Japani kiertomatka opastettuna

Japani kiertomatka Kyushun saarella vie sinut utuisten vuorten, temppelien ja vehreän luonnon ihmemaahan. Näe Nagasaki ja koet kuumat lähteet. Japanin matkat >

Japani kiertomatka opastettuna

Mystinen Paratiisi

Japani kiertomatka Kyushun saarella vie sinut maalaukselliselle utuisten vuorten seudulle. Näet puutarhoja, temppeleitä ja tulivuoria, teet hyviä ostoksia ja nautit herkullista japanilaista ruokaa. Koet koskettavia hetkiä Nagasakissa, ja rentoudut upeassa luonnossa hiljentyen sekä tuliperäisen saaren kuumissa lähteissä kylpien. Matkan aluksi voit päästää shoppailuvietin valloilleen Fukuokassa Tenjinin ostosparatiisissa. Sen jälkeen koet seesteisen hetken Dazaifu Tenmangun temppelissä, jossa monet toivovat onnea opintoihin – tai keittiöelämään! Japanilaisen keittiön maut vievätkin tällä matkalla kielen mennessään.

Japani kiertomatka

Kiertomatkalla ei unohdeta myöskään Nagasakin kaupunkia, jossa koet vaikuttavia ja liikuttaviakin hetkiä. Kaupungissa tuhoaminen atomipommilla vuonna 1945 päätti toisen maailmansodan. Koskettava Nagasakin atomipommimuseo ja Rauhanpuisto saavat kaikki toivomaan rauhaisampaa tulevaisuutta. Tutustumme kaupungin historiaan ja muistamme sen merkityksen maailmanrauhan symbolina.

Kokemusten täyttämän päivän jälkeen on aika rentoutua upeassa luonnossa, tutustuen Kyushun saaren lumoavaan maailmaan, jossa utuiset vuoret ja kiehtova kulttuuri odottavat löytäjäänsä. Kuumottavia hetkiä on luvassa matkalla Jigokuun, joka tunnetaan myös nimellä ”Helvetinlaakso”. Kyushu on tuliperäinen saari, ja täällä se näkyy ja tuoksuu: maasta purkautuu kuumaa höyryä ja rikkipitoisia puroja. Näet matkalla myös Japanin suurimman toimivan tulivuoren, tulivuorimuseon ja Ason šintolaisen pyhäkön. Ihanan Kyushun saaren kiertomatkan kruunaa kylpeminen kuuluisissa Beppun kuumissa lähteissä, joista monet hakevat terveyttä ja pitkää ikää.

Japanilaisen Keittiön Herkut

Matkalla pääsemme maistelemaan japanilaisen keittiön herkkuja, jotka vievät meidät makumatkalle läpi saaren. Nauttitaan tuoreista sushista ja sashimista, maistuvasta ramenista ja herkullisista paikallisista erikoisuuksista.

Japani kiertomatka opastettuna

Kymenmatkat FB>

 

Australia kiertomatka>

Hintaesimerkkimme 10 pv: 5235 € / hlö

Matka alkaa Helsingistä, Finnairin suorilla lennoilla Fukuokaan.

Päivä 1: Fukuoka

Saapuminen Fukuokaan. Opas tapaa teidät lentokentällä ja opstaa lentokenttäkuljetukselle Fukuokan keskustaan.

Päivä 2: Fukuoka-Nagasa (aamiainen)

Aamupäivällä vierailu Tenjin alueella ja Dazaifu Tenmangussa, ja sen jälkeen kuljetus Nagasakiin.

Päivä 3: Nagasaki-Unzen (aamiainen, päivällinen)

Kiertoajelu Nagasakissa julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksen aikana vieraillaan muun muassa Nagasakin atomipommimuseossa, Rauhanpuistossa ja Oura Tenshudon kirkossa. Bussimatka Unzeniin ja päivällinen perinteisessä japanilaisessa ryokan-majatalossa.

Päivä 4: Unzen-Shimabara-Kumamoto (aamiainen)

Aamulla lähdetään matkalle Jigokuun, joka tunnetaan lisänimellä ’Helvetin Laakso’. Alueella purkautuu maasta kuumaa höyryä, rikkipitoisia puroja ja alue on täynnä vulkaanista toimintaa. Kuljetus Shimabaran satamaan ja sieltä lauttamatka Kumamotoon, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksen aikana nähdään muun muassa Kumamoton linna ja Suizenjin puisto.

Päivä 5: Kumamoto-Mt.Aso-Beppu (aamiainen, päivällinen)

Bussimatka Mt.Asolle, joka on Japanin suurin toimiva tulivuori ja sen kraateri, jonka ympärysmitta on noin 120km on ykis maailman suurimmista. Nykyinen kraateri on muodostunut neljän suuren tulivuorenpurkauksen johdosta, jotka tapahtuivat yli 90000 vuotta sitten. Retken aikana tutustutaan niin tulivuoreen, tulivuorimuseoon kuin Ason pyhäkköön. Kuljetus Beppuun, jossa päivällinen ryokan-majatalossa.

Päivä 6: Beppu-Fukuoka (aamiainen)

Kaupunkikierros taksilla ja vierailu Beppun kuumilla lähteillä. Kuljetus Fukuokaan.

