Japani ryhmämatka

HANAMI on Japania ja tarkoittaa kukkien katselemista. Juhla keskittyy kirsikkapuiden kukinta-aikaan, joka on yleensä maalis-huhtikuussa ja vaihtelee hiukan sääolojen ja paikan mukaan. Pääsaarten etelä-osisa kukinta-aika on yleensä maaliskuun viimeisinä päivinä. Tokiossa Hanami on parhaimmillaan viimeinen päivä maaliskuta. Hokkaidossa pääjuhlan ajankohta saavutetaan viimeisenä, noin toukokuun alussa. Kukinnan ollessa huipussaan japanilaiset kokoontuvat yleisesti kirsikkapuiden alle syömään, juomaan sake ja seurustelemaan yhdessä. Hienoimmat kukintojen katselupaikat ovat Japanissa laajasti tunnettuja. Yleisimpiä paikkoja ovat temppelit, joiden upea miljöö sinänsä täydentyy tuhansilla kukkivilla kirsikkapuilla.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Japani ryhmämatka

Japanin kirsikkakukkamatkat

Hanami on Japania ja tarkoittaa kukkien katselemista. Juhla keskittyy kirsikkapuiden kukinta-aikaan, joka on yleensä maalis-huhtikuussa ja vaihtelee hiukan sääolojen ja paikan mukaan. Pääsaarten etelä-osisa kukinta-aika on yleensä maaliskuun viimeisinä päivinä. Tokiossa Hanami on parhaimmillaan viimeinen päivä maaliskuuta.

Hintaan sisältyy:
*
Suorat lennot Helsinki – Tokio // Osaka – Helsinki , sekä lentolippuun tulevat lentokenttäverot
* Majoitukset jaetuissa kahden hengen huoneissa
* Tokio ( 3 yötä ) Citadines Tokyo Shinjuku
* Izu ( 1 yö ) New Hakkieien
* Kyoto ( 2 yötä ) Hearton Hotel Kyoto
* Aamiaiset
* Lounaat: 3 kertaa
* Illalliset: 1 kerran ( Izussa )
* Ohjelman mukaisesti ilmastoitu bussi sis. parkkimaksut.
* Juna: Mishima-Tokio välille 2.lk junalippu.
* 1 päivän maanalaiskortti 2.päivänä tehtävälle Tokio Tourille
* Englanninkielinen opas 6 päiväksi
* Ohjelman mukaiset sisäänpääsymaksut. Junamatkalla 2.luokan istumapaikkavaraus.
*Erillinen matkalaukkujen vienti Tokiosta Kiotoon

Hinta edellyttää minimi 10 henkilön ryhmää.

1.  Päivä TOKIO

Saapuminen Tokion lentokentälle. Saavuttaessa englanninkielinen opas vastaanottaa ryhmän ja on mukana kuljetuksessa Tokioon  (tunnin ajomatka). Tokion kierros sisältäen Chidorigafuchi puiston – Kuuluisa kirsikkakukkapuisto lähellä Tokion Imperial palatsia. Tämä puisto on suosituimpia puistoja kirsikkakukkien loiston näkemiseen huhtikuun alussa.
Imperial Palace aukion – Tokyo Imperial Palace on Japanin keisarin pääasuinpaikka. Se on laaja, puistomainen alue Chiyoda alueella Tokiossa ja koostuu useasta rakennuksesta; Keisariperheen palatsin ja yksityiset asuinsijat, museon ja hallinnolliset rakennukset sekä Tokio Metropolin hallintorakennuksen. Kello 17:00 kuljetus hotellille ja majoittuminen hotelliin.

2. Päivä TOKIO  

Aamiainen hotellilla. Lähtö Tokion kierrokselle maanalaisella englanninkielisen oppaan kanssa. Nähtävyyskierroksella vieraillaan

Meiji Shrine – Yksi Japanin suosituimmista pyhäköistä, v.1920 valmistunut keisari Meijin ja hänen puolisonsa keisarinna Shokenin hengille rakennettu pyhäkkö.

Asakusa Kannon temppeli – Asakusan alue Taitossa, Tokiossa, on hyvin kuuluisa Senso-ji temppelistään ( Kannon temppeli ) , sekä alueen muista temppeleistä ja juhlista.

Ginza – Tokion kuuluisin ostos,-ruokailu,-ja viihdealue, josta löytyvät lukuisat tavaratalot, putiikit, taidegalleriat, ravintolat, kahvilat ja yökerhot. Kello 13:30 Sushi lounas paikallisessa ravintolassa Kello 15:00 Palaaminen hotellille Iltapäivä ja ilta omatoimista aikaa , yöpyminen Citadines Tokyo Shinjuku hotellissa

3. Päivä TOKIO

Aamiainen hotellilla. Omatoiminen päivä. Yöpyminen hotellissa.

4. Päivä TOKIO – MT FUJI – HAKONE- IZU

Aamiainen hotellilla Kello 8:00 Tapaaminen Till Mishima asemalla englanninkielisen oppaan kanssa. Erillinen matkalaukkujen kuljetus hotellilta Kiotoon.

Lähtö Mt Fujille ja Hakoneen tilausajolla Mt Fuji vierailijoiden keskus Ajelu Mt Fuji vuoren juurelle

Kuljetus Hakoneen

Owakudani Valley – Vulkaaninen laakso Hakonessa, jossa on aktiivisia rikkipurkauksia ja kuumia lähteitä. Laakso on suosittu turistinähtävyys kauniine maisemineen, tulivuoren aktiivisuuden ja erityisesti, Kuro-tamagon vuoksi. Kuro – tamago on paikallinen erikoisuus; kuumissa lähteissä valmistettuja munia, joiden sanotaan lisäävän elinikää.

Kello 17:00 Kuljetus Izuun Ryokanille – majoittuminen omaan Ryokaniin, perinteiseen japanilaiseen asumismuotoon,  jossa huoneissa on japanilainen sisustus ja  liukuovet erottavat huoneet toisistaan.

5. Päivä IZU – KYOTO – NARA – KYOTO

Aamiainen Ryokanissa. Kello 8:30 kuljetus Mishima asemalle tilausajolla Kello 9:48 lähtö Mishimalta Kiotoon JR Shinkansen junalla Kello 11:48 Saapuminen Kiotoon
Lähtö Naran kierrokselle tilausajolla englanninkielisen oppaan kanssa Lounas paikallisessa ravintolassa Narassa, Japanin entisessä pääkaupungissa vierailu Todaiji temppelissä ja Great Buddha Nara Deer Puisto Ajo takaisin Kiotoon Kello 17:30 Kuljetus hotellille. Majoittuminen hotelli Hearton Hotel Kyoto.

 

Päivä 6. KIOTO

Aamiainen hotellilla. 9:00 Kioton kierros englanninkielisen oppaan kera tilausajolla.

Vierailut

Kinkakuji Temppeli –  kultaisen paviljongin temppeli. Kultainen paviljonki on kolmikerroksinen rakennnus temppelin alueella. Sen kaksi ylintä kerrosta on päällystetty puhtaalla lehtikullalla. Paviljongissa säilytetään Buddhan pyhäinjäännöksiä. Paviljongin ulkopuolella on hieno japanilainen puutarha.

Nijo linna – yksi Kioton merkittävimpiä historiallisia muistomerkkejä, joka koostuu kahdesta palatsista ja upeasta puutarhasta. Linnan erikoisuus on ns. ” satakielilattia”, joka laulaa kuin satakielet siinä kävellessä.

Heian Shrine ( kuuluisa kirsikkapuiden kukinnoistaan), shintopyhäkkö, jonka ympärillä on yli 20 vuotta rakennettu kaunis japanilainen puutarha.

Kello 13:30 Lounas paikallisessa ravintolassa ( Tempura )

Kiyomizu Temppeli – puhtaan veden temppeli on buddhalainen temppeli Kiotossa. Temppelin sisäpuolella on vesiputous, jonka vesi tulee läheisiltä vuorilta.

Kello 16:30 Kuljetus päättyy Gioniin

Gion on historiallisesti merkittävä kaupunginosa Kiotossa. Se tunnetaan varsinkin teattereistaan, perinteisistä ravintoloista, teehuoneistaan ja geishoistaan. Gionissa löytyvät maailman tunnetuimmat geishakorttelit.

Kello 16.50 Miyako Odori Dance (vain huhtikuussa) 50 minuuttia kestävä Geishojen tanssi Gionin kävelyretki Majoittuminen hotelliin

Päivä 7. KIOTO – OSAKA Kansain lentokenttä

Aamiainen hotellissa. Kuljetus englanninkielisen oppaan kanssa Kansain lentokentälle Osakaan tilausajolla. (2 tunnin ajomatka)

Lento Japanista lähtee Kansain kentältä Osakasta.

Citadines Tokyo Shinjuku 4*

Hyvätasoinen apartamentoshotelli, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Shinjukun itäiseltä alueelta, yhdeltä Tokion suurkaupungin keskittymistä.

New Hakkeien 3*

New Hakkeien Ryokan hotelli sijaitsee Nakazun vihreissä, kauniissa maisemissa ja tarjoaa majesteettiset näkymät Fuji vuorelle. Tässä hotellissa vieraat pääsevät kokemaan perinteisen, japanilaisen asumistavan ja ruokakulttuurin

Hearton Hotel Kyoto 3*

Siisti, hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva businesstyylinen hotelli, jossa isot huoneet ja hyvä aamiainen.

 

Japani on tunnettu omaperäisestä kulttuuristaan, Samurai miekoista, kalligrafiasta ja Japanilaisesta keittiöstään. Tietenkään unohtamatta bonzai pensaita, sushis, autoteollisuutta ja elektroniikkaa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Jeni (JPY) 
Passi ja viisumi:
Suomen kansalainen voi oleskella Japanissa turistina enintään 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Aikaero Suomeen: +7
Kesäaika: +8
Tiedot sitoumuksetta.

 

Hanami on Japania ja tarkoittaa kukkien katselemista.

Juhla keskittyy kirsikkapuiden kukinta-aikaan, joka on yleensä maalis-huhtikuussa ja vaihtelee hiukan sääolojen ja paikan mukaan. Pääsaarten etelä-osisa kukinta-aika on yleensä maaliskuun viimeisinä päivinä. Tokiossa Hanami on parhaimmillaan viimeinen päivä maaliskuta. Hokkaidossa pääjuhlan ajankohta saavutetaan viimeisenä, noin toukokuun alussa.

Kukinnan ollessa huipussaan japanilaiset kokoontuvat yleisesti kirsikkapuiden alle syömään, juomaan sake ja seurustelemaan yhdessä. Hienoimmat kukintojen katselupaikat ovat Japanissa laajasti tunnettuja. Yleisimpiä paikkoja ovat temppelit, joiden upea miljöö sinänsä täydentyy tuhansilla kukkivilla kirsikkapuilla.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.