Italia Como häämatka

Pohjoisitalialainen Comon kaupunki on täynnä charmia ja sitä sanotaankin yhdeksi maailman romanttisimmista paikoista. Italia Como häämatka

Italia Como häämatka

Upea häämatka Comon kuvankauniisiin maisemiin

Pohjoisitalialainen Comon kaupunki on täynnä charmia ja sitä sanotaankin yhdeksi maailman romanttisimmista paikoista. Kaupungin arkkitehtuuri, italialaiset kulinaariset elämykset ja maalauksellinen tunnelma luovat unohtumattomat häämatkamuistot. Vaikka Italiassa puitteet ovat upeat, eivät hinnat ole useinkaan Suomen hintoja kalliimpia.  Como on myös yksi kauneimmista matkailukohteista maailmassa. Sen majesteettiset maisemat houkuttelevat julkkiksia ympäri mailmaa. Comolla vieraillevat säännöllisesti mm. George Clooney, Diane Keaton, David ja Victoria Beckham, Elton John sekä Tom Cruise. Varaa upea Italia Como häämatka kauttamme!

Italia Como häämatka

Helsingistä on suora ja helppo alle 3 tunnin lento Milanoon, josta on Como järvelle vain noin tunnin ajomatka. Hääpari voi majoittua joko hotelliin tai kauniisiin villoihin. Matkaan voidaan sisällyttää lisäksi erilaisia aktiviteetteja; vesiurheilua, venematkoja, sukellusta italialaisen keittiön saloihin, viinitiloihin tutustumista, lentoa vesitasolla, ostosretkeä tai jopa vuoristovaellusta.

Italia Como häämatka tai hääjuhla

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

 

Hintaesimerkkimme 8 pv:  2490  € / hlö

Nämä erikoiset häät jäävät ikimuistoiksi mieliin! 

Comolla on runsaasti upeita juhlapaikkoja historiallisista villoista elegantteihin juhlatiloihin ja tunnelmallisiin rentoihin ravintoloihin. Vanhoissa rakennuksissa on historiallista mielenkiintoa ja ne ovat säilyttäneet alkuperäisen loistonsa.

Pyytäkää tarkempi tarjous toimistoltamme, rakennamme sen lähtöpäivien ja lähtijämäärän, sekä toiveidenne mukaisesti!

Matkaohjelma esimerkki: Häämatka Comon järvelle

Comon järvi Pohjois-Italiassa on unelmien häämatkakohde, joka tarjoaa upeita maisemia, historiallisia huviloita ja romanttista tunnelmaa. Tässä kahdeksan päivän matkaohjelma, joka alkaa Helsingistä ja vie teidät nauttimaan unohtumattomista hetkistä Comon järvellä.

Saapuminen Comon järvelle

Lennä Helsingistä Milanoon ja saavu Malpensan kansainväliselle lentoasemalle. Paras tapa siirtyä Comon järvelle on varata etukäteen yksityinen kuljetus tai käyttää junayhteyttä Milanosta Como Nord Lagoon asemalle. Matka kestää noin tunnin. Majoittukaa ylellisessä Grand Hotel Tremezzossa, joka tarjoaa upean näköalan järvelle ja ensiluokkaiset palvelut.

Päivä 1-2: Rentoutuminen ja tutustuminen hotellialueeseen

Ensimmäiset kaksi päivää ovat täydellisiä rentoutumiseen pitkän matkan jälkeen. Nauti hotellin uima-altaista, yksityisestä rannasta ja kauniista puutarhasta. Käykää hotellin spassa ja nauttikaa pariskuntahoidoista. Illallisella voitte nauttia hotellin ravintolan herkullisia italialaisia ruokia, täydellisiä romanttisiin hetkiin.

Päivä 3: Como ja Villa Olmo

Tutustukaa Comon kaupunkiin, joka tarjoaa upeita nähtävyyksiä ja historiallisia kohteita. Käykää Villa Olmossa, joka on yksi kaupungin tunnetuimmista huviloista ja tarjoaa upean puutarhan ja järvinäköalan. Kävelkää kaupungin kauniilla kaduilla ja nauttikaa lounasta paikallisessa trattoriassa. Illalla suuntaa Ristorante Sociale -ravintolaan, joka tarjoaa perinteistä italialaista ruokaa ja romanttisen ilmapiirin.

Päivä 4: Bellagio ja Villa Melzi

Vietä päivä Bellagion viehättävässä kylässä, joka sijaitsee Comon järven kärjessä. Käykää Villa Melzissä, joka tarjoaa upean puutarhan ja historiallisia rakennuksia. Nauti lounasta Bellagion rantaravintolassa, kuten Ristorante Bilacusissa, ja ihaile upeita järvinäkymiä. Illalla palatkaa hotelliin ja nauttikaa romanttinen illallinen La Terrazza -ravintolassa, joka tarjoaa upean näköalan järvelle.

