Italia Amalfin rannikko Sorrento ja Rooma

Amalfin rannikko, Napoli, Capri ja Rooma samalla kertaa! Jyrkkien kallioiden suojassa syvänsinisen Välimeren rannalla. Varaa Italian matka >

Italia Amalfin rannikko Sorrento ja Rooma

Palaja Sorrentoon ja vähän Roomaankin

Koe Napoli, Capri, Amalfi ja Rooma samalla kertaa! Jyrkkien kallioiden suojassa syvänsinisen Välimeren rannalla sijaitsee yksi UNESCOn maailmanperintökohteista eli Amalfin rannikko, jonka nimi tulee muinaisen tärkeän Amalfin meritasavallan mukaan. Amalfin rannikko sijaitsee eteläisessä Italiassa Salernon maakunnassa Campanian alueella, Sorrenton niemimaalla Salernonlahden pohjoisrannalla. Amalfin rannikko on yksi maailman kauneimmista rannikkoalueista, Satumaisen kauniiden maisemien ympäröimä Amalfin rannikko on suosittu matkailukohde.

Italia Amalfin rannikko Sorrento ja Rooma

Vierailemme mm ainutlaatuisilla Pompeijin kaivauksilla. Pompeijin vilkkaan satamakaupungin elämä pysähtyi v. 79 jKr. kun raivoisa Vesuviuksen tulivuoren purkaus syyti ilmoille tuhkaa ja lapilleja, jotka peittivät kaupungin alleen.

Hintaesimerkkimme 7 pv:  1815 € / hlö

HUOM! Vapaavalintaiset lähtöpäivät. Voit suunnitella lähtö- ja matkapäiväsi itse.

1. Päivä: Saapuminen 

Lento Helsingistä Roomaan. Kuljetus hotelliin ja majoittautuminen.

Tänä päivänä ei ole suunniteltuja aktiviteetteja. Jos saavut aamulla suosittelemme tutustumaan kaupunkiin omatoimisesti.

2. Päivä: Vatikaanin museot, iltapäivällä Colosseum, Roman Forum & Palatine Hill (valinnainen)

Aamiainen hotellissa. Tänä päivänä tutustut Vatikaanin museoon ja Pietarinkirkkoon. Kun olet tavannut  oppaasi kohtaamispaikallamme, saat kuulokkeet ja pääset museoon enintään 25 hengen ryhmässä. Kiertelet galleriassa ja käyt kaikissa niissä tärkeimmissä paikoissa, joista olet kuullut kuten Gallery of Maps, Gallery of Tapestries ja Borgia Apartments. Opas kertoo sinulle kaiken Raphael-huoneista ja heidän poikkeuksellisista freskoista, mukaan lukien Ateenan koulu, sekä vie sinut Sikstuksen kappeliin, jonka katto on yksi korkean renessanssin kulmakiviteoksista. Kierros ei voisi olla täydellinen ilman käyntiä Pietarinkirkossa, joka ei ole vain suurin kirkko maailmassa, mutta sisältää useita taideteoksia: ajattele Gian Lorenzo Berninin suunnittelemaa katosta tai Michelangelon Pietà. Ja kaiken huipuksi majesteettista Pyhän Pietarin aukiota, avointa tilaa, joka sijaitsee ennen kirkkoa, jonka Gian Lorenzo Bernini on suunnitellut uudelleen ja joka on itsekin barokin ajan arkkitehtoninen mestariteos.

Yöpyminen Roomassa.

3. Päivä: Panoramakierros ja Rooman kävelykierros

Aamiainen hotellissa.

