Jamaika häämatka Karibialla

Jamaikalla Bob Marleyn jalanjäjillä on ihastuttava tapa nauttia rennosta elämänmenosta upeilla valkohiekkaisilla rannoilla. Jamaika häämatka >

Jamaika häämatka Karibialla

Bob Marleyn jalanjäjillä Jamaikalla

Missä olisikaan ihanampi nauttia Jamaika häämatka -tunnelmasta, kuin trooppisen ilmaston omaavalla Jamaikalla, joka on kuuluisa reggae musiikista ja rennosta elämänmenosta upeilla valkohiekkaisilla rannoilla, jossa ruokalautaselle päätyy saman aamun kalasaalis erikoisin maustein höystettynä. Upeista hiekkarannoistaan tunnettu Jamaika on yksi Karibian alueen isoimmista saarista Kuuban jälkeen.

Jamaika häämatka

Jamaikalla kannattaakin tutustua erilaisiin nähtävyyksiin, kuten Dunn’sin vesiputouksiin Ocho Rioksessa tai Bob Marleyn museoon Kingstonissa. Suosittelemme käymään Black River safarilla St.Elizabeth Parish’issa. Retket tehdään hyvinvarustelluilla veneillä, joilla lipuen matkataan joessa asuvien krokotiilien yllä,  vihreän luonnon keskellä.

Jamaika häämatka Karibialla

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1890€ / hlö

Matkaohjelma esimerkki: Häämatka Jamaikalla

Jamaika on täydellinen kohde romanttiselle häämatkalle, jossa yhdistyvät upeat rannat, eläväinen kulttuuri ja luonnon kauneus. Tämä kahdeksan päivän matkaohjelma alkaa Helsingistä ja vie teidät nauttimaan unohtumattomista hetkistä Coyaba Beach Resort -hotellissa Montegossa.

Saapuminen Jamaikalle

Lennä Helsingistä Montego Bayhin ja saavu Sangsterin kansainväliselle lentoasemalle. Paras tapa siirtyä Coyaba Beach Resort -hotelliin on varata etukäteen yksityinen kuljetus, joka vie teidät nopeasti ja mukavasti perille. Tämä viehättävä rantahotelli tarjoaa intiimiä tunnelmaa ja upeita näkymiä Karibianmerelle.

Päivä 1-2: Rentoutuminen ja tutustuminen hotellialueeseen

Ensimmäiset kaksi päivää ovat täydellisiä rentoutumiseen pitkän matkan jälkeen. Nauti hotellin upeasta yksityisestä rannasta, trooppisesta puutarhasta ja virkistävästä uima-altaasta. Käykää hotellin spassa ja nauttikaa hemmottelevista hoidoista. Illallisella voitte nauttia hotellin ravintolan herkullisia karibialaisia ruokia, täydellisiä romanttisiin hetkiin.

Päivä 3: Montego Bayn nähtävyydet

Tutustukaa Montego Bayn eläväiseen kaupunkiin ja sen ympäristöön. Käykää Doctor’s Cave Beachillä, joka on tunnettu kirkkaista vesistään ja valkoisesta hiekastaan. Kävelkää Gloucester Avenuen varrella ja tutustukaa paikallisiin putiikkeihin ja kahviloihin. Illalla suunnatkaa romanttiseen illalliseen Houseboat Grill -ravintolassa, joka tarjoaa herkullisia mereneläviä ja upean näköalan lahdelle.

Päivä 4: Dunn’s River Falls ja Ocho Rios

Vietä päivä Ocho Riosissa ja tutustu kuuluisaan Dunn’s River Falls -vesiputoukseen. Tämä luonnonkaunis putous tarjoaa mahdollisuuden kiivetä kaskadien ylös tai vain nauttia raikkaasta vedestä. Käykää myös paikallisessa käsityöläismarkkinoilla ja ostakaa ainutlaatuisia matkamuistoja. Illalla palatkaa hotelliin ja nauttikaa illallinen Pier One -ravintolassa, joka tarjoaa elävää musiikkia ja upeita näköaloja.

Päivä 5: Negril ja Seven Mile Beach

Vietä päivä Negrilin kuuluisalla Seven Mile Beachillä, joka on tunnettu upeista auringonlaskuistaan ja rentouttavasta ilmapiiristään. Käykää myös Rick’s Caféssa, jossa voitte katsella rohkeita kalliolta hyppääjiä ja nauttia virvokkeita upealla näköalalla. Illalla palatkaa hotelliin ja nauttikaa romanttinen illallinen hotellin ravintolassa meren äärellä.

Päivä 6: Martha Brae River ja rommitila

Lähtekää romanttiselle bambulauttaseikkailulle Martha Brae Riverillä, jossa voitte ihailla vehreitä maisemia ja kuunnella oppaan tarinoita Jamaikan historiasta. Vieraile myös Hampden Estate -rommitilalla, jossa voitte maistella paikallisia rommeja ja oppia lisää niiden valmistuksesta. Illalla suunnatkaa eleganttiin Sugar Mill -ravintolaan, joka tarjoaa upeita karibialaisia makuja historiallisessa ympäristössä.

Päivä 7: Blue Hole ja paikalliset markkinat

Tutustukaa Blue Holeen, joka on kaunis luonnonallas vehreän metsän keskellä. Uikaa turkoosissa vedessä ja nauttikaa luonnon kauneudesta. Käykää myös paikallisilla markkinoilla ja ostakaa tuoreita hedelmiä ja paikallisia herkkuja. Illalla nauttikaa viimeinen illallinen Marguerites Seafood by the Sea -ravintolassa, joka tarjoaa upean merinäköalan ja romanttisen tunnelman.

Päivä 8: Paluu kotiin

Viimeinen päivä alkaa rauhallisesti hotellin aamiaisella ja viimeisellä rentoutumisella ennen paluuta. Hotelli järjestää kuljetuksen Sangsterin lentoasemalle, josta lennät takaisin Helsinkiin, mukanasi upeat muistot unohtumattomasta häämatkasta Jamaikalla.

Jamaika tarjoaa täydellisen yhdistelmän romantiikkaa, seikkailua ja rentoutumista. Tämä kahdeksan päivän matkaohjelma takaa, että häämatkastanne tulee ikimuistoinen kokemus, josta voitte nauttia yhdessä.

Coyaba Beach Resort, Montego Bay ****+

Kokekaa Coyaba Beach resortin vieraanvaraisuus ja ystävällinen ilmapiiri. Kuuluisa Grand Ansen ranta on vain muutaman kävelyaskeleen päässä huoneestanne.

Vain 10 min. ajomatkan päässä lentokentältä  Coyaba Beach Resort tarjoaa:
* Upean sijainnin meren äärellä
* Rennon, intiimin ilmapiirin
* Merinäköalallisen ravintolan
* Sukellus-ja vesiurheilukeskuksen
* Kaksi tenniskenttää opettajineen
* Hierontamahdollisuudet upeine merinäköaloineen
* Kuntosalin

Hintaesimerkkimme
Deluxe huoneessa puutarhanäkymin: 1890 € aamiaisin
Deluxe huoneessa merinäköaloin: 1945 € aamiaisin

Kysy myös All Inclusive pakettia hotellille!

Jamaika_DeLux_Coyaba_Beach_Resort_and_Club_400x300


Jamaika tekemistä ja käyntikohteita

* Retki Martha Braen joelle, jossa matkustamme bambulautalla tiheän viidakon läpi. Päivä jatkuu vierailulla Dunn’s River -vesiputouksella. Täällä voimme kulkea ylös vesiputousta, jossa on luonnon muovaamia askelmia sekä pieniä laguuneita.

* Montego Bay retki
Lähde retkelle ja koe Jamaikan toiseksi suurin kaupunki, Montego Bay. Tutustu Montegon Bayn kiinnostaviin nähtävyyksiin  ja ostospaikoihin. Vieraile Rose Hallissa, vaikuttavassa 1700-luvun kartanossa, jolla on jännittävä historia. Vieraile vilkkaalla Hip Stripin turistialueella sekä paikallisilla markkinoilla Montego Bayn keskustassa.

* Mystic Mountain Rainforest Adventure
Ocho Riosissa on seikkailupuisto, jossa luonto ja seikkailu yhdistyvät.

Jamaika

Jamaica Jamaika tunnetaan muun muassa reggae-musiikin ja rastafari-uskonnon kehtona.
Pääkaupunki: Kingston
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Jamaikan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin. Viisumia ei vaadita alle 90 päivän turistimatkoilla. Kaikilla vierailijoilla tulee olla riittävästi varoja elättääkseen itsensä oleskelunsa aikana. Kaikkien on täytettävä matkustajaselvityslomake – C5 kortti.
C5 kortti tästä >
Aikaero Suomeen: -7 tuntia, kesäaika ei käytössä.
Matkavakuutus:
Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit:
Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Ilmasto:
Jamaikan ilmasto on erilainen eri puolilla saarta. Tuulenpuolella vallitsee trooppisten ylänköjen ilmasto, kun taas suojanpuolella on kuivempaa. Lämpimät pasaatituulet tuovat idästä ja koillisesta sateita ympäri vuoden. Lämpötila vaihtelee vuoden aikana välillä 19 °C–32 °C. Lämpimimmät kuukaudet ovat heinä- ja elokuu, viilein on helmikuu. Sateisinta on keväisin touko-kesäkuussa ja syksyisin loka-marraskuussa. Hurrikaanikausi jatkuu virallisesti kesäkuusta marraskuuhun, useimmat hurrikaanit tavataan elo- tai syyskuussa

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki -Montego Bay-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset m/p
* Majoitus 2-hengen Deluxe huoneessa Hotelli Coyaba Beach Resort, Montego  Bay 4*+ Ystävällinen, pidetty ja tunnelmallinen hotelli Grand Ansen rannalla.
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>