Italia Maggiorejärvi ryhmämatka

Italia Maggiorejärvi Räätälöimme ryhmämatkat niin isoille kuin pienille ryhmille, kaikkiin kohteisiin. Aloita ryhmämatkan suunnittelu jättämällä tarjouspyyntö.

Italia Maggiorejärvi ryhmämatka

Italian suosituin järvimatkailukohde

Italia Maggiorejärvi, Lago Di Maggiore, Lake Maggiore on yksi Italian suurimmista ja suosituimmista järvialueista. Tätä jäätiköstä aikoinaan muodostunutta järveä ympäröivät kukkulat etelässä ja vuoret pohjoisessa.  Lempeän ilmaston vuoksi Maggiorejärven luonto on hyvin rehevää ja osaltaan tästä syystä alue on suosittu matkailukohde ympäri vuoden.

Italia Maggiorejärvi ryhämatka

Maggiorejärvi sijaitsee Alppien eteläpuolella n. 80 km Milanosta ja n. 40 km Milanon Malpensan lentokentältä. Tänne matka taittuu noin tunnissa kentältä. Suuresta ja syvästä Maggiorejärvestä suurin osa on Italian puolella ja pienempi osa kuuluu Sveitsille.

Stresa on Lago Di Maggioren kaunis pikkukaupunki. Se sijaitsee n. 1500 metriä korkean Mottarone-vuoren suojissa. Rantabulevardin varrella on tyylikkäitä hotelleja ja heti bulevardin takana on Stresan keskusta pikkukujineen ja kauppoineen. Stresan edustalla ovat vehreät saaret Isola Bella, Isola Pescatorija Isola Madre.

Lautat kulkevat saarille ja kaupunkien välillä, joten liikkuminen järvellä on helppoa ja elämyksellistä. Mukava päiväretki on myös matkustaa lautalla Stresasta Sveitsin puolelle ja tulla junalla takaisin Stresaan. Italia Maggiorejärvi ryhmille matkaan voimme sisällyttää myös Sveitsin vierailun.

Italia Maggiorejärvi ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv:  990 € / hlö

1. päivä
Saapuminen Milonoon josta vajaan tunnin kuljetus Stresan kylään Lago Maggiore järven rannalle. Stresan satamassa nousemme moottoriveneeseen joka vie meidät vierailulle Borromeo-suvun saarille.

Siirrymme ensiksi lounaalle Isola dei Pescatori-saarelle, joka on pieni maalauksellinen kalastajakylä kauppoineen ja ravintoloineen. Täällä nautimme maittavan  kalalounaan. Seuraavaksi jatkamme veneellä Isola Bella-saarelle, jossa vierailemme Borromeo-suvun upeassa barokkipalatsissa. Teemme opastetun kierroksen palatsin huoneissa ja kuulemme Borromeo-suvun vaiheista, jotka liittyvät myös maailmanhistoriaan. Kierroksen jälkeen vapaa-aikaa palatsin puistossa. Isola Bella saarelta  palaamme takaisin Stresaan.

2. päivä
Aamiaisen jälkeen lähdetään Stresasta jonkin matkaa pohjoista kohden ja pysähdys Pallanzassa, jossa sijaitsee upea Villa Taranton puutarha. Tutustuminen puutarhaan ja sen kukkaloistoon, jonka jälkeen matka kulkee  pienelle Orta-järvelle.

Orta-järven suurin keskus on Omegnan kaupunki järven pohjoispäässä, mutta varsinainen nähtävyys on San Giulion saari, joka sijaitsee vain 400 metrin etäisyydessä rannasta. Lounas San Giulion saarella ja venematkat edestakaisin kuuluvat päivän ohjelmaan. Iltapäivällä paluu takaisin Stresaan ja illallinen hotellissa.

Jos retki osuu arkipäivälle, Omegnassa mahdollisuus omatoimiseen Alessin tehdasvierailuun.

3. päivä

Kokopäiväretki naapurimaan puolelle Sveitsiin, edelleen Maggiorejärven rannalla sijaitsevaan Locarnon kaupunkiin, joka oli jo roomalaisten aikana pidetty lomanviettopaikka. Tänä päivänä on Locarno tunnettu filmifestivaaleistaan ja kaupungin sydän on Piazza Grande, jonka varrelle on rakennettu 1900-luvun alussa loistohotellit, myös festivaalivieraita majoittamaan.

Locarnosta matka jatkuu kohti ihastuttavaa Luganon kaupunkia, joka sijaitsee samannimisen järven rannalla. Rantabulevardilta pääsee kaupungin keskusaukiolle ja sen takana sijaitseville  kauppakujille. Omatoiminen lounas päivän aikana. Luganosta voi hankkia tuliaisiksi tyypillisiä sveitsiläisiä tuotteita kuten suklaata, kelloja ja kosmetiikkaa ja euro käy maksuvälineenä Sveitsin frangin ohella. Illaksi paluu hotelliin Maggiorejärvellä.
HUOM ! henkilöllisyystodistus tai passi mukaan.

4. päivä
Aamiainen Hotellissa
Huoneiden luovutus ja paluukuljetus lentokentälle.

 

Hotelli vahvistuu tilausvaiheessa.

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Milano-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus 3 vrk 3* hotellissa
* Aamiaiset hotellissa
* Kaksi lounasta
* Kuljetukset kohteessa ohjelman mukaan
* Opastukset retkillä
* Sisäänpääsymaksut retkikohteisiin

Hintaan ei sisälly:
* Turistiveroa noin 1 € / hlö / vrk

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.
Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>