”Panoramakierros ja Rooman kävelykierros”
I Love Rome City Tour – on kiertoajeluyhdistelmä bussilla ja kävelykierroksella! Hyppää kyytiin valitsemassasi pysäkissä, rentoudu, kuuntele audio opastusta ja nouse kyytiin ja pois mistä tahansa reitin varrella olevasta kahdeksasta pysäkistä.  Bussilippu on voimassa 24 tuntia. Bussi tekee kahdeksan pysähdystä ja tarjoaa opastuksen  13 kielellä. Yhdistelmä johonkin neljästä tarjoamistamme kävelykierroksista tekee siitä ihanteellisen tavan käydä läpi suuri osa kaupungin keskustasta päivässä. Opas odottaa sinua kohtaamispaikassa ja näyttää sinulle kaupungin upeita kulmia. Minkä valitset? Voit valita kävellä läpi romanttisen Trasteveren alueen tai Ghetton, molemmat ovat täynnä historiaa ja kulttuuria. Vai kiehtovatko kummitustarinat sinua enemmän? Sitten voit valita hämmästyttävän Ghosts and Mysteries -kierroksemme tai ehkä Velabron laakson kiertueen saadaksesi lisätietoja kaupungin perustamisesta ja sen legendoista. Tarjoamme uskomattomia reittejä, jotka sisältävät joitain pakollisia nähtävyyksiä, kuten Castel Sant’Angelo, Piazza Navona, Pantheon, Piazza della Minerva, Piazza Bocca della Verità, Januksen kaari, San Giorgion kirkko Velabrossa, Fontana della Tartarughe, Portico di Ottavia, Tiber Island, Basilica di Santa Maria in Trasteveren ja paljon muuta!

Yöpyminen Roomassa

4. Päivä: Pompeii

Aamiainen hotellissa. Kuljetus Rooman asemalle ja lähtö Napoliin junalla/bussilla.

Saapuminen Napoliin, tapaaminen oppaan kanssa ja retki POMPEII:lle. Pompeji kiehtoo vierailijoita tänäpäivänä. Vesuvius-tulivuoren purkauksen jälkeen vuonna 79 jKr, Pompei makasi haudattuna unohduksissa satoja vuosia. Kaivaukset aloitettiin 1700 – luvulla ja jatkuvat edelleen. Oppaamme vie sinut Pompejin muinaisten katujen läpi, joissa voit nähdä  kylpylöitä, areenoita ja huviloita joita vauraat roomalaiset rakensivat vuonna 80 eKr. Ihaile upeasti säilyneitä freskoja, jotka koristavat seiniä ja huviloiden lattioita. Vaikka kiinnostukseesi ei kuuluisikaan historia, tämä on arkeologinen kohde, josta et voi olla vaikuttunut.

Vierailun jälkeen saavumme Sorrenton alueelle valitsemaamme hotelliimme. Illallinen ja yöpyminen Sorrenton hotellissa.

5. Päivä: Positano & Amalfi

Aamiainen hotellissa. Tänä päivänä voit vapaasti rentoutua ja tutustua kaupunkiin omatoimisesti tai voit viettää päiväsi Amalfin rannikolla, yhdestä Euroopan upeimmista rannikoista. Nouto hotellista, nauti Amalfin rannikon ajomatkasta, joka on luultavasti maailman pisin, kaunis ja jännittävä nähtävyystie. Englantia tai saksaa puhuva kuljettajasi antaa sinulle yleisiä tietoja matkan varrella, mukaan lukien kuinka vietät vapaa-aikaasi jokaisella kolmelle ohjelmoidulle pysäkille:

Positano on todellinen paratiisi, joka on kehittynyt pystysuoraan sotkeutuneista kaduista, kujista ja kaupoista, paljastaen värikkään Positanon muodin joka on tunnettu kaikkialla maailmassa. Kaupungin keskustassa on Santa Maria Assuntan seurakuntakirkko, joka näkyy suurella kupolilla, kupoli on laatoitettu majolikalla ja suojaa arvokkaita teoksia, kuten monivärisiä marmorialttareita. Positanoon on mukava eksyä… Kaupungin kauneuden omaksumiseksi on luultavasti parempi kävellä ilman tarkkaa määränpäätä; Tulet nauttimaan  kaduista, pienistä kaupoista, ravintoloista, monumenteista, kirkoista ja rannoista.

