Italia Firenze, Rooma, Amalfi, Capri ja Sorrento opastettuna

Firenze, Rooma, Amalfi, Capri ja Sorrento kiertomatka vie sinut kiehtovien kaupunkien, nähtävyyksien ja kulinaaristen elämysten maailmaan. Italian matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Firenze, Rooma, Amalfi, Capri ja Sorrento opastettuna

Klassinen kiertomatka

Klassinen kiertomatka vie sinut Italian kiehtovien kaupunkien,  nähtävyyksien ja kulinaaristen elämysten maailmaan. Italia on kuin aikajana historian halki pienistä idyllisistä maalaiskylistä historiallisiin suurkaupunkeihin, kauniilta rannikolta maaseudun sisämaahan, vaikuttavista monumenteista paikallisiin käsityötaidon tuotteisiin.

Firenze, Rooma & Sorrento Klassinen kiertomatka

Italialaisten charmikkuus ja vieraanvaraisuus mainioiden viinien ja erinomaisen keittiön ohella tekee jokaisesta matkasta onnistuneen. Matkalla maan halki koemme parhaat palat sen historiasta, kulttuurista ja traditioista ja näemme tunnetuimmat nähtävyydet, mutta samalla saamme nauttia ihanteellisesta ilmastosta, viinistä ja ruuasta! Italia pitää kokea kaikilla aisteilla!

Italia Firenze, Rooma ja Sorrento Klassinen kiertomatka opastettuna

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 10 pv: 2299 € / hlö
minimi 2 henkilön ryhmälle.

HUOM! Vapaavalintaiset lähtöpäivät. Voit suunnitella lähtö- ja matkapäiväsi itse.

1. Päivä: Saapuminen 

Lento Helsingistä Firenzeen. Kuljetus hotelliin ja majoittautuminen.

Tänä päivänä ei ole suunniteltuja aktiviteetteja. Jos saavut aamulla suosittelemme tutustumaan kaupunkiin omatoimisesti.

Ehdotettu reitti: Kävele maailman suurimpaan taiteen pääkaupunkiin. Kolmannes Italian taideaarteista sijaitsee Toscanan pääkaupungissa. Santa Croce, Italian suurin fransiskaanien kirkko, sitä pidetään tärkeiden italialaisten historian, taiteen ja kirjallisuuden henkilöiden hautana. Yhtä vaikuttava on Piazza della Signorialla sijaitseva Palazzo Vecchio, jossa on Michelangelon Davidin kopio. Muita kiinnostavia kohteita on kahdeksankulmainen Firenzen kastekappeli, joka on ensimmäinen varhaisen renessanssin palatsi Firenzessä.

Ponte Vecchio on yksi Firenzen maamerkeistä ja luultavasti kaupungin valokuvatuin silta. Silta rakennettiin Arnon kapeimpaan kohtaan. Se on ainoa jäljellä oleva silta, jolla on taloja ja kauppoja. Osittain siksi koska niiden päälle rakennettiin jotain tärkeää: Vasari-käytävä. Tämä salainen käytävä, jonka Vasari rakensi herttua Cosimo I de’ Medicille vuonna 1565, yhdistää Palazzo Vecchion Pittin palatsiin. Vuonna 1593 turistien rakastamat koruliikkeet tuotiin sillalle Ferdinandon, Medicin perillisen komennosta, joka ajatteli, että edelliset vuokralaiset – teurastajat – haisivat liian pahalle hänen käytävällään. Toisen maailmansodan aikana Uffizi-gallerian aarteita säilytettiin käytävällä. Hitler oli käynyt siellä kiertueella sodan alussa, ja ehkä tämän vuoksi Ponte Vecchio oli ainoa silta, joka säästyi pommituksista Saksan vetäytymisen aikana elokuussa 1944.

Vieraile yhdellä Firenzen keskustassa sijaitsevista ruokamarkkinoista: siellä on kaksi suljettua toria, joista toinen on San Lorenzon (suurin ja vanhin) – toinen Sant’Ambrogio. Täällä saat mahdollisuuden kokea todellista firenzeläistä tunnelmaa… haistat, näet ja kosketat tuoreimpia tuotteita ja ennen kaikkea pääset maistamaan kaikkea, mikä kiinnittää huomiosi!

Erittäin suositeltava olisi tietysti vierailu Uffizi-galleriaan, maailmankuuluun taidegalleriaan, jossa on maalauksia Euroopasta 1200-/1800-luvuilta. 4 tunnin kierros sisäänpääsyllä ja opastettu vierailu Uffizi Gallery Museumiin vain englanniksi.