Päivä 5: Varenna ja Villa Monastero

Tutustukaa Varennaan, joka on yksi Comon järven kauneimmista kylistä. Käykää Villa Monasterossa, joka tarjoaa upean puutarhan ja historiallisen luostarin. Kävelkää Varenna’ssa ja nauttikaa lounasta paikallisessa ravintolassa, kuten Il Cavatappi. Illalla suunnatkaa takaisin hotelliin ja nauttikaa illallinen hotellin tyylikkäässä ravintolassa, joka tarjoaa modernia italialaista ruokaa.

Päivä 6: Menaggio ja järven risteily

Vietä päivä Menaggion kylässä ja tutustu sen kauniisiin maisemiin ja rentoon ilmapiiriin. Käykää Menaggion golfkentällä tai nauttikaa päivä rannalla. Iltapäivällä lähtekää romanttiselle järviristeilylle ja ihaile Comon järven upeita huviloita ja maisemia. Illallinen hotellilla tarjoaa täydellisen päätöksen päivälle, kun voitte nauttia paikallisista herkuista ja upeasta näköalasta.

Päivä 7: Tremezzo ja Villa Carlotta

Tutustukaa Tremezzon kylään ja sen kuuluisaan Villa Carlottaan, joka tarjoaa upeat puutarhat ja taidekokoelmat. Kävelkää Tremezzon kauniilla rantakadulla ja nauttikaa lounasta paikallisessa ravintolassa, kuten La Darsenassa. Illalla palatkaa hotelliin ja nauttikaa viimeinen illallinen Grand Hotel Tremezzon ravintolassa, joka tarjoaa romanttisen ilmapiirin ja herkullisia italialaisia ruokia.

Päivä 8: Paluu kotiin

Viimeinen päivä alkaa rauhallisesti hotellin aamiaisella ja viimeisellä rentoutumisella ennen paluuta. Hotelli järjestää kuljetuksen Malpensan lentoasemalle, josta lennät takaisin Helsinkiin, mukanasi upeat muistot unohtumattomasta häämatkasta Comon järvellä.

Comon järvi tarjoaa täydellisen yhdistelmän romantiikkaa, seikkailua ja rentoutumista. Tämä kahdeksan päivän matkaohjelma takaa, että häämatkastanne tulee ikimuistoinen kokemus, josta voitte nauttia yhdessä.

 

Italia Milano tekemistä ja käyntikohteita

* Galleria Vittorio Emanuele II on arkadi-rakenteinen ostoskeskus Milanon ydinkeskustassa, Italiassa. Rakennelma koostuu kahdesta lasikatosta, jotka yhdistyvät oktakonin muotoisen lasikupolin kohdalla

* Il Teatro alla Scala on kuuluisa oopperatalo Milanossa, Italiassa. Nykyisellä paikallaan La Scala on järjestyksessä toinen teatteri. Ensimmäinen muinainen Teatteri Ducale tuhoutui tulipalossa karnevaaligaalan jälkeen 1776.

* Museo Poldi Pezzoli sijaitsee Milanossa Italiassa. Se on perustettu vuonna 1881, ja on yksi Euroopan merkittävimpiä talomuseoita.

* Bosco Verticale on Italiassa Milanon kaupungissa olevat kaksi tornitaloa. Vuonna 2014 valmistuneet talot ovat 18- ja 24-kerroksiset. Jokaisessa asunnossa on vähintään yksi parveke, ja talojen seinille on istutettu 900 puuta.

* Parco Sempione on suuri kaupunkipuisto Milanossa, Italiassa. Se on perustettu vuonna 1888, ja sen kokonaisala on 386 000 m². Puisto sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa.

* Duomo di Milano on tunnettu Milanossa Italiassa sijaitseva goottilaistyylinen katedraali. Duomo di Milano on Euroopan toiseksi suurin katedraali Sevillan katedraalin jälkeen.

* Santa Maria presso San Satiro on kirkko Milanon keskustassa Italiassa. Kirkon kuori jouduttiin katkaisemaan rakennusvaiheessa. Tämän jälkeen Bramante maalasi alttarin taakse Trompe l’œil’n, joka on yksi lajinsa vanhimmista.

* Santa Maria delle Grazie on Guiniforte Solarin ja Donato Bramanten suunnittelema myöhäisgoottilainen renessanssikirkko Milanossa.

* Castello Sforzesco on Milanossa sijaitseva, nykyään museona toimiva linna. Linnan rakentaminen alkoi 1300-luvulla, jonka jälkeen sitä paranneltiin useasti.

* Milanon triennaali on merkittävä ja kansainvälinen taideteollisuusnäyttely ja tapahtuma. Tapahtuma järjestetään nykyään joka kolmas vuosi Milanossa Italiassa.

 

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Milano-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Italian turistivero, joka maksetaan paikan päällä

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.