Amalfi, viehättävä kujien ja portaikkojen risteymä, avautuu merelle ja sen ainutlaatuiset värit heijastavat lumoavaa maisemaa Amalfin kaupungista, jonka nimi siunaa koko rannikkoa. Sitä hallitsee majesteettinen katedraali, joka on omistettu Sant’Andrealle (St. Andrew), Amalfi tarjoaa lukemattomia todistuksia upeasta menneisyydestään merellisenä tasavallana.

Ravello, toinen rannikon helmi, tyylikäs ja hienostunut kylä, joka on upotettu vihreään ja jolle on ominaista ylelliset huvilat. Ravello on kuuluisa ympäri maailmaa festivaalista, Villa Rufolon puutarhassa, jossa mieleenpainuva ympäristö ja upean musiikin kuuntelu luovat poikkeuksellisen intensiivisen kokemuksen. Ravellon sydäntä edustaa Piazza Vescovado, jota kehystää Palazzo Rufolon arkkitehtuuri ja katedraali, jossa on upea portaali (ensimmäinen koskaan tehty tällä innovatiivisella muottitekniikalla) ja 10 jalkaa korkea kellotorni.

Illallinen ja yöpyminen Sorrenton hotellissa.

6. Päivä: Capri

Aamiainen hotellissa. Tänä päivänä nautit koko päivän retkestä Caprilla.

Mikään loma Sorrentossa ei olisi täydellinen ilman matkaa Caprin saarelle. Purjehdi Napolinlahden yli aloittaaksesi unohtumatton päivä. Niin pienestä saaresta, noin 4 mailia pitkä ja 2 mailia leveä, on puhuttu, laulettu ja kirjoittettu paljon. Nouto hotellilta, kuljetus satamaan ja lähtö Caprille, purjehtien pitkin Sorrenton rannikkoa. Englantia tai saksaa puhuva kapteeni antaa matkan varrella yleistä tietoa, mukaan lukien kuinka voit viettää vapaa-aikaasi saarella. Matkan varrella ihailet mm. vanhaa Marina Granden kalastajakylää, ja roomalaisen huvilan raunioita lähellä Bagni dellaa Regina Giovanna. Saapuminen Capriin ja saaren kiertoajelu veneellä jossa mahdollisuus ihastella luolia Marvellous Grotto, the White Grotto, the Green Gotto; matkan varrella voit ihailla Natural Archia, Villa Curzio Malapertaa, Faraglioni-kiviä ja Punta Carenan majakkaa. Poistu aluksesta Marina Grandessa Caprissa, jossa on 5/6 tuntia vapaata aikaa vierailla saarella.

Mukaan mukavat kengät, kamera.

Illallinen ja yöpyminen Sorrenton hotellissa.

7. Päivä: Kotiinlähtö

Aamiainen hotellissa. Kuljetus Napolin lentokentälle ja lento Helsinkiin.

 

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää
Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Lentokenttäkuljetukset Roomassa
* 3 yötä aamiaisella 4 tähden hotellissa Roomassa
*
3 yötä puolihoidolla 4 tähden hotellissa Sorrenton alueella
* R
etki ”Vatikaanin museo” englanninkielisellä opastuksella , sisäänpääsylippu
* Retki ”Pompeiji”
*
Retki ”Positano & Amalfi”
* Kuljetus Rooman hotellilta Rooman rautatieasemalle
* Juna/linja-auto Roomasta Napoliin
*
Kuljetus Napolin rautatieasemalta Sorrenton alueelle
*
Kuljetus Sorrenton alueen hotellista Napolin lentokentälle
* Retki
Colosseum, Forum Romanum ja Palatinuskukkula
* Retki
Rooman parhaat kävelykierrokset!
* Capri retki

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>