Itävalta jokiristeily Tonava Kaunoinen

Jokiristeilyllä pääset upeisiin kaupunkeihin; Wien, Budapesti, Belgradi ja Bukaresti, näet sata kilometriä pitkän Djerdapin solan. Varaa Itävalta jokiristeily >

Itävalta jokiristeily Tonava Kaunoinen

Tonavan aalloilla

Kuvittele itsesi liukumassa rauhallisesti pitkin Euroopan toiseksi pisimmän joen, Tonavan, kristallinkirkkaita vesiä. Ympärilläsi avautuu henkeäsalpaavia maisemia, historiallisia kaupunkeja ja idyllisiä kyliä, joissa aika tuntuu pysähtyneen. Tämä Tonavan risteily vie sinut unohtumattomalle matkalle, jossa yhdistyvät ylellisyys, kulttuuri ja seikkailu.

Risteilyn Aloitus: Engelhartszell, Itävalta

Matka alkaa viehättävästä Engelhartszellistä, joka sijaitsee lähellä Passauta. Tämä idyllinen kylä on täydellinen paikka rentoutua ja virittäytyä risteilyn tunnelmaan. Astu alukseen ja nauti tervetuliaisdrinkistä kannella, josta avautuvat upeat näkymät Tonavalle. Aluksen liukuessa vesille, voit tuntea, kuinka arjen huolet jäävät taakse ja edessäsi avautuu uusi seikkailu.

Wien: Itävallan Kuningatar

Risteilyreittimme ensimmäinen kohde on Itävallan pääkaupunki Wien. Kaupunki on tunnettu loistokkaista barokkirakennuksistaan, maailmanluokan musiikistaan ja ainutlaatuisesta kahvilakulttuuristaan. Päivän aikana voit vierailla upeassa Schönbrunnin palatsissa, joka on Unescon maailmanperintökohde ja entinen keisarillinen kesäasunto. Stephansdom, Wienin ikoninen katedraali, tarjoaa vaikuttavan näkymän kaupungin ylle. Illalla voit nauttia klassisesta musiikista ja paikallisista herkuista, kuten perinteisestä sacherkakusta ja kahvista.

Bratislava: Slovakian Helmi

Seuraava kohteemme on viehättävä Bratislava, Slovakian pääkaupunki. Kaupunki on täydellinen sekoitus vanhaa ja uutta, historiaa ja modernia elämää. Opastetut kierrokset vievät sinut Bratislavan linnaan, josta avautuu upea näköala kaupungin yli. Vanhaankaupunkiin tutustuminen tarjoaa mahdollisuuden kokea kaupungin rikas historia ja sen monet tarinat. Paikalliset ravintolat ja kahvilat kutsuvat nauttimaan slovakialaisista herkuista ja vieraanvaraisuudesta.

Linz: Modernin Taiteen Ja Kulttuurin Keskus

Linz on modernin taiteen ja kulttuurin kaupunki, joka tarjoaa vierailijoilleen monipuolisia elämyksiä. Ars Electronica Center on yksi kaupungin kohokohdista, jossa voit tutustua interaktiivisiin näyttelyihin ja tulevaisuuden teknologiaan. Kävele pitkin Linzin viehättäviä katuja ja nauti paikallisista herkuista vanhankaupungin tunnelmallisissa kahviloissa ja ravintoloissa. Linzissä vietettävä ilta tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaupungin eloisasta ilmapiiristä ja paikallisista makuelämyksistä.

Kestävä Matkailu ja Ylellisyys Kohtaavat

Tonavan risteilyllä yhdistyvät kestävän matkailun periaatteet ja ylellinen matkustaminen. Alukset ovat moderneja ja ympäristöystävällisiä, ja ne tarjoavat matkustajilleen kaikki mukavuudet, mitä voi toivoa. Tilavat hytit, gourmet-ateriat ja ensiluokkainen palvelu tekevät risteilystä unohtumattoman elämyksen. Lisäksi risteilyn aikana järjestetään monipuolisia aktiviteetteja ja retkiä, jotka tarjoavat syvällisen katsauksen alueen kulttuuriin ja historiaan.

Paikallisia Herkkuja Ja Kulttuurielämyksiä

Risteilyn aikana pääset nauttimaan Itävallan ja Slovakian parhaista mauista. Laivan ravintoloissa tarjoillaan paikallisia herkkuja, kuten Itävallan kuuluisia viinereitä ja Bratislavan perinteisiä ruokia. Viininmaistajaiset Wachau-laakson kuuluisilla viinitiloilla ja paikallisten markkinoiden antimet ovat vain osa matkasi kulinaarisista kohokohdista. Jokaisessa satamakohteessa on mahdollisuus osallistua opastetuille retkille, jotka syventävät ymmärrystä alueen kulttuurista ja historiasta.

Unescon Maailmanperintökohteet

Tonavan varrella on useita Unescon maailmanperintökohteita, kuten Wachau-laakso ja Wienin historiallinen keskusta. Nämä kohteet tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Euroopan rikkaaseen kulttuuriperintöön. Melkin luostari ja Dürnsteinin linna ovat esimerkkejä historiallisista paikoista, jotka tekevät risteilystäsi unohtumattoman. Jokainen vierailukohde on huolella valittu tarjoamaan parhaan mahdollisen matkakokemuksen.

Itävalta jokiristeily Tonava Kaunoinen

Tonavan risteily Itävallassa ja Slovakiassa on täydellinen tapa kokea Euroopan kauneimmat maisemat ja rikkaimmat kulttuurit. Ylelliset alukset, upeat nähtävyydet ja herkulliset paikalliset ruoat tekevät tästä matkasta unohtumattoman elämyksen. Tämä risteily tarjoaa jokaiselle jotakin – olitpa sitten kulttuurin ystävä, kulinaristi tai luonnon kauneudesta nauttiva matkailija.

Itävalta jokiristeily Tonava Kaunoinen

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 454 € / hlö

Tonavan risteily 4 yötä Engelhartszell (Passau)/Engelhartszell (Passau)

Reitti: Engelhartszell (Passau) – Wien – Bratislava – Linz – Engelhartszell (Passau)

päivä SATAMA SAAPUMINEN LÄHTÖ
1 Thu Engelhartszell (Passau) – Itävalta 17:00
2 Fri Wien – Itävalta 13:00 23:30
3 Sat Bratislava – Slovakia 05:00 13:00
4 Sun Linz – Itävalta 14:00 22:00
5 Mon Engelhartszell (Passau) – Itävalta 07:00

Hintaesimerkkimme  8 pv 796 € / hlö

Tonavan risteily  7 yötä Engelhartszell (Passau)/Engelhartszell (Passau)

Reitti: Engelhartszell (Passau) – Wien – Wien – Budapest – Budapest – Bratislava – Melk – Engelhartszell (Passau)

 

Hintaesimerkkimme: 1995 €/hlö

Tonavan risteily 11 yötä Wien/Oltenita

 

Reitti: Wien – Wien – Bratislava – Budapest – Kalocsa – Mohacs – Novi Sad – Belgrade – Belgrade – Donji Milanovac – Donji Milanovac – Ruse – Ruse – Giurgiu – Fetesti – Fetesti – Constanza – Constanza – Fetesti – Oltenita

Bulgaria

Bulgaria tunnetaan erityisesti upeista rantalomakohteistaan, kuten esimerkiksi Varnan kultahietikosta. Bulgaria on ollut osana niin muinaista Traakiaa kuin Rooman ja Bysantin valtakuntaakin. Nykyään maa on edullinen matkakohde, joka tarjoaa leppoisaa lomailua kaikenikäisille.
Pääkaupunki: Sofia
Virallinen kieli: Bulgaria
Valuutta: Leva
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Bulgariaan matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin tai sirullisen henkilökortin.
Aikaero Suomeen: +0
Kesäaika: +0

Tiedot sitoumuksetta

Itävalta

Itävalta tunnetaan lukuisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan sekä mahtavista Alpeista, patikoinnista ja laskettelusta.
Pääkaupunki:
Wien
Virallinen kieli: 
Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Romania

Romania: Kaakkois-Euroopassa, Mustanmeren rannalla sijaitseva Romania on vielä monille tuntematon kohde Euroopassa, mutta siellä matkailijaa odottaa jylhä Karpaattien vuoristo, edulliset hinnat, Bukarestin villi yöelämä ja tietysti Transylvaniassa Kreivi Drakula.
Pääkaupunki: Bukarest
Virallinen kieli: Romania
Valuutta: Leu
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Romaniaan matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin tai sirullisen henkilökortin.
Aikaero Suomeen: +0
Kesäaika: +0

Tiedot sitoumuksetta

Serbia

Serbia on vielä koskematon maa useille turisteille, se on kuitenkin Balkanin alueen suurin valtio, mutta matkakohteena jäänyt Kroatian ja Slovenian varjoon.
Pääkaupunki: Belgrad
Virallinen kieli: Serbia
Valuutta: Serbian dinaari
Passi ja viisumi: Serbiaan matkustettaessa Suomen kansalaiset tarvitsevat passin. Suomalaiset eivät tarvitse viisumia, jos oleskelu maassa kestää alle 90 päivää. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen.
Aikaero Suomeen:  -1

Tiedot sitoumuksetta.

Unkari

Unkari: Tunnetaan erinomaisesta ruoasta, vilkkaasta kaupunkielämästä sekä kukoistavasta maaseudustaan.
Pääkaupunki: Budapest
Virallinen kieli:
Unkari
Valuutta: Unkarin forintti (HUF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Itävalta Wien tekemistä ja käyntikohteita

* Wienin raatihuone
sijaitsee Wienin 1. kaupunginosassa, Innere Stadtissa, Vanhankaupungin alueella. Mahtava raatihuone on valmistunut vuonna 1883.

* Wienin taidehistoriallinen museo
Vuonna 1891 juhlavasti avattu Wienin taidehistoriallinen museo esittelee Habsburg-suvun loisteliaan taidekokoelman italialaiseen renessanssityyliin rakennetussa monumentaalisessa rakennuksessa.

* Hofburg-palatsikompleksi
Habsburg-suvun asuinpaikkana vuosisatojen ajan toiminut Hofburg on useiden palatsien yhteensulautuma, jonka eri osat edustavat useita eri arkkitehtoorisia tyylisuuntia keskiajalta 1900-luvulle.

* Karlskirche
Kaarlenkirkko on yksi Euroopan näyttävimpiä barokkikirkkoja ja suosittu nähtävyys Wienissä. Karlskirche sijaitsee Karlsplatzilla, melko lähellä Vanhaakaupunkia.

* Espanjalainen ratsastuskoulu
Wienin kuuluisa espanjalainen ratsastuskoulu on maailman vanhin vielä toimiva perinteistä kouluratsastusta opettava ratsastuskoulu.

* Prater-huvipuisto ja planetaario
Leopoldstadtin kaupunginosassa sijaitseva Prater-huvipuisto on kuuluisa varsinkin vanhan maailmanpyöränsä ansiosta.

* Schönbrunnin kesälinna
Wienin keskustan alueen ulkopuolella sijaitseva Schönbrunnin kesäpalatsissa Habsburgien keisariperhe asui aina kesäaikaan huhtikuusta-lokakuuhun.

Kesäpalatsissa on mm. Keisari Franz Josephin ja hänen puolisonsa Keisarinna Elisabethin, eli Sisin aikaisia huoneita. Tutustumiskierroksella nähdään myös 1750-luvulta peräisin olevia Keisarinna Maria Theresian aikaisia rokokoo tyylisiä huoneita, mm. linnan  upean suuren juhlasalin ja linnan upea puutarha.

Hintaan sisältyy:

* Majoitus kahden hengen hytissä valitussa hyttiluokassa:
Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa wc ja suihku, puhelin, hiustenkuivaaja, TV, tallelokero ja ilmastointi
* Täysihoito laivalla (aamiainen, lounas, illallinen ja välipalat)
* Juomat (pois lukien samppanja sekä muut premium-juomat)
* WiFi-yhteys laivalla
* Useimmat laivan aktiviteetit ja viihdeohjelma
* Satamamaksut ja verot

Hintaan ei sisälly:

* Liityntäkuljetukset risteilyn lähtösatamaan/satamasta
* Hotellimajoitukset ennen tai jälkeen risteilyn
* Retket satamakohteissa (ellei toisin mainita)
* Puhelinkulut
* Henkilökohtaiset palvelut (kuten kylpylähoidot) ja ostokset
* Lääkärin ja sairaanhoitajan palvelut
* Palvelurahat laivan henkilökunnalle: suositeltu määrä n 5-10 €/hlö/pv
* Matkavakuutus

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Lisäyöt

HUOM!
Matkustajilla tulee olla mukana voimassaoleva virallinen henkilökortti tai passi.
Laivalla käytettävät kielet ovat saksa ja englanti.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>