Kanadan kiertomatka kaupungit ja jäätiköt Calgarystä Vancouveriin Fly&Drive

Kanadan kiertomatka on täydellinen matka, jos olet haaveillut näkeväsi turkooseina hohtavat vuoristojärvet ja jäänsiniset jäätiköt. Kanadan matkat >

Kanadan kiertomatka kaupungit ja jäätiköt Calgarystä Vancouveriin Fly&Drive

Kruisailua ja valokuvia

Kanadan kiertomatka vuokra-autolla kruisaillen antaa mahdollisuuden pysähtyä ihastelemaan ja valokuvaamaan mitä upeimpia maisemia – huolehdi siis, että kamerasi muistikortilla on tilaa! Hoidamme auton vuokrauksen puolestasi.

Kanadan kiertomatka Calgarysta

Tämä on täydellinen matka, jos olet haaveillut näkeväsi Kanadan kansallispuistojen turkooseina hohtavat vuoristojärvet ja jäänsiniset jäätiköt. Road tripillä tutustut Jasperin ja Banffin kansallispuistoihin sekä olympiakaupunki Calgaryyn, kauniiseen Vancouveriin ja brittiläistä siirtomaahistoriaa huokuvaan Victoriaan. Upeimmat instagram-kuvat otat tietenkin Lake Louisen rannalla!

Kanadan Calgary

Kun olet ensin tutustunut Calgaryn rentoon olympiakaupunkiin, suuntaat kohti Kanadan Kalliovuoria. Siellä odottavat lumihuippuiset vuoret ja vehreät vuoristometsät, jotka heijastuvat upeisiin, kirkkaisiin järviin. Lähes pakollinen kohde on uskomattoman turkoosi Lake Louise -järvi sen rannalla lepäävine linnahotelleineen.

Kuumia lähteitä ja ikiaikaista jäätä

Fairmont Hot Springsillä vietät hetken kuumien lähteiden höyryssä – ja vastapainoksi kosketat ikiaikaista jäätä Icefields Parkwayllä. Kokeile myös jäätikköajelua snowcoach-ajokin kyydissä! Jasperin kansallispuistossa voit meloa, ratsastaa, kokeilla koskenlaskua tai kokea upean patikan Malignen kanjonissa. Matkalla Clearwaterista Vancouveriin voit myös kokeilla, kuinka kullanhuuhdonta sujuu.

Matkusta Vancouveriin

Kauniissa Vancouverissa voit tutustua alkuperäiskansojen historiaan, taiteeseen ja toteemipaaluihin. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa myös Brittiläisen Kolumbian pääkaupunkiin Victoriaan, ja ihastua Victoria’s Butchart Gardenin kukkaloistoon.

Tällä reissulla koet Kanadan uskomattoman luonnon ja kauniit kaupungit samalla kertaa! Kanadan matkat räärälöimme makunne mukaan!

Kanadan kiertomatka

 

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 11 pv: 2049 € / hlö

1 pv Calgary

Saapuminen, vuokra-auton nouto ja kirjautuminen hotelliin. Illalla kannattaa suunnata vilkkaalle Stephen Avenue Walkille, jossa voi nauttia illallisen ulkoilmakahvilassa ja katsella kaupungin hulinaa.

2 pv Calgary

Calgary – lukemattomien mahdollisuuksien kaupunki. Kaupungissa on museoita, loistavat shoppailumahdollisuudet, Stampede Par ja Fort Calgary, jossa voit tutustua sekä kaupungin että Kanadan Ratsupoliisin historiaan. Vieraile myös Canada Olympic Parkissa, jossa vuoden 1988 olympialaisten kelkkailukilpailut järjestettiin.

3 pv Calgary-Banff National Park-Canmore

Matkusta kohti pohjoista Kanadan Kalliovuorille, Banffin kansallispuistoon ja vuorten sylissä sijaitsevaan viehättävään Banffin pikkukaupunkiin, jota pidetään Amerikan Sveitsinä kaupungin ainutlaatuisen arkkitehtuurin vuoksi. Majoitu yöksi Canmoren kaupunkiin.

