Japani – Perinteinen ja moderni opastettu kiertomatka

Englanniksi opastetulla matkalla näet monia Japanin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Matka alkaa vilkkaan miljoonakaupungin Tokion humusta ja sen jälkeen pääset ihailemaan Mt.Fujia, Hiroshiman historiallisia nähtävyyksiä, keisarillisen Kioton temppeleitä ja pyhäkköjä sekä Osakan suurkaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Japani – Perinteinen ja moderni opastettu kiertomatka

Englanniksi opastetulla matkalla näet monia Japanin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Matka alkaa vilkkaan miljoonakaupungin Tokion humusta ja sen jälkeen pääset ihailemaan Mt.Fujia, Hiroshiman historiallisia nähtävyyksiä, keisarillisen Kioton temppeleitä ja pyhäkköjä sekä Osakan suurkaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä.

Hintaesimerkkimme 11 pv: 3629 € / hlö

Lähtöpäivät 2019: 16.2, 23.2, 2.3, 9.3, 16.3, 23.3, 30.3, 6.4, 13.4, 20.4, 27.4, 4.5, 11.5, 18.5, 25.5, 1.6, 8.6, 15.6, 22.6, 29.6, 6.7, 13.7, 20.7, 27.7, 3.8, 10.8, 17,8, 24.8, 31.8, 7.9, 14.9, 21.9, 28.9, 4.10, 12.10, 19.10, 26.10, 2.11, 9.11, 16.11, 23.11, 30.11 ja 7.12

Matka alkaa Helsingistä Finnairin suorilla lennoilla Tokioon.

Päivä 1: Tokio

Saapuminen Tokioon. Opas tapaa teidät lentokentällä ja ohjaa lentokenttäbussiin tai junaan. Majoittuminen hotelliin.

Päivä 2: Tokio (aamiainen ja lounas)

Opastettu Tokion kaupunkikierros (n.8h) bussilla ja julkisilla kulkuneuvoilla, kierroksella nähdään muun muassa Tokyo Tower, Keisarin palatsi, Sensojin temppeli ja Harajukun alue.

Päivä 3: Tokio (aamiainen)

Vapaa-aikaa Tokiossa, mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille.

Päivä 4: Tokio-Hakone-Hiroshima (aamiainen ja lounas)

Matkalaukkusi siirretään suoraan Kiotoon, ota seuraaville päiville mukaasi vain pienempi yöpymislaukku. Tänään matkustetaan luotijunalla Tokiosta Odawaraan ja jatketaan oppaan seurassa Hakoneen, jossa kaupunkikierros. Kierroksen aikana on upeat näkymät Mt.Fujille (säävaraus). Köysirata ajelu Owakudanin vulkaanisessa laaksossa, jossa on kuumia lähteitä, sekä risteily Ashinko-järvellä. Iltapäivällä opas ohjaa teidät luotijunaan, joka menee Nagoyan kautta Hiroshimaan, jossa opas tapaa teidät asemalla ja ohjaa hotellille.

Päivä 5: Hiroshima-Miyajima (aamiainen, lounas. päivällinen)

Opastettu kierros (n.5h) Hiroshimassa ja Miyajimassa julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksella nähdään esimerkiksi Hiroshiman rauhanmuistomerkki ja –museo ja Itsukushiman pyhäkkö. Illallinen perinteisessä japanilaisessa ryokan-majatalossa.

Päivä 6: Miyajima-Hiroshima-Osaka-Kioto (aamiainen)

Opas lähtee kanssanne luotijunalla kohti Osakan miljoonakaupunkia, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksen aikana nähdään esimerkiksi Osakan linna ja Umedan ja Dotonborin alueet. Lopuksi siirrytään paikallisjunalla Kiotoon ja hotellille.

Päivä 7: Kioto (aamiainen, lounas)

Aamiaisen jälkeen Kioton kaupunkikierros (n.5h), jonka aikana nähdään muun muassa Kinkakujin ja Kiyomizun temppelit, Nijo-jo:n linna ja perinteikäs, geishoistaan tunnettu Gionin kaupunginosa. Illalla vapaa-aikaa.

Päivä 8: Kioto-Nara-Kioto (aamiainen, lounas)

Kuljetus historialliseen Naran kaupunkiin ja kaupunkikierros (n.5h) julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksella nähdään muun muassa Naran kuuluisia temppeleitä, jotka ovat päässeet Unescon Maailmanperintölistalle.

Päivä 9: Kioto (aamiainen)

Kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin.

Japani-osaka-port-2281899_1280

Japani on saarivaltio Tyynessämeressä Itä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Passi ja viisumi: Alle 90 vrk matkoilla Suomen kansalainen tarvitsee Japaniin matkustusasiakirjaksi passin. Lapsilla tulee olla oma passi 25.6.2012 alkaen. Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta ulkomaalaisilta matkustajilta otetaan kasvokuva ja sormenjäljet maahantulotarkastuksen yhteydessä. Matkustajia, jotka eivät suostu toimenpiteeseen, ei päästetä maahan. Poikkeuksena ovat Japanin erikoisoleskeluluvan haltijat.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: + 6 tuntia, Talvisin: + 7 tuntia

Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Tokio ja Osaka-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja opastukset
* Englanniksi opastettu Tokion kiertoajelu
* Junamatka Tokiosta Odawaraan ja Hakoneen, jossa kaupunkikierros
* Köysirata ajelu Owakudanin vulkaanisessa laaksossa, jossa on kuumia lähteitä
* Risteily Ashinko-järvellä
* Junamatka Nagoyan kautta Hiroshimaan
* Opastettu kierros (n.5h) Hiroshimassa ja Miyajimassa julkisilla kulkuneuvoilla
* Junamatka Osakaan, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla
* Kioton kaupunkikierros
* Naran kaupunkiin ja kaupunkikierros (n.5h) julkisilla kulkuneuvoilla
* Ohjelmassa mainitut ateriat (ei juomia)

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555