Italia Amalfin rannikko Sorrento ja Rooma

Amalfin rannikko, Napoli, Capri ja Rooma samalla kertaa! Jyrkkien kallioiden suojassa syvänsinisen Välimeren rannalla sijaitsee yksi UNESCOn maailmanperintökohteista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Amalfin rannikko Sorrento ja Rooma

Palaja Sorrentoon ja vähän Roomaankin

Koe Napoli, Capri, Amalfi ja Rooma samalla kertaa! Jyrkkien kallioiden suojassa syvänsinisen Välimeren rannalla sijaitsee yksi UNESCOn maailmanperintökohteista eli Amalfin rannikko, jonka nimi tulee muinaisen tärkeän Amalfin meritasavallan mukaan. Amalfin rannikko sijaitsee eteläisessä Italiassa Salernon maakunnassa Campanian alueella, Sorrenton niemimaalla Salernonlahden pohjoisrannalla. Amalfin rannikko on yksi maailman kauneimmista rannikkoalueista, Satumaisen kauniiden maisemien ympäröimä Amalfin rannikko on suosittu matkailukohde.

Italia Amalfin rannikko Sorrento ja Rooma

Vierailemme mm ainutlaatuisilla Pompeijin kaivauksilla. Pompeijin vilkkaan satamakaupungin elämä pysähtyi v. 79 jKr. kun raivoisa Vesuviuksen tulivuoren purkaus syyti ilmoille tuhkaa ja lapilleja, jotka peittivät kaupungin alleen.

Hintaesimerkkimme 7 pv:  1029 € / hlö

1. pv

Saavumme aamulennolla Rooman lentokentälle, josta siirrymme bussilla kohti Napolia. Matkalla pysähdymme lounaalle. Seuraava kohteemme on Casertan suuri metsästyslinna, Reggian puistossa. Saavumme Sorrentroon, joka on Sorrenton lauluista tuttu niemimaa. Majoitutumme hotelliimme ja  nautimme yhteisen illallisen.

2. pv

Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle kauniille ja ylelliselle Caprin saarelle, jonka kirjailija-humanisti Axel Münthe oli valinnut asuinpaikakseen. Laivamatkan jälkeen siirrymme pikkubussilla satamasta Münthe huvilalle Villa San Micheleen, Anacaprin kylään, jossa teemme opastetun kierroksen,  kierroksen jälkeen meille jää kotimuseossa vapaata aikaa ostoksiin ja nautimme lounaan.

Caprin saaren pääkaupunki on tulvillaan mitä hienompia liikkeitä ja yhteinen kävelykierros vie meidät näyteikkunaostoksille, mutta myös näköalapaikalle, josta voi ikuistaa kameraan saaren symbolit, merestä nousevat kivijärkäleet, joita kutsutaan nimellä Faraglioni di Capri. Iltapäivällä lähdemme pikkubusseilla takaisin satamaan, josta laivalla paluu Sorrentoon, illallinen hotellissa.

3. pv

Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle henkeäsalpaavan kaunista reittiä pitkin huikeaa Amalfin rannikkoa. Ajamme pitkin kiemuraista rantatietä läpi henkeäsalpaavien maisemien, pysähdymme jaloittelemaan Positanossa ja  tutustumme Amalfin keskustaan ja vierailemme Ravellon villa Rufolon puutarhassa, lounas Ravellossa.

4. pv

Aamiaisen nautimme hotellissa. Tämä päivä on rentoutumista ja auringonottoa varten varattu vapaapäivä. Illallinen hotellissa

5. pv

Aamiaisen nautittuamme lähdemme ainutlaatuisille Pompeijin kaivauksille ja edelleen Roomaan. Pompeijin vilkkaan satamakaupungin elämä pysähtyi v. 79 jKr. kun raivoisa Vesuviuksen tulivuoren purkaus syyti ilmoille tuhkaa ja lapilleja, jotka peittivät kaupungin alleen. 1800-luvulta eteenpäin on kaupunkia kaivettu esiin ja kaivaukset jatkuvat edelleen mm. myös suomalaisten arkeologien voimin. Kävelykierroksen aikana saadaan erinomainen kuva kaupungin elämästä n. 2000 vuotta sitten ja lounastauon jälkeen matka jatkuu ikuiseen kaupunkiin Roomaan, jonne saavuttaessa  tehdään kattava kiertoajelu ennen hotelliin majoittumista ja nähdään tunnetuimmat maanmerkit kuten Pietarinkirkko, Venetsia-aukio ja Colosseum.

6. pv

Aamupäivä aikaa ostoksiin ja omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen, lounasajan jälkeen kuljetus Vatikaanin museoille ja tutustuminen tähän mittavaan, arvokkaita aarteita täynnä olevaan museokompleksiin, johon kuuluvat myös Rafaelin huoneet ja kuuluisa Sisktiiniläiskappeli. Kappelista siirtytään Pietarinkirkon puolelle, joka on roomalaiskatolisen kirkkokunnan äitikirkko ja yksi maailman suurimmista. Paluukuljetus  hotelliin ja  illalla yhteinen illanvietto maittavan aterian ja viinin kera.

7. pv

Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja kotimatka alkaa kohti Helsinkiä.

Arrivederci!

 

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Lisämaksusta: Rooman turistivero ei sisälly matkan hintaan, vero maksetaan suoraan hotelliin.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus aamiaisella
* Ohjelman mukaiset kuljetukset, opastukset, sisäänpääsymaksut, ruokailut

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.
Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.