Intia junamatka Maharajas’ Express

Intian Maharaja Express Luxury junamatkalla matkustat kuin kuninkaat ja kuningattaret, eleganssin ja romanssin maailmassa. Intian matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Intia junamatka Maharajas’ Express

Unohtumaton kuninkaallinen junamatka!

Kiehtova matka läpi mystisen Intian hienoimpien kohteiden antaa sinulle mahdollisuuden tutustua tämän maan todelliseen sieluun. Tyyli, ylellisyys ja loisto yhdistyvät – Intia junamatka Maharajas’ Expressissä, joka on Intian upeimpia luksusjunia. Se tarjoaa paljon muutakin kuin pelkän matkan – tällä kiertomatkalla voit nimittäin tutkia Intian eksoottisimpia ja värikkäimpiä paikkoja, kaupunkeja ja linnoituksia ja ihmetellä maan henkeäsalpaavaa viehätysvoimaa. Junamatkan aikana saat nähdä villieläinpuistoja ja temppeleitä, joita ympäröivät karut vuoret ja ihailla villien järvien ja vesistöjen kauneutta. Pääset myös tutustumaan valtaviin Mumbain ja Delhin metropoleihin, ja tietysti näet myös Intian tunnetuimman nähtävyyden, Taj Mahalin temppelin.

Intia junamatka Maharajas’ Express

Maharaja’s Express on yksi ylellisimmistä junista Intiassa. Matkustat samaan tyyliin, kuin aikaisempien aikakausien kuninkaat ja kuningattaret ja junamatka saa mielikuvituksesi lentämään eleganssin ja romanssin maailmaan tämän upean maisemareitin aikana. Tämän matkan jälkeen sinulle jää kaipaus palata uudelleen tähän ainutlaatuiseen maahan!

Maharaja´s Expressissä on 14 ilmastoitua vaunua, joissa on 43 kauniisti sisustettua hyttiä kylpyhuoneineen. Majoitusvaunujen lisäksi junassa on kaksi ravintolavaunua, baarivaunu ja oleskeluvaunu baareineen sekä erilliset vaunut henkilökunnalle. Reittejä on valittavanasi erilaisia ja eri pituisia, 4-8 päivän mittaisia.  Matkalla pysähdytään mielenkiintoisissa paikoissa ja matkan hintaan sisältyy täysihoito, kiertoajelut ja retket.

Lähtöpäivät 2022:

Kysy vaihtoehtoisia reittejä toimistoltamme! Intian matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Intia junamatka Maharajas' Express

Kymenmatkat FB>

 

Australia kiertomatka>

Hintaesimerkkimme 9 pv: 7459€ / hlö 

Hintaan sisältyy:
*
Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen deluxe hytissä
* All inclusive
* Ilmaiset talon viinit, virvokkeet ja olut
* Matkanjohtajan palvelut
* Ensihoitaja junassa
* Kaikki ateriat
* Nähtävyyksien sisäänpääsymaksut
* 24 h palvelu
* Retket
* Lisäyö Mumbaissa ja Delhissä

Matkaohjelma

Päivä 1 (sunnuntai): Mumbai
Tervetuloa Maharajas’ Expressiin! Illallinen junassa

Päivä 2 (maanantai): Udaipur
Saapuminen Udaipuriin, joka on yksi Rajastanin romanttisimmista kaupungeista. Udaipur on myös tunnettu järvien kaupunkina. Vierailu kaupunkipalatsissa ja kristalligalleriassa. Valtava kaupunkipalatsi kohoaa yli Pichola järven ja on suurin palatsikompleksi Rajastanissa.

Päivä 3 (tiistai): Jodhpur
Jodhpur, ’Sininen kaupunki’ perustettiin 1459, ja se on vanhin Rajastanin suurista kaupungeista. Mahdollisuus vierailuun paikallisessa kylässä tai hotellin kylpylässä. Kävelykierros Old Clock Tower -markkinoilla, josta jatketaan Mehrangarhin linnoitukseen. Mehrangarh tarkoittaa majesteettista linnoitusta ja se on yksi Intian suurimmista linnoituksista. Tämä upea linnake sijaitsee kaupungin keskellä 125 m korkealla mäellä.

Päivä 4 (keskiviikko): Bikaner
Saapuminen Bikanerin aavikkovaltakuntaan, jota kansan kielellä kutsutaan kameleiden maaksi, koska alue on tunnettu siellä työjuhtina toimivista kameleistaan. Lounas junassa ja iltapäivällä vierailu Junagarhin linnoituksessa, vanhassa kaupungissa ja Karni Matan temppelissä.

Päivä 5 (torstai): Jaipur
Tänä aamuna Maharaja Express on saapunut Jaipuriin, joka on Rajastanin värikkään maakunnan pääkapunki. Jaipurissa  on hyvät ostosmahdollisuudet ja erityisesti kaupungista kannattaa hankkia tekstiilejä, koruja tai mattoja. Ennen matkan jatkumista vierailu Amber Fortin linnoituksessa.

Päivä 6 (perjantai): Ranthambore-Fatehpur Sikri
Aikaisin aamulla saapuminen Ranthamboreen ja viidakkosafari Ranthambhoren kansallispuistossa, joka on tunnettu tiikereistään. Paluu junalle joka lähtee Fatehpur Sikriin. Lounas junassa. Fatehpur Sikrin arkkitehtoorista loistoa ei voi sanoin kuvailla, vaan se täytyy kokea.

Päivä 7 (lauantai): Agra
Saapuminen Agraan aikaisin aamulla. Vierailu Taj Mahalissa – upeassa rakkauden monumentissä. Suurmogulien valtakunnan hallitsija Shah Jahan rakennutti sen 1600-luvulla muistoksi synnytyksessä kuolleelle lempivaimolleen. Taj Mahalin rakentaminen kesti 23 vuotta ja se valittiin Unescon maailman perintökohteeksi vuonna 1983. Myöhemmin paluu junalle ja alkaa matkan viimeinen osuus kohti Delhiä, jonne saavutaan iltapäivällä.

Yksi yö hotellissa ennen ja jälkeen junamatkan

Intia Maharaja´s Express

Kaikissa Intian Maharaja´s Express  junan hyteissä on huippuluokan mukavuuksia, kuten televisio, langaton internet, suoravalintapuhelin, DVD-soitin, LCD-näyttö, vaatekaappi, tallelokero ja ilmastointi sekä kylpyhuone, kuten suihku, kuuma ja kylmä vesi, wc ja pesuallas. Jotta vierailustasi tulee rento ja mukava, on tarjolla mukavuuksia, kuten kylpytakit, tossut, hiustenkuivaaja, valikoima ylellisistä öljyistä valmistettuja kylpytuotteita.

Lue lisää
Intia Mumbai The Taj Mahal Palace Hotel

Ikoninen Taj Mahal Palace sijaitsee majesteetillisesti Intian porttia vastapäätä, suositulla Colaban alueella. Hotellista avautuu näkymä Arabianmerelle. Ylellisessä hotellissa on 10 ravintolaa ja Jiva Spa, jossa voit nauttia monenlaisista ​​perinteisistä intialaisista ​​hoidoista.

Lue lisää
Intia Delhi The Lalit New Delhi

The Lalit New Delhi sijaitsee vilkkaalla Connaught Place -alueella. Asiakkaiden käytettävissä on täysin varustettu spa-tila ja ulkouima-allas. Ylimmän kerroksen Oko-ravintolassa voi maistella aasialaisen keittiön herkkuja ja ihailla 360-asteista näkymää New Delhiin.

Lue lisää

Intian tunnetuin ja yksi koko maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä on Taj Mahal, joka sijaitsee Agrassa parinsadan kilometrin päässä Delhistä.
Pääkaupunki: New Delhi
Virallinen kieli: Hindi, Englannin kieli
Valuutta: Intian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva koko 5x5cm, viisumikaavake sekä matkavakuutuksesta kopio.
Aikaero Suomeen: +2:30
Kesäajalla: +3:30
Ilmasto: Intia on yli 3000 km pitkä maa, joten maahan mahtuu monenlaisia ilmastovyöhykkeitä. Himalajan vuoristossa on ympäri vuoden lunta ja jäätä, rannikolla vallitsee trooppinen ilmasto. Maan luoteisosassa on aavikkoa, koillisosassa hedelmällisiä riisipeltoja. Monsuunituulet vaikuttavat lähes koko Intiassa. Sateet maan eteläosassa alkavat kesäkuun alussa ja ne etenevät pohjoiseen. Sadekausi jatkuu lokakuuhun saakka. Joulukuusta helmikuuhun on kuivaa ja viileää, maaliskuusta toukokuuhun kuumaa ja kuivaa.
Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555