Irlanti Dublin ekologista matkailua ryhmämatka

Ekologista matkailua Irlannin luontokohteissa tai opastetusti polkupyörillä pääkaupunki Dublinissa. Varaa Dublin ekomatka>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Irlanti Dublin ekologista matkailua ryhmämatka

Ekomatkailua Irlannissa

Tutustu erilaisiin ekologisiin kohteisiimme, jotka sijaitsevat Irlannissa, kuten esimerkiksi pääkaupunki Dublinissa, Corkissa tai Waterfordissa. Tehdään yhdessä näistä matkaesimerkeistä ryhmällenne sopiva Irlanti Dublin ekologista matkailua ryhmämatka, räätälöimme matkapaketin ryhmällenne valintanne mukaan. D ublin

My Bike or Hike / Dublin

Sen sijaan että perinteisen kaupunkikierroksen tekisi bussilla, on meillä vaihtoehtoisia keinoja tutustua Dubliniin. My Bike or Hike tarjoaa erilaisen tavan kiertää kaupunkia, ilman että viettäisi koko aikaa bussissa istuen. Ei muuta kuin kypärä päähän, heijastinliivi päälle ja ei kun polkemaan pyörällä ympäri Dublinia! Opas ohjaa ryhmän rauhallisessa tahdissa ympäri kaupunkia, joten aikaa on tarpeeksi aikaa nähdä kaikki hienoimmat nähtävyydet, joita Dublinilla on tarjottavana. Sään salliessa on mahdollista järjestää piknik lounas esimerkiksi St Stephens Green puistossa kierroksen päätteeksi, sen lisäksi on mahdollista järjestää opastettuja kierroksia pitkin pyöräilyreittejä sekä Dublinin kaupungissa, että sen ulkopuolella vaikkapa hybridi – ja sähköpyörien avulla.

Kokoaan kuuluisampi Dublin

Kaupunki, joka kaappaa mielikuvituksesi, Dublin! Opastetulla kierroksella opit Dublinin ja Irlannin värikkäästä historiasta kuten myös modernista nykypäivän elämästä. Näet Dublinin pääkadun, O´Connell streetin ja General Post officen, joka on ollut yksi tärkeimmistä maamerkeistä Irlannin vaikeuksien aikana, kun Irlanti taisteli itsenäisyytensä eteen. Trinity College on vanhin yliopisto Irlannissa ja se sijaitsee lähellä St.Stephens Green-puistoa. St.Patrickin katedraali ja Christchurchin katedraali ovat henkeäsalpaavia etkä tietenkään halua missata kuuluisaa Temple Barin aluetta täynnä pubeja, kauppoja ja ravintoloita. Dublinin tunnetuimmat yrjönaikaiset rakennukset kauniiden ovien kera varmistavat sen, että rakastut vanhaan Dubliniin!

Dublin ekologista matkailua ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 995 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1265 € / hlö

Räätälöimme ryhmämatkat toiveidenne mukaan!

 

Seal Rescue Ireland

Suloiset eläimet ovat parasta mitä maailmalla on tarjota, eikä mikään ole parempaa kuin nähdä hieman eksoottisempia eläimiä muuten kuin TVssä tai kuvassa. Seal Rescue Ireland pelastaa loukkaantuneita hylkeitä ja pyrkii kuntouttamaan ne niin että ne voidaan vapauttaa takaisin luontoon.
Täällä on mahdollista nähdä hylkeitä todella läheltä ja joskus on mahdollista jopa päästä syöttämään niitä! Hylkeitä kutsutaan leikkisästi englanniksi ’dogs of the sea’ eli meren koiriksi, ja tämän paikkansa pitävyyden pääsee todistamaan, kun näkee nämä suloiset ja leikkisät eläimet läheltä. Vierailun aikana kuullaan ja nähdään kuinka arvokasta työtä täällä tehdään hylkeiden parissa. Seal Rescue Ireland on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka!

Bog of Allen Nature Centre, Co. Kildare

Bog of Allen Nature Centre on yksi Kildaren tärkeimmistä ECO Tourism matkailukohteista. Se on kansainvälinen turvemaiden koulutuksen, suojelun ja tutkimuksen keskus, jota johtaa Irlannin turvealueiden suojeluneuvosto Irish Peatland Conservation Council (IPCC) järjestö. Tämä järjestö on perustanut turvemaiden luonnonsuojelualueiden verkoston, johon kuuluu soiden, korotettujen soiden ja peitesoiden elinympäristöt. Alueelta löytyy paljon tekemistä ja näkemistä ja opastetulla kierroksella saadaan kattava kuva Irlannin suoalueista, niiden historiasta ja kehittämisestä ja hyötykäytöstä nykypäivänä.
Täältä löytyy mm. suomuseo, Bog of Allen luontokeskus sekä puutarha, jossa on useita hyönteisiä ja mm. lihansyöjäkasveja. Tämä on täysin luomupuutarha, jota hoidetaan ilman torjunta-aineita, kemikaaleja, turvepohjaisia maanparannusaineita ja vesijohtovettä.

