Italia Firenze opastettuna

Firenze huokuu taidetta, mosaiikkia, freskoja ja antiikin aikaa, joka lumoaa matkaajan. Opastetulla matkallamme saat yksilöllistä palvelua. Firenzen matka >

Italia Firenze opastettuna

Suurenmoinen Toscanan pääkaupunki

Firenzen museoissa, palatseissa ja kirkoissa sijaitsee eräitä maailman suurimmista taideaarteista. Firenzen suosituimpia ja tärkeimpiä matkailukohteita ovat katedraali, kastekappeli, Uffizi, Bargello ja Accademia. Santa Maria Novellan ja Santa Crocen kirkot ovat todellisia taidegallerioita, ja San Lorenzon kirjasto on upea näyttely Michelangelon arkkitehtonisista nerouksista. Kulkiessasi pitkin kaupungin vanhimpia katuja, saavutat Arno-joen, ylität Ponte Vecchion ja näet Firenzen ”uusimman” alueen, Oltrarnon. Muista varata aikaa nähdäksesi Pitti Palacessa sijaitsevan laajan ja monipuolisen taidekokoelman. Firenze – myös ryhmille!

Italia Firenze opastettuna

Kun olet ihastellut tarpeeksi museoita ja monumentteja, suuntaa matkasi kaupungin ulkopuolelle. Vietä päivä Boboli-puutarhassa tai kiipeä kukkulalla sijaitsevan San Miniato al Monten kirkkoon ja koe lumoava näkymä yli koko Firenzen. Firenze ja sen upeat aarteet odottavat vierailuasi!

Valitse lähtöpäiväsi itse!

Italia Firenze opastettuna

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 1655€ / hlö

HUOM! Voit suunnitella lähtö- ja matkapäiväsi itse.

Matkaohjelmaesimerkki:

PÄIVÄ 1: Firenze – opastettu kävelykierros ja Uffizi galleria

Lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä.
Saapuminen Firenzeen, kuljetus Firenzen hotelliin.

Kolmannes Italian taideaarteista sijaitsee Toscanan pääkaupungissa, Firenzessä, täällä voit ihailla mm Santa Crocea, Italian suurinta fransiskaanista kirkkoa. Yhtä vaikuttava on Palazzo Vecchio Piazza della Signorialla. Ponte Vecchio on yksi Firenzen maamerkeistä ja luultavasti kaupungin valokuvatuin silta.
Vierailemme yhdellä Firenzen keskustassa sijaitsevista elintarvikemarkkinoista ja maailmankuulussa taidegalleriassa, Uffizi-galleriassa. Galleriassa on esillä sadoittain maalauksia ja veistoksia antiikin ajoista renessanssitaiteen helmiin. Yöpyminen Firenzessä.

PÄIVÄ 2: Firenzen Tuomikirkko

Aamiainen hotellissa.
Vierailemme Firenzen tuomiokirkossa eli Duomossa (Il Duomo di Firenze).
Kirkko on Italian suurimpia, ja pitkään sen rakennustekniikan mestariteoksena pidetty kupoli oli maailman suurin. Katedraali on erityisen kuuluisa suuresta Filippo Brunelleschin suunnittelemasta kupolista, joka hallitsee koko Firenzen kaupunkimaisemaa. Santa Maria del Fiore on omistettu Neitsyt Marialle. Sana ”Fiore” tarkoittaa suomeksi kukkaa ja viitannee Firenzen kaupungin vaakunassa olevaan liljankukkaan. Kiipeämme 463 askelmaa kirkon punatiiliseen kupoliin. Yöpyminen Firenzessä.

PÄIVÄ 3: Toscana päivässä

Aamiainen hotellissa. Koko päivän retki ”Toscana päivässä” englantia puhuvan matkanjohtajan kanssa vierailemme Pisassa. San Gimignanossa opastettu kävelykierros. Sienassa nautitaan lounas Piazza del Campolla. Viininmaistelua viinitilalla, Chiantin alueella.

PÄIVÄ 4: LÄHTÖ ja ”ARRIVEDERCI”

Aamiainen hotellissa. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää
Italia Firenze tekemistä ja käyntikohteita

Duomon katedraali, Piazza del Duomo

www.duomofirenze.it

Duomo, virallisesti nimeltään Santa Maria del Fiore, edustaa firenzeläisten  kansalaisylpeyttä. Kaupungin centro storicon eli historiallisen keskustan  sydämessä sijaitsevaa rakennusta alettiin rakentaa vuonna 1296, vaikka vaikuttava vihreä, valkoinen ja ruusumarmorinen uusgoottilainen julkisivu valmistuikin kuusi vuosisataa myöhemmin.

Brunelleschin mestariteoksessa, terrakottakupolissa on kahdeksan valkoista kiveä, jotka kaartuen liittyvät yläosan marmorilyhtyyn, on kaupungin symboli. Kupoli valmistui vuonna 1436, ja sen halkaisija on 45,5 metriä. Tyypilliseen firenzeläiseen tapaan kaupunki oli päättänyt rakentaa maailman suurimman kupolin ja kunnioituksesta Brunelleschin saavutusta kohtaan kaupunki kielsi kaikkien Duomoa korkeampien rakennusten rakentamisen; tähän päivään asti massiivinen kupoli hallitsee punaisia kattoja. Duomon huipulle kannattaa kiivetä, koska palkintona avatuuu silmien eteen huikea panoraamanäkymä.

Campanile

Katedraalin lähellä sijaitsee Campanile, joka on luultavasti Italian kaunein kellotorni. Giotton suunnitteleman 85 metrin tornia koristavat sen alaosan kuusikulmaiset bareljeefit. Kaupungin kansalaistietoisuudelle tyypillisesti ne kuvaavat ihmisen elämää Aadamin luomisesta sivilisaation nousuun taiteiden ja tieteiden – musiikin, arkkitehtuurin ja metallurgian – kautta.

Tuomiokirkkomuseo

Donatellon veistosten alkuperäiskappaleet ovat esillä Museo dell’ Opera del Duomossa yhdessä Michelangelon keskeneräisen Pietàn kanssa. 

Kastekappeli

Kahdeksankulmaiseen 1100-luvun romaaniseen kastekappeliin johtaa kolme pronssiovea. Vanhin, etelään päin oleva ovi esittää  San Giovannin (Johannes Kastaja) tarinaa. Pohjois- ja itäovet on omistettu Jeesuksen elämälle ja kohtauksille Vanhasta testamentista. Upeat bysanttilaistyyliset mosaiikkiteokset kupolin sisällä sisältävät kohtauksia niin Pyhän Johanneksen luomisesta ja elämästä kuin Viimeisestä tuomiosta. 

Uffizi

www.uffizi.org

Galleri degli Uffizi ulottuu pitkässä U-muodossa Palazzo Vecchiosta Arno-joelle ja takaisin. Vasarin suurin arkkitehtoninen työ on yhden maailman tunnetuimman ja tärkeimmän taidegallerian koti. Maalaukset ovat yleensä esillä kronologisesti 1200-1700-luvulta. Huoneissa 1-28, jotka on omistettu Firenzen renessanssille, on kuuluisimmat maalaukset. Joitakin kohokohtia ovat Giotton Madonna Enthroned, Paolo Uccellon San Romanon taistelu, Botticellin siro kevään ja Venuksen syntymä, Rafaelin kultavarpun Madonna, Leonardon anunciation, Tizianin aistillinen Urbinon Venus ja Baacchggio. Siellä on myös Pohjois-Euroopan huoneet, joissa on upeita Dürerin, Cranach vanhemman, Holbeinin, Rubensin ja Rembrandtin teoksia.

Ponte Vecchio

Ponte Vecchio on Firenzen ensimmäinen silta ja se on säilynyt koskemattomana vuodesta 1345. Tämä on ainoa firenzeläinen silta, jonka saksalaiset säästivät toisessa maailmansodassa. Pienet kaupat takahuoneineen joen yläpuolella rakennettiin 1500- ja 1800-luvuilla. Keskellä siltaa on myös Firenzen kuuluisimman kultasepän Benvenuto Cellinin rintakuva. Katutason yläpuolella kulkee Vasarin käytävä, joka rakennettiin vuonna 1565 Palazzo Vecchion ja Palazzo Pittin välille. Sitä pitkin valtaapitävät Medicit pääsivät kulkemaan paikasta toiseen joutumatta laskeutumaan rahvaan joukkoon. Käytävällä on kuuluisien taiteilijoiden kuten Rembrandtin ja Rubensin omakuvia.

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-Firenze-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, 3* hotellissa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset perillä kohteessa
* Ohjelman mukaiset kuljetukset ja opastukset, sekä sisäänpääsymaksut
* Uffizi-galleria
* Firenzen Tuomikirkko
* Toscana päivässä retki
* 3 aamiaista, 1 lounas

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.