Japani kiertomatka opastettuna

Japani kiertomatka Kyushun saarella vie sinut utuisten vuorten, temppelien ja vehreän luonnon ihmemaahan. Näe Nagasaki ja koet kuumat lähteet. Japanin matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Japani kiertomatka opastettuna

Mystinen Paratiisi

Japani kiertomatka Kyushun saarella vie sinut maalaukselliselle utuisten vuorten seudulle. Näet puutarhoja, temppeleitä ja tulivuoria, teet hyviä ostoksia ja nautit herkullista japanilaista ruokaa. Koet koskettavia hetkiä Nagasakissa, ja rentoudut upeassa luonnossa hiljentyen sekä tuliperäisen saaren kuumissa lähteissä kylpien. Matkan aluksi voit päästää shoppailuvietin valloilleen Fukuokassa Tenjinin ostosparatiisissa. Sen jälkeen koet seesteisen hetken Dazaifu Tenmangun temppelissä, jossa monet toivovat onnea opintoihin – tai keittiöelämään! Japanilaisen keittiön maut vievätkin tällä matkalla kielen mennessään.

Japani kiertomatka

Kiertomatkalla ei unohdeta myöskään Nagasakin kaupunkia, jossa koet vaikuttavia ja liikuttaviakin hetkiä. Kaupungissa tuhoaminen atomipommilla vuonna 1945 päätti toisen maailmansodan. Koskettava Nagasakin atomipommimuseo ja Rauhanpuisto saavat kaikki toivomaan rauhaisampaa tulevaisuutta. Tutustumme kaupungin historiaan ja muistamme sen merkityksen maailmanrauhan symbolina.

Kokemusten täyttämän päivän jälkeen on aika rentoutua upeassa luonnossa, tutustuen Kyushun saaren lumoavaan maailmaan, jossa utuiset vuoret ja kiehtova kulttuuri odottavat löytäjäänsä. Kuumottavia hetkiä on luvassa matkalla Jigokuun, joka tunnetaan myös nimellä ”Helvetinlaakso”. Kyushu on tuliperäinen saari, ja täällä se näkyy ja tuoksuu: maasta purkautuu kuumaa höyryä ja rikkipitoisia puroja. Näet matkalla myös Japanin suurimman toimivan tulivuoren, tulivuorimuseon ja Ason šintolaisen pyhäkön. Ihanan Kyushun saaren kiertomatkan kruunaa kylpeminen kuuluisissa Beppun kuumissa lähteissä, joista monet hakevat terveyttä ja pitkää ikää.

Japanilaisen Keittiön Herkut

Matkalla pääsemme maistelemaan japanilaisen keittiön herkkuja, jotka vievät meidät makumatkalle läpi saaren. Nauttitaan tuoreista sushista ja sashimista, maistuvasta ramenista ja herkullisista paikallisista erikoisuuksista.

Japani kiertomatka opastettuna

Kymenmatkat FB>

 

Australia kiertomatka>

Hintaesimerkkimme 10 pv: 5235 € / hlö

Matka alkaa Helsingistä, Finnairin suorilla lennoilla Fukuokaan.

Päivä 1: Fukuoka

Saapuminen Fukuokaan. Opas tapaa teidät lentokentällä ja opstaa lentokenttäkuljetukselle Fukuokan keskustaan.

Päivä 2: Fukuoka-Nagasa (aamiainen)

Aamupäivällä vierailu Tenjin alueella ja Dazaifu Tenmangussa, ja sen jälkeen kuljetus Nagasakiin.

Päivä 3: Nagasaki-Unzen (aamiainen, päivällinen)

Kiertoajelu Nagasakissa julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksen aikana vieraillaan muun muassa Nagasakin atomipommimuseossa, Rauhanpuistossa ja Oura Tenshudon kirkossa. Bussimatka Unzeniin ja päivällinen perinteisessä japanilaisessa ryokan-majatalossa.

Päivä 4: Unzen-Shimabara-Kumamoto (aamiainen)

Aamulla lähdetään matkalle Jigokuun, joka tunnetaan lisänimellä ’Helvetin Laakso’. Alueella purkautuu maasta kuumaa höyryä, rikkipitoisia puroja ja alue on täynnä vulkaanista toimintaa. Kuljetus Shimabaran satamaan ja sieltä lauttamatka Kumamotoon, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksen aikana nähdään muun muassa Kumamoton linna ja Suizenjin puisto.

Päivä 5: Kumamoto-Mt.Aso-Beppu (aamiainen, päivällinen)

Bussimatka Mt.Asolle, joka on Japanin suurin toimiva tulivuori ja sen kraateri, jonka ympärysmitta on noin 120km on ykis maailman suurimmista. Nykyinen kraateri on muodostunut neljän suuren tulivuorenpurkauksen johdosta, jotka tapahtuivat yli 90000 vuotta sitten. Retken aikana tutustutaan niin tulivuoreen, tulivuorimuseoon kuin Ason pyhäkköön. Kuljetus Beppuun, jossa päivällinen ryokan-majatalossa.

Päivä 6: Beppu-Fukuoka (aamiainen)

Kaupunkikierros taksilla ja vierailu Beppun kuumilla lähteillä. Kuljetus Fukuokaan.

Päivät 7-8: Fukuoka (aamiainen)

Aikaa tutustua Fukuokaan omin päin ennen paluulentoa.
Paluu Helsinkiin Finnairin suoralla lennolla.

 

Japani-mtaso-232897_1280


Japani Tokio tekemistä ja käyntikohteita

* Tokyo Skytree  maamerkki sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. Rakennus on Japanin korkein sekä maailman toiseksi korkein heti Burj Khalifan jälkeen. Nauti uskomattomista maisemista Tokion yli tornin näköalatasanteilta. Kannattaa vierailla myös muissa pilvenpiirtäjissä, kuten Tokio-tornissa, joista monissa on omat näköalatasanteensa.

* Keisarillinen palatsi – ehdottomasti vierailun arvoinen kohde upeine puutarhoineen. Palatsin lähellä sijaitsee myös kuuluisa Yasukuni-pyhättö.

* Sensōji-temppeli – Asakusassa sijaitseva vanha buddhalainen temppeli on Tokion vanhin ja ehdottomasti yksi merkittävimmistä temppeleistä.

* Shinjuku Gyoen – yksi Tokion suosituimmista puistoista.

* Tokyo Disney Resort (johon kuuluu Tokio Disneyland ja Tokio DisneySea) on koko perheelle suunnattu valtava teemapuisto. Kohtuullisen matkan päässä Tokion keskustasta sijaitsevat myös Tokyo Dome City Attractions ja Sanrio Puroland -teemapuistot.

* Animenystäville animaatiostudio Ghibli on oikea unelmien täyttymys. Paikka on hyvin suosittu, joten liput kannattaa varata jo ennakkoon.

* Yoyogi-puisto – näe japanilaiset Elvikset ihka elävinä Yoyogi-puistossa lähellä Harajukua.

* Ryōgoku ja siellä sijaitseva Kokugikan-halli ovat Japanin sumopainin keskuksia. Tammi-, touko- ja syyskuussa järjestettävien sumopainiturnausten lisäksi alueella on sumopainimuseo – ja saattaapa siellä bongata oikeita sumopainijoitakin!


Japani Osaka tekemistä ja käyntikohteita

Umeda Sky -rakennus – henkeäsalpaava kokemus ja mahtavat maisemat. Tässä uskomattomassa kaksiosaisessa rakennuksessa on niin sanottu “leijuva puutarhaobservatorio” sekä uskomattomat liukuportaat, jotka yhdistävät rakennukset. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Osakan linna – jälleenrakennettu majesteettinen 1600-luvun linna, jota ympäröi runsas kirsikankukkien loisto. Muita historiallisia rakennuksia ja kukoistavia puistoja, joissa kannattaa vierailla, ovat Sumiyoshi taisha -pyhättö, Nakanoshiman saari ja Old Japanese Farmhouses -ulkoilmamuseo.

Kansallinen Bunraku-teatteri – perinteinen japanilainen Bunraku-nukketeatteri.

Spa World – nauti perinteisestä japanilaisesta kylvystä kuumassa lähteessä. Avoinna ympäri vuorokauden. Huomioithan, että tatuoinnit eivät ole sallittuja. Mikäli sinulla on tatuointi, jota ei saa piiloon, sinua ei välttämättä päästetä sisälle.

Tsūtenkaku – kauniisti jälleenrakennettu torni Shinsekain alueella. (Vierailijan on hyvä pitää mielessä, että tätä kaupunginosaa pidetään hieman levottomana, mutta päiväsaikaan alue on yleensä turvallinen.) Lähellä on myös Tennojin eläintarha.

Osakan satama Kaiyukan – satamasta löytyy yksi maailman suurimmista akvaariomaailmoista ja maailman suurin maailmanpyörä.

Japani on saarivaltio Tyynessämeressä Itä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Passi ja viisumi: Alle 90 vrk matkoilla Suomen kansalainen tarvitsee Japaniin matkustusasiakirjaksi passin. Lapsilla tulee olla oma passi 25.6.2012 alkaen. Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta ulkomaalaisilta matkustajilta otetaan kasvokuva ja sormenjäljet maahantulotarkastuksen yhteydessä. Matkustajia, jotka eivät suostu toimenpiteeseen, ei päästetä maahan. Poikkeuksena ovat Japanin erikoisoleskeluluvan haltijat.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: + 6 tuntia, Talvisin: + 7 tuntia
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: on yleensä leuto ja miellyttävä, talvet on viileitä ja kesällä on kuuman kosteat ilma. Talvella lämpötila laskee harvoin alle nollan. Taifuuniaika ajoittuu kesäkuun – syyskuun välille.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

* Lennot Helsinki-Fukuoka-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Opastus päivinä 2-6
* Vierailu Tenjin alueella ja Dazaifu Tenmangussa
* Kiertoajelu Nagasakissa julkisilla kulkuneuvoilla
* Lauttamatka Kumamotoon, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla
* Retki Mt.Asolle, joka on Japanin suurin toimiva tulivuori
* Bebbun kaupunkikierros taksilla ja vierailu Beppun kuumilla lähteillä
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset
* Ohjelmassa mainitut ateriat (ei juomia)

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >