Italia Venetsia

Venetsia Pohjois-Italiassa on kuuluisa kanaaleistaan, palatseistaan ja gondoliajeluistaan. Venetsian karnevaalit 4.2.- 21.2.2023.

Italia Venetsia

Nähdä Venetsia ja gondolit

Venetsia Pohjois-Italiassa on kuuluisa kanaaleistaan, palatseistaan ja gondoliajeluistaan. Kaupungin lukemattomat kanavat ovat sen tärkein vetovoima. Adrianmeren suloisessa venetsialaisessa laguunissa pienten saaren yli ulottuva kaupunki on myös taiteen ja arkkitehtuurin sekä romantiikan kaupunki, jossa tunnetusti on ylellisiä muotitaloja ja luksustuotteita saatavilla. Kaupunki on myös kuuluisa monista kauniista historiallisista nähtävyyksistä, kuten Piazza San Marco ja San Marco Basilica, Grand Canal ja koristeellinen Dogen palatsi. Lido de Venezia on suosittu luksuskohde, joka houkuttelee näyttelijöitä, kriitikkoja ja muita elokuva-alan kuuluisuuksia.

Venetsian karnevaalit

Helmikuussa Venetsiassa täyttyvät kaupungin kadut naamioituneista juhlijoista.  Koe ainutlaatuinen tunnelma sekä upeat musiikkiesitykset, teatterit ja akrobatiat. Venetsian karnevaalit järjestetään 22.2.-4.3.2025
Matkat Venetsiaan räätälöimme toiveidesi mukaan.
Karnevaaleilla on vähintään 32 erilaista ohjelmaa, karnevaalien tärkeimmät tapahtumat toistuvat joka vuosi, mutta ohjelmaa uudistetaan vuosittain. Karnevaaliaikana Venetsiassa on yhteensä n 120 erilaista tapahtumaa.

Ilta Venetsiassa

Illalla suuntaa askeeleesi Cannaregion alueelle, entisen juutalaisen geton paikalle. Alue on täynnä upeita ravintoloita, baareja ja kauppoja, jotka tarjoavat kosher-venetsialaisia ​​erikoisuuksia, juutalaisen museon ja useita turistiystävällisiä synagogeja. Syö ja juo paikallisia erikoisuuksia juhliessasi iltaasi Italiassa.

Italia Venetsian karnevaalit

 

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 659 € / hlö

Venetsian kävelykierros

Koe Venetsian kohokohdat opastetulla kävelykierroksellamme. Aloitamme Piazza San Marcolta (Pyhän Markuksen aukio), kaupungin kulttuuri- ja hallintoalueen sydämestä. Näemme Palazzo Ducalen (Dogen palatsi), venetsialaisen goottilaisen palatsin, joka rakennettiin Venetsian dogin ensisijaiseksi asuinpaikaksi vuonna 1340. Palatsi sijaitsee Piazza San Marcolla, mutta älä katso sitä vain ulkopuolelta – sen upea sisustus ja korvaamattomat taideteokset ovat ”pakollisia” nähtävyyksiä historian ja arkkitehtuurin ystäville.

Palatsin vieressä on Pyhän Markuksen basilika, alun perin Dogen henkilökohtainen kappeli. Rakennus on yksi parhaista säilyneistä esimerkeistä italialais-bysanttilaisesta arkkitehtuurista, jossa on upea kokoelma bysanttilaista taidetta, kultamosaiikkeja ja hienot marmorilattiat. Kiertue sisältää vierailun sisällä basilikassa.

Pyhän Markuksen aukiolta lähtiessämme voit sukeltaa syvemmälle Venetsian sydämeen kaukana väkijoukosta. Reittimme kulkee sokkeloisten katujen ja kanavien kautta, täällä näemme, miksi Venetsia on niin ainutlaatuinen. Kuuntelemme kiehtovia tarinoita ja ihailemme uskomattomia näkymiä Canal Grandelle.

Aamukierroksen jälkeen voit nauttia lounaan yhdessä kaupungin ihastuttavista kahviloista ennen kuin vietät iltapäivän omatoimisesti kaupungilla. Tutustu 1700-luvun Chiesa di Santa Maria Assuntaan (tunnetaan myös nimellä I Gesuiti) Cannaregion alueella ja barokkityylisessä 1600-luvun Basilica di Santa Maria della Salutessa, Venetsian toiseksi tunnetuimmassa kirkossa.

Aja hissillä Campanile di San Marcon huipulle nähdäksesi lintuperspektiivistä Venetsian. Sukella historiaan Correr Civic Museumissa nähdäksesi Venetsian historian taide- ja esineesittelyt sekä entiset kuninkaalliset. Mene ostoksille kuuluisalle Rialton kalamarkkinoille, joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Meren antimien tuoksu ja ostajien huomiosta kilpailevien myyjien äänet tekevät tästä värikkäästä ja hektisestä torista jokaisen Venetsian matkailijan pakollisen nähtävyyden.

Venetsiasta käsin voi tehdä monia mielenkiintoisia retkiä ympäröiviin kohteisiin, jotka tarjoavat monipuolisia elämyksiä kulttuurista, historiasta ja luonnonkauneudesta nauttiville matkailijoille.

1. Murano

Murano on tunnettu lasinpuhallusperinteestään, ja saarella sijaitsee lukuisia lasinpuhaltamoita ja -museoita. Retki Muranoon tarjoaa mahdollisuuden nähdä lasimestareiden työskentelyä ja ostaa ainutlaatuisia lasiesineitä.

2. Burano

Burano on värikkäiden talojensa ja pitsinnypläysperinteensä ansiosta viehättävä kohde. Kylän kapeat kadut ja kauniit kanavat luovat ihastuttavan ilmapiirin, joka on täydellinen päiväretkeä varten.

3. Torcello

Torcello on historiallinen saari, joka tunnetaan vanhasta katedraalistaan ja rauhallisesta ympäristöstään. Se tarjoaa vastapainon Venetsian vilkkaudelle ja on hyvä kohde niille, jotka haluavat tutustua Venetsian laguunin alkuperäiseen asutukseen.

4. Lido

Lido on kuuluisa hiekkarannoistaan ja Venetsian elokuvajuhlien näyttämönä. Se on täydellinen paikka rentoutua meren äärellä ja nauttia aurinkoisesta päivästä uiden ja auringossa loikoillen.

5. Padova

Padova on viehättävä kaupunki, joka tunnetaan erityisesti Prato della Valle -aukiostaan, Pyhän Antoniuksen basilikasta ja Padovan yliopistosta, joka on yksi maailman vanhimmista yliopistoista. Padova tarjoaa rikkaan kulttuurisen ja historiallisen kokemuksen.

6. Verona

Verona on kuuluisa Romeon ja Julian kotikaupunkina. Se on myös tunnettu hyvin säilyneestä roomalaisesta amfiteatteristaan, Arena di Veronasta, jossa järjestetään vuosittain oopperafestivaaleja. Verona on kaunis ja romanttinen kohde, joka on helppo saavuttaa Venetsiasta.

7. Treviso

Treviso on tunnettu kauniista keskiaikaisesta keskustastaan ja herkullisesta keittiöstään. Se tarjoaa mahdollisuuden nauttia rauhallisemmasta ympäristöstä ja tutustua paikalliseen elämänmenoon.

8. Vicenza

Vicenza on kuuluisa Andrea Palladion arkkitehtuurista, erityisesti Villa La Rotonda ja Teatro Olimpico. Kaupunki tarjoaa kulttuurista ja historiallista syvyyttä ja on erinomainen kohde arkkitehtuurin ystäville.

9. Chioggia

Chioggiaa kutsutaan usein ”pikku-Venetsiaksi” sen kanavien ja värikkäiden talojen vuoksi. Se on kalastajakylä, joka tarjoaa autenttisen venetsialaisen kokemuksen ilman turistien vilskettä.

Italia Venetsia Hotel Castello

Hotelli Castello sijaitsee Venetsian keskustassa, vain muutaman askeleen päässä Pyhän Markuksen aukiolta lähellä Huokausten siltaa ja Palazzo Ducalea. Kaikki huoneet on sisustettu tyypilliseen, venetsialaiseen tyyliin ja niissä on TV, puhelin, radio, minibaari ja ilmastointi.

Lue lisää
Italia Venetsia tekemistä ja käyntikohteita

* Venetsian tunnetuin aukio on Pyhän Markuksen aukio, joka on erittäin suosittu vierailukohde ja jossa voi nähdä kaupungin historiallisia rakennuksia ja tutustumiskohteita, kuten kirkko, kellotorni ja palatsi.

* Pyhän Markuksen aukiolla sijaitsee Venetsian korkein rakennus Pyhän Markuksen kellotorni, jonka tornin huipulta avautuvat mahtavat maisemat ympäri kaupunkia.

* Venetsian pääkanaalin Canal Granden ylittävä Rialton silta sijaitsee melko lähellä Pyhän Markuksen aukiota. Näyttävä Rialton silta on helppo erottaa, sillä sillan mahtipontiset kaiteet tekevät siitä poikkeuksellisen maamerkin. Sillalla on mukava viettää aikaa esimerkiksi alapuolella lipuvia laivoja ja gondoleita seuraten.

* Canal Grande pääkanava kulkee Venetsian läpi. Kanaali on on neljän kilometrin mittainen leveä kanaali, joka ulottuu Venetsian rautatieasemalta aina Pyhän Markuksen aukion liepeille asti. Romanttisinta on istahtaa gondolin kyytiin ja nähdä Venetsian kauneus kanavalta käsin.

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntälennot muualta Suomesta
* Retket ja opastus

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.