Italia Sorrento jonne sydämeni jäi

Lähde mukaan Napolinlahden rannalla sijaitsevaan rakkaaseen Sorrentoon sekä mysteerisiin Pompejin raunioihin sekä Amalfin rannikkoon. Varaa Sorrento >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Sorrento jonne sydämeni jäi

Sydämeni jäi Sorrentoon

Lähde mukaan Napolinlahden rannalla sijaitsevaan rakkaaseen Sorrentoon. Matkalle, joka on täynnä kauniita maisemia, kulttuuria ja historiaa. Pääset tutustumaan tämän keramiikasta ja muista käsitöistä tunnetun kaupungin lisäksi myös mysteerisiin Pompejin raunioihin sekä Unescon maailmanperintökohteena tunnettuun Amalfin rannikkoon, Amalfin kaupunkia ja katedraalia unohtamatta. Sorrento

Pompejin salat

Pompeji kiehtoo monia matkailijoita historiallaan ja mysteerisyydellään. Tämä tulivuori Vesuviuksen hautaama kaupunki oli unohdettuna satoja vuosia, kunnes sen kaivaukset aloitettiin 1900-luvulla. Oppaan ohjaamana sinäkin voit tutustua Pompeijin ikivanhoihin teihin ja päästä näkemään, missä historiallisesti kylvettiin, keskusteltiin ja asuttiin. Tämä arkeologinen kaivaus tekee varmasti vaikutuksen niin historiaintoilijoihin kuin muihinkin matkustajiin. Sorrento

Amalfi drive

Valmistaudu yhteen Euroopan kauneimmista ajomatkoista Amalfin rannikolla. Sorrentolta lähtevät tiet kiertelevät korkeilla kallioilla ja tarjoavat matkalaisille mitä henkeäsalpaavimmat näköalat. Ihastele rannikon maisemia sekä Positanon vaaleanpunaisa ja valkoisia huviloita, kunnes saavumme Amalfin kaupunkiin, jonka mukaan koko rannikko on saanut nimensä. Kaupungissa voit tutustua rikkaaseen historiaan, keskustoriin ja vierailla suuremmoisessa katedraalissa, jonka sisällä säilytetään Pyhän Andreaksen pyhäinjäännökset.

 

Italia Sorrento jonne sydämeni jäi

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat

 

Hintaesimerkkimme 4 pv: 790 €

Päivä 1.
Napoli – Sorrento (52 km)
Saavutaan Napolin lentokentälle, josta siirrytään hotelliin Sorrenton alueelle. Syödään päivällinen ja yövytään.

Päivä 2.
Sorrento – Pompeji – Sorrento (55 km)
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen suunnataan puolen päivän retkelle Pompejiin.  Mukaan kannattaa varata mukavat kengät ja kamera. Iltapäivällä on aikaa rentoutumiselle tai omavalintaisille retkille, jonka jälkeen syödään päivällinen ja palataan hotelliin yöpymään.

Päivä 3.
Sorrento – Amalfin rannikko – Sorrento (63 km)
Aamiainen hotellilla. Suuntaamme viettämään päivää Amalfin rannikolla ajamalla ”Amalfi Drive” reitin. Matkalla ihastellaan maisemia ja välipysähdys tehdään Positanossa. Amalfiin saavuttuamme tutustutaan kaupunkiin ja sen kauniiseen katedraaliin. Katedraalissa vieraillessa tulee käyttää pitkiä housuja ja olkapäät tulee peittää. Vierailun jälkeen suuntaamme päivälliselle ja takaisin hotellille yöpymään.

Päivä 4.
Sorrento – Napoli (52 km)
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen kuljetus Napolin lentokentälle ja paluu kotiin.


Italia Napoli tekemistä ja käyntikohteita

* Pompeiji oli roomalainen kaupunki Campaniassa, joka hautautui Vesuviuksen purkauksessa vuonna 79.

* Caprin vertaansa vailla oleva saari lukeutuu Italian lomaparatiiseihin. Napolinlahden suulla sijaitseva Capri on pieni paratiisisaari keskellä Välimerta.

* Sorrenton ja Amalfin hiekkarannat

* Vesuvius tulivuori sijaitsee Napolista yhdeksän kilometriä itään Napolinlahden lähistöllä.

* Teatro San Carlo oopperatalo on yksi maailman vanhimmista ja Italian perinteikkäimmistä oopperanäyttämöistä.

* Napolin arkeologinen museo on yksi Italian ja maailman parhaista arkeologisista museoista. Siellä on näytteillä Pompejin ja Herculaneumin raunioista kaivettuja astioita, koriste-esineitä, mosaiikkeja, patsaita ja maalauksia.

* Napolin tuomiokirkko eli Duomo on kaupungin tärkein kirkko. Se on omistettu Pyhälle Januariukselle. Kirkossa säilytetään Januariuksen kuivunutta verta, joka vuosittain muuttuu nestemäiseksi.


Apua

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
*
Lennot Helsingistä
* Kuljetukset Napolin lentokentältä hotellille ja takaisin
* 3 yötä 4 tähden hotellissa Sorrentossa puolihoidolla
* Englanninkielinen opastus puolenpäivän retkelle Pompeijiin
* Englanninkielinen opastus päivän retkelle Amalfin rannikolle

Hintaan ei sisälly:
* Paikanpäällä maksettava kaupunkivero
* Lounaat
* Juomat
* Tipit ja muut extrat
* Laukkujenkantopalvelut
* Pääsymaksut monumenteille tai arkeologisiin puistoihin
* Asiat, joita ei ole erikseen mainittu ”hintaan sisältyy” osiossa

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Hei, tarvitsetko apua? Soita 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa tähän kohteeseen?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Tiedäthän, että meiltä voit varata kaikki matkat pienille ja suurille ryhmille, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat@kymenmatkat.fi.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >