Italia Maggiorejärvi ryhmämatka

Italia Maggiorejärvi Räätälöimme ryhmämatkat niin isoille kuin pienille ryhmille, kaikkiin kohteisiin. Aloita ryhmämatkan suunnittelu jättämällä tarjouspyyntö.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Maggiorejärvi ryhmämatka

Italian suosituin järvimatkailukohde

Italia Maggiorejärvi, Lago Di Maggiore, Lake Maggiore on yksi Italian suurimmista ja suosituimmista järvialueista. Tätä jäätiköstä aikoinaan muodostunutta järveä ympäröivät kukkulat etelässä ja vuoret pohjoisessa.  Lempeän ilmaston vuoksi Maggiorejärven luonto on hyvin rehevää ja osaltaan tästä syystä alue on suosittu matkailukohde ympäri vuoden.

Italia Maggiorejärvi ryhämatka

Maggiorejärvi sijaitsee Alppien eteläpuolella n. 80 km Milanosta ja n. 40 km Milanon Malpensan lentokentältä. Tänne matka taittuu noin tunnissa kentältä. Suuresta ja syvästä Maggiorejärvestä suurin osa on Italian puolella ja pienempi osa kuuluu Sveitsille.

Stresa on Lago Di Maggioren kaunis pikkukaupunki. Se sijaitsee n. 1500 metriä korkean Mottarone-vuoren suojissa. Rantabulevardin varrella on tyylikkäitä hotelleja ja heti bulevardin takana on Stresan keskusta pikkukujineen ja kauppoineen. Stresan edustalla ovat vehreät saaret Isola Bella, Isola Pescatorija Isola Madre.

Lautat kulkevat saarille ja kaupunkien välillä, joten liikkuminen järvellä on helppoa ja elämyksellistä. Mukava päiväretki on myös matkustaa lautalla Stresasta Sveitsin puolelle ja tulla junalla takaisin Stresaan. Italia Maggiorejärvi ryhmille matkaan voimme sisällyttää myös Sveitsin vierailun.

Italia Maggiorejärvi ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv:  990 € / hlö

1. päivä
Saapuminen Milonoon josta vajaan tunnin kuljetus Stresan kylään Lago Maggiore järven rannalle. Stresan satamassa nousemme moottoriveneeseen joka vie meidät vierailulle Borromeo-suvun saarille.

Siirrymme ensiksi lounaalle Isola dei Pescatori-saarelle, joka on pieni maalauksellinen kalastajakylä kauppoineen ja ravintoloineen. Täällä nautimme maittavan  kalalounaan. Seuraavaksi jatkamme veneellä Isola Bella-saarelle, jossa vierailemme Borromeo-suvun upeassa barokkipalatsissa. Teemme opastetun kierroksen palatsin huoneissa ja kuulemme Borromeo-suvun vaiheista, jotka liittyvät myös maailmanhistoriaan. Kierroksen jälkeen vapaa-aikaa palatsin puistossa. Isola Bella saarelta  palaamme takaisin Stresaan.

2. päivä
Aamiaisen jälkeen lähdetään Stresasta jonkin matkaa pohjoista kohden ja pysähdys Pallanzassa, jossa sijaitsee upea Villa Taranton puutarha. Tutustuminen puutarhaan ja sen kukkaloistoon, jonka jälkeen matka kulkee  pienelle Orta-järvelle.

Orta-järven suurin keskus on Omegnan kaupunki järven pohjoispäässä, mutta varsinainen nähtävyys on San Giulion saari, joka sijaitsee vain 400 metrin etäisyydessä rannasta. Lounas San Giulion saarella ja venematkat edestakaisin kuuluvat päivän ohjelmaan. Iltapäivällä paluu takaisin Stresaan ja illallinen hotellissa.

Jos retki osuu arkipäivälle, Omegnassa mahdollisuus omatoimiseen Alessin tehdasvierailuun.

3. päivä

Kokopäiväretki naapurimaan puolelle Sveitsiin, edelleen Maggiorejärven rannalla sijaitsevaan Locarnon kaupunkiin, joka oli jo roomalaisten aikana pidetty lomanviettopaikka. Tänä päivänä on Locarno tunnettu filmifestivaaleistaan ja kaupungin sydän on Piazza Grande, jonka varrelle on rakennettu 1900-luvun alussa loistohotellit, myös festivaalivieraita majoittamaan.

Locarnosta matka jatkuu kohti ihastuttavaa Luganon kaupunkia, joka sijaitsee samannimisen järven rannalla. Rantabulevardilta pääsee kaupungin keskusaukiolle ja sen takana sijaitseville  kauppakujille. Omatoiminen lounas päivän aikana. Luganosta voi hankkia tuliaisiksi tyypillisiä sveitsiläisiä tuotteita kuten suklaata, kelloja ja kosmetiikkaa ja euro käy maksuvälineenä Sveitsin frangin ohella. Illaksi paluu hotelliin Maggiorejärvellä.
HUOM ! henkilöllisyystodistus tai passi mukaan.

4. päivä
Aamiainen Hotellissa
Huoneiden luovutus ja paluukuljetus lentokentälle.

 

Hotelli vahvistuu tilausvaiheessa.

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Milano-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus 3 vrk 3* hotellissa
* Aamiaiset hotellissa
* Kaksi lounasta
* Kuljetukset kohteessa ohjelman mukaan
* Opastukset retkillä
* Sisäänpääsymaksut retkikohteisiin

Hintaan ei sisälly:
* Turistiveroa noin 1 € / hlö / vrk

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.
Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555