Karibian ja Välimeren risteilyt Azamara club

Tervetuloa tasokkaille Azamara risteilyille, jotka tarjoavat Premium luokan risteilyjä uudella palvelukonseptilla. Varaa Karibian ja Välimeren risteilyt >

Karibian ja Välimeren risteilyt Azamara club

Premium luokan risteilyjä

Tervetuloa tasokkaille ja uudistetuille Azamara Questille, Azamara Pursuitille ja Azamara Journeylle! Azamaran risteilyt toteutetaan uudella palvelukonseptilla ja laivalla nautit kiireettömyydestä, hyvästä palvelusta, herkullisesta ruoasta ja useista aktiviteeteistä. Nauti Karibian ja Välimeren risteilyistä Karibian lämmössä tai Välimeren kohteissa.

Karibian ja Välimeren risteilyt Azamara risteilyt

Azamara Club Cruisesin tasokkailla, viiden tähden risteilyllä, vietät kohteessa enemmän aikaa kuin minkään muun varustamon risteilyillä. Kohteissa on mahdollisuus viettää koko päivä aikaisesta aamusta iltamyöhään tai vaikkapa yön yli. Risteilyillä tutustut mielenkiintoisiin kohteisiin ja nautit herkullisesta ruoasta ja tasokkaasta palvelusta. Azamara Club Cruisesin risteilyillä teidän ei tarvitse kiirehtiä!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Azamara risteily Karibia ja Välimeri

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkejä:

Azamara Journey
10 yön Karibian risteily
Miami (USA)-meripäivä-meripäivä-St.John (Virgin Islands)-Philipsburg (St.Maarten)-Gustavia (St.Barts)-Virgin Gorda (British Virgin Islands)-Punta Cana (Dominican Republic)-Labadee (Haiti)-meripäivä-Miami (USA)
Hinta alkaen: 2755€/hlö

Azamara Quest
14 yön Oseanian ja Kaukoidän risteily
Cairns (Australia)-meripäivä-Thursday Island (Australia)-meripäivä-Darwin (Australia, 2 pv-)meripäivä-meripäivä-Komodo (Indonesia)-Bali/Benoa (Indonesia)-Surabaya (Indonesia)-Semarang (Indonesia)-meripäivä-Singapore (2 pv)
Hinta alkaen: 4139€/hlö

Azamara Journey
4 yön Kuuban risteily
Miami (USA)-Key West (USA)-Havanna (Kuuba, 2 pv)-Miami (USA)
Hinta alkaen: 1599€/hlö

Azamara Pursuit
7 yön läntisen Välimeren risteily
Monte Carlo (Monaco)-Santa Margherita (Italia)-Portovenere (Italia)-Livorno/Firenze (Italia, 2pv)-Elba (Italia)-Bonifacio (Korsika)-Rooma (Italia)
Hinta alkaen: 2299€

Azamara Journey
8 yön läntisen Euroopan risteily
Lissabon (Portugali)-Portimao (Portugali)-Gibraltar-Malaga (Espanja)-Valencia (Espanja, 2pv)-Palma de Mallorca (Espanja)-Mahon (Menorca)-Barcelona (Espanja)
Hinta alkaen: 3399€/hlö

 

Azamaran laivasto

Azamara Club Cruisesin laivastoon kuuluu kolme tasokasta risteilyalusta, Journey, Pursuit ja Quest. Pienen kokonsa ansiosta ne pääsevät rantautumaan kaupunkisatamiin paremmin kuin suuret risteilylaivat, joten matka satamasta kaupunkiin sujuu aina nopeasti. Azamaran risteilyllä pääset vaikkapa aivan Marseillen sydämeen, Amalfiin tai Kreetalle tai jopa Bangkokin etuovelle. Varustamon alukset ovat läpikäyneet täydellisen uudistuksen, jossa jo ennestään tyylikkäät laivat saivat erityisen modernin sisustuksen. Alusten tunnelmaan on saatu inspiraatiota luonnon neljästä elementistä. Asiakkaiden toiveet otettiin huomioon laivojen uudistuksia suunnitellessa.

Azamaran palvelu

Azamara Club Cruisesin risteilyjen hintaan sisältyyu laaja palveluvalikoima, kuten ateriat, juomat, palvelumaksut ja erinomainen risteilyohjelma. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta takaa miellyttävän tunnelman koko risteilyn ajan!

Ruokailuelämykset

Laivoilla on tarjolla kuusi eri ruokailuvaihtoehtoa, huonepalvelu mukaan lukien. Risteilyaluksilla ei ole perinteisiä kattausaikoja vaan syömään saa mennä juuri silloin, kun itselle tuntuu sopivalta. Laivoilla on myös viinikellari, josta löytyy varmasti jokaiselle sopiva viini. Viinejä on mahdollisuus päästä myös maistelemaan sommelierin avustuksella.

Hyvinvointipalvelut

Azamara Questin ja Journeyn kylpylät kokivat suuren muutoksen vuonna 2016 tehdyn remontin yhteydessä. Muutos alkoi uudesta nimestä, The Sanctum, joka on sekoitus hyvinvointia ja puhtia. Kuntosalilta löytyy hyvä valikoima laitteita ja ryhmäliikuntatunteja, jotka kuuluvat risteilyn hintaan.

Monipuolinen retkitarjonta

Azamara Club Cruises järjestää useita Nights and Cool Places -retkiä, jotka järjestetään illallisajan jälkeen. Tarjolla on myös Insider Access -retkiä, joilla on tarkoitus tutustua autenttisella tavalla paikalliseen kulttuurin. Lisäksi Azamara järjestää ilmaisia AzAmazing Evenings -retkiä, joilla tutustutaan kohteiden kulttuuritarjontaan.

Viihdetarjonta ja aktiviteetit

Lomalla täytyy kokea uutta, mutta myös rentoutua. Azamara Club Cruisesin risteilyt tarjoavat juuri tällaisen kokemuksen. Kokeile onneasi kasinon pokeripöydässä tai istu kirjan ääreen tunnelmallisessa kirjastossa. Jokaisella risteilyllä järjestetään myös vähintään yhdet uima-allasjuhlat, joissa on ehdottomasti lupa tanssia ja pitää hauskaa.

Azamara Club Cruises -laivat

Tervetuloa tasokkaille ja uudistetuille Azamara Questille, Azamara Pursuitille ja Azamara Journeylle !

Lue lisää

Hintaan sisältyy risteilyvieraille

* Tasokas hytti valitussa hyttiluokassa
* AzAmazing Evenings® -tapahtuma (useimmilla matkoilla)
* Laaja valikoima alkoholijuomia, kansainvälisiä oluita ja viinejä
* Pullotettu vesi, virvoitusjuomat, erikoiskahvi ja tee
* Itsepalvelupesula
* Concierge-palvelut
* Tasokkaita ravintoloita
* Kuntosali ja ryhmäliikuntatunteja
* Kuljetuspalvelu satamiin, jos niitä on saatavilla
* Henkilökohtaiseen ohjaukseen ja varauksiin liittyvät vastaanottopalvelut
* Palvelumaksu

Lisämaksusta: Lennot varauspäivän hinnoilla

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>