4 pv Canmore-Lake Louise-Canmore

Vietä päivä tutustuen Banffin kansallispuistoon. Kannattaa käydä nauttimassa kupillinen teetä Fairmont Hot Springsillä tai lähteä päiväretkelle Bow River Parkwayn alueelle ja tutustua seudun jäätikköjärviin, kuten Moraine ja Peyton Lakes. Kaikkein kuuluisin niistä on Lake Louise, joka on tunnettu turkoosina kimmeltävästä vedestään ja linnastaan.

5 pv Canmore-Jasper National Park

Matka pohjoiseen pitkin Kanadan Kalliovuorten itäreunaa on upea kokemus. Tänään voit pysähdellä mielesi mukaan, nauttia picnic-lounaasta järvien rannoilla, käydä condola-ajelulla tai tutkia jäätiköitä. Äläkä unohda pysähtyä vaikuttavalla Columbia Icefieldillä, jossa voit halutessasi tehdä kokemuksesta vieläkin ikimuistoisemman hyppäämällä snowcoach-ajokin kyytiin.

6 pv Jasper National Park-Clearwater

Aamu kannattaa käyttää tutustumalla Jasperiin; voit kokeilla koskenlaskua, ratsastusretkeä, melontaa tai seikkailla Maligne kanjonissa. Myöhemmin jatka pitkin Yellowhead Highwayn maisemareittiä, josta on upeat panoraamanäkymät Mount Terry Foxille ja Mount Robsonille – Kanadan Kalliovuorten korkeimmalle huipulle, joka on usein sumun huntuama. Kannattaa myös vierailla Clearwaterin Yellowhead Museumissa, jossa opit lisää rajaseutujen elämästä.

7 pv Clearwater-Vancouver

Vancouveriin voit matkata joko suorempaa reittiä tai Thompson ja Fraser jokien kautta kiertävää maisemareittiä ja pysähtyä matkalla Hells Gatella Fraser Canyonissa, jossa voit matkustaa kaapelihissillä, käydä lohien kasvattamossa tai kokeilla taitojasi kullanhuuhdonnassa. Illalla nauti kosmopoliittisen Vancouverin hulinasta ja kaupungin monista ruokailumahdollisuuksista.

8 pv Vancouver

Nauti koko päivän ajan kauniista ja monipuolisesta Vancouverista. Suosittelemme Hop on, hop off –kiertoajelubussia, jonka avulla voit omaan tahtiin tutustua kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuten Stanley Parkiin, Chinatowniin, Gaslampi Historical Districtiin ja Waterfrontiin. Toinen vierailunarvoinen kohde on Museum of Anthropology, jossa on hieno kokoelma toteemipaaluja ja alkuperäiskansojen taideteoksia.

9 pv Vancouver-Victoria

Matkusta lautalla Vancouver Islandille ja yövy Victorian kaupungissa, jossa on erityisen brittiläinen tunnelma: murattien peittämät hotellit ja majatalot suorastaan henkivät vanhan maailman charmia. Victoriassa kannattaa vierailla myös maailmankuulussa Butchard Gardensissa, joita pidetään yleisesti Pohjois-Amerikan upeimpana puutarhana.

10 pv Victoria-Vancouver

Matkaa takaisin Swartz Bayhin ja palaa lautalla Tsawwasseniin (lauttamatka ei kuulu hintaan) ja palaa Vancouveriin. Rentoudu ja nauti illalla ateria jossakin kaupungin upeista ravintoloista.

11 pv Vancouver

Palauta vuokra-auto lentokentälle ennen paluulentoasi.

