Karibian risteily Celebrity Cruises

Celebrity Cruises Karibian risteilyllä tutustut Karibian eksoottisiin maisemiin ja rentoudut laivalla ja rannalla. Varaa Celebrity Cruises Karibian risteily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Karibian risteily Celebrity Cruises

Elämäsi risteilyloma odottaa

Karibian kauniit turkoosit vedet ja lämmin hiekka kutsuvat sinut elämäsi lomalle! Tule Celebrity Cruisesin risteilyillä tutustumaan Karibian eksoottisiin maisemiin ja herkkuihin. Rentoudu laivalla ja rannalla, tutustu mielenkiintoisiin matkakohteisiin ja nauti upeista maisemista ainutlaatuisella kaukoristeilyllä. Tarjolla on eripituisia risteilyjä ja reittejä, alla on vain muutama esimerkki – kysy lisää toimistostamme ja varaa unelmiesi Celebrity Cruises Karibian risteily!

Celebrity Cruises Karibian risteily

Reittiesimerkki – San Juan (Puerto Rico)-Charlotte Amalie (St.Thomas)-Basseterre (St.Kitts)-St.Johns (Antigua)-Castries (St.Lucia)-Bridgetown (Barbados)-meripäivä-San Juan (Puerto Rico)

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Celebrity Cruises Karibian risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkejä:

Celebrity Equinox
7 yön läntisen Karibian risteily
Miami (USA)-Key West (USA)-meripäivä-Puerto Costa Maya (Meksiko)-Cozumel (Meksiko)-George Town (Grand Cayman)-meripäivä-Miami (USA)
Hinta alkaen: 929€/hlö

Celebrity Infinity
7 yön läntisen Karibian risteily
Ft. Lauderdale (USA)-meripäivä-Cozumel (Meksiko)-Puerto Costa Maya (Meksiko)-Belize City (Belize)-meripäivä-Key West (USA)-Ft. Lauderdale (USA)
Hinta alkaen: 799€/hlö

Celebrity Equinox
7 yön itäisen Karibian risteily
Ft. Lauderdale (USA)-meripäivä-San Juan (Puerto Rico)-Charlotte Amalie (St.Thomas)-Punta Cana (Dominican Republic)-meripäivä-Nassau (Bahamas)-Ft. Lauderdale (USA)
Hinta alkaen: 865€/hlö

Celebrity Summit
7 yön eteläisen Karibian risteily
San Juan (Puerto Rico)-Charlotte Amalie (St.Thomas)-Basseterre (St.Kitts)-St.Johns (Antigua)-Castries (St.Lucia)-Bridgetown (Barbados)-meripäivä-San Juan (Puerto Rico)
Hinta alkaen: 765€/hlö

Celebrity Reflection
10 yön eteläisen Karibian risteily
Ft. Lauderdale (USA)-meripäivä-meripäivä-St.Johns (Antigua)-Bridgetown (Barbados)-Castries (St.Lucia)-Basseterre (St.Kitts)-Philipsburg (St.Maarten)-meripäivä-meripäivä-Ft. Lauderdale (USA)
Hinta alkaen: 1015€/hlö

Celebrity Equinox

Solstice-laivaluokan Celebrity Equinox aloitti liikennöinnin vuonna 2009 ja aluksella on tilaa 2850 matkustajalle. Alus tarjoaa matkustajille viiden tähden ravintoloita sekä loistavaa palvelua.

Lue lisää
Celebrity Infinity

Celebrity Infinity kutsuu sinut nauttimaan viiden tähden mukavuudesta, loistavasta palvelusta ja erinomaisista ravintoloista.

Lue lisää
Celebrity Reflection

Celebrity Reflection on varustamon uusin alus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2012.

Lue lisää
Celebrity Summit

Ylellinen Celebrity Summit teki neitsytmatkansa vuonna 2001. Aluksella on tilaa 2150 matkustajalle, ja heille tarjotaan viiden tähden mukavuuksia, loistavaa palvelua ja erinomaisia ravintoloita.

Lue lisää

Hintaan sisältyy:
* 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden

Lisämaksusta:
* Lennot varauspäivän hintojen mukaan
* Kuljetukset satamaan

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555