Italia Como ryhmämatka

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Como ryhmämatka

Kuvankaunis Como ympäristöineen

Vain tunnin ajomatkan päässä trendikkäästä Milanosta voit nauttia luonnonkauniista ja rauhallisesta Comon alueesta.  Idyllisen Comojärven rannoilla olevia kaupunkeja ja kyliä reunustavat alppien jylhät vuoret. Näkymä on unohtumaton. Lago di Como  on raikkaampi, puhtaampi ja vielä vihreämpi ja vähemmän tunnettu, kuin sitä isommat Gardajärvi ja Maggiore.

Comon kaupungin upea nähtävyys on suuri katedraali, jonka sisältä löytyy paljon arvokasta taidetta eri aikakausilta. Katedraali ja Cernobbion villat jäävät elävästi mieleen jo lyhyenkin vierailun aikana.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 915 € / hlö

Hintaan sisältyy:
Lennot Helsingistä
* Majoitus 3 vrk aamiaisella 3 tähden hotellissa
* Ohjelman mukaiset kuljetukset, opastukset, sisäänpääsymaksut sekä kaksi lounasta
* Comon kiertokävely
* Retki  Villa Charlotan palatsiin ja puutarhaan
* Bellagion kylä
* Milanon kierros

Hintaan ei sisälly:
* Turistiveroa noin 2 € / hlö / vrk, joka maksetaan paikan päällä hotellille, huoneita luovutettaessa.

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

 

1. päivä
Saapuminen lentokentälle jossa suomalainen opas ryhmää vastassa. Siirtyminen tilausbussilla Comoon.
Majoitus hotelliin Comossa ja yhteinen lounas ja kävelykierros Comon keskustassa. Ilta vapaa.

2. päivä
Siirrymme linjalaivalla Comosta Tremezzon kylän tuntumassa sijaitsevaan Villa Carlotan palatsiin Como järven länsipuolella. Villan upea sijainti takaa upean näköalan järven toisella puolella sijaitsevaan Bellagion kylään ja myös järveä ympäröiville vuorille. Villa on rakennettu 1600 luvun loppupuolella markeesi Giorgio Clericin toimesta ja sen kahdessa yleisölle auki olevassa kerroksessa on näytteillä arvokkaita taidetöitä kuten mm. Hayezin Julia ja Romeo maalaus. Vierailumme kohdistuu Villa Carlottan upeaan botaaniseen puutarhaan, josta löytyy yli 150 eri kukkalajia atsaleeoista, alppiruusuihin, kamelioihin ja sitruunapuihin. V. 1850 rakennuksen omisti prinsessa Marianna di Nassau , joka antoi rakennuksen häälahjaksi Carlotta tyttärelleen, joka meni naimisiin Giorgio II, Sachsen-Meiningen herttuan kanssa. Vierailun jälkeen jatkamme matkaa laivalla Bellagion kalastajakylään, jossa on yhteinen lounas ja hieman vapaata aikaa ostosten tekoon. Paluu takaisin Comoon linjalaivalla ja vapaa ilta.

3. päivä
Milanoon saavuttaessa tehdään pieni kiertoajelu, jonka aikana nähdään laaja Sempionen puisto ja sen laidalla sijaitseva Italian suurin linnoitus Castello Sforzesco.  Tutustumista jatketaan kävelykierroksella kaupungin keskustassa mm. komean goottilaisen tuomiokirkon ja maailman kuuluisimman oopperatalon La Scalan kautta, jonka jälkeen pidetään omatoiminen lounastauko. Lounaan jälkeen vapaata aikaa shoppailuun ja paluu takaisin Comolle.

4. päivä
Aamiainen ja paluukuljetus lentokentälle.

Hotelli vahvistuu tilausvaiheessa.

 

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1
Tiedot sitoumuksetta

Italian Como

Kuvankaunis Comojärvi ympäristöineen tarjoaa rauhaa ja rentoutumista, vain tunnin ajomatkan päässä trendikkäästä Milanosta.  Idyllisen Comojärven rannoilla olevia kaupunkeja ja kyliä reunustavat alppien jylhät vuoret. Näkymä on unohtumaton. Lago di Como  on raikkaampi ja puhtaampi,vielä vihreämpi ja vähemmän tunnettu, kuin sitä isommat Gardajärvi ja Maggiore.

Suurin osa turismista on keskittynyt Comon kaupunkiin järven eteläosassa.   Ilmasto on välimerellinen.  Comojärven alueelle kannattaa matkustaa alkukesästä ja syksyllä, jolloin lämpötila on miellyttävä ja sateita ei esiinny niin paljoa kuin keväällä.

Kaunis Como on tunnettu myös kuuluisuuden henkilöistä, jotka ovat ostaneet upeita huviloita järven ympäristöstä. Näitä huviloita voi ihailla veneretkellä Comojärvellä. Comon helmi on huviloistaan tunnettu Bellagion kaupunki.

Lautalla pääsee käymään myös muissa järven ympärillä olevissa kaupungeissa ja kylissä. Varenna, Gravedona, Lecco ja Tremezzo ovat tutustumisen arvoisia kohteita.

Hyvien lentoyhteyksien vuoksi on mahdollista tarjota Finnairin aamulentoa, joka saapuu aamupäivällä Milanoon.  Matkalaukut matkaan ja siirtyminen Comolle, johon saavutaan jo puolenpäivän aikoihin. Pienryhmälle voi hyvin toteuttaa lounaan Comon kuvankauniissa maisemissa jo saapumispäivänä! Samoin palaveri tai tutustuminen Comon kaupunkiiin onnistuu vielä hyvin puolenpäivän aikoihin aloitettuna Comolla.

Ensimmäisen päivän ohjelma voi huipentua yhdessä vietettyyn illalliseen tunnelmallisessa ympäristössä. Myös yhdistelmässä 1 - 2 yötä Milanossa, 2 - 3 yötä Comolla pääsee tekemään trendikkäitä ostoksia Milanossa ja rentoutumaan Comon kauniissa maisemissa.

Comolla ryhmille on tarjolla erilaisia TEEMARETKIÄ,  kuten kokkikurssi italialaiseen ruokakulttuuriin, valokuvauskurssi upeissa,historiallisissa ja vehreissä  maisemissa, juustotilavierailu lounaineen, vesiurheilua, viinitilavierailuja, venematkoja, lentoja vesitasolla, ostosretkiä ja vuoristovaellusta.

Comon kaupungin upea nähtävyys on suuri katedraali, jonka sisältä löytyy paljon arvokasta taidetta eri aikakausilta. Katedraali ja Cernobbion villat jäävät elävästi mieleen jo lyhyenkin vierailun aikana.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.