Kanada

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Kanadaan vaaditaan maahatulokaavakeeTA-matkustuslupa.Haelupa  viimeistään 72 tuntia ennen matkan.
eTA-maahantulokaavake Kanadaan tästä>
Mikäli matkustat Kanadaan alaikäisten lasten kanssa, ja et ole lapsen vanhempi tai sukunimenne ei ole sama, pitää hakea eTA-luvan lisäksi erikoislupa.
Lue lisää täältä: http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp
Aikaero:  -7 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Ilmasto on vaihtelevaa Kanadan eri osissa. Yli puolet maasta on subarktisen ilmaston vaikutusalueella. Siellä kesät ovat viileitä ja talvet erittäin kylmiä. Keskisissä eteläosissa, tasankoalueilla on puolestaan tyypillinen mannerilmasto kuumine kesineen ja kylmine talvineen.

Tiedot sitoumuksetta

Kanada Vancouver

City Attractions Loop Tour on helppo tapa tutustua kaikkein suosituimpiin nähtävyyksiin keskikaupungilta Stanley Parkiin, Chinatownista Gastowniin ja Granville Islandille ja eteenpäin. Reitillä on englanninkielinen opastus, joka kertoo, mikä tekee kaupungistamme niin upean ja ainutlaatuisen. Huhtikuun puolivälistä syyskuun loppuun, voit käyttää Trolleybus lippua myös missä tahansa Vancouverin Gray Linen kaksikerroksisessa kiertoajelubussissa, jotta saat päivästäsi vieläkin enemmän irti.

 

City Highlights –kierros on paras tapa tutustua tähän länsirannikon helmeen. Neljän tunnin kiertoajelun aikana näet paljon: pysähdymme Stanley Parkissa, Granville Islandilla, Vancouver Lookout –näkötornilla (vain kl.10 kierros) ja Queen Elizabeth Parkissa (vain kl.14 kierros). Talviaikana pysähdymme sekä Vancouver Lookout –tornilla että Queen Elizabeth Parkissa. Palkittu kierroksemme vie sinut myös Gastowniin, Chinatowniin, Robson Streetille, English Baylle, Vancouverin satama-alueelle ja moneen muuhun paikkaan. Jos olet saapunut kaupunkiin risteilyaluksella, viemme sinut suoraan satamaa, jotta voit astua takaisin laivaan.

 

Paras tapa tutustua ’Sea-to-Sky Highway’:hin! Ohitamme yli 2000 metriä korkeita vuoria, British Columbian kolmanneksi korkeimman vesiputouksen ja maailman toiseksi korkeimman graniittimonoliitin ja paljon muuta. Asiantunteva opas kertoo paikoista, historiasta ja seudun tarinoista ja matkalla pysähdytään näköalapaikoilla, Whistler Villagessa, Shannon Falls –vesiputouksilla ja alkuperäiskansojen kulttuuria esittelevässä Aboriginal Cultural Centre and Museumissa. Suosittelemme retkelle mukavaa ja lämmintä pukeutumista ja hyviä, tukevia kenkiä. Talvikuukausina suosittelemme kerrospukeutumista, äläkä unohda ottaa mukaan lapasia!

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Galgary/Vancouver-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Autonvuokraus Toyota RAV4 tai vastaava
* Autonvuokraus: nouto Galgaryn lentokenttä, palautus Vancouverin lentokenttä

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Autonvuokraus hinta sisältää verot, vakuutukset, 2. kuljettajan, GPS –  laitteen ja tankillisen polttoainetta. Auton vuokrahintaan lisätään yhden suuntainen vuokrausmaksu, joka maksetaan paikan päällä asiakkaan luottokortilla.

Hotellit:
International Hotel Calgary ***
Holiday Inn Canmore ***
Tonquin Inn Jasper **
Clearwater Lodge **
Century Plaza Hotel & Spa **
Ramada Victoria ***
Best Western Plus Sands ***
Mikäli hotellissa ei ole saatavuutta, pidätämme oikeuden varata vastaava majoitus.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.