Yöpyminen Firenzessä.

2. Päivä: Firenze – Katedraalin opastettu kierros (valinnainen)

Aamiainen hotellissa. Päivä vapaa tai valinnainen Firenzen retki.

Valinnainen retki: ”Katedraalin opastettu kierros”
Erittäin suositeltavaa kiivetä Firenzen tuomiokirkolle josta on ainutlaatuinen näkymä kaupungille. Askeleita huipulle on 463, mikä on melko haastavaa! Opastettu 1 tunnin kierros, englanninkielinen opas ja sisäänpääsylippu Firenzen katedraaliin, jolla voit vierailla omineen St. Reparata -kirkossa, Brunelleschin kupolissa, kastekappelissa, Museo dell’Opera del Duomossa ja Giotto’s Belltowerissa.

Yöpyminen Firenzessä.

3. Päivä: ”Toscana päivässä”, Pisa, San Gimignano & Siena

Aamiainen hotellissa. Koko päivän retki ”Toscana päivässä”.

Vierailemme Pisassa, San Gimignanossa, teemme opastetun opastettu kävelykierroksen Sienassa ja nautimme lounaan Piazza del Campolla. Viiniä maistelemme viinitilalla Chiantin alueella.

Yöpyminen Firenzessä.

4. Päivä: Rooma

Aamiainen hotellissa. Kuljetus rautatieasemalle ja matka Roomaan, saapuminen Rooman rautatieasemalle josta kuljetus hotellille. Iltapäivä vapaa.

Yöpyminen Roomassa.

5. Päivä: Vatikaanin museot, iltapäivällä Colosseum, Roman Forum & Palatine Hill (valinnainen)

Aamiainen hotellissa. Tänä päivänä tutustut Vatikaanin museoon ja Pietarinkirkkoon. Kun olet tavannut  oppaasi kohtaamispaikallamme, saat kuulokkeet ja pääset museoon enintään 25 hengen ryhmässä. Kiertelet galleriassa ja käyt kaikissa niissä tärkeimmissä paikoissa, joista olet kuullut kuten Gallery of Maps, Gallery of Tapestries ja Borgia Apartments. Opas kertoo sinulle kaiken Raphael-huoneista ja heidän poikkeuksellisista freskoista, mukaan lukien Ateenan koulu, sekä vie sinut Sikstuksen kappeliin, jonka katto on yksi korkean renessanssin kulmakiviteoksista. Kierros ei voisi olla täydellinen ilman käyntiä Pietarinkirkossa, joka ei ole vain suurin kirkko maailmassa, mutta sisältää useita taideteoksia: ajattele Gian Lorenzo Berninin suunnittelemaa katosta tai Michelangelon Pietà. Ja kaiken huipuksi majesteettista Pyhän Pietarin aukiota, avointa tilaa, joka sijaitsee ennen kirkkoa, jonka Gian Lorenzo Bernini on suunnitellut uudelleen ja joka on itsekin barokin ajan arkkitehtoninen mestariteos.

Valinnainen kuljetus hotelliin. Yöpyminen Roomassa.

Valinnainen retki: Colosseum, Roman Forum & Palatine Hill
Tapaa opas sovitulla tapaamispaikalla, saat kuulokkeet ja pääset Colosseumiin ohittaen pitkän jonot. Kävelet Flavian Amphitheaterin sisällä ja näet paikkoja, joissa muinaiset roomalaiset katsoivat erilaisia ​​tapahtumia, kuten gladiaattoriesityksiä tai lavastettuja eläinmetsästystä, ja opit lisää tavasta, jolla roomalaiset nauttivat vapaa-ajastaan. Palatinuskukkulan ympärillä, paikka, jossa Rooma perustettiin ja jossa roomalaiset keisarit asuivat ennen: näkymä on upea täältä! Pääset myös katsomaan Forum Romanumia, muinaisen roomalaisen elämän sykkivää sydäntä joitakin erittäin hyvin säilyneitä tuon ajan raunioita.

Valinnainen kuljetus hotelliin ja yöpyminen.

6. Päivä: Panoramakierros ja Rooman kävelykierros (valinnainen)

Aamiainen hotellissa. Tänä päivänä voit tutustua kaupunkiin ja vierailla Rooman muistomerkeillä.

Valinnainen kuljetus hotelliin. Yöpyminen Roomassa.

Valinnainen retki: ”Panoramakierros ja Rooman kävelykierros”
I Love Rome City Tour – on kiertoajeluyhdistelmä bussilla ja kävelykierroksella! Hyppää kyytiin valitsemassasi pysäkissä, rentoudu, kuuntele audio opastusta ja nouse kyytiin ja pois mistä tahansa reitin varrella olevasta kahdeksasta pysäkistä.  Bussilippu on voimassa 24 tuntia. Bussi tekee kahdeksan pysähdystä ja tarjoaa opastuksen  13 kielellä. Yhdistelmä johonkin neljästä tarjoamistamme kävelykierroksista tekee siitä ihanteellisen tavan käydä läpi suuri osa kaupungin keskustasta päivässä. Opas odottaa sinua kohtaamispaikassa ja näyttää sinulle kaupungin upeita kulmia. Minkä valitset? Voit valita kävellä läpi romanttisen Trasteveren alueen tai Ghetton, molemmat ovat täynnä historiaa ja kulttuuria. Vai kiehtovatko kummitustarinat sinua enemmän? Sitten voit valita hämmästyttävän Ghosts and Mysteries -kierroksemme tai ehkä Velabron laakson kiertueen saadaksesi lisätietoja kaupungin perustamisesta ja sen legendoista. Tarjoamme uskomattomia reittejä, jotka sisältävät joitain pakollisia nähtävyyksiä, kuten Castel Sant’Angelo, Piazza Navona, Pantheon, Piazza della Minerva, Piazza Bocca della Verità, Januksen kaari, San Giorgion kirkko Velabrossa, Fontana della Tartarughe, Portico di Ottavia, Tiber Island, Basilica di Santa Maria in Trasteveren ja paljon muuta!

Valinnainen kuljetus hotelliin.

7. Päivä: Pompeii

Aamiainen hotellissa. Kuljetus Rooman asemalle ja lähtö Napoliin junalla/bussilla.

Saapuminen Napoliin, tapaaminen oppaan kanssa ja retki POMPEII:lle. Pompeji kiehtoo vierailijoita tänäpäivänä. Vesuvius-tulivuoren purkauksen jälkeen vuonna 79 jKr, Pompei makasi haudattuna unohduksissa satoja vuosia. Kaivaukset aloitettiin 1700 – luvulla ja jatkuvat edelleen. Oppaamme vie sinut Pompejin muinaisten katujen läpi, joissa voit nähdä  kylpylöitä, areenoita ja huviloita joita vauraat roomalaiset rakensivat vuonna 80 eKr. Ihaile upeasti säilyneitä freskoja, jotka koristavat seiniä ja huviloiden lattioita. Vaikka kiinnostukseesi ei kuuluisikaan historia, tämä on arkeologinen kohde, josta et voi olla vaikuttunut.

Vierailun jälkeen saavumme Sorrenton alueelle valitsemaamme hotelliimme. Illallinen ja yöpyminen Sorrenton hotellissa.

8. Päivä: Positano & Amalfi

Aamiainen hotellissa. Tänä päivänä voit vapaasti rentoutua ja tutustua kaupunkiin omatoimisesti tai voit viettää päiväsi Amalfin rannikolla, yhdestä Euroopan upeimmista rannikoista. Nouto hotellista, nauti Amalfin rannikon ajomatkasta, joka on luultavasti maailman pisin, kaunis ja jännittävä nähtävyystie. Englantia tai saksaa puhuva kuljettajasi antaa sinulle yleisiä tietoja matkan varrella, mukaan lukien kuinka vietät vapaa-aikaasi jokaisella kolmelle ohjelmoidulle pysäkille:

Positano on todellinen paratiisi, joka on kehittynyt pystysuoraan sotkeutuneista kaduista, kujista ja kaupoista, paljastaen värikkään Positanon muodin joka on tunnettu kaikkialla maailmassa. Kaupungin keskustassa on Santa Maria Assuntan seurakuntakirkko, joka näkyy suurella kupolilla, kupoli on laatoitettu majolikalla ja suojaa arvokkaita teoksia, kuten monivärisiä marmorialttareita. Positanoon on mukava eksyä… Kaupungin kauneuden omaksumiseksi on luultavasti parempi kävellä ilman tarkkaa määränpäätä; Tulet nauttimaan  kaduista, pienistä kaupoista, ravintoloista, monumenteista, kirkoista ja rannoista.

Amalfi, viehättävä kujien ja portaikkojen risteymä, avautuu merelle ja sen ainutlaatuiset värit heijastavat lumoavaa maisemaa Amalfin kaupungista, jonka nimi siunaa koko rannikkoa. Sitä hallitsee majesteettinen katedraali, joka on omistettu Sant’Andrealle (St. Andrew), Amalfi tarjoaa lukemattomia todistuksia upeasta menneisyydestään merellisenä tasavallana.

Ravello, toinen rannikon helmi, tyylikäs ja hienostunut kylä, joka on upotettu vihreään ja jolle on ominaista ylelliset huvilat. Ravello on kuuluisa ympäri maailmaa festivaalista, Villa Rufolon puutarhassa, jossa mieleenpainuva ympäristö ja upean musiikin kuuntelu luovat poikkeuksellisen intensiivisen kokemuksen. Ravellon sydäntä edustaa Piazza Vescovado, jota kehystää Palazzo Rufolon arkkitehtuuri ja katedraali, jossa on upea portaali (ensimmäinen koskaan tehty tällä innovatiivisella muottitekniikalla) ja 10 jalkaa korkea kellotorni.

Illallinen ja yöpyminen Sorrenton hotellissa.

9. Päivä: Capri (valinnainen)

Aamiainen hotellissa. Tänä päivänä nautit koko päivän retkestä Caprilla.

Mikään loma Sorrentossa ei olisi täydellinen ilman matkaa Caprin saarelle. Purjehdi Napolinlahden yli aloittaaksesi unohtumatton päivä. Niin pienestä saaresta, noin 4 mailia pitkä ja 2 mailia leveä, on puhuttu, laulettu ja kirjoittettu paljon. Nouto hotellilta, kuljetus satamaan ja lähtö Caprille, purjehtien pitkin Sorrenton rannikkoa. Englantia tai saksaa puhuva kapteeni antaa matkan varrella yleistä tietoa, mukaan lukien kuinka voit viettää vapaa-aikaasi saarella. Matkan varrella ihailet mm. vanhaa Marina Granden kalastajakylää, ja roomalaisen huvilan raunioita lähellä Bagni dellaa Regina Giovanna. Saapuminen Capriin ja saaren kiertoajelu veneellä jossa mahdollisuus ihastella luolia Marvellous Grotto, the White Grotto, the Green Gotto; matkan varrella voit ihailla Natural Archia, Villa Curzio Malapertaa, Faraglioni-kiviä ja Punta Carenan majakkaa. Poistu aluksesta Marina Grandessa Caprissa, jossa on 5/6 tuntia vapaata aikaa vierailla saarella.

Mukaan mukavat kengät, kamera.

Illallinen ja yöpyminen Sorrenton hotellissa.

10. Päivä: Kotiinlähtö

Aamiainen hotellissa. Kuljetus lentokentälle.

 


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Majoitukset seuraavasti:

1. yö 17.-18.4.2016 Hotel Moderno Verdi ****, GENOVA

www.modernoverdi.it

2. yö 18.- 19.4.2016 Hotel Grand Hotel Guinigi****, LUCCA

www.grandhotelguinigi.it

3. ja 4. yö 19.-21.4.2016

Hotel Machiavelli Palace***, FIRENZE

http://www.hotelmachiavelli.it/en/the-hotel/

5.-7.yö ( 3 yötä) 21.-24.4.2016, ROOMA

www.hoteleliseoroma.it

 

Genovassa, Pisassa, Firenzessä ja Roomassa , majoitukset hyvätasoisissa neljän tähden hotelleissa.

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, 3*/4* hotelleissa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset
* Ohjelman mukaiset kuljetukset, opastukset, retket, sisäänpääsymaksut sekä ohjelmassa mainitut ateriat

HUOM!
Retket ”Toscana päivässä” vain ma, ke, to & la, ”Vatikaanin museot” vain ma – la

Lisämaksusta:
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
* Firenzen opastettu Katedraalin kierros 89 € / hlö (ei sunnuntaisin)
* Colosseum, Roman Forum & Palatine Hill 89 € / hlö
* Panoramakierros & Rooman kävekykierros 59 € / hlö
* Lisäyöt

Hintaan ei sisälly:
* Kaupunkivero
* Tipit portieerille, oppaalle & kuljettajalle
* Valinnaiset retket
* Kuulokkeet 4 € / pv
* Muistomerkkien ja arkeologisten kohteiden sisäänpääsymaksut
* Kaikki mitä ei ole nimenomaisesti mainittu kohdassa ”hinta sisältää”

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >