Japani Perinteinen ja moderni opastettu kiertomatka

Matka alkaa vilkkaan miljoonakaupungin Tokion humusta, jonka jälkeen pääset ihailemaan keisarillisia ja historiallisia nähtävyyksiä. Japani matka>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Japani Perinteinen ja moderni opastettu kiertomatka

Kiehtova aasialainen maailma

Japani on rikas kulttuurinen maa, jossa perinteet ovat vahvasti läsnä jokapäiväisessä elämässä. Maan ainutlaatuisen kulttuuriperinnön voi kokea vierailulla historiallisissa temppeleissä, linnoissa ja geisha-alueilla. Kyoto taas on tunnettu perinteisestä arkkitehtuuristaan ja geishakulttuuristaan. Japanissa matkustaminen on helppoa ja mukavaa, koska nopea ja tehokas junaverkosto vie sinut helposti kaupungista toiseen ja majoitusvaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun, olit sitten kiinnostunut perinteisistä ryokaneista tai moderneista hotelleista. Tämä rikas maa on myös modernin teknologian ja innovaatioiden edelläkävijä, jonka huomaat kun vierailet Tokion vilkkailla kaduilla, joilla neonvalot loistavat ja robotit tervehtivät sinua. Kannattaa ehdottomasti muistaa vierailla Akihabaran elektroniikkakaupunginossa ja tutustua Shibuyan vilkkaaseen shoppailukulttuurin.

Japani opastettu kiertomatka

Englanniksi opastetulla matkalla näet monia saarivaltion tärkeimmistä nähtävyyksistä. Matka alkaa vilkkaan miljoonakaupungin Tokion humusta, jonka jälkeen pääset ihailemaan Mt.Fujia, Hiroshiman historiallisia nähtävyyksiä, keisarillisen Kioton temppeleitä ja pyhättöjä sekä Osakan suurkaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä.

Kulttuuritapahtumia ja festivaaleja

Japanissa järjestetään ympäri vuoden lukuisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden uppoutua maan kulttuuriperinteisiin. Voit osallistua hanamifestivaaleille keväällä tai Gion Matsuri -juhlille kesällä ja samalla kokea upeat juhlallisuudet parhaimmillaan. Tarjolla on myös upeita luontokohteita; voit ihailla Fuji-vuoren majesteettista kauneutta, patikoida Kumano Kodo -reitillä tai rentoutua kuumissa lähteissä Hokkaidon saarella. Kirsikkapuiden huumaava kukinta-aika keväällä ja väriloisto syksyllä ovat ainutlaatuisia nähtävyyksiä, jotka jäävät unohtumattomasti mieleesi.

Herkullista ystävällisyyttä

Japanin ruokakulttuuri on yksi maailman monipuolisimmista ja herkullisimmista. Koe sushin ja sashimin tuoreus, ramenin täyteläiset maut ja tempuran rapeus. Kokeile myös kaisekia, perinteistä monen ruokalajin ateriaa, ja maista matcha-teeherkkuja. Japanilaiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan, jonka huomaat kohdatessasi paikallisia ihmisiä ja tutustuessasi heidän elämäntapaansa.

Tule ja koe Japanin kiehtova maailma, jossa menneisyys ja tulevaisuus kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Olipa kyseessä kaupunkielämän sykkeessä tai luonnon rauhassa nauttiminen, Japani tarjoaa elämyksiä jokaiselle matkailijalle.

Japani - Perinteinen ja moderni opastettu kiertomatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 11 pv: 45359 € / hlö

Lähtöpäivät 2024: kysy toimistoltamme

Matka alkaa Helsingistä Finnairin suorilla lennoilla Tokioon.

Päivä 1: Tokio

Saapuminen Tokioon. Opas tapaa teidät lentokentällä ja ohjaa lentokenttäbussiin tai junaan. Majoittuminen hotelliin.

Päivä 2: Tokio (aamiainen ja lounas)

Opastettu Tokion kaupunkikierros (n.8h) bussilla ja julkisilla kulkuneuvoilla, kierroksella nähdään muun muassa Tokyo Tower, Keisarin palatsi, Sensojin temppeli ja Harajukun alue.

Päivä 3: Tokio (aamiainen)

Vapaa-aikaa Tokiossa, mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille.

Päivä 4: Tokio-Hakone-Hiroshima (aamiainen ja lounas)

Matkalaukkusi siirretään suoraan Kiotoon, ota seuraaville päiville mukaasi vain pienempi yöpymislaukku. Tänään matkustetaan luotijunalla Tokiosta Odawaraan ja jatketaan oppaan seurassa Hakoneen, jossa kaupunkikierros. Kierroksen aikana on upeat näkymät Mt.Fujille (säävaraus). Köysirata-ajelu Owakudanin vulkaanisessa laaksossa, jossa on kuumia lähteitä, sekä risteily Ashinko-järvellä. Iltapäivällä opas ohjaa teidät luotijunaan, joka menee Nagoyan kautta Hiroshimaan, jossa opas tapaa teidät asemalla ja ohjaa hotellille.

Päivä 5: Hiroshima-Miyajima (aamiainen, lounas. päivällinen)

Opastettu kierros (n.5h) Hiroshimassa ja Miyajimassa julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksella nähdään esimerkiksi Hiroshiman rauhanmuistomerkki ja –museo ja Itsukushiman pyhättö. Illallinen perinteisessä japanilaisessa ryokan-majatalossa.

Päivä 6: Miyajima-Hiroshima-Osaka-Kioto (aamiainen)

Opas lähtee kanssanne luotijunalla kohti Osakan miljoonakaupunkia, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksen aikana nähdään esimerkiksi Osakan linna ja Umedan ja Dotonborin alueet. Lopuksi siirrytään paikallisjunalla Kiotoon ja hotellille.

Päivä 7: Kioto (aamiainen, lounas)

Aamiaisen jälkeen Kioton kaupunkikierros (n.5h), jonka aikana nähdään muun muassa Kinkakujin ja Kiyomizun temppelit, Nijo-jo:n linna ja perinteikäs, geishoistaan tunnettu Gionin kaupunginosa. Illalla vapaa-aikaa.

Päivä 8: Kioto-Nara-Kioto (aamiainen, lounas)

Kuljetus historialliseen Naran kaupunkiin ja kaupunkikierros (n.5h) julkisilla kulkuneuvoilla. Kierroksella nähdään muun muassa Naran kuuluisia temppeleitä, jotka ovat päässeet Unescon Maailmanperintölistalle.

Päivä 9: Kioto (aamiainen)

Kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin.

 


Japani Tokio tekemistä ja käyntikohteita

* Tokyo Skytree  maamerkki sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. Rakennus on Japanin korkein sekä maailman toiseksi korkein heti Burj Khalifan jälkeen. Nauti uskomattomista maisemista Tokion yli tornin näköalatasanteilta. Kannattaa vierailla myös muissa pilvenpiirtäjissä, kuten Tokio-tornissa, joista monissa on omat näköalatasanteensa.

* Keisarillinen palatsi – ehdottomasti vierailun arvoinen kohde upeine puutarhoineen. Palatsin lähellä sijaitsee myös kuuluisa Yasukuni-pyhättö.

* Sensōji-temppeli – Asakusassa sijaitseva vanha buddhalainen temppeli on Tokion vanhin ja ehdottomasti yksi merkittävimmistä temppeleistä.

* Shinjuku Gyoen – yksi Tokion suosituimmista puistoista.

* Tokyo Disney Resort (johon kuuluu Tokio Disneyland ja Tokio DisneySea) on koko perheelle suunnattu valtava teemapuisto. Kohtuullisen matkan päässä Tokion keskustasta sijaitsevat myös Tokyo Dome City Attractions ja Sanrio Puroland -teemapuistot.

* Animenystäville animaatiostudio Ghibli on oikea unelmien täyttymys. Paikka on hyvin suosittu, joten liput kannattaa varata jo ennakkoon.

* Yoyogi-puisto – näe japanilaiset Elvikset ihka elävinä Yoyogi-puistossa lähellä Harajukua.

* Ryōgoku ja siellä sijaitseva Kokugikan-halli ovat Japanin sumopainin keskuksia. Tammi-, touko- ja syyskuussa järjestettävien sumopainiturnausten lisäksi alueella on sumopainimuseo – ja saattaapa siellä bongata oikeita sumopainijoitakin!


Japani Osaka tekemistä ja käyntikohteita

Umeda Sky -rakennus – henkeäsalpaava kokemus ja mahtavat maisemat. Tässä uskomattomassa kaksiosaisessa rakennuksessa on niin sanottu “leijuva puutarhaobservatorio” sekä uskomattomat liukuportaat, jotka yhdistävät rakennukset. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Osakan linna – jälleenrakennettu majesteettinen 1600-luvun linna, jota ympäröi runsas kirsikankukkien loisto. Muita historiallisia rakennuksia ja kukoistavia puistoja, joissa kannattaa vierailla, ovat Sumiyoshi taisha -pyhättö, Nakanoshiman saari ja Old Japanese Farmhouses -ulkoilmamuseo.

Kansallinen Bunraku-teatteri – perinteinen japanilainen Bunraku-nukketeatteri.

Spa World – nauti perinteisestä japanilaisesta kylvystä kuumassa lähteessä. Avoinna ympäri vuorokauden. Huomioithan, että tatuoinnit eivät ole sallittuja. Mikäli sinulla on tatuointi, jota ei saa piiloon, sinua ei välttämättä päästetä sisälle.

Tsūtenkaku – kauniisti jälleenrakennettu torni Shinsekain alueella. (Vierailijan on hyvä pitää mielessä, että tätä kaupunginosaa pidetään hieman levottomana, mutta päiväsaikaan alue on yleensä turvallinen.) Lähellä on myös Tennojin eläintarha.

Osakan satama Kaiyukan – satamasta löytyy yksi maailman suurimmista akvaariomaailmoista ja maailman suurin maailmanpyörä.

Japani

Japani on saarivaltio Tyynessämeressä Itä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Passi ja viisumi: Alle 90 vrk matkoilla Suomen kansalainen tarvitsee Japaniin matkustusasiakirjaksi passin. Lapsilla tulee olla oma passi 25.6.2012 alkaen. Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta ulkomaalaisilta matkustajilta otetaan kasvokuva ja sormenjäljet maahantulotarkastuksen yhteydessä. Matkustajia, jotka eivät suostu toimenpiteeseen, ei päästetä maahan. Poikkeuksena ovat Japanin erikoisoleskeluluvan haltijat.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: + 6 tuntia, Talvisin: + 7 tuntia
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: on yleensä leuto ja miellyttävä, talvet on viileitä ja kesällä on kuuman kosteat ilma. Talvella lämpötila laskee harvoin alle nollan. Taifuuniaika ajoittuu kesäkuun – syyskuun välille.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsinki-Tokio ja Osaka-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja opastukset
* Englanniksi opastettu Tokion kiertoajelu
* Junamatka Tokiosta Odawaraan ja Hakoneen, jossa kaupunkikierros
* Köysirata ajelu Owakudanin vulkaanisessa laaksossa, jossa on kuumia lähteitä
* Risteily Ashinko-järvellä
* Junamatka Nagoyan kautta Hiroshimaan
* Opastettu kierros (n.5h) Hiroshimassa ja Miyajimassa julkisilla kulkuneuvoilla
* Junamatka Osakaan, jossa kaupunkikierros julkisilla kulkuneuvoilla
* Kioton kaupunkikierros
* Naran kaupunkiin ja kaupunkikierros (n.5h) julkisilla kulkuneuvoilla
* Ohjelmassa mainitut ateriat (ei juomia)

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>