Karibian ja Välimeren risteilyt Azamara club

Tervetuloa tasokkaille Azamara risteilyille, jotka tarjoavat Premium luokan risteilyjä uudella palvelukonseptilla. Varaa Karibian ja Välimeren risteilyt >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Karibian ja Välimeren risteilyt Azamara club

Premium luokan risteilyjä

Tervetuloa tasokkaille ja uudistetuille Azamara Questille, Azamara Pursuitille ja Azamara Journeylle! Azamaran risteilyt toteutetaan uudella palvelukonseptilla ja laivalla nautit kiireettömyydestä, hyvästä palvelusta, herkullisesta ruoasta ja useista aktiviteeteistä. Nauti Karibian ja Välimeren risteilyistä Karibian lämmössä tai Välimeren kohteissa.

Karibian ja Välimeren risteilyt Azamara risteilyt

Azamara Club Cruisesin tasokkailla, viiden tähden risteilyllä, vietät kohteessa enemmän aikaa kuin minkään muun varustamon risteilyillä. Kohteissa on mahdollisuus viettää koko päivä aikaisesta aamusta iltamyöhään tai vaikkapa yön yli. Risteilyillä tutustut mielenkiintoisiin kohteisiin ja nautit herkullisesta ruoasta ja tasokkaasta palvelusta. Azamara Club Cruisesin risteilyillä teidän ei tarvitse kiirehtiä!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Azamara risteily Karibia ja Välimeri

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkejä:

Azamara Journey
10 yön Karibian risteily
Miami (USA)-meripäivä-meripäivä-St.John (Virgin Islands)-Philipsburg (St.Maarten)-Gustavia (St.Barts)-Virgin Gorda (British Virgin Islands)-Punta Cana (Dominican Republic)-Labadee (Haiti)-meripäivä-Miami (USA)
Hinta alkaen: 2755€/hlö

Azamara Quest
14 yön Oseanian ja Kaukoidän risteily
Cairns (Australia)-meripäivä-Thursday Island (Australia)-meripäivä-Darwin (Australia, 2 pv-)meripäivä-meripäivä-Komodo (Indonesia)-Bali/Benoa (Indonesia)-Surabaya (Indonesia)-Semarang (Indonesia)-meripäivä-Singapore (2 pv)
Hinta alkaen: 4139€/hlö

Azamara Journey
4 yön Kuuban risteily
Miami (USA)-Key West (USA)-Havanna (Kuuba, 2 pv)-Miami (USA)
Hinta alkaen: 1599€/hlö

Azamara Pursuit
7 yön läntisen Välimeren risteily
Monte Carlo (Monaco)-Santa Margherita (Italia)-Portovenere (Italia)-Livorno/Firenze (Italia, 2pv)-Elba (Italia)-Bonifacio (Korsika)-Rooma (Italia)
Hinta alkaen: 2299€

Azamara Journey
8 yön läntisen Euroopan risteily
Lissabon (Portugali)-Portimao (Portugali)-Gibraltar-Malaga (Espanja)-Valencia (Espanja, 2pv)-Palma de Mallorca (Espanja)-Mahon (Menorca)-Barcelona (Espanja)
Hinta alkaen: 3399€/hlö

 

Azamaran laivasto

Azamara Club Cruisesin laivastoon kuuluu kolme tasokasta risteilyalusta, Journey, Pursuit ja Quest. Pienen kokonsa ansiosta ne pääsevät rantautumaan kaupunkisatamiin paremmin kuin suuret risteilylaivat, joten matka satamasta kaupunkiin sujuu aina nopeasti. Azamaran risteilyllä pääset vaikkapa aivan Marseillen sydämeen, Amalfiin tai Kreetalle tai jopa Bangkokin etuovelle. Varustamon alukset ovat läpikäyneet täydellisen uudistuksen, jossa jo ennestään tyylikkäät laivat saivat erityisen modernin sisustuksen. Alusten tunnelmaan on saatu inspiraatiota luonnon neljästä elementistä. Asiakkaiden toiveet otettiin huomioon laivojen uudistuksia suunnitellessa.

Azamaran palvelu

Azamara Club Cruisesin risteilyjen hintaan sisältyyu laaja palveluvalikoima, kuten ateriat, juomat, palvelumaksut ja erinomainen risteilyohjelma. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta takaa miellyttävän tunnelman koko risteilyn ajan!

Ruokailuelämykset

Laivoilla on tarjolla kuusi eri ruokailuvaihtoehtoa, huonepalvelu mukaan lukien. Risteilyaluksilla ei ole perinteisiä kattausaikoja vaan syömään saa mennä juuri silloin, kun itselle tuntuu sopivalta. Laivoilla on myös viinikellari, josta löytyy varmasti jokaiselle sopiva viini. Viinejä on mahdollisuus päästä myös maistelemaan sommelierin avustuksella.

Hyvinvointipalvelut

Azamara Questin ja Journeyn kylpylät kokivat suuren muutoksen vuonna 2016 tehdyn remontin yhteydessä. Muutos alkoi uudesta nimestä, The Sanctum, joka on sekoitus hyvinvointia ja puhtia. Kuntosalilta löytyy hyvä valikoima laitteita ja ryhmäliikuntatunteja, jotka kuuluvat risteilyn hintaan.

Monipuolinen retkitarjonta

Azamara Club Cruises järjestää useita Nights and Cool Places -retkiä, jotka järjestetään illallisajan jälkeen. Tarjolla on myös Insider Access -retkiä, joilla on tarkoitus tutustua autenttisella tavalla paikalliseen kulttuurin. Lisäksi Azamara järjestää ilmaisia AzAmazing Evenings -retkiä, joilla tutustutaan kohteiden kulttuuritarjontaan.

Viihdetarjonta ja aktiviteetit

Lomalla täytyy kokea uutta, mutta myös rentoutua. Azamara Club Cruisesin risteilyt tarjoavat juuri tällaisen kokemuksen. Kokeile onneasi kasinon pokeripöydässä tai istu kirjan ääreen tunnelmallisessa kirjastossa. Jokaisella risteilyllä järjestetään myös vähintään yhdet uima-allasjuhlat, joissa on ehdottomasti lupa tanssia ja pitää hauskaa.

Azamara Club Cruises -laivat

Tervetuloa tasokkaille ja uudistetuille Azamara Questille, Azamara Pursuitille ja Azamara Journeylle !

Lue lisää

Hintaan sisältyy risteilyvieraille

* Tasokas hytti valitussa hyttiluokassa
* AzAmazing Evenings® -tapahtuma (useimmilla matkoilla)
* Laaja valikoima alkoholijuomia, kansainvälisiä oluita ja viinejä
* Pullotettu vesi, virvoitusjuomat, erikoiskahvi ja tee
* Itsepalvelupesula
* Concierge-palvelut
* Tasokkaita ravintoloita
* Kuntosali ja ryhmäliikuntatunteja
* Kuljetuspalvelu satamiin, jos niitä on saatavilla
* Henkilökohtaiseen ohjaukseen ja varauksiin liittyvät vastaanottopalvelut
* Palvelumaksu

Lisämaksusta: Lennot varauspäivän hinnoilla

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555