Atlantic Whale and Wildlife Tours

Courtmacsherryssä, Länsi-Corkin rannikolla, on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä merelle tutustumaan delfiineihin, erilaisiin valaisiin ja muihin mereneläviin, jotka näissä vesissä kulkevat.

Retkivaihtoehtoja on kaksi. Ensimmäinen on noin 3–4 tunnin veneretki Courtmacsherryn satamasta, ja siinä suunnataan juuri sinne, missä viimeisimmät valashavainnot on tehty. Irlannin rannikko on valaiden ja delfiinien suojelualue, ja jo sen vuoksi oivallinen paikka seurata näiden upeiden meren nisäkkäiden elämää, häiritsemättä niitä sen suuremmin.
Toisella retkellä tutustutaan enemmän myös muihin eläimiin, joihin voi törmätä rannikolla. Muun muassa erilaiset merilinnut otetaan huomioon tämän retken aikana.

Meriretki Länsi-Corkin maisemiin

(koko päivän retki Corkista)
Aamupalan jälkeen karistetaan Corkin kaupungin pölyt jaloista ja lähdetään koko päivän retkelle Länsi-Corkiin. Päivän aikana nähdään upeita jylhiä merimaisemia ja reitti kulkee osaksi kuuluisaa Wild Atlantic Way maisereittiä pitkin. Matkan varrella on useita viehättäviä pikkukaupunkeja kuten Skibbereen ja Rosscarbery, joissa poiketaan tutustumassa perinteiseen irlantilaiseen elämänmenoon. Näistä loytyy ihania pieniä erikoisliikkeitä, pubeja ja kahviloita.
Päivän kohokohta; jännittävä meriretki lähtee idylisestä Baltimoren kylästä ja sen aikana päästään näkemään henkeäsalpaavien maisemien lisäksi useita mereneläviä kuten hylkeitä ja hyvällä tuurilla myös delfiinejä ja valaita !
Maittava lounas nautitaan sopivassa paikassa päivän aikana. Retken kesto 8h
(Huom. retkellä on säävaraus).

Blackwater ECO TOURS

(koko päivän retki esim. Corkista tai Clonmelista)
Blackwater Eco Tours on ekomatkailuyritys, joka tarjoaa ekologista majoitusta, jokiaktiviteetteja ja kävelyreittejä Blackwater-joen laaksossa Waterfordin maakunnassa. Kestävän matkailun periaatteet näkyvät vahvasti yrityksen kaikissa toiminnoissa. Blackwater-joki on nimetty erityiseksi suojelualueeksi ja siellä asuu monia harvinaisempia lintulajeja, kuten kuningaskalastajia, muuttohaukkoja, kurkia, haikaroita sekä muita lajeja esim saukkoja. Alueen upeaan ja pilaamattomaan luontoon voidaan tutustua joelta käsin noin puolentoista tunnin Zingara veneretkellä. Ryhmille on mahdollista vuokrata myös kanootit tai kajakit. Veneretken aikana tutustutaan alueen mielenkiintoiseen historiaan ja matkan varrella nähdään upeita vanhoja linnoja ja raunioita, jotka kätkevät sisäänsä valtavat määrät historian huminaa ! Vierailun jälkeen voidaan mennä lounaalle läheiseen Dungarvanin kalastajakaupunkiin, joka sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä.
Täältä löytyy myös neljä pientä mökkiä. Näissä Eco Podeissa voi majoittua max 4-5 henkilöä. Näissä kaikissa on varusteena minikeittiö, suihku ja wc. Podien edustalla on pieni piknik-alue ja grillausmahdollisuus.

Sólás Na Mara SPA, Co. Waterford

Sólás Na Mara-merileväkylpylä & Wellness keskus sijaitsee kauniilla paikalla pienen irlantilaiskylän An Rinn satamassa ja tarjoaa näkymät merenlahdelle, jonka taustalla on Comeraghs vuoret. Merileväkylvyillä on pitkät perinteet Irlannissa ja sen positiivisia vaikutuksia kehoon on arvostettu vuosisatojen ajan.
Ravintorikas kylpy auttaa kehoa hyödyntämään merilevän edut, jotka sisältävät runsaasti luonnossa esiintyvää jodia, kalsiumia, magnesiumia, E- ja F-vitamiineja. Merileväkylvyn kynttilänvalossa kruunaa höyrysauna ”box”, jotka yhdessä takaavat täydellisen rentoutumiskokemuksen.

Kylpylä tarjoaa myös erilaisia hierontoja ja kasvohoitoja.

Ballykeefe tislaamo

Ballykeefe tislaamo sijaitsee kuvankauniin irlantilaisen maalaismaiseman ympäröimänä, Kilkennyn kaupungin lähellä. Tämä palkittu tislaamo tuottaa erilaisia ginejä, whiskeyä ja vodkaa.
Tislaamo, ja lähellä sijaitseva maatila, ovat Ging perheen omistuksessa. Maatilalla kasvatetaan ohraa, jota käytetään tislaamossa tehtyjen juomien tuottamisessa. Tuottamalla oman ohran, on helppo mahdollistaa, että juomien valmistuksessa käytetään vain korkeatasoisia raaka-aineita. Tämän lisäksi on yrityksen helppo toimia mahdollisimman ympäristöystävällisesti, sekä varmistaa että yrityksen tuottama hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.
Tislaamossa tehdyn kierroksen aikana tutustutaan juomien tuottamisprosessiin, kuullaan eri salaisuuksia jotka ovat mahdollistaneet Master Distillerin kaikki voitetut palkinnot ja lopuksi maistellaan tislaamolla tuotettuja juomia.

Galtee Honey Farm

Galtee Honey Farm on perheyritys, joka pitää mehiläisiä ja tuottaa hunajaa Burncourtissa, Cahirin lähistöllä. Heillä on noin 170 mehiläispesää, jotka ovat levitetty ympäri kolmea maakuntaa; Corkia, Tipperaryä sekä Limerickiä.
Yritys tuottaa sekä hunjaa että eri hunajasta valmistettuja tuotteita, kuten kynttilöitä ja huulirasvaa. He pyrkivät toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti, eivätkä lisää sokeria missään vaiheessa hunajan tuottoa. Lisäksi mehiläisillä on pääsy moneen erilaiseen kukkaan ja kasviin. Tämän vuoksi yksikään purkki hunajaa ei maistu täysin samalta kuin toinen,
Vierailun aikana saadaan tutustua eri hunajiin, hunajasimaan, oppia yrityksestä, hunajan valmistusprosessista sekä totta kai mehiläisistä.

Joyce Country Wool, Co. Connemara

Carina Coyne ja hänen miehensä Marcus sekä heidän 2 tytärtään omistavat lammastilan, joka sijaitsee kauniilla paikalla Lough na Fooeyn järven rannalla Connemarassa. Carina on kutonut pienestä asti, samoin kuin hänen äitinsä, jolle kutominen ja ompelu olivat päivittäistä puuhaa. Eräänä päivänä Carina kutoi tyttärelleen oikeasta villasta peiton ja ymmärsi kuinka iso ero on akryyli – ja villalangoilla. Niimpä hän päätti ostaa tarpeeksi villaa toisen peiton kutomiseen ja rakastui täysin villalla kutomiseen, mutta tiesi etta laadukas villalanka oli erittäin arvokasta, niinpä hän pyysi Marcusta jättämään hänelle vasta kerittyä villaa ja eipä aikaakaan, kun hän oli tilannut Englannista tuliterän rukin !
Tämän jälkeen hän onkin kehrännyt kaikki heidän ja naapureiden lampaanvillat langoiksi, jotka hän värjää upean värisiksi käyttämällä ainoastaan luonnon raakaaineita, kuten jäkäliä, marjoja ja kasveja, jotka hän löytää kaikki omasta pihapiiristään. Noin tunnin kestävän vierailun aikana päästään kuulemaan Carinan tarina, kokeilemaan rukilla kehräämistä ja ihastelemaan mitä kauneimpia villalankoja, upeita maisemia ja tietysti lampaita!


Irlanti Dublin tekemistä ja käyntikohteita

Retkiehdotelmia Dublinissa

National Gallery of Ireland
Irlannin kansallistaidemuseo sijaitsee Dublinin keskustassa monen muun nähtävyyden vieressä. Sisäänpääsy on ilmainen eli kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa 1200-1900-luvuilta peräisin olevaan taiteeseen. Museossa on noin 15000 näyttelyesinettä. Irlantilaisten taiteilijoiden lisäksi museosta löytyy muun muassa Carvaggiota, Picassoa ja Vermeeriä.

Dublinia & Viking World
Pyhän Michaelin kukkulalla sijaitseva museo esittelee keskiaikaista Dublinia  800-1100-luvuilta. Tämä nähtävyys tarjoaa hupia ja hyötyä koko perheelle. Kaiken lisäksi museon yhteydessä oleva torni tarjoaa mahdollisuuden katsoa Dublinia uudesta kuvakulmasta.

Wicklow-vuorten kansallispuisto
Kansallispuisto sijaitsee itärannikolla Dublinin eteläpuolella, kansallispuistoon kuuluu osa Wicklow-vuorista jotka kulkevat koko Wicklow:n kreivikunnan poikki. Vuorten rinteillä virtaa jokia ja puroja, alue on suosittua retkeilyaluetta. Kansallispuistossa sijaitsee Glendaloughin laakso josta löytyy Kevinin luostarin rauniot.

Guinness Storehouse
Guinness Storehouse on Guinness oluesta kertova museo ja näyttely joka sijaitsee Dublinissa. Täällä pääset kuuntelemaan Guinnessin historiasta ja jopa maistamaan olutta tehtaan koemaistolaboratoriossa. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee Gravity Bar, josta on 360 asteen näkymä yli Dublinin.

Temple Bar
Tunnetuin pubialue ja yöelämän keskus on Temple Bar, joka sijaitsee aivan Liffey-joen etelärannalla. Alueella on monia pubeja ja ravintoloita. Kaupunginosan mukaan nimensä saanut The Temple Bar on matkailijoiden suosiossa.

Old Jameson Distillery
Tutustu irlantilaisen viskin valmistamisen saloihin Old Jameson Distilleryssä. – ‘Barrelman Feast’ – Irlantilainen ilta Jamesonin viskitislaamossa lauantaisin.

National Leprechaun Museum
Sukella irlantilaisten menninkäisten ja kansantarujen sekaan maailman ensimmäisessä menninkäismuseossa! Museon halki kulkiessasi opit enemmän näistä Irlantia kansoittavista pikkuisista hahmoista ja monista kelttiläiseen mytologiaan kuuluvista legendoista.

Dublinin linna
Dublin Castlea voi pitää yli 700 vuotta kestäneen brittiläisen herruuden symbolina Irlannissa. Linnan alueeseen kuuluu epätasainen pihamaa ja useita torneja. Dublinin linnaa käytetään nykyisin pääasiassa Irlannin ja EU:n hallituksen kokouspaikkana.

Pyhän Patrikin Katedraali
1100-luvun lopulla rakennettu St. Patrick’s Cathedral on Irlannin merkittävin ja suurin kirkkorakennus. Rakennuksen tiloissa toimii myös kirkkomuseo. Katedraalissa esiintyvän heraldisiin keskiaikaisiin asusteisiin pukeutuneen kuoron esitys on taianomainen kokemus.

Merry Ploughboy Pub show ja illallinen
Koe aito irlantilainen ilta iloisen irlantilaismusiikin tahdissa. Nauti maukkaasta irlantilaisesta kolmen ruokalajin ateriasta ja koe loistava esitys, jossa on vauhdikasta perinteistä tanssia ja kansanmusiikkia.

Dublin Hop on, Hop off bus
Dublinin kaupunkiertoajelu. Lippu on voimassa 48 tuntia, bussi pysähtyy kaikkien tunnetuimpien nähtävyyksien kohdalla

Irlanti Dublin Albany House Hotel

Albany House sijaitsee Dublinin keskustassa lähellä St Stephens Greeniä, Grafton Streetiä ja Trinity Collegea. Täällä olet lähellä useimpia Dublinin museoista, gallerioista, teattereista, ravintoloista ja pubeista.

Lue lisää
Irlanti

Irlanti: Vihreänä saarena tunnettu maa kutsuu tutustumaan paikallisten letkeään elämäntyyliin sekä jylhiin maisemiin, pubi-iltoihin ja vilkkaisiin kaupunkeihin.
Pääkaupunki: Dublin
Virallinen kieli: Iiri, englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Finnairin lennot Helsinki-Dublin-Helsinki turistiluokassa
* Majoituksen 4* keskusta hotellissa
* Irlantilainen aamiainen päivittäin (kevyt aamiainen lähtöaamuna)
* Tervetuloillallinen hotellissa
* Sis.pääsy Guinness Storehouse ja tuopillinen Guinness-olutta
* Irish Céili- irkkutanssin alkeet
* Pubilounas matkan toisena päivänä irkkutanssin alkeiden jälkeen
* Irlantilaiset kotipirskeet ”Irish House Party” sis.3 ruokalajin illallisen
* Lippu Riverdance-esitykseen
* Musiikkipubikierros (juomat pubeissa omalla kustannuksella)
* Illallinen Frankies ravintolassa
* Suomalainen opas mukana koko matkan ajan
* Hyvätasoisen paikallisen bussifirman palvelut ohjelman mukaan

Hinta edellyttää minimi 20 henkilön ryhmää.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>