Hollanti ja Saksa jokiristeily tulppaaneja ja kanavia

Hollanti ja Saksa jokiristeily keväisessä loistossaan. Näe tulppaanipeltoja, Rotterdam ja juustostaan tunnettu Gouda. Varaa Hollanti ja Saksa jokiristeily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Hollanti ja Saksa jokiristeily tulppaaneja ja kanavia

Saksa ja Hollanti yhdistelmämatka

Koe Saksa ja Hollanti uudesta näkökulmasta! Saksan puolelta Mainzista alkava Hollanti ja Saksa jokiristeily vie sinut halki Hollannin. Matkalla näet monia mielenkiintoisia kohteita myös Saksassa ja voit ihastella joen varrella näkyviä kauniita keskiaikaisia linnoja ja viinitarhoja.

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Hollanti ja Saksa jokiristeily tulppaaneja ja kanavia

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1909 € / hlö

Lähtöpäivät 2023: 3. – 9.7. & 10. – 16.8.

Päivä 1:
Nouse laivaan! MS Johann Strauss lähtee illalla matkaan Mainzista.

Päivä 2:
Nauti matkasta laivan kulkiessa kohti Hollannin vesistöjä.

Päivä 3:
Saavumme aamulla Kampeniin, entisen Hansaliiton jäseneen.
Tutustutaan satamakaupunkiin kävely kierroksella kaupungin halki. Kierroksen jälkeen suunnataan viehättävävään Giethoornin kylään ”Pohjoisen Venetsiaan”. Ennen laivalla palaamista vieraillaan myös Urkissa, vanhassa kalastajakylässä.

Päivä 4:
Aamulla lähdetään kauniiseen Hindeloopeniin, jossa vanhat talot erikoisine julkisivuineen, pienet puusillat ja hiljaiset kanavat herättävät kiinnostuksesi. Kaupunki on tunnettu Hindeloopen-taiteesta ja hindeloopen-asusta.

Myöhemmin ylitämme Sulkemispadon IJsselmeerin pohjoispäässä. Ylityksen jälkeen kaupunkikierros Enkhuizenin läpi. Kuten Hindeloopen, myös Enkhuizen koki kukoistusaikansa 1600-luvulla United East India Companyn tärkeänä satamana – josta jotkut historialliset rakennukset todistavat edelleen. Illalla laiva jatkaa matkaansa Amsterdamin suuntaan.

Päivä 5:
Tämä aamu on omistettu Alankomaiden pääkaupungille Amsterdamille. Suurella kanavakierroksella vilkkaan metropolin halki voit tutustua siltarikkaaseen Amsterdamiin joen näkökulmasta. Puolenpäivän aikoihin olet takaisin laivalla. Pian tämän jälkeen laiva lähtee ja palaa Mainziin.

Päivä 6:
Vietä toinen miellyttävä päivä laivalla. Anna miehistön hemmotella sinua samalla, kun vaihteleva maisema kulkee ohi.

Päivä 7:
Yön aikana laiva on seilannut takaisin Mainziin, ja aamupalan jälkeen on aika nousta laivalta viimeisen kerran ja aloittaa kotimatka monta muistoa rikkaampana.

MS Johann Strauss

MS Johann Straussilla on 72 hyttiä, joissa kaikissa on ikkuna, osassa myös pieni parveke.

Lue lisää

Alankomaat/Hollanti tunnetaan tuulimyllyjen, tulppaanien, kanavien, puukenkien ja suvaitsevaisuuden maana. Suuri osa maata on valloitettu mereltä. Hollantilaiset ovat taistelleet veden kanssa vuosisatoja rakentaen patoja ja kuivaten järviä.
Pääkaupunki: Amsterdam
Virallinen kieli: Hollanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki
* Risteily MS Johann Straussilla valitussa hyttiluokassa
* Täyshoito laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, illallinen ja iltapala)
* Juomapaketti (vesi, kahvi/tee, virvoitusjuomat, olut, talon viini)
* Kapteenin illalllinen
* Retket ohjelman mukaan
* Viihdeohjelma laivalla
* Satamamaksut
* Englanninkielinen opas laivalla

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Lisäyöt Mainzissa tai Frankfurtissa

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555