Karibian risteily Celebrity Cruises

Celebrity Cruises Karibian risteilyllä tutustut Karibian eksoottisiin maisemiin ja rentoudut laivalla ja rannalla. Varaa Celebrity Cruises Karibian risteily >

Karibian risteily Celebrity Cruises

Elämäsi risteilyloma odottaa

Karibian kauniit turkoosit vedet ja lämmin hiekka kutsuvat sinut elämäsi lomalle! Tule Celebrity Cruisesin risteilyillä tutustumaan Karibian eksoottisiin maisemiin ja herkkuihin. Rentoudu laivalla ja rannalla, tutustu mielenkiintoisiin matkakohteisiin ja nauti upeista maisemista ainutlaatuisella kaukoristeilyllä. Tarjolla on eripituisia risteilyjä ja reittejä, alla on vain muutama esimerkki – kysy lisää toimistostamme ja varaa unelmiesi Celebrity Cruises Karibian risteily!

Celebrity Cruises Karibian risteily

Reittiesimerkki – San Juan (Puerto Rico)-Charlotte Amalie (St.Thomas)-Basseterre (St.Kitts)-St.Johns (Antigua)-Castries (St.Lucia)-Bridgetown (Barbados)-meripäivä-San Juan (Puerto Rico)

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Celebrity Cruises Karibian risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkejä:

Celebrity Equinox
7 yön läntisen Karibian risteily
Miami (USA)-Key West (USA)-meripäivä-Puerto Costa Maya (Meksiko)-Cozumel (Meksiko)-George Town (Grand Cayman)-meripäivä-Miami (USA)
Hinta alkaen: 929€/hlö

Celebrity Infinity
7 yön läntisen Karibian risteily
Ft. Lauderdale (USA)-meripäivä-Cozumel (Meksiko)-Puerto Costa Maya (Meksiko)-Belize City (Belize)-meripäivä-Key West (USA)-Ft. Lauderdale (USA)
Hinta alkaen: 799€/hlö

Celebrity Equinox
7 yön itäisen Karibian risteily
Ft. Lauderdale (USA)-meripäivä-San Juan (Puerto Rico)-Charlotte Amalie (St.Thomas)-Punta Cana (Dominican Republic)-meripäivä-Nassau (Bahamas)-Ft. Lauderdale (USA)
Hinta alkaen: 865€/hlö

Celebrity Summit
7 yön eteläisen Karibian risteily
San Juan (Puerto Rico)-Charlotte Amalie (St.Thomas)-Basseterre (St.Kitts)-St.Johns (Antigua)-Castries (St.Lucia)-Bridgetown (Barbados)-meripäivä-San Juan (Puerto Rico)
Hinta alkaen: 765€/hlö

Celebrity Reflection
10 yön eteläisen Karibian risteily
Ft. Lauderdale (USA)-meripäivä-meripäivä-St.Johns (Antigua)-Bridgetown (Barbados)-Castries (St.Lucia)-Basseterre (St.Kitts)-Philipsburg (St.Maarten)-meripäivä-meripäivä-Ft. Lauderdale (USA)
Hinta alkaen: 1015€/hlö

Celebrity Equinox

Solstice-laivaluokan Celebrity Equinox aloitti liikennöinnin vuonna 2009 ja aluksella on tilaa 2850 matkustajalle. Alus tarjoaa matkustajille viiden tähden ravintoloita sekä loistavaa palvelua.

Lue lisää
Celebrity Infinity

Celebrity Infinity kutsuu sinut nauttimaan viiden tähden mukavuudesta, loistavasta palvelusta ja erinomaisista ravintoloista.

Lue lisää
Celebrity Reflection

Celebrity Reflection on varustamon uusin alus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2012.

Lue lisää
Celebrity Summit

Ylellinen Celebrity Summit teki neitsytmatkansa vuonna 2001. Aluksella on tilaa 2150 matkustajalle, ja heille tarjotaan viiden tähden mukavuuksia, loistavaa palvelua ja erinomaisia ravintoloita.

Lue lisää

Hintaan sisältyy:
* 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden

Lisämaksusta:
* Lennot varauspäivän hintojen mukaan
* Kuljetukset satamaan

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>