Hollanti tulppaanien kukkiessa jokiristeily

Koe Hollanti uudesta näkökulmasta! Amsterdamista alkavalla jokiristeilyllä pääset ihailemaan laajoja tulppaanipeltoja, tutustumaan Rotterdamiin ja juustomarkkinoistaan tunnettuun Goudaan.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Hollanti tulppaanien kukkiessa jokiristeily

Koe Hollanti uudesta näkökulmasta! Amsterdamista alkava jokiristeily vie sinut halki keväisen Hollannin, matkalla pääset ihailemaan laajoja tulppaanipeltoja, tutustumaan Rotterdamiin, jossa sijaitsee Euroopan suurin satama ja kokemaan juustomarkkinoistaan tunnetun Goudan. Pääset myös tutustumaan maailman suurimpaan tulvasuojausjärjestelmään Deltaworksiin ja keinotekoiseen murtovesialtaaseen IJselmeeriin.

Hinta alkaen 825 € / hlö

Päivä 1:
Nouse laivaan! MS Johann Strauss lähtee illalla matkaan Amsterdamista.

Päivä 2:
Aamulla laiva saapuu Rotterdamin vilkkaaseen satamakaupunkiin. Voit osallistua bussiretkelle Goudaan, joka on tunnettu juustoistaan, joita kaupungissa on myyty vuosisatoja. Kaupungissa on kaunis tori ja upea goottilainen kaupungintalo, joka on eräs Hollannin vanhimpia. Kaupungista löytyy myös goottilainen Sint Janskerk –basilika, joka 123 metriä pitkänä on Hollannin pisin kirkko ja kuuluisa lasimaalauksistaan. Rotterdamissa nautitaan lounas laivalla ja sen jälkeen alkaa toinen bussimatka, tällä kertaa kohteina ovat Delft ja Den Haag. Illalla risteily jatkuu kohti uusia seikkailuja.

Päivä 3:
Matkan kolmas päivä vietetään Zeelandin provinssissa, jossa ihmiset ovat asuneet vuosisatoja läheisessä kontaktissa luonnonvoimien – tuulien ja aaltojen – kanssa. Voit osallistua kävelykierrokselle hurmaavassa Zierikzeen kaupungissa, jossa on lukuisia kalastajien ja kauppiaiden asumuksia ja Watersnood museo, jossa muistellaan vuoden 1953 suurta tulvaa. Laivalla nautitun lounaan jälkeen tutustutaan Delta Worksiin, jossa opimme maailman suurimmasta tulvasuojausjärjestelmästä nimeltään Deltaplan.

Päivä 4:
Laiva on koko päivän ankkuroituna Amsterdamissa, ja aamulla voit osallistua bussiretkelle IJsselmeeriin, matalaan keinotekoiseen murtovesialtaaseen, joka luotiin katkaisemalla yhteys Pohjanmereen 32 kilometriä pitkällä Afsluitdijkin padolla. Aluksi vieraillaan pienellä Marchen saarella, jolla on pylväiden varaan rakennettuja taloja, koska alue joutui aikoinaan säännöllisesti tulvien alle. Vuodesta 1957 pato on yhdistänyt saaren mantereelle. Seuraavaksi tehdään veneretki pienellä Markenexpress-laivalla hurmaavaan Voledamin kalastajakylään, jossa on lukuisia kapeita kujia ja kalastajien mökkejä. Lounas nautitaan laivalla ja iltapäivällä on retki maailmankuuluun Keukenhofin tulppaaniparatiisiin, jossa silmien eteen levittäytyy isoja peltoja täynnä kukkivia tulppaaneja. Kuvankauniissa puistossa voit nähdä yli 800 eri tulppaanilajiketta vanhojen tuulimyllyjen, lampien, puiden ja modernien taideteosten katveessa.

Päivä 5:
Aamiainen laivalla ja sen jälkeen ikimuistoinen jokiristeily on ohi ja on aika siirtyä lentokentälle ja kohti kotia.

MS Johann Strauss

MS Johann Straussilla on 72 hyttiä, joissa kaikissa on ikkuna, osassa myös pieni parveke.

Lue lisää

Alankomaat/Hollanti tunnetaan tuulimyllyjen, tulppaanien, kanavien, puukenkien ja suvaitsevaisuuden maana. Suuri osa maata on valloitettu mereltä. Hollantilaiset ovat taistelleet veden kanssa vuosisatoja rakentaen patoja ja kuivaten järviä.
Pääkaupunki: Amsterdam
Virallinen kieli: Hollanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Amsterdam-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily MS Johann Straussilla valitussa hyttiluokassa
* Täyshoito laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, illallinen ja iltapala)
* Viihdeohjelma laivalla
* Matkalaukkupalvelu laivalla
* Satamamaksut
* Englanninkielinen opas laivalla

Lisämaksusta:
* Kiertoajelupaketti (Bussimatkat Gouda, Delft&Den Haag, Keukenhof ja IJsselmeer sis. Markenexpressin ja Voledamin kävelykierroksen, vierailu Deltaworksissä ja kävelykierros Zierikzeessä) 259€/hlö
* Lentokenttäkuljetukset
* Lisäyöt Amsterdamissa

 

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet