Italia Venetsia

Venetsia Pohjois-Italiassa on kuuluisa kanaaleistaan, palatseistaan ja gondoliajeluistaan. Venetsian karnevaalit 4.2.- 21.2.2023.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Venetsia

Nähdä Venetsia ja gondolit

Venetsia Pohjois-Italiassa on kuuluisa kanaaleistaan, palatseistaan ja gondoliajeluistaan. Kaupungin lukemattomat kanavat ovat sen tärkein vetovoima. Adrianmeren suloisessa venetsialaisessa laguunissa pienten saaren yli ulottuva kaupunki on myös taiteen ja arkkitehtuurin sekä romantiikan kaupunki, jossa tunnetusti on ylellisiä muotitaloja ja luksustuotteita saatavilla. Kaupunki on myös kuuluisa monista kauniista historiallisista nähtävyyksistä, kuten Piazza San Marco ja San Marco Basilica, Grand Canal ja koristeellinen Dogen palatsi. Lido de Venezia on suosittu luksuskohde, joka houkuttelee näyttelijöitä, kriitikkoja ja muita elokuva-alan kuuluisuuksia.

Venetsian karnevaalit

Helmikuussa Venetsiassa täyttyvät kaupungin kadut naamioituneista juhlijoista.  Koe ainutlaatuinen tunnelma sekä upeat musiikkiesitykset, teatterit ja akrobatiat. Venetsian karnevaalit järjestetään 4.2.-21.2.2023
Matkat Venetsiaan räätälöimme toiveidesi mukaan.
Karnevaaleilla on vähintään 32 erilaista ohjelmaa, karnevaalien tärkeimmät tapahtumat toistuvat joka vuosi, mutta ohjelmaa uudistetaan vuosittain. Karnevaaliaikana Venetsiassa on yhteensä n 120 erilaista tapahtumaa.

Ilta Venetsiassa

Illalla suuntaa askeeleesi Cannaregion alueelle, entisen juutalaisen geton paikalle. Alue on täynnä upeita ravintoloita, baareja ja kauppoja, jotka tarjoavat kosher-venetsialaisia ​​erikoisuuksia, juutalaisen museon ja useita turistiystävällisiä synagogeja. Syö ja juo paikallisia erikoisuuksia juhliessasi iltaasi Italiassa.

Italia Venetsian karnevaalit

 

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 659 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu 190 €
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntälennot (Finnair) muualta Suomesta
* Retket ja opastus

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Venetsian kävelykierros

Koe Venetsian kohokohdat opastetulla kävelykierroksellamme. Aloitamme Piazza San Marcolta (Pyhän Markuksen aukio), kaupungin kulttuuri- ja hallintoalueen sydämestä. Näemme Palazzo Ducalen (Dogen palatsi), venetsialaisen goottilaisen palatsin, joka rakennettiin Venetsian dogin ensisijaiseksi asuinpaikaksi vuonna 1340. Palatsi sijaitsee Piazza San Marcolla, mutta älä katso sitä vain ulkopuolelta – sen upea sisustus ja korvaamattomat taideteokset ovat ”pakollisia” nähtävyyksiä historian ja arkkitehtuurin ystäville.

Palatsin vieressä on Pyhän Markuksen basilika, alun perin Dogen henkilökohtainen kappeli. Rakennus on yksi parhaista säilyneistä esimerkeistä italialais-bysanttilaisesta arkkitehtuurista, jossa on upea kokoelma bysanttilaista taidetta, kultamosaiikkeja ja hienot marmorilattiat. Kiertue sisältää vierailun sisällä basilikassa.

Pyhän Markuksen aukiolta lähtiessämme voit sukeltaa syvemmälle Venetsian sydämeen kaukana väkijoukosta. Reittimme kulkee sokkeloisten katujen ja kanavien kautta, täällä näemme, miksi Venetsia on niin ainutlaatuinen. Kuuntelemme kiehtovia tarinoita ja ihailemme uskomattomia näkymiä Canal Grandelle.

Aamukierroksen jälkeen voit nauttia lounaan yhdessä kaupungin ihastuttavista kahviloista ennen kuin vietät iltapäivän omatoimisesti kaupungilla. Tutustu 1700-luvun Chiesa di Santa Maria Assuntaan (tunnetaan myös nimellä I Gesuiti) Cannaregion alueella ja barokkityylisessä 1600-luvun Basilica di Santa Maria della Salutessa, Venetsian toiseksi tunnetuimmassa kirkossa.

Aja hissillä Campanile di San Marcon huipulle nähdäksesi lintuperspektiivistä Venetsian. Sukella historiaan Correr Civic Museumissa nähdäksesi Venetsian historian taide- ja esineesittelyt sekä entiset kuninkaalliset. Mene ostoksille kuuluisalle Rialton kalamarkkinoille, joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Meren antimien tuoksu ja ostajien huomiosta kilpailevien myyjien äänet tekevät tästä värikkäästä ja hektisestä torista jokaisen Venetsian matkailijan pakollisen nähtävyyden.


Italia Venetsia tekemistä ja käyntikohteita

* Venetsian tunnetuin aukio on Pyhän Markuksen aukio, joka on erittäin suosittu vierailukohde ja jossa voi nähdä kaupungin historiallisia rakennuksia ja tutustumiskohteita, kuten kirkko, kellotorni ja palatsi.

* Pyhän Markuksen aukiolla sijaitsee Venetsian korkein rakennus Pyhän Markuksen kellotorni, jonka tornin huipulta avautuvat mahtavat maisemat ympäri kaupunkia.

* Venetsian pääkanaalin Canal Granden ylittävä Rialton silta sijaitsee melko lähellä Pyhän Markuksen aukiota. Näyttävä Rialton silta on helppo erottaa, sillä sillan mahtipontiset kaiteet tekevät siitä poikkeuksellisen maamerkin. Sillalla on mukava viettää aikaa esimerkiksi alapuolella lipuvia laivoja ja gondoleita seuraten.

* Canal Grande pääkanava kulkee Venetsian läpi. Kanaali on on neljän kilometrin mittainen leveä kanaali, joka ulottuu Venetsian rautatieasemalta aina Pyhän Markuksen aukion liepeille asti. Romanttisinta on istahtaa gondolin kyytiin ja nähdä Venetsian kauneus kanavalta käsin.

Italia Venetsia Hotel Castello

Hotelli Castello sijaitsee Venetsian keskustassa, vain muutaman askeleen päässä Pyhän Markuksen aukiolta lähellä Huokausten siltaa ja Palazzo Ducalea. Kaikki huoneet on sisustettu tyypilliseen, venetsialaiseen tyyliin ja niissä on TV, puhelin, radio, minibaari ja ilmastointi.

Lue lisää

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555