Päivät 7-8: Fukuoka (aamiainen)

Aikaa tutustua Fukuokaan omin päin ennen paluulentoa.
Paluu Helsinkiin Finnairin suoralla lennolla.

 

Japani-mtaso-232897_1280

Japani Tokio tekemistä ja käyntikohteita

* Tokyo Skytree  maamerkki sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. Rakennus on Japanin korkein sekä maailman toiseksi korkein heti Burj Khalifan jälkeen. Nauti uskomattomista maisemista Tokion yli tornin näköalatasanteilta. Kannattaa vierailla myös muissa pilvenpiirtäjissä, kuten Tokio-tornissa, joista monissa on omat näköalatasanteensa.

* Keisarillinen palatsi – ehdottomasti vierailun arvoinen kohde upeine puutarhoineen. Palatsin lähellä sijaitsee myös kuuluisa Yasukuni-pyhättö.

* Sensōji-temppeli – Asakusassa sijaitseva vanha buddhalainen temppeli on Tokion vanhin ja ehdottomasti yksi merkittävimmistä temppeleistä.

* Shinjuku Gyoen – yksi Tokion suosituimmista puistoista.

* Tokyo Disney Resort (johon kuuluu Tokio Disneyland ja Tokio DisneySea) on koko perheelle suunnattu valtava teemapuisto. Kohtuullisen matkan päässä Tokion keskustasta sijaitsevat myös Tokyo Dome City Attractions ja Sanrio Puroland -teemapuistot.

* Animenystäville animaatiostudio Ghibli on oikea unelmien täyttymys. Paikka on hyvin suosittu, joten liput kannattaa varata jo ennakkoon.

* Yoyogi-puisto – näe japanilaiset Elvikset ihka elävinä Yoyogi-puistossa lähellä Harajukua.

* Ryōgoku ja siellä sijaitseva Kokugikan-halli ovat Japanin sumopainin keskuksia. Tammi-, touko- ja syyskuussa järjestettävien sumopainiturnausten lisäksi alueella on sumopainimuseo – ja saattaapa siellä bongata oikeita sumopainijoitakin!

Japani Osaka tekemistä ja käyntikohteita

Umeda Sky -rakennus – henkeäsalpaava kokemus ja mahtavat maisemat. Tässä uskomattomassa kaksiosaisessa rakennuksessa on niin sanottu “leijuva puutarhaobservatorio” sekä uskomattomat liukuportaat, jotka yhdistävät rakennukset. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Osakan linna – jälleenrakennettu majesteettinen 1600-luvun linna, jota ympäröi runsas kirsikankukkien loisto. Muita historiallisia rakennuksia ja kukoistavia puistoja, joissa kannattaa vierailla, ovat Sumiyoshi taisha -pyhättö, Nakanoshiman saari ja Old Japanese Farmhouses -ulkoilmamuseo.

Kansallinen Bunraku-teatteri – perinteinen japanilainen Bunraku-nukketeatteri.

Spa World – nauti perinteisestä japanilaisesta kylvystä kuumassa lähteessä. Avoinna ympäri vuorokauden. Huomioithan, että tatuoinnit eivät ole sallittuja. Mikäli sinulla on tatuointi, jota ei saa piiloon, sinua ei välttämättä päästetä sisälle.

Tsūtenkaku – kauniisti jälleenrakennettu torni Shinsekain alueella. (Vierailijan on hyvä pitää mielessä, että tätä kaupunginosaa pidetään hieman levottomana, mutta päiväsaikaan alue on yleensä turvallinen.) Lähellä on myös Tennojin eläintarha.

Osakan satama Kaiyukan – satamasta löytyy yksi maailman suurimmista akvaariomaailmoista ja maailman suurin maailmanpyörä.

Japani

Japani on saarivaltio Tyynessämeressä Itä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Passi ja viisumi: Alle 90 vrk matkoilla Suomen kansalainen tarvitsee Japaniin matkustusasiakirjaksi passin. Lapsilla tulee olla oma passi 25.6.2012 alkaen. Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta ulkomaalaisilta matkustajilta otetaan kasvokuva ja sormenjäljet maahantulotarkastuksen yhteydessä. Matkustajia, jotka eivät suostu toimenpiteeseen, ei päästetä maahan. Poikkeuksena ovat Japanin erikoisoleskeluluvan haltijat.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: + 6 tuntia, Talvisin: + 7 tuntia
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: on yleensä leuto ja miellyttävä, talvet on viileitä ja kesällä on kuuman kosteat ilma. Talvella lämpötila laskee harvoin alle nollan. Taifuuniaika ajoittuu kesäkuun – syyskuun välille.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Fukuoka-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Opastus päivinä 2-6
* Vierailu Tenjin alueella ja Dazaifu Tenmangussa
* Kiertoajelu Nagasakissa julkisilla kulkuneuvoilla
* Lauttamatka Kumamotoon, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla
* Retki Mt.Asolle, joka on Japanin suurin toimiva tulivuori
* Bebbun kaupunkikierros taksilla ja vierailu Beppun kuumilla lähteillä
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset
* Ohjelmassa mainitut ateriat (ei juomia)

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.