Italia Como ryhmämatka

Italia Como – vain tunnin ajomatkan päässä trendikkäästä Milanosta voit nauttia luonnonkauniista ja rauhallisesta Comon alueesta. Varaa Italian ryhmämatka >

Italia Como ryhmämatka

Kuvankaunis Como ympäristöineen

Italia Como – vain tunnin ajomatkan päässä trendikkäästä Milanosta voit nauttia luonnonkauniista ja rauhallisesta Comon alueesta.  Idyllisen Comojärven rannoilla olevia kaupunkeja ja kyliä reunustavat alppien jylhät vuoret. Näkymä on unohtumaton. Lago di Como  on raikkaampi, puhtaampi ja vielä vihreämpi ja vähemmän tunnettu, kuin sitä isommat Gardajärvi ja Maggiore.

Italia Como ryhmämatka

Comon kaupungin upea nähtävyys on suuri katedraali, jonka sisältä löytyy paljon arvokasta taidetta eri aikakausilta. Katedraali ja Cernobbion villat jäävät elävästi mieleen jo lyhyenkin vierailun aikana.

Italia Como ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 915 € / hlö

1. päivä
Saapuminen lentokentälle jossa suomalainen opas ryhmää vastassa. Siirtyminen tilausbussilla Comoon.
Majoitus hotelliin Comossa ja yhteinen lounas ja kävelykierros Comon keskustassa. Ilta vapaa.

2. päivä
Siirrymme linjalaivalla Comosta Tremezzon kylän tuntumassa sijaitsevaan Villa Carlotan palatsiin Como järven länsipuolella. Villan upea sijainti takaa upean näköalan järven toisella puolella sijaitsevaan Bellagion kylään ja myös järveä ympäröiville vuorille. Villa on rakennettu 1600 luvun loppupuolella markeesi Giorgio Clericin toimesta ja sen kahdessa yleisölle auki olevassa kerroksessa on näytteillä arvokkaita taidetöitä kuten mm. Hayezin Julia ja Romeo maalaus. Vierailumme kohdistuu Villa Carlottan upeaan botaaniseen puutarhaan, josta löytyy yli 150 eri kukkalajia atsaleeoista, alppiruusuihin, kamelioihin ja sitruunapuihin. V. 1850 rakennuksen omisti prinsessa Marianna di Nassau , joka antoi rakennuksen häälahjaksi Carlotta tyttärelleen, joka meni naimisiin Giorgio II, Sachsen-Meiningen herttuan kanssa. Vierailun jälkeen jatkamme matkaa laivalla Bellagion kalastajakylään, jossa on yhteinen lounas ja hieman vapaata aikaa ostosten tekoon. Paluu takaisin Comoon linjalaivalla ja vapaa ilta.

3. päivä
Milanoon saavuttaessa tehdään pieni kiertoajelu, jonka aikana nähdään laaja Sempionen puisto ja sen laidalla sijaitseva Italian suurin linnoitus Castello Sforzesco.  Tutustumista jatketaan kävelykierroksella kaupungin keskustassa mm. komean goottilaisen tuomiokirkon ja maailman kuuluisimman oopperatalon La Scalan kautta, jonka jälkeen pidetään omatoiminen lounastauko. Lounaan jälkeen vapaata aikaa shoppailuun ja paluu takaisin Comolle.

4. päivä
Aamiainen ja paluukuljetus lentokentälle.

Hotelli vahvistuu tilausvaiheessa.

 

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
Lennot Helsingistä
* Majoitus 3 vrk aamiaisella 3 tähden hotellissa
* Ohjelman mukaiset kuljetukset, opastukset, sisäänpääsymaksut sekä kaksi lounasta
* Comon kiertokävely
* Retki  Villa Charlotan palatsiin ja puutarhaan
* Bellagion kylä
* Milanon kierros

Hintaan ei sisälly:
* Turistiveroa noin 2 € / hlö / vrk, joka maksetaan paikan päällä hotellille, huoneita luovutettaessa.

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>