Karibian risteily Celebrity Cruises

Celebrity Cruises Karibian risteilyllä tutustut Karibian eksoottisiin maisemiin ja rentoudut laivalla ja rannalla. Varaa Celebrity Cruises Karibian risteily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Karibian risteily Celebrity Cruises

Elämäsi risteilyloma odottaa

Karibian kauniit turkoosit vedet ja lämmin hiekka kutsuvat sinut elämäsi lomalle! Tule Celebrity Cruisesin risteilyillä tutustumaan Karibian eksoottisiin maisemiin ja herkkuihin. Rentoudu laivalla ja rannalla, tutustu mielenkiintoisiin matkakohteisiin ja nauti upeista maisemista ainutlaatuisella kaukoristeilyllä. Tarjolla on eripituisia risteilyjä ja reittejä, alla on vain muutama esimerkki – kysy lisää toimistostamme ja varaa unelmiesi Celebrity Cruises Karibian risteily!

Celebrity Cruises Karibian risteily

Reittiesimerkki – San Juan (Puerto Rico)-Charlotte Amalie (St.Thomas)-Basseterre (St.Kitts)-St.Johns (Antigua)-Castries (St.Lucia)-Bridgetown (Barbados)-meripäivä-San Juan (Puerto Rico)

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Celebrity Cruises Karibian risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkejä:

Celebrity Equinox
7 yön läntisen Karibian risteily
Miami (USA)-Key West (USA)-meripäivä-Puerto Costa Maya (Meksiko)-Cozumel (Meksiko)-George Town (Grand Cayman)-meripäivä-Miami (USA)
Hinta alkaen: 929€/hlö

Celebrity Infinity
7 yön läntisen Karibian risteily
Ft. Lauderdale (USA)-meripäivä-Cozumel (Meksiko)-Puerto Costa Maya (Meksiko)-Belize City (Belize)-meripäivä-Key West (USA)-Ft. Lauderdale (USA)
Hinta alkaen: 799€/hlö

Celebrity Equinox
7 yön itäisen Karibian risteily
Ft. Lauderdale (USA)-meripäivä-San Juan (Puerto Rico)-Charlotte Amalie (St.Thomas)-Punta Cana (Dominican Republic)-meripäivä-Nassau (Bahamas)-Ft. Lauderdale (USA)
Hinta alkaen: 865€/hlö

Celebrity Summit
7 yön eteläisen Karibian risteily
San Juan (Puerto Rico)-Charlotte Amalie (St.Thomas)-Basseterre (St.Kitts)-St.Johns (Antigua)-Castries (St.Lucia)-Bridgetown (Barbados)-meripäivä-San Juan (Puerto Rico)
Hinta alkaen: 765€/hlö

Celebrity Reflection
10 yön eteläisen Karibian risteily
Ft. Lauderdale (USA)-meripäivä-meripäivä-St.Johns (Antigua)-Bridgetown (Barbados)-Castries (St.Lucia)-Basseterre (St.Kitts)-Philipsburg (St.Maarten)-meripäivä-meripäivä-Ft. Lauderdale (USA)
Hinta alkaen: 1015€/hlö

Celebrity Equinox

Solstice-laivaluokan Celebrity Equinox aloitti liikennöinnin vuonna 2009 ja aluksella on tilaa 2850 matkustajalle. Alus tarjoaa matkustajille viiden tähden ravintoloita sekä loistavaa palvelua.

Lue lisää
Celebrity Infinity

Celebrity Infinity kutsuu sinut nauttimaan viiden tähden mukavuudesta, loistavasta palvelusta ja erinomaisista ravintoloista.

Lue lisää
Celebrity Reflection

Celebrity Reflection on varustamon uusin alus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2012.

Lue lisää
Celebrity Summit

Ylellinen Celebrity Summit teki neitsytmatkansa vuonna 2001. Aluksella on tilaa 2150 matkustajalle, ja heille tarjotaan viiden tähden mukavuuksia, loistavaa palvelua ja erinomaisia ravintoloita.

Lue lisää

Hintaan sisältyy:
* 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden

Lisämaksusta:
* Lennot varauspäivän hintojen mukaan
* Kuljetukset satamaan

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555