla valitussa hyttiluokassa
* Täyshoito laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, illallinen ja iltapala)
* Viihdeohjelma laivalla
* Matkalaukkupalvelu laivalla
* Satamamaksut
* Englanninkielinen opas laivalla
* Lentokenttäkuljetukset

Lisämaksusta:
* Kiertoajelupaketti 340€/hlö
* All-inclusive juomapaketti laivalla 